Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.04.2021 13:39 - ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПИША..
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1558 Коментари: 7 Гласове:
11

Последна промяна: 17.04.2021 13:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗА ТУНЕЛИТЕ,ЗА ДЕЦАТА ,ПЕДОФИЛИЯТА-ЗА ВОЙНАТА,КОЯТО ВИСИ НА КОСЪМ НАД ЕВРОПА И СВЕТА ....
И ПРОСТОТИЯТА НА НЯКОИ БЕДНИ ДУШИ ТУК  ,КОИТО БЪРЗО СХВАЩАТ, НО ТРЯБВА  МНОГО ДА ИМ СЕ ОБЯСНЯВА,
И ПАК НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ....

 ДОРИ МЕ ЗАПЛАШВАТ ....:))))

ПИША ЗА ТОВА,КОЕТО МЕ ВЪЛНУВА,ЗАЩОТО МИСЛЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЧЕТАТА МИ,И ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА И НОРМАЛНИ ХОРА ПО СВЕТА.....!!

Отговорни са техните правителства, агенциите с 3 букви на Интел, елитите, Холивуд, Ватикана и кралските особи. ВСИЧКИ острови, Епщайн, Байдън, Деп, Уинфри, Нигард, Брансън и МНОГО др. 

Децата се пренасят със самолети, подводници, контейнери и дори тунели. 
Дори в черната джунгла ,наречена  Германия. 
Те са измъчвани, изнасилвани, убити.изядени , направени са експерименти с животни и извънземни.

за тези дето СПЯТ  в някакъв ,,измислен нежен свят"

 
вижте видеото:

АВТОРИТЕТИТЕ УСПЯХА ДА НАМЕРЯТ В КАМИОН ,ВМЕСТО ХРАНА...ПРОСТО НАМЕРИХА.....САМО ..БЕБЕТА!!....
видео
https://www.facebook.com/john.grecoii/videos/120018653504887
=================================================
Алекс Джоунс отново направи това, което малко други биха били достатъчно смели.

Документирайки гранична криза, Джоунс и екипажът му стават свидетели на мъж, който блъска няколко съвсем малки деца в багажното отделение в задната част на автомобила си

видео:
https://banned.video/watch?id=606cf5b235d97f094023786f

image
акция
https://www.facebook.com/marco.mensch.12/videos/745493342800489


Контрабандисти изхвърлят две деца [3 и 5 години] от граничната стена в пустинята Ню Мексико. Мъниците, са спасени от служителите на граничния патрул на САЩ.

видео
https://www.facebook.com/padi.edilon.7/videos/212518980629966
==============================================

Много загрижени контрабандисти го оставиха в пустинята да умре.
видео:
https://www.facebook.com/RealLexit/videos/317378656473675


image

image

image

НАД 4000 МЕКСИКАНСКИ ДЕЦА БЕЗ ПРИДРУЖИТЕЛ ЖИВЕЯТ В ПЛАСТМАСОВИ ,,КЛЕТКИ" ПО ЗЕМЯТА  В ,,ДЕМО"....

ПО ПОКАНА НА ДЯДО ДЖО -
ЩЯЛ ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ!!!

