Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.03.2021 18:04 - КАКВО СТАВА????
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2525 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 14.03.2021 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДомашнИ арестИ

Зетите признаха, че докладите на Бен Фулфорд са изключително точни, макар и не 100% точни, тъй като той получава информацията си от много източници и понякога греши зрелищно. Например, когато той обяви Хилари за мъртва след нейния 911 Мемориал припадък и припадък . Зетите описаха това, което те наричат ​​Екипът за трансформация - екип, съставен от хора и извънземни, работещи за превръщането на света в свят, ориентиран към услуга към други. Това е пъстър екипаж, със специалности, които се фокусират върху различни части на мисията, но уважават и работят добре заедно.

ZetaTalk Insight 12/10/2016: Екипът по трансформация, както обяснихме, е съставен от много части. Бен Фулфорд и неговите групи, Wikileaks и Assange, Anonymous, работещи с милиони контактьори зад кулисите, генерал Dunford, който в момента отговаря за САЩ, Puppet Master, който иска да види населението на света да бъде информирано за Nibiru и предстоящото пасаж , и неговото протеже Тръмп, ние самите в ZetaTalk и Nancy, както и много, много други, които тихо работят зад кулисите. Този Трансформационен екип дължи силата си на подкрепата на Съвета на световете, който влезе във война с елита на Земята заради възражението им срещу обявяването на Нибиру.

Това, че Зетите и Фулфорд работят по един и същ набор от факти, може да се види в последните ситуации на домашен арест, които те описват. Първо, кралицата. На 10 декември 2016 г. Зетите заявиха, че ще има репресии срещу европейските елити като роялти. Тогава на 26 декември 2016 г. Фулфорд заяви, че кралицата е била поставена под домашен арест. След това преди Коледа се появиха новини, че кралицата е била простудена и поради това е пропуснала традиционните си коледни и новогодишни изяви. И накрая, на 8 януари 2017 г. тя посещава църква, но изглеждаше много притеснена и уплашена.

image

ZetaTalk Insight 10.10.2016 Кабалът искаше това, което те наричаха Нов световен ред, елитен контрол отгоре надолу. Това включваше съществуващи елити като европейски роялти и политически партии, управлявали десетилетия.

Доклад на Бенджамин Фулфорд,
26 декември 2016 г.
http://operationdisclosure.blogspot.ca/2016/12/benjamin-fulford-report Кралица Елизабет II, ръководител на комитета на 300-те, също е поставена под домашен арест, твърдят източници от Пентагона. Това може да бъде частично потвърдено от отмяната на кралицата на предвидените публични изяви през последните дни. Queen Snuggles под Heavy Одеяло след изпращане Heavy Студената да ходят на църква след месец закрито
9 яну 2017
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4098956/Hooray-Majesty-Queen Кралицата направи първата си публична изява в продължение на един месец, след като беше поразена от тежък студ по Коледа. Днес 90-годишният монарх присъства на църква в Сандрингам, след като за първи път пропусна традиционните коледни и новогодишни служби заради лошо здраве. Кралицата наруши протокола за първи път, когато реши да не присъства на традиционните коледни и новогодишни църковни служби през празничния период. 95-годишният принц Филип също страдаше от силния студ, но успя да се възстанови достатъчно, за да присъства на службата по Коледа и Нова година. Преди днес В църковната служба се смята, че кралицата е видяна за последно публично на 1 декември, когато е снимана на посещение в колежа Goodenough за британски и международни студенти в Лондон. Тя също имаше поредица от публични ангажименти през първите две седмици през декември, срещайки политици и дипломати зад затворени врати в Бъкингамския дворец.

След това Хилари Клинтън. На 10 декември 2016 г. Зетите заявиха, че престъпните семейства Клинтън и Буш са в процес на сваляне, а разследванията на фондация Клинтън все още са в процес. На 12 декември 2016 г. и отново на 19 декември 2016 г. Фулфорд описа семействата на престъпниците Буш / Клинтън, които са под домашен арест. На 28 декември 2016 г. Хилари беше уловена да се храни сама в ресторант. Това е истинската Хилари, а не двойната , както показват дължините на пръстите. Появата на Хилари на 10 януари 2017 г. в чест на новия музей на Държавния департаментбеше и истинският хълм. Въпреки че когато Бил и „Хилари“ се появиха на 7 януари 2017 г. на Бродуей за последното шоу на The Color Purple, закаченият нос и липсата на слабата долна челюст на Хилари показват, че двойката на Хилари присъства с Бил.

image

ZetaTalk Insight 12/10/2016: Огромното въздействие на американските военни по света в миналото се използва за прокарване на корпоративни програми и за предоставяне на власт на престъпната мрежа Буш / Клинтън. Програмите на тази кабала управляват от десетилетия, но е в процес на сваляне, една загуба след друга. Атаките срещу кабала включват предстоящите разследвания на фондация Клинтън.

