Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.06.2022 23:07 - ПЛАНЪТ....върви по ПЛАН!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1039 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 21.06.2022 01:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"I"m sure you"ve forgotten that. I am the Supreme Commander of all armed forces on this planet, and that I am also the one who guards all nuclear codes. No army fires a shot without my permission! Let my frend Putin do the job I entrusted to him and take it easy because I will be back soon! *Q*+ Comander in Chief of the UPU":
https://t.me/SpecialQForces/13230

 “Сигурен съм, че сте забравили, че аз съм върховен главнокомандващ на всички въоръжени сили на тази планета и че аз също съм този, който охранява всички ядрени кодове.

Никоя армия не прави изстрел без мое разрешение!

Нека моят приятел Путин свърши работата, която му поверих и се успокойте, защото скоро ще се върна!

*Q*+главнокомандващ на UPU"

https://t.me/SpecialQForces/13230

https://www.facebook.com/iskra.loukanova/videos/3244978285820828

https://www.facebook.com/100004193224218/videos/pcb.2132149536934800/3181908538721371

image

https://www.facebook.com/100004193224218/videos/pcb.2132149536934800/411132010870665

image

Скоро целият свят ще разбере срещу кого се биеха руснаците в Украйна! Срещу Сатаната и неговите подвластни ЦРУ, НАТО, нацизма, Кабал! Българската журналистка Ася Иванова-Зуан в една от базите на “Азов“ в Юриевка, близо до Мариупол. Сатанинска и нацистка символика в базата на НАТО-“Азов“!

https://www.facebook.com/iskra.loukanova/videos/528396272116429
==========================================================
Предстоящо събитие за ядрена опасност от “Третата световна война“. Предстои ядрено събитие от “Третата световна война“ (инсценирано). Подгответе се за масови кибер атаки. Помислете за система за спешно излъчване.

imageНе търсете дати и часове. НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ТОЧНИЯ ЧАС И ДАТА, на които ще се случи Събитието. Това ще се реши от изчисленията на военния квантов компютър въз основа на текущите глобални събития, като се отчита безопасността на хората. Доверете се на Плана.

imageНе се учудвайте, ако NSA (Националната служба за сигурност, наполовина лошо Deep S_tate) изключи Rumble, Bitchute, Telegram, плюс прочисти цялата мрежа от Анони и Патриоти в много мрежи преди края на юли. Те ще се опитат да спрат инерцията на Тръмп и *Q* World Wide движението.

imageПред нас е Кибер атаката на века с тектонски оръжия на H*A*A*R*P - Перфектната буря. imageПотвърдено е, че Израел има над 40 ядрени бойни глави.

imageВече сме във война с дезинформацията на масмедиите, недостиг на храна и газ, атаки срещу свободата на словото и правата на Първата поправка.Мнозина се борят да разкрият ваксините, фалшивата пандемия и глобалистите. СЗО пусна биологични оръжия и създаде патогени.

imageНа 17 май 2022г. във Вашингтон се проведе Конституционен конгрес на 39 американски щата, на който корпорацията US Ins. беше официално обявена за мъртва и Република САЩ беше възстановена съгласно принципите на оригиналната конституция. Десет щата решиха да не участват, докато Хаваите решиха да се върнат към първоначалния си суверенен статут като Кралство Хаваи.

imageАмериканското знаме на покрива на Белия дом е свалено на половин мачта, което символизира смъртта на корпорацията US Ins.

imageВ момента се водят много войни по целия свят - от Близкия изток, през Русия до Китай и африканските военни преврати. imageВсички събития ще се превърнат в бунтове, когато пазарите се сринат, An_tifa се готви да изгори градове през лятото, електрическите мрежи ще паднат, банките ще се затворят и рафтовете с храна ще се изпразнят.

imageСтигнахме до момента, в който Deep S_tate C_abal по целия свят се опитва да изиграе последните си карти: Създаване на война, нова пандемия и световни закони срещу свободата.

imageГражданските безредици ще продължат да нарастват докато овцете продължават да спят и се превръщат в милиция за операциите на Дълбоката държава, изгубени в мечтите на Операция Mockiingbird.

imageВ крайна сметка армията е единственият начин.

imageСАЩ (на “Байдън“) се изправят срещу Китай и Русия в нещо, което изглежда като събитие от световна война. Събитие, което би предизвикало ядрен конфликт.

imageНасочихме се към ръба на ядреното унищожение, но в крайна сметка всичко ще бъде наред. Има причина Тръмп, Путин, Си Дзин Пин, Моди и Бин Салман да работят заедно. Те са нашата застраховка, че НИЩО СЕРИОЗНО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ НА ЯДРЕНИЯ ФРОНТ. Както многократно съм споменавала, Ядреното събитие ще бъде фалшиво.

imageБъдете силни, патриоти, анони, борци за свобода! Вие сте предупредени за тези събития много преди да се случат. Все още имате време да приготвите храна, стоки и безопасност, които да поставите на място. imageЦените на храните и горивата винаги са били високи в световен мащаб.

imageВсички големи държави по целия свят преминаха към квантовата финансова система, обезпечена със златни активи, която отнема основната форма на доход на глобалистите на Deep S_tate.

imageТри от разрушените хранителни складове и компании, които наскоро изгоряха в САЩ, бяха операция на Белите шапки. Храната съдържа няколко отравящи агенти и графенов оксид на Nano Tech, свързани с биотехнологиите, използвани за контрол на ума от ЦРУ.

