Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.03.2021 12:50 - КАКВО СТАВА????-2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2362 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 16.03.2021 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НАБЛЮДАВАЙТЕ НЕБЕТО...
ХОЛОГРАМИ??? ИЛИ...

Слънцезащитен блок

Поради масивните бензинови чудовища , които се носят между Нибиру и Земята, ние очакваме обществеността да осъзнае, че денят ще се превърне в нощ до известна степен, както Зетите предвиждаха. Тези бензинови мехурчета се показват на филтрирани снимки, но могат ли да се видят на нефилтрирани снимки? Снимките, направени на 15 януари 2021 г. високо над атмосферата от сателит, наистина показват бензиновите мехурчета. Това не са слънчеви кучета или дъги. Явно са бензинови мехурчета.
image
ZetaTalk Prediction 28/02/2021:Тази снимка показва степента на блокиране, която човечеството може да очаква да види в бъдеще. Ден през нощта, понякога на определени места.
image

Това са истински пари от космоса
26 февруари 2021 г.
https://spaceweather.com/ Американският монетен двор току-що пусна обратнодоказана доларова монета в чест на космическия телескоп Хъбъл. Учениците от Земята до Небесното смятане направиха една крачка напред, прелитайки цяла ролка монети Хъбъл до ръба на космоса.

image

Подаръци от ръба на Космоса
15 януари 2021 г.
https://www.earthtosky.store/product-page/hubble-space-telescope-1-coin На 15 януари 2021 г. учениците от Земята до Небесното смятане прелетяха цяла ролка монети Хъбъл до върха на земната атмосфера. Стартирали на 15 януари 2021 г., като стопаджии на борда на космически балон, монетите прекарват 2 часа в стратосферата, плаваща на височина до 35,3 км (115 814 фута) над планините Сиера Невада в централна Калифорния. След като балонът изскочи (както беше планирано), полезният товар се спусна с парашут обратно на Земята, кацайки близо до вулканичния кратер Убехебе в Националния парк Долината на смъртта.

Ами гледката към Земята? На 25 февруари странно разцепено Слънце беше заснето на филм от Сарасота, изглежда, че е нарязано на две и се движи в противоположни посоки. Едната страна на Слънцето се изтегли нагоре и вляво, докато другата страна падна надолу и вдясно. Изглежда имаше двойни отражения върху водата.
image

25 февруари 2021 г. Сарасота, Флорида около 17:41. Интересно улавяне днес. Зетите споменаха още небесно явление по пътя. Слънцето се изкриви от масивните бензинови мехурчета. Можете да видите ефекта на призмите, дължащ се на мазните елементи от Нибиру и колко замъглено е слънцето от тях. Долният ляв ъгъл на слънцето изглежда блокиран от един от големите бензинови мехурчета, които сме получили на нашите снимки. Petrol Bubble изглежда все по-близо до това да бъде пред Слънцето, както Зетите споменаха, което понякога може да блокира слънцето.

На 27 февруари изображенията на SOHO наистина показаха, че нещо блокира лявата страна на Слънцето, а лявата страна на Слънцето е потъмняла.
image
Също на 27 февруари видео от Италия показва, че слънчевата светлина намалява, но след това изведнъж цъфти на ден, с пулсиращо движение.

image
Също на 27 февруари в Калифорния, нефилтрирани снимки показват Слънцето зад мрак в небето, но след това изведнъж се проясни. От позицията на Слънцето в небето и лагерния огън може да се види, че тези снимки са направени само на миг. Къмпингите в Калифорния предполагаха, че виждат затъмнение, но според НАСА не се очаква затъмнение до 10 юни.
image

Тук ние, калифорнийците, вчера имахме затъмнение. Слънцето преди затъмнението, след това Слънцето по време на затъмнение. Така страшно невероятно.

image

Слънчеви затъмнения: 2021 - 2030
https://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEdecade/SEdecade2021 Кратко резюме на всички
слънчеви затъмнения от 2021 до 2030 г. е представено в таблицата по-долу. Първата колона дава Календарната дата на момента на най-голямото затъмнение. Втората колона TD на Greatest Eclipse е Земното динамично време, когато оста на лунната сянка преминава най-близо до центъра на Земята. Третата колона изброява типа Eclipse, който е или Общ, Пръстенен, Хибриден или Частичен.