Доклад на Бенджамин Фулфорд,
12 декември 2016 г.
http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/12/benjamin-fulford Преди десет години Джордж Буш даде президентски имунитет на престъпното семейство Буш / Клинтън. Приключи на 31 декември. На 1 януари 2017 г. те могат да бъдат арестувани и изправени пред МНС. Това е причината те да бъдат задържани сега, в къща. Доклад на Бенджамин Фулфорд,
19 декември 2016 г.
http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/12/benjamin-fulford-report Източниците също така казват, че Клинтънс, Буш, сенатор Джон Маккейн и много други лидери на кабалите са под домашен арест и са разрешени да излизат само при внимателно контролирани обстоятелства в очакване на съдебните процеси за военни престъпления.

image

Хилари на закуска тази сутрин в планинската къща Mohonk на
28 декември 2016 г.
https://twitter.com/carolynryan/status/814182546955206656/photo/1 Хилари на закуска тази сутрин в планинската къща Mohonk, щата Ню Йорк. Снимка от бившия ми колега от NYT Майк Смит.

ZetaTalk Insight 31.12.2016: Бен Фулфорд говори за престъпните семейства Буш / Клинтън / Нетаняху, отнасяйки се към тази група като мафия. Хърбърт Буш забогатя, като ЦРУ докара кокаин от Колумбия. Клинтън си сътрудничи с тези полети с наркотици, докато е била в Арканзас, и когато Хилари е била държавен секретар, тя натрупва пари в брой чрез заплащане за игра.

Хилари получава три постоянни овации на нощта с Бил в шоуто на Бродуей,
8 януари 2017 г.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4100498/Hillary-Clinton-cheered Хилари Клинтън беше поздравена с три аплодисмента, когато беше забелязана сред публиката на The Color Purple. Бившият кандидат за президент на Демократическата партия беше специален гост сред публиката, когато продукцията се сбогува с Бродуей.

Нетаняху е друг случай. Въпреки че очевидно не е под домашен арест, той внезапно е разследван за корупция от израелската полиция и е под натиск от мандата на ООН да върне земята на палестинците и да спре да строи селища. Нетаняху запази поста си на министър-председател чрез изборна измама на 17 март 2015 г. и през целия този живот е действал арогантно и престъпно. Потвърждение на

image

ZetaTalk 21.03.2015 : Израел не разполага с електронно гласуване, което подкрепяше изборите за Буш и компания през 2000 и 2004 г. Както и при решението на Шотландия през 2014 г., което кралицата поръча, ставаше въпрос само за заместване на хартиени бюлетини. Намалете купчината за друга, увеличете купчината за Нетаняху. Колко трудно би било това за Мосад, който се слави с уменията си? Тези, които отказват да сътрудничат, могат да очакват болезнена смърт или осакатяване, ако откажат. Нетаняху се издигна на власт веднага след остроубийството на Ицхак Рабин през 1995 г. и според него бруталността се възнаграждава.

На 10 декември 2016 г. Зетите заявиха, че кабалата, включваща еврейски банкери и Нетаняху, ще бъде свалена. На 24 декември 2016 г. ООН гласува мандат срещу Израел, като САЩ се въздържаха при гласуването за първи път от години. На 26 декември 2016 г. Фулфорд заяви, че е налице съществена блокада на Израел, по същество домашен арест за страната. На 27 декември 2016 г. в пресата се появи новина, че Нетаняху е разследван за корупция в Израел. Това е далеч от времето, когато Нетаняху посещава Конгреса, докато нахлува в Белия дом през 18 март 2015 г. Колко далеч е паднал!

image

ZetaTalk Insight 12/10/2016: Поради огромното въздействие на американските военни по целия свят, в миналото това се използва за прокарване на корпоративни програми и за поставяне на контрол над израелските и еврейските банкери. Програмите на тази кабала управляват от десетилетия, но е в процес на сваляне, една загуба след друга.

САЩ се въздържат, тъй като ООН изисква прекратяване на израелските селища
24 декември 2016 г.
http://www.cnn.com/2016/12/23/politics/israel-official-rips-obama-un-settlements/ Съединените щати разрешиха да бъде приета резолюция на Съвета за сигурност на ООН, осъждаща изграждането на израелско селище, противопоставяйки се на извънредния натиск от правителството на премиера Бенямин Нетаняху. В силна вълна от дипломация, която се разви през двата дни преди гласуването, висш израелски служител обвини Съединените щати в изоставянето на еврейската държава с отказа да блокира резолюцията с вето. Доклад на Бенджамин Фулфорд,
26 декември 2016 г.
http://operationdisclosure.blogspot.ca/2016/12/benjamin-fulford-report-trumps-chain.html Хазарската крепост на Израел сега също е под безпрецедентна атака, както се вижда от приемането на резолюция на ООН, осъждаща незаконното им изграждане на селища на Западния бряг. Сега се очаква безприятен Израел да бъде изправен пред блокада въздух / суша / море и други действия, които да принудят тази държава да се съобрази с международното право, съгласяват се източници от Пентагона и агенции. Бенджамин Нетаняху е изправен пред „криминално разследване“ по искания за измами и подкуп
27 декември 2016 г.
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/benjamin-netanyahu Съобщава се, че израелският премиер Бенямин Нетаняху е изправен пред пълно разследване по обвинения в подкуп и измама. Полицията разглежда обвиненията в продължение на почти девет месеца и сега вярва, че има причина да започне цялостно разследване.

Нищо чудно, че Нетаняху изглеждаше толкова смутено, когато гостува на Обама на 10 ноември 2015 г. Той знаеше какви са възможностите.

image

ZetaTalk Insight 31.12.2016: Бен Фулфорд говори за престъпните семейства Буш / Клинтън / Нетаняху, отнасяйки се към тази група като мафия. Ролята на Нетаняху през цялото време беше да използва своя Мосад за различни манипулации на политическата сцена, от смъртта на Charlie Hebdo до фалшивото твърдение, че Асад е използвал химическо оръжие. Всички тези публично известни инциденти са само извадка от престъпленията, извършени от тази кабала.

Преврат: Израелската полиция влиза в дома на Нетаняху заради твърдения за корупция
2 януари 2017 г.
http://www.infowars.com/coup-israeli-police-enter-netanyahus-home Най-интересното в тази новина е възможната корелация с решението на САЩ да се въздържат от гласуването в Обединените нации, което има за цел да спре строителството на Израел на окупирана палестинска територия. Израелската полиция разпитва Бенямин Нетаняху за възможна корупция
2 януари 2017 г.
http://www.businessinsider.com/r-israeli-police-to-question-netanyahu Очаква се полицията да разпита премиера Бенямин Нетаняху в официалната му резиденция в Йерусалим по подозрение, че е получавала подаръци от бизнесмени в нарушение на ролята му на държавен служител. Ходът беше разрешен от главния прокурор Авичай Манделблит, който след предварителна разследване реши, че има достатъчно доказателства за наказателно разследване. Разследването е едно от двата случая, които понастоящем се водят срещу премиера, въпреки че според него подробностите по втория остават неясни. Доклад на Бенджамин Фулфорд,
2 януари 2017 г.
https://sitsshow.blogspot.com/2017/01/benjamin-fulford-january-2nd Във всеки случай Нетаняху вече е изправен пред множество наказателни обвинения. „Резолюция 2334 на Съвета за сигурност на ООН предоставя на Международния наказателен съд правна основа за преследване на Израел за военни престъпления, прехвърляне на население, незаконни селища и други“, казват източници от Пентагона. Нетаняху също е изправен пред наказателни обвинения за измама и подкуп в Израел.

Megaquake бъг

Човекът се опитва да моделира света около себе си като помощ при отчитане на големината на земетресенията. Но събирането на данни не винаги е полезно и софтуерът за моделиране често стига до грешни заключения. Вземете случая с мистериозните и бързо изчезващи мегатресения. Единият се е случил наскоро на 9 януари 2017 г., когато в Турция е регистриран 10,3, без никакви очаквани повърхностни щети, свързани със земетресения. Подобен мегатрус се случи на 17 октомври 2014 г. в Нигерия, когато на класациите се появи земетресение с магнитуд 12. Според зетите, само плочи, раздърпани дълбоко под земята.

image

ZetaTalk Обяснение на 14.01.2017 г .: Това, което е характерно и за тези отклонени записи на земетресение, е, че те са възникнали на плоча, която се разкъсва. В случая на бъг в земетресението в Африка през 2014 г. той се регистрира на кривата, където в момента Нигерия има земетресения. Тъй като Африка търкаля горната си част на Изток, с здраво закрепен пръст на плочата на Антарктида, тази точка на Африканската плоча има тенденция да се откъсва. По този начин реките се събират там в Нигерия, най-ниската точка по тази брегова линия. Аберантното земетресение на 17 октомври 2014 г. е разтърсване в дълбока скала, поради това разкъсване, нерегистрирано другаде. По този начин земетресението беше прекратено по време на прегледа.