image

image

image

image

image

image

image

Има хора, които казват, че няма важни арести и т.н. Разбира се, че като не го виждате по телевизията, те не знаят как да търсят инфото, това са хора, които се опитват да оправдаят своето примитивно его,ЗА ДА ЖИВЕЯТ ,,СПОКОЙНО"
Все още за съжаление има хора, които вярват, че проблемите, пред които сме изправени днес, са национален въпрос, а не глобален. Защитите им са подигравки и критики, мислещи, че знаят за нещата и фактите. Те чуват за срещи и завързват възел и настояват събитията да се развият така, както биха го направили ТЕ!! Трябва да разберете, че това не е конкретна дата, а конкретни събития, които се развиват с хирургическа точност, която не засяга мен или вас. Става въпрос за подобряване на цели нации, в които освободителите се грижат да премахнат злото и нивата на корупция, за да не се повторят и да живеем в мир. Някои, знаят само как да крещят и да поставят под въпрос правилното управление на глобалния процес който тече, а всичко, което правят, е да се опитват да идентифицират сериозни проблеми според собствения си начин на мислене. Когато не сте този или този, който се бори за общо изчистване на света ,и нямате представа какво всъщност се случва, по-добре не казвайте много и ако нещо, което не разбирате, гледайте, направете собствено проучване, вместо да се съмнявате без да опознаваш тези, които се опитват да те уведомят. Ако не искате да надскочите своето АЗ, като задавате въпроси на другите, тогава започнете да намирате отговори онлайн по свой начин, стига да се информирате... Вместо да мрънкате и да съдите, ви предлагам да се помолите за смелите мъже и жени в униформа и свещена душевна клетва, провеждаща тези последователни бизнеси по света, за да върнат властта на хората и да придобият свободата си. Тези хора рискуват живот -за теб и мен и трябва да се чувстваме благодарни за това. Спрете да правите раздели, спрете да определяте хората по вашите критерии,спрете да играете на знайковци, защото сте ходили на училище или защото мирогледът ви е ,,вашата емблема"
Защото истината ,може би няма да съвпадне със собствено ви съзнание и няма да издържите. Докато развявате собственото АЗ зад клавиатурата ,продавате илюзии, ще бъдете просто котенца, а те не са тук, за да се събуждат котенца, а за да събуждат лъвове.
Напомням ви, че вашият затвор е в ума ви и само вие притежавате ключа.
Така че изборът е ваш дали да се освободите или да останете там, където сте...
=============================================


 Ето списък на политици, съдии и т.н. арестувани за педофилия... има още толкова.

 Можете да го проверите в google

https://www.anarcolibertad.com/2020/08/10/lista-de-politicos-estadounidenses-detenidos-por-pedofilia-y-abusos-a-menores/?fbclid=IwAR3f1b4XcQ5y1f88v_Jqg3Lmwe99sSZpPV_L9yKLNV-1bxOaE6YqPWBFQOE

image
ГРИЖИ ЗА СПАСЕНИТЕ МАЛКИ ДЕЧИЦА ОТ ТУНЕЛИТЕ ...
ПОМНИТЕ ЛИ МАЛКИТЕ КОВЧЕЗИ  В МАСОВ ГРОБ,МИНАЛАТА ГОДИНА....???
image

image
БЕЛИТЕ КАСКИ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА МАЛКИТЕ ДЕЦА.СПАСЕНИ ОТ ТУНЕЛИТЕ...
image

=================================================================

Китайските власти конфискуват 7211 човешки пениса на товарен кораб от Нигерия image

Общо 7 221 пениса от африкански произход са иззети от китайските митнически служители в най-големия в света изземване на човешки органи в историята.

Органите, които бяха скрити в хладилен товарен контейнер, бяха иззети, когато корабът се намираше в пристанището в Шанхай, следвайки информация от анонимен информатор, който алармира китайските власти.

Органите бяха опаковани в 36 кутии, обозначени като „плантани“ в хладилния контейнер на кораб, който преминава от Лагос, Нигерия, и екипажът на кораба, състоящ се от четири нигерийци, двама малийци и двама камерунци, които сега са задържани.

Говорейки за изземването, говорителят на китайската генерална митническа администрация Ли Ву казва, че все по-голям брой въоръжени групи в Африка използват трафик на органи, за да се финансират, което прави подобни изземвания предсказуеми.

„Тези органи са обичайни стоки сега, но със сигурност са били събрани в нехигиенични условия или замърсени в даден момент, така че не можем да ги пуснем на китайския пазар.“

Г-н Ли казва, че органите са изпратени от Лагос в Нигерия, но може да са преминали само през тази страна и е възможно да произхождат от другаде в Африка.

„Знаем, че пенисите от Либия и Судан имат по-висока цена от тези от други африкански военни зони, но не можем да предположим техния произход преди края на разследването.“

Описвайки стойността на органа толкова висока, колкото и незаконните наркотици, той каза, че „екземпляри с такъв размер“ обикновено донасят по около 160 000 долара на черния пазар, а общата му стойност е над 1,15 млрд. Долара, като добавя, че подобни изземвания могат да станат по-чести през през следващите няколко години, когато въоръжени групи в Африка се насочват към трафика на органи, за да финансират военните си операции.

Човешки пениси са иззети в девет случая от 2002 г. насам, но днешната находка представлява повече от четири пъти сумата, иззета от митническите служители през последните 18 години.

източник:
https://thestreetjournal.org/2021/04/chinese-authorities-seize-7221-human-penises-on-cargo-ship-from-nigeria/?fbclid=IwAR3qkzd4ZteJsZUaXyOf89in8-pPQyXbewKVKwJsBAGgRKdEoS_vpxyT7TA
===========================================

195 арестувани в обширна международна АКЦИЯ по почистване на трафика на хора
ПАРИЖ (АП) -

Интерпол съобщава, че полицията в Африка и Европа е арестувала 195 души и е спасила близо 500 жертви на трафик на хора при обширни репресии срещу престъпни мрежи, водени от базираната във Франция международна правоприлагаща агенция. Интерпол заяви в изявление в петък, че Мароко е домакин на операцията от 28 март до 2 април, в която участват 24 държави, обменящи разузнавателни данни. 195-те арестувани са обвинени в трафик на хора, контрабанда на мигранти, измами с документи, престъпления с наркотици или други престъпления. Интерпол заяви, че включва хора в Судан, заподозрени в трафик на мигранти в Близкия изток и експлоатация на деца във фабрики, хора в Испания, заподозрени в контрабанда на африканци в Европа, и китайски граждани в Южна Африка, заподозрени в експлоатация на малавийски мигранти.

 9 април 2021 г
--източник

https://kttc.com/2021/04/09/195-arrested-in-vast-international-human-trafficking-sweep/?fbclid=IwAR12bqipw91eZYnT7F3kvPAU9JFd4hLSfBTOAG6sV1hOlmRTfaYszP9B5vg

====================================================================image

Спомняте ли си какво направиха след голямото земетресение от 2010 година в ХАИТИ? Цялата банда отиде там и ОТКРАДНАХА  хиляди ,,канарчета"останали без родители????!
Сега имат нужда и искат да унищожат всички препятствия,за да продължат!!!!

image

image

image
БЕЗ КОМЕНТАР
========================================================
И ЕДИН АНАЛИЗ НА СРЪБСКИ ЕЗИК ОТ ЖУРНАЛИСТ ,КОЙТО РАЗСЛЕДВА И ПИШЕ ЗА СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА ...В  АМЕРИКА!!!!
НАДЯВАМ СЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЕЗИКА...






Гласувай:
11



1. nedovolen - Ти си пиши и да не ти пука. С другарска ...
17.04.2021 13:57
Ти си пиши и да не ти пука.
С другарска забележка.
Ако не те разберат с три изречения, няма да стане и с три повести.
:)))
цитирай
2. mileidi46 - :))))
17.04.2021 14:08
nedovolen написа:
Ти си пиши и да не ти пука.
С другарска забележка.
Ако не те разберат с три изречения, няма да стане и с три повести.
:)))


Нали и аз това казах по- горе в постинга..:)))
Благодаря за подръжката...
цитирай
3. dobrodan - Виждам, че сте загрижена за съдбата на децата по света.
17.04.2021 14:11
Отлично. Какво да направим?
Как да го направим?
Дайте план, действия, законова форма.....
Защо на видеото https://banned/watch?id=606cf5b235d97f094023786f


или баннатото видео пише SHOW, липсват както полицаи, така дори и минувачи?!
В работата Ви има и нещо полезно. Така ще видим как живеят на места по света и ще го сравним с тукашните условия на живот....
Така. Видяхме проблема. Осъзнахме го.
Нямаме решение. Не можем да приложим решението на практика, защото го нямаме.
И сега.....какво?

