Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.01.2010 04:05 - ZA VATIKANA i XITLER
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3767 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 01.03.2010 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Sled kato izslu6ax poslednite dumi na Djordan Maxsyel ot klipa se setix,4e bqx namerila predi vreme tozi sait ,(no ne razbiram angliiski i ne moga da go preveda)....re6ix da go poblikuvam taka,raz4itaiki na tezi bloguri..koito razbirat angliiski,no dostata4no e samo da razgledate
snimkitei -nqma nujda ot prevod!!

klipa e ot bloga na misbis.blog.bg--predi6nite,mojete da gi potarsite tam..struva si da se vidiqt i nai-ve4e...da se pomisli!!

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican46.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vaticanpope_nwo05.htm
A tova kopirax ot bloga na
http://universalnite000.blog.bg/

Финални думи на една история

 И най-дългият път започва с първата крачка и трансформацията на човешкото разбиране може да започне с една мисъл и един бунтовник.
    Всяко подобрение в положението на човека е произлязло от някой, който се е опитал да промени хода на събитията и е говорел открито, независимо от последиците. Тази личност е вътре във всеки от нас. Бунтът и желанието за положителна промяна е в основата на човешкия дух.
    Смисълът на думата бунт често е разбиран погрешно. Много  виждат бунтовниците като хора, които повеждат война срещу държавата. Сигурно и онези, които всекидневно убиват и осакатяват в Северна Ирландия се мислят за бунтовници. Но отново те са просто марионетки на дисбалансираното съзнание и Илюминати, действащи и от двете страни. Бунтът, за който говоря не включва въоръжени въстания или каквото и да е насилие. Това е бунт срещу индоктринирането и контрола над ума ; отказ да бъдем програмирани от "ценностите", наложени ни от други поколения и от манипулаторите в политиката, икономиката, науката, религията и мрежите на Илюминати.
    Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е истински бунт.
    От него ще произтече промяна във всеки аспект от живота на Земята. Пробуждащите се хора ще търсят начини да се откъснат колкото е възможно от зависимостта и нейните деструктивни заблуди. Те ще имат куража да говорят високо и убедено, понеже знаят, че процесът е необратим. Не е моя работа да казвам на хората какво да правят. Но подкрепям кампанията за несътрудничество и мирна съпротива, която набира вече скорост. Вярвам в нейното разрастване и че някои от нейните проявления може да са следните :
    1) Бойкот на всички банки, които правят пари от нищото и начисляват лихва върху тях. Надявам се хората да изтеглят парите си от тези банки и дори да откажат да плащат лихва върху заемите си. Последното решение трябва да е добре координирано, така че милиони да го направят по едно и също време.
    2) Подкрепа на банките на общностите и етