Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.04 14:36 - АТАКАТА СРЕЩУ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ЕСКАЛИРА!!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 513 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 18.04 15:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 15 март 2021 г.  
Тайните и военните служби по света са в ред на битката, за да завършат освобождаването на човечеството    
Ловът сега е фокусиран върху лидерите на хазарската мафия, като членове на фамилията Хабсбурги и техните поддръжници като Клаус Шваб, говорител на фашистите на глобалната икономика, според Мосад и други източници.

Те също така са съгласни, че наказателният министър Бенямин Нетаняху е екзекутиран за военни престъпления, включително смъртоносната атака срещу японската атомна електроцентрала Фукушима на 11 март 2011 г.

За да разберем колко исторически са тези събития, трябва да се върнем към времето, когато Моисей е получил „десетте заповеди от Бога“. Първите четири от тези „заповеди“ са проблематични.

То е :
Аз съм Господ твоят Бог; не вземайте други богове преди мен; не правете изображения или изваяни форми и не приемайте напразно името Господне.   

Този „Бог“ е този, който поиска плащания със злато, сребро, ароматни масла и тамян, овчи кожи и т.н.
В действителност това е група, която е скрила своята система на тоталитаризъм зад концепцията за „Бог“.
Причината да изискват да не се правят образи или подобия е, че не искат хората да разберат, че „Бог“ е просто група хора
.
Магьосници зад завесата.

  С други думи, секретността е от съществено значение за тяхната система на управление. Това не означава да се отрече съществуването на божествена искра или Създател.
Въпросът е просто да се твърди, че западните монотеистични богове (Аллах, Яхве, Бог и др.) Са камуфлажът на групи човешки роби.

Те имат таен лидер, известен като „Pindar“, който е техният абсолютен лидер, играещ ролята на „Бог“ (бележка на редактора: Pindar беше лидерът на Ротшилдови).
Все още си спомням, че тези хора ми казваха „няма Бог, ние сме Бог“, когато за първи път ме помолиха да се присъединя към тях в техните геноцидни планове. Не забравяйте, че световната религия идва от латинското „re ligare“ или сноп в един сноп или „fascii“, откъдето идва и думата фашизъм.

Настоящите лидери на тези фашистки тоталитаристи отчаяно се опитват да останат на власт, като използват фалшивата си пандемия, за да принудят хората да вземат генно-модифициращи ваксини, които ще унищожат слабите в зомби апокалипсис и допълнително опитомяват оцелелите.

Както веднъж каза един от основните им поддръжници, Хенри Кисинджър, целта е да се направи толкова невъзможно за обикновените хора да им се противопоставят, колкото за една овца да се противопостави на своя овчар.

За тяхно съжаление, тези така наречени майстори на експлоатацията на човешки добитък никога не са предполагали, че техните пазачи, военните и западните разузнавателни агенции, ще се обърнат срещу тях. Точно това се случва сега, както ще видим по-късно.

Например миналата седмица получихме подробен доклад от германските разузнавателни служби за точната самоличност и местонахождение на лидерите на тази фашистка група.
 
В едночасовия аудиозапис, достъпен на линка по-долу, Майкъл Маккибен от Leader Technologies и неговата група изследователи се задълбочиха в историята и родословието на Клаус Шваб от Световния икономически форум и неговите господари. Това е истински доклад, изпълнен с полезна информация, базиран на месеци изследвания в хартиените архиви и т.н.

https://forbiddenknowledgetv.net/klaus-schwab-and-the-fourth-reich/

    Вземането от цялата представена информация е, че европейските кралски семейства, включително кралица Елизабет, Хабсбургите, кралете на Испания и т.н. вярват, че са потомци на Исус Христос.

Те вярват, че тяхната „божествена“ съдба е да управляват човечеството от Йерусалим.
Основният инструмент на тяхното господство е Банката за международни разплащания, BIS и контролът върху създаването и разпределението на „пари“, както и контролът върху повечето транснационални корпорации.

Тази група прави големи, дългосрочни планове, като „войната срещу терора“ или „пандемията COVID-19“, за да приспи овцете.
След това те раздават „пари“, създадени от нулата, на своите поддръжници, за да подкупят политици, медийни фигури и т.н. те да налагат своите планове и да извършват търговия с вътрешна информация въз основа на тези планове. Пример за това е търговията с акции от авиокомпании преди 11 септември 2001 г.

През последните години тези тирани се бориха помежду си кой ще получи поста Месия в техния проект за фашистки Нов световен ред.

Британското кралско семейство настоява принц Уилям да играе тази роля. Италианските фашисти от P3 популяризират човек на име Марко Ди Мауро, който очевидно е харизматичен италианец със стигмати.

Има и други потенциални глобални диктатори, включително екзекутирания нацист Джордж Буш-старши и потомък на Дейвид Рокфелер, известен като Върховен Рокфелер.