цитирай
4. mileidi46 - https://banned.video/watch?id=606cf5b235d97f094023786f
17.04.2021 14:44
dobrodan написа:
Отлично. Какво да направим?
Как да го направим?
Дайте план, действия, законова форма.....
Защо на видеото https://banned/watch?id=606cf5b235d97f094023786f


или баннатото видео пише SHOW, липсват както полицаи, така дори и минувачи?!
В работата Ви има и нещо полезно. Така ще видим как живеят на места по света и ще го сравним с тукашните условия на живот....
Така. Видяхме проблема. Осъзнахме го.
Нямаме решение. Не можем да приложим решението на практика, защото го нямаме.
И сега.....какво?



Изгледай видеото докрай!!!Алекс Джоунс задържа колата със децата,докато идва полицията !!Децата ги вкарват в някаква църкава има и един микробус пълен с деца...
Ако не ти отваря видеото ,ще ти изпратя линк от статията....

Какво да правим??
ще пусна следващ обширен постинг....превеждам го в момента...

цитирай
5. dobrodan - От четирите видеа, кото успях да изгледам, убедително е само това с момчето
17.04.2021 22:17
на границата. Другите изглеждат поръчкови.
На кого и зашо са му притрябвали отрязани нигерийски пениси с гарантиран произход?
Нигерийците са сред най-големите световни мошеници, мисля, че нищо ново не казвам с това. Освен всичко са изумително тъпи.
Описаната от Вас престъпност съществува откак свят светува и никой не е успял да я спре.
Очаквам да видя и решението на проблема :).
цитирай
6. mileidi46 - https://thestreetjournal.org/2021/04/chinese-authorities-seize-7221-human-penises-on-cargo-ship-from-nigeria/?fbclid=IwAR3qkzd4ZteJsZUaXyOf89in8-pPQyXbewKVKwJsB
17.04.2021 23:50
dobrodan написа:
на границата. Другите изглеждат поръчкови.
На кого и зашо са му притрябвали отрязани нигерийски пениси с гарантиран произход?
Нигерийците са сред най-големите световни мошеници, мисля, че нищо ново не казвам с това. Освен всичко са изумително тъпи.
Описаната от Вас престъпност съществува откак свят светува и никой не е успял да я спре.
Очаквам да видя и решението на проблема :).


Мисля, че под преведената от мен статия съм дала и оригиналният линк !!!Преведи си я сам,а какво си мислиш и в какво вярваш ти-си е лично твой проблем!!!Нямам намерение да влизам в обяснителен режим с теб !!!!
Видеото не си догледал,а тези които си гледал ти изглеждали поръчкови, за какво са им трябвали пениси ,и тем подобни мисловни изблици.....

Ти да не четеш само ,,поезията" на Дулсинея-Джуфла??? и SNN??
Да си чувал за трафик на органи???

КАКВО ОЧАКВАШ???
Намери сам ...и си го тълкувай както ти изнася...Който търси-намира!!
Аз само превеждам и давам доказателства дадени в статиите...
Не давам мнение и напътствие на никого, какво и как да мисли...
Смятам ,че бях коректна.
Нищо лично.

цитирай
7. dobrodan - Явно няма да получа отговори.
18.04.2021 11:11
Добре ми е известно кое какво означава.
Информация за тези неща колкото си искаш.
Очаквах от една интелигентна жена да укаже нещо конкретно, нещо, което може да се извърши и да има реален резултат.
Защото иначе просто плашим гаргите.
Имам време, продължавам да чакам...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8306421
Постинги: 2044
Коментари: 15594
Гласове: 32607
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031