imageТочно сега Тръмп и Белите шапки в Сената, Конгреса и американските корпорации изграждаха планове за изнасяне десетки хиляди тонове тор от земята на цялата територия на САЩ. Отравянето на храни от големите американски компании на Deep S_tate като Монсанто, ще бъде разкрито.

imageОтравянето в хранително-вкусовата промишленост ще бъде разкрито и свързано с правителството в сянка на Дълбоката държава Кабал.

imageКогато всичко бъде направено, хората отново ще се научат да отглеждат прясна чиста храна. imageN*E*S*AR*A, G*E*S*A*R*A, Q*F*S - Квантовата финансова система са КРАЯТ на глобалната бедност и освобождението на човечеството.

imageНикой, никоя държава или нация не са задлъжнели. Корумпираните Global Bastards просто управляват система с двоен акаунт. Ние сме изиграни и манипулирани от всички наши политици и техните кукловоди по целия свят и през цялото време!!! Дошло е времето това да приключи! Бъдете силни, патриоти и изпращайте своите положителни енергии и молитви към Войните на Светлината, които се борят за нашето освобождение и за нашия Нов свят!

imageИлюстрациите показват директно енергийно оръжие - DEW, което се използва от Силите на Светлината в битката със силите на тъмнината.
==============================================================
НОВИНИТЕ  ОТ БЕЛИТЕ ШАПКИ КЪМ 20 ЮНИ 2022г.

imageГермания, Франция, Италия, Полша и няколко страни от НАТО не разполагат с газ, за да водят война с Русия, да не говорим за газ за лятото и предстоящия зимен сезон.

imageЗад кулисите Германия, Франция и Италия влизат в тайни споразумения с Русия и правят мълчаливи ходове, за да разкрият настоящия режим на ООН и НАТО.

image
Зад кулисите Алиансът на Белите шапки проникна в НАТО, ООН, Военния Кабал и създаде хаос в Дълбоката държава. Сега военните генерали в Европейския съюз се покланят на Русия, създавайки тихомълком Алианс и бавно се отдръпват от Дълбоката държава на НАТО и ООН, управлявана от главите на DAVOS - семействата Рокфелер, Ротшилд, Буш, Дюпон - всички, които се простираха в Римската империя, която създаде Централната банкова система и предизвика войните за контрол над хората.

imageОчаквайте в следващите месеци новинарските издания в Европа да започнат Declass на ООН и НАТО.

imageРусия държи по-голямата част от световните запаси от литий и контролира големи части от европейския петрол, запаси от торове и дистрибуция.

imageКартелите тихомълком бяха завзели цялата военна мощ в Мексико и нейните оръжия, муниции и командири бяха под контрола на Картела. Хондурас и Гватемала се въоръжават и се готвят за военни конфликти в региона.

imageМексиканският президент е под контрола на Картелите, а Картелите са под контрола на D_eep State и от десетилетия промиват пари през Ватикана, през Южна и Централна Америка. Подобно на това как американската италианска мафия переше пари през Лас Вегас и доставяше пари на Ватикана в продължение на десетилетия.

imageСега президентът на Мексико е в предварителни етапи и заплахи за отприщване на хаос в Съединените щати чрез мексикански имигранти. Президентът на Мексико беше ПРЕДУПРЕДИЛ САЩ за престъпления от омраза. Реч на омразата, расизъм срещу неговия народ чрез медии, мрежи, полицейски политики, депортация. Десетки хиляди от пътуващите кервани отпреди месеци бяха милитаризирани.

imageN_ESARA * G_ESARA в сила и се движи. Над 3 МИЛИАРДА души вече са преминали към защитена от злато система: Русия, Китай, Индия, Саудитска Арабия и много страни, които не са споменати в масовите медии, сега търгуват чрез новата система. Отне само 72 часа Новата система да се активира и да работи и търгува в 12 държави. Това е само един миг.

imageЕфектът от напускането на половината от 7 милиарда души на Централната банкова система на D_eep State означава, че колапсът е неизбежен, тъй като световните пазари, притежавани от Кабал, се сриват.

imageПАНИКА: DC, Европа, ООН, световните елити на НАТО и Big Tech, Big Pharma правят всичко възможно, за да създадат Трета световна война, следваща пандемия, фалшиви флагове и манипулация на времето.

Падането на Централната банкова система на Кабал се случва и ние сме свидетели на колапса.

image
========================
Не бойте се хора!!!
Алиансът на Белите шапки предприема мерки за безопасност.
Военните ще изнесат от тунелите D*U*M*B*S укритата там от Кабал храна, за да подпомогнат нуждите на хората.

Те откриха в тях храна, скрита от Елитите, която може да изхрани света за 150 години напред.


image
image

image







Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.dailymail.co.uk/news/article-10908575/Ukrainians-flock-beaches-Kyiv-defiance-against-Russian-invasion.html?ito=facebook_share_article-floating_navig
21.06.2022 00:13
Питам се от една седмица!!!!
Абе нали падат бомби в Киев???
Нали има агресори там,дето пият кръв????

Вижте тази статия от 12 този месец какво разказва...(не бе ,не руснаците,те лъжат!!)..Това го публикува сам dailymail..стожер на истината...

може и да ми отговорите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8373119
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930