ZetaTalk Insight 31.03.2021: Когато мехурчетата на Petrol Monster се появиха на филтрирани снимки, ние прогнозирахме, че ще започнат повече явления - от ден на нощ по повод - и е така. Светлинните лъчи се огъват лесно и когато се повлияят върху обширна площ, като обхвата на пространството между бензиново чудовище и Земята, наистина може да повлияе на слънчевата светлина, опитвайки се да си пробие път през блокадата на бензина. Тези бензинови чудовища са огромни и могат лесно да блокират половината или дори цялото Слънце. Когато само половината Слънце е блокирано, слънчевата светлина ще бъде отклонена встрани за тази половина, както е заснета на снимка на разделено Слънце.

Сателитът SOHO прегръща Земята и по този начин е засегнат от блокадата. Когато SOHO може да се оправдава или временно да прави сателитните си снимки офлайн, когато снимки, направени от Земята, показват слънчева сянка едновременно, Petrol Monster като причина е доказана. Блокираната светлина може да направи така, сякаш Слънцето пулсира, както е заснето в Италия, или че светлината пристига на вълни, както показа инфрачервената камера за наблюдение в Канзас по време на отпадане на електрическата мрежа в Канзас. Всичко това ще затрудни обществеността, която тепърва ще чуе, че Нибиру съществува.

Състезание до Марс

Зетите записват, че през 2003 г. президентът Буш е информирал държавните глави, че Нибиру е истински и е пристигнал във вътрешната Слънчева система. Те бяха успокоени, че няма да има нищо повече от приливи и отливи и няколко земетресения и че те ще бъдат актуализирани редовно. На тези държавни глави също е било казано, че до януари 2021 г. Нибиру вече няма да може да бъде отказан. В началото на 2020 г. много държавни глави очевидно се изнервиха. Земното кълбо вече имаше отливи и земетресения. Колко по-лошо щеше да стане?
image
ZetaTalk  Insight  27.05.2006 :През май 2003 г. Буш призова всички държавни глави по света за срещи във Франция, всички едновременно там, уж там, за да оправят оградите над Ирак. Така че поради опасността от подслушване на телефонни обаждания или имейл / електронни комуникации, дори ако са кодирани, държавните глави се срещат по тези въпроси лице в лице. Те се страхуват, че думата ще излезе, например, в Интернет, и там ще го имате и ще трябва да признаете пред населението, че прикритието е налице и какво се случва. Оттогава те, от есента на 2003 г., се срещат само лице в лице.

Какво друго би накарало Китай, САЩ и ОАЕ да се отправят към Марс - едновременно? Марсовата сонда "Емирейтс Марс Хоуп" беше изстреляна на 20 юли 2020 г. Китайският Tianwen 1 също беше изстрелян миналия юли с ракета "Дълъг 5 март", най-мощната изстрелвачка в инвентара на Китай. А НАСА също така изстреля своя Perseverance Rover през юли 2020 г. от космическата станция Cape Canaveral. Всички те пристигат на Марс също в началото до средата на февруари - едновременно.