Последното отклонено земетресение в Турция отново е на твърда плоча, която се разкъсва. Евразийската плоча се простира от Скандинавия до Тибет. Това причинява всякакви инциденти с електромагнитни импулси, тъй като скалата е опъната опъната, което позволява електронни писъци. Влаковите коловози се отварят зиг-заг и пукнатини, метан газ изпуска в Урал и в крайна сметка по време на часовата смяна на полюсите нов морски път ще се отвори през Персия на изток от Урал. Каспийското и Черното море потъват поради този участък. За пореден път дълбоко сътресение е регистрирано като масивен трус, но не е регистрирано другаде и по този начин е отхвърлено.

Напоследък Нигерия отбеляза засилените земетресения и без да е наясно с Нибиру и африканския рол, не знае какво да мисли.

Земетресение в Нигерия: Мерки за предотвратяване на опустошителни въздействия - Експерти,
4 януари 2017 г.
http://www.vanguardngr.com/2016/11/looming-earthquake-measures-avert-devastating-impacts-nigeria-experts/ Геологически Нигерия е разположена в така наречения стабилен терен на сутерен преди Камбрейн - палеозойска епоха, за който се смята, че е сеизмично безопасен. Трепетите бяха широко усетени в щатите Байелса и Ривърс и това промени дългогодишното убеждение, че Нигерия не е активна или свободна от земетресения; и следователно, проправяне на път за ново мислене и нов фокус върху появата на земни трусове в най-населената черна нация.

image

ZetaTalk коментар 07.01.2017: Това, че Нигерия има засилени земетресения, не трябва да е изненадващо. Да останеш на разтърсваща плоча не е тиха разходка. Докато горната част на плочата се хруска през Средиземно море, а Червено море се отваря и африканската рифтова долина се свива, падайки по-далеч към неподдържаната сега страна на плочата в Индийския океан, западната страна на Африка също има проблеми . Какво би причинило тези земетресения? Когато научат, че Африка се търкаля и защо, ще разберат. По време на този процес цяла Африка ще скърца и ще се затваря и тласка. Нигерия има тънка кора, където реките излизат да се оттичат,

Магнитосферни спагети

Друга от програмите за моделиране на човека, тази, която докладва за състоянието на магнитосферата на Земята, редовно се носи. Под въздействието на Нибиру се случват всякакви усуквания и завъртания.

image

ZetaTalk Обяснение 01.14.2017: Моделирането на BATSRUS показва отстрани магнитосферата на Земята, като лъкът поглъща взрива на Слънцето вдясно, а магнитосферата се излива зад Земята вляво. Когато Нибиру се приближаваше към Земята от посоката на Слънцето, насочвайки своя N полюс директно към Земята, Земята или се опитваше да остане подравнена със Слънцето, или да наклони своя N полюс, или да се наклони в опозиция, както направи през септември на 2012. Противопоставянето беше моделирано по BATSRUS с дипола, показващ N полюса на Земята, наклонен към Слънцето по това време.

Тъй като Нибиру беше близо до Слънцето, идвайки към Земята от тази посока, основният ефект върху диаграмите за моделиране на магнитосферата беше взрив срещу носовия удар. Но когато взривът дойде отстрани, поради издърпването на Земята наляво, за да избяга от Нибиру, програмата за моделиране BATSRUS не знаеше какво да прави с това явление.

image

ZetaTalk Обяснение 14.01.2017: Докато Нибиру се движеше вдясно от Земята, екстремният взрив от N полюса на Нибиру сякаш идваше отстрани, както беше през февруари 2014 г. Тук диполът показваше, че N полюсът на Земята е наклонен донякъде от Слънцето и Нибиру също, което също се дължи на наклона на Земята през зимата в Северното полукълбо.

Странни форми се появяват на моменти, като това събитие на 14 октомври 2016 г., когато магнитосферата на Земята се свива във форма на грешка.

image

ZetaTalk Обяснение 01.14.2017: За определен период от време през октомври 2016 г. беше отбелязано, че магнитосферата на Земята изглежда се прегръща близо до Земята, отбранителна маневра.

Сега за пореден път моделирането на BATSRUS представя пъзел. Със сигурност не е Слънцето, което остава спокойно и центрирано през цялото време. За пореден път зетите обясняват.

image

ZetaTalk Обяснение 14.01.2017:И сега през януари 2017 г. се забелязва още едно странно явление, показващо диполното наклоняване на N полюса на Земята, така че да накланя своя N полюс далеч от Слънцето и приближаващия Нибиру. Въпреки че е Зима и диполната постност трябва да отразява това с леко накланяне, магнитните полюси все още се опитват да бъдат подравнени със Слънцето. Това диполно наклонение е екстремно и обърканото магнитно поле зад Земята показва отдалечаване от Слънцето, отблъсквайки N полюса на Земята в поза, която би се очаквала през 3-те дни на тъмнината. Това е временно, по-специално записано от BATSRUS в полунощ в Женева,

 












Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8376588
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930