  Мюсюлманите също търсеха някой, който да играе ролята на Махди или Месия, за да въведе Нова ера.
Това, което всички тези хора не са разбрали, е, че останалият свят се събужда и няма да следва плановете си и ще се остави да поробят. Крахът на пандемията им Covid-19 е чудесен пример за това как способността им да водят човечеството се срива.

Този план беше изпълнен преждевременно в края на 2019 г., след като разбраха, че азиатските държави вече няма да ги финансират. По-важното е, че първоначалният им опит да причинят масови смъртни случаи с 5G електромагнитни атаки и след това да го обвинят за „коронавирус“ е неутрализиран.

  Като напомняне, разгледайте тази подробна презентация, показваща как първоначалното „огнище“ на „коронавируса“ почти точно съвпада със старта на 5G мрежи по целия свят.

https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2020/04/Study-of-correlation-coronavirus-5G-Bartomeu-Payeras-i-Cifre.pdf    

Това, което се случи, беше, че 5G мрежите бяха почти незабавно изключени, поради което смъртността от този така наречен вирус сега е същата като тази на общото население преди „пандемията“.

Освен това има все повече податели на сигнали, излизащи от гората. Например миналата седмица лекар, работещ в болница KKR в Япония, се обади да каже, че всички случаи на така наречения „Covid-19“ в Япония са в болници KKR и че всички пациенти, които е имал, са жертви на електромагнитна атака , а не вирус.  

По-долу можете да прочетете доклад на канадски лекар за спешна медицинска помощ, в който са описани медицинските престъпления на режима на Джъстин Кастро.

https://www.henrymakow.com/2021/03/trozzi-we-are-being-deceived-and-manipulated.html

Вижте тази статия на френски :

 https://changera.blogspot.com/2021/03/dr-mark-trozzi-nous-sommes-trompes-et.html

  Ще бъдат предприети действия. Например, някой Александър Федерович публикува на нашия сайт коментар, откъс от който е следният: „От 1989 до 2005 г. САЩ, USMC, американската армия и американският флот разполагат с 5G честотни системи.

Насочването им към обществена зона или умишленото облъчване на военно или цивилно лице с тези оръжия би довело до военен съд на Общия съд и доживотен затвор във военния затвор на Форт Ливънуърт. В някои случаи смъртното наказание щеше да бъде приложено ”.

MI6 отбеляза този коментар и го предаде на своите колеги в Пентагона и други военни агенции по света. Сега се отправя призив за лов и спиране на всички промотори на иРНК ваксини, 5G промотори и т.н. като военни престъпници.   Френските разузнавателни служби отговориха със съобщение, следното е извадка:

„Смъртното наказание ще бъде наложено на всички, които насърчават глобалния геноцид и измамно генно инженерство, основано на ваксини. Лидерите на Pfizer и Astra Z ще бъдат преследвани от специални сили.  Същото важи и за международните банкери, които използват измамни високочестотни програми за търговия, задвижвани от суперкомпютри. " 

    Съобщението сочи обвинителен пръст към Ватикана и френското полицейско звено BIS. Те също така посочиха, че „БАидеН“ не е бил президент и не е имал подкрепата на Пентагона.
В деня след получаване на това съобщение излезе тази новина:  

„Пожар във френска компания за облачни услуги разстрои милиони уебсайтове, затвори порталите на правителствени агенции, банки, магазини, новинарски сайтове и премахна част от уеб пространството на FR, според интернет наблюдателите.“   

https://news.trust.org/item/20210310183756-alpef  

Друг признак, който лошите губят:
Монсанто е осъден за химическо отравяне.

Това е вкус на това, което ще се случи с производителите на ваксини.

https://www.blacklistednews.com/article/79425/monsanto-found-guilty-of-chemical-poisoning-in-landmark.html  

 

Също миналата седмица крайнодясният боливийски политик Жанин Аниес беше арестуван на 13 март 2021 г. по обвинение в тероризъм и бунт за ролята си във военния преврат през 2019 г., целящ да открадне литиевите резерви на Боливия за мафията Хазаре.

Оттогава двама германски политици трябваше да подадат оставка, защото се възползваха от маските за лице.

Безброй подобни доклади излизат с невероятни темпове, показващи, че фашистката контролна мрежа на Запад се срива.

Може би затова миналата седмица с нас се свързаха служители на Федералния резерв, които ни предложиха трицифрена доходност от фиат в долари, ако можем да им дадем достъп до „пари от банката.

Семейство дракони“.
Разбира се, казахме им да се похвалят.

Ето защо Ватикан сега е в несъстоятелност.

https://apnews.com/article/vatican-low-on-reserves-seeking-donation-90586d6c79d75d229c207dcddcfe2d9b  

  Парите, които произвеждат, сега се приемат само в Съединените щати, поради което паричната маса M1, която отне 244 години, за да достигне 4 трилиона долара в началото на 2020 г., вече нарасна до над 20 000 милиарда долара.

https://www.activistpost.com/2021/03/brace-yourself-for-the-most-dramatic-shift-in-the-standard-of-living-in-all-of-us-history.html? utm_source = feedburner & utm_medium = feed & utm_campaign = Feed% 3A + ActivistPost +% 28Activist + Post% 29    

Къде отиват всички тези „пари“?
НАСА (не космическа агенция) изглежда крие мащабно присвояване.

 (Бележка на редактора: Реалните инвестиции на НАСА са в Тайната космическа програма повече от 70 години, което би направило възможно колонизирането на 150 планети с цялата инфраструктура и кораби, необходими за живеене там!)
Това доведе до очевидно фиктивно кацане на Марс. Сега тя твърди, че нейният скъп нов космически телескоп „може да бъде откраднат от пирати“.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2021/03/nasa-james-webb-space-telescope-pirates/618268/    

Ситуацията стигна до такава степен, че основните икономисти като професора по икономика в Мичиган, Марк. Скидмор, твърдят, че „цялата счетоводна система на федералното правителство е измамна“

.
https://usawatchdog.com/financial-system-fake-la-la-land-dr-mark-skidmore/    

Ситуацията само ще се влоши, тъй като петролните ресурси, контролирани от хазарската мафия, са систематично атакувани в Близкия изток, особено в Саудитска Арабия и Сирия.

https://www.debka.com/iran-piles-on-aggression-emboldened-by-us-saudi-israel-restraint/

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pro-iran-militia-publishes-video-new-attack-us-convoy-iraq    

Единственият съюзник на Израел в Близкия изток, Обединените арабски емирства, беше помолил Нетаняху да дойде и да подпише споразумение за защита, известно като Авраамовото споразумение, преди да отмени посещението за четвърти път.

За отмяната бяха дадени различни извинения, но истинската причина Нетаняху да не може да отиде е, че той вече не е на тази планета.

Ето защо Нетаняху не се появява публично въпреки продължаващата предизборна кампания.
Вместо това, според пропагандния сайт на Мосад Debka,

„Нетаняху се повишава с видеооператор, който следи и записва на живо във Facebook своите постоянни срещи в единия ъгъл на страната след друг“.
С други думи, подобно на Джо Байдън, той съществува само чрез маскирани локаликеи и сега като цифров призрак.

https://www.debka.com/with-israels-election-9-days-off-new-faces-but-no-dark-horses/    
Между другото, ето последното потвърждение, че Белият дом остава празен, дори и CNN да твърди, че администрацията на Байдън действително съществува.

https://www.bitchute.com/video/Ozr9bwTPnmbv/    

Разбира се, Bidon все още трябва да проведе пресконференция или да се срещне с друг световен лидер.    
Друг очевиден знак за победата на езичниците, на 11 март 2021 г., се обадихме от командващия Тихоокеанския флот на САЩ адмирал Джон К. Аквилино, който ни прочете следното изявление:

  „Бихме искали да се извиним на японския народ за неуспеха да го защитим от терористичната атака във Фукушима, която се случи преди десет години днес.  Обещаваме да бъдем по-бдителни напред, за да гарантираме, че подобна атака никога повече няма да се повтори. ”   

ЦРУ и НСА ни потвърдиха, че повечето от лидерите на тази терористична атака, включително бившият генерален секретар на йезуитите Питър Ханс Колвенбах и премиерът Бенямин Нетаняху, са екзекутирани за ролята им в тази атака. В момента са съдени други автори, като барон Тисен.

Няколко други домино като Джъстин Кастро в Канада и Ангела Меркел в Германия тепърва ще падат, но това е само въпрос на време.

Сега военните трябва да заемат местата на Facebook, Google, Twitter, Microsoft и т.н. възможно най-бързо. и преследват техните лидери, за да сложат край на всички фалшификати и компютърна графика, които виждаме на нашите вездесъщи екрани.

И накрая, корпоративните медии се нуждаят от цялостен ремонт. През годините гледах как колегите журналисти биват убивани, уволнявани или пенсионирани, докато всичко, което остава, е лакей.

Тези лакеи трябва да бъдат уволнени или заключени.  
  Време е да върнем истината в нашия публичен дискурс. Не забравяйте, че истината ще ни освободи.  

  Източник: https://benjaminfulford.net/


Гласувай:
5
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Е,
19.04 11:38
Това просто не е вярно, сполай ти следващия път!
цитирай
2. mileidi46 - Ще видим....
19.04 13:38
olivie написа:
Това просто не е вярно, сполай ти следващия път!


Всеки сам избира в какво да вярва...
Дай други доказтелства,щом знаеш!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 6139519
Постинги: 1486
Коментари: 13745
Гласове: 29774
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930