image

Мисия Марс 2020
https://mars.nasa.gov/mars2020/timeline/landing/ На 18 февруари 2021 г. марсоходът на НАСА Mars Perseverance прави последното си слизане до Червената планета. Роувърът на НАСА Perseverance се приближава до Тачдаун на Марс тази седмица след пътуване от 300 милиона мили
18 февруари 2021 г.
https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2021/02/15/nasa-mars-mission-2021 Вероятно Марс някога е бил дом на реки с течаща вода и огромни кратерни езера. Какво се случи с Марс и може ли същото да се случи и тук на Земята? След преход от 293 милиона мили през пространството от старта му през юли 2020 г. от станцията за космически сили Cape Canaveral, модернизираният марсоход ще кацне на Червената планета Зрелищно видео, публикувано от първата мисия на Марс в Китай на
15 февруари 2021 г.
https://spaceflightnow.com/2021/02/15/spectacular-video-released-from-chinas Китайската космическа агенция публикува няколко грандиозни видеоклипа от "селфи" камери на борда на космическия кораб Tianwen 1 на страната, докато спира на орбита около Марс на 10 февруари. Сондата Tianwen 1 е първият космически кораб, достигнал до Марс. Амбициозната мисия се състои от три космически кораба с орбитален апарат, спускаем апарат и марсоход, които се возят заедно за седеммесечното пътуване до Червената планета. Tianwen 1 стартира миналия юли с ракета Long Long 5 март, най-мощната ракета-носител в инвентара на Китай. Първата мисия на Марс в Китай, Tianwen-1, успешно влиза в орбита около Червената планета
10 февруари 2021 г.
https://www.space.com/china-first-mars-mission-tianwen-1-enters-orbit Стъпката прави Китай шестото образувание, което получава сонда до Марс, присъединявайки се към Съединените щати, Съветския съюз, Европейската космическа агенция, Индия и Обединените арабски емирства, чийто орбитален оператор Hope стигна до Червената планета точно вчера (9 февруари) ). Ако марсоходът и спускаемият апарат Tianwen-1 се докоснат безопасно този май и се захванат за работа, Китай ще стане едва втората държава след Съединените щати, която ще управлява успешно космически кораб на повърхността на Червената планета за значително време. (Съветският съюз провежда първия по рода си мек тъчдаун на Червената планета с мисията си Марс 3 през 1971 г., Всичко за EMM
https://www.emiratesmarsmission.ae/ Стартирала на 20 юли 2020 г. Емиратската мисия „Марс на надеждата“ ще бъде първата сонда, която ще предостави пълна картина на марсианската атмосфера и нейните слоеве, когато достигне орбитата на червената планета през 2021 г. Тя ще помогне да се отговорят на ключови въпроси за глобалния марсиански атмосферата и загубата на водородни и кислородни газове в космоса в продължение на една марсианска година. Емиратската мисия на Марс
https://en.wikipedia.org/wiki/Emirates_Mars_Mission Космическият кораб е разработен от MBRSC и Лабораторията за атмосферна и космическа физика (LASP) към Университета на Колорадо Боулдър, с подкрепата на Аризонския държавен университет (ASU) и Калифорнийския университет, Бъркли. Той е сглобен в университета в Колорадо. Мисията се изпълнява от екип от инженери от Емират в сътрудничество с чуждестранни изследователски институции и е принос към икономика, основана на знания в ОАЕ.

Независимо от това, че Земята е в очакваното си календарно положение (февруари) или къде, според Зетите, тя е била изтласкана от Нибиру в спряла орбитална позиция (август) - Марс има страхотна гледка към предстоящата драма. Земяните могат да видят Марс и гледката на Земята от Марс е ясна и пряка. По този начин тези сонди и лендери от Китай, ОАЕ и САЩ могат да видят продължаващата активност между Нибиру и Земята. Зетите обясняват.
image
ZetaTalk Insight 31.03.2021:Като се има предвид, че Китай, ОАЕ и САЩ изстреляха сонди на Марс през юли 2020 г., планирано да пристигнат на Червената планета през февруари 2021 г., изглежда, че е в ход състезание. Това е свързано с очакванията, дадени от НАСА на държавните глави по целия свят, че Нибиру ще бъде неоспорим до януари 2021 г. Държавните глави получиха обширна актуализация в началото на 2020 г. и тези държави, които биха могли да си позволят да изградят свои собствени орбитални и / или марсоходи или може да закупи експертния опит, за да разгледа подхода на Нибиру от стабилна гледна точка.

Сондите, летящи в космоса, са подложени на гравитационни влекачи и прахови отломки и трудно стабилизират. Използвайки гравитацията на Марс и стабилна основа, могат да се определят изчисленията за разстоянието и скоростта на Нибиру. Понастоящем се движи в южното небе, когато се гледа от Земята през 2021 г., Марс дава незасегнат изглед на пътя, по който Нибиру ще поеме по време на преминаването му. Китай, ОАЕ и НАСА се втурнаха да стартират при първа възможност, която и за трите беше през юли 2020 г. По този начин това не е случайност, а улика, че съществуването на Нибиру е реално и добре познато от елита.

На сондите е разрешен изглед към Земята, тъй като това не нарушава правилата на Съвета на световете, но Съветът ясно посочва, че елитът не може да избяга на Марс или Луната. Въпреки че Илон Мъск дава обещания през 2016 г., неговите начинания няма да имат право да успеят. Съответно големите му космически ракети се разбиват и изгарят.

image

Илон Мъск разкрива план за колонизация на Марс
27 септември 2016 г.
http://time.com/4510653/elon-musk-unveils-plan-to-colonize-mars/ Първата човешка мисия може да се осъществи през 2024 г., каза той, и може да достави хора на планетата за около 80 дни. Мъск каза: „Основната причина, поради която аз лично трупам активи, е да финансирам това.“ SpaceX Rocket Lands в едно парче - преди да взриви гигантската огнена топка
на 3 март 2021 г.
https://nypost.com/2021/03/03/spacex-rocket-lands-in-one-piece Звездният кораб се облегна леко, докато стоеше на площадката за кацане, и отдолу излизаха пламъци. Прототипите са разработени от космическата компания на изпълнителния директор Илон Мъск с надеждата, че един ден ще пренасят хора на мисии до Луната и Марс. Мъск заяви, че е „много уверен“, че космическият кораб ще достигне орбита „много пъти“ и ще бъде безопасен за транспортиране на хора до 2023 г.

Извиненията на Нибиру

Прикриването на близкото присъствие на Нибиру продължава. Русия пусна метеорологичен спътник на 26 февруари, за да заснеме Арктика в инфрачервено. Това ли е всичко за наблюдение на топенето на леда, както се твърди? Според зетите това е да се определи стресът на границата между Северноамериканската плоча и Евразийската плоча. Това ще се разкъса или ще бъде под натиск, когато New Madrid Fault Line бъде принуден да се разархивира. Започва ли в Арктика земетресения? Да!
image

Руският "Союз-2-1б" изстрелва метеорологичния спътник "Арктика-М № 1"
28 февруари 2021 г.
https://www.nasaspaceflight.com/2021/02/russias-soyuz-2-launches-arktika-m-1/ Тъй като спътниците Elektro-L работят в екваториални геостационарни орбити, покритието им на полярните области на Земята е ограничено - именно там Arktika-M ще допълни идеално техните наблюдения. Основният инструмент на борда на Arktika-M е видим и инфрачервен спектрометър, получен от спектрометъра MSU-GS, летящ на борда на Elektro-L. Това ще се използва за изобразяване на Земята в поне десет различни дължини на вълните, вариращи от видимата светлина до топлинната инфрачервена светлина. Изображенията с видима светлина и близки инфрачервени лъчи ще помогнат на метеоролозите да наблюдават облачността и атмосферните водни пари, Русия пуска сателит за наблюдение на климата в Арктика
на 28 февруари 2021 г.
https://edition.cnn.com/2021/02/28/europe/russia-satellite-climate-arctic Арктика се затопли повече от два пъти по-бързо от средната стойност в световен мащаб през последните три десетилетия и Москва се стреми да развие богатия на енергия регион, инвестирайки в Северния морски път за корабоплаване през дългия му северен фланг, докато ледът се топи. Новини от Арктически морски лед
https://nsidc.org/arcticseaicenews/ В момента обработката на морски лед има проблеми. Ежедневният индекс на морския лед / Арктически морски лед Стойностите на новините и анализите след 19 февруари са погрешни. NSIDC разследва проблема и ще го коригира възможно най-скоро.

image
ZetaTalk Становище 31.03.2021: Русия не търси информация се промени времето, те се стремят информация за топлина от напрежението по границата между Plate N американски. Това, което забавя разархивирането и разкъсването на New Madrid Fault Line, е плоският връх на N American Plate. Плоският връх минава от северна Япония до Исландия - директно през Арктика. Скалата в беда ще излъчва топлина и разкъсването на Ню Мадрид ще бъде отразено в Арктика, както и в Атлантическия океан. Сибир ще изпита цунами и всички структури, които Русия има в Арктика, могат да очакват земетресение.  
image

ZetaTalk Prediction 28.2.2021: Разкъсването на Ню Мадрид вече е свободно да прогресира, като реагира на Plate Movements другаде.

А небесните светлини, очаквани от бензиновите мехурчета, да експлодират, когато срещнат кислорода в атмосферата? Просто НАСА провежда някои експерименти. Снимките, публикувани на страницата на FaceBook за последователи на ZetaTalk и на други места, показват розов облак, видим в небето от Ню Йорк и Ню Джърси, чак до Пуерто Рико и Доминиканската република.

image

#Пуерто Рико Странна червена светлина в небето се съобщава в социалните мрежи в различни части на острова. Но от Ню Йорк и Ню Джърси идват и доклади. Видях розов облак? Дойде от ракетно изстрелване
на 3 март 2021 г.
https://www.13newsnow.com/article/tech/science/nasa-wallops-island Причината за облака? Това беше полезният товар за звукова ракета, изстреляна от полетното съоръжение на НАСО Wallops на източния бряг. Ракетата излетя до ръба на атмосферата и пусна малко количество пара в почти вакуума на космоса. НАСА заяви, че става въпрос само за еквивалента на два резервоара за пропан на скара за барбекю и че цветните пари са напълно безвредни.

image
НАСА започна да запрашава йоносферата през 2017 г., когато неоновите облаци на Нибиру за пръв път започнаха да стават очевидни. 2017 г. е, когато ледът в Арктика започна да се върти обратно на часовниковата стрелка, обратно на нормалното движение по посока на часовниковата стрелка от изток на запад. По този начин, в допълнение към неоправданията за неонов облак, ние също получаваме ново извинение за въртенето обратно на часовниковата стрелка в Арктика. Извиненията за прикриване на Nibiru са живи и здрави! И се повтаря.
image

"Космическият ураган", забелязан над Северния полюс, проучване открива
на 3 март 2021 г.
https://www.zerohedge.com/technology/space-hurricane-spotted-above-north-pole За първи път екип от изследователи от Китай, САЩ, Норвегия и Обединеното кралство забеляза привличащ вниманието феномен над Северния полюс, в това, което те наричат ​​„космически ураган“. В новото проучване се казва, че завихряща се маса плазма с широчина 600 мили "вали" електрони надолу по Северния полюс. Само досега е потвърдено съществуването на космически урагани. Изследователите все още трябва да проучат по-задълбочено космическия ураган, за да видят дали геомагнитната му активност може да наруши GPS сателитите или наземните електрически мрежи.

image

PIOMAS Арнактически морски лед Реанализа на
март, 2017 г.
http://psc.apl.washington.edu/research/projects/arctic-sea-ice-volume-anomaly/ По сибирското крайбрежие на Чукотско море има силна отрицателна аномалия на дебелината. Изглежда, че някои от аномалиите на дебелината на морския лед са свързани с аномалии на движението на леда, показващи обратна посока на часовниковата стрелка, центрирана на Северния полюс.

МНОГО ХОРА ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ,НАБЛЮДАВАТ ИНТЕНЗИВНО И СПОДЕЛЯТ АНОМАЛНИ СНИМКИ (СОБСТВЕНИ И НЕ),УЛОВЕНИ В ТОЧНИЯТ МОМЕНТ НА НЕБЕТО!!!
СПОДЕЛЯМ НЯКОЙ ОТ ТЯХ С ВАС...


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


image





image




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Страхотно!
15.03.2021 20:43
Страхотно!
цитирай
2. mileidi46 - :))))
15.03.2021 23:29
bojinkata написа:
Страхотно!


Благодаря за посещението и отзива!!!
Всички влизат ,,по терлички" и едно здравей ги е страх да кажат:)))
....но комент!!:)))
PS...
Ааа,извинявам се!!!
Забравих ,че имат маски на устата си....:))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8346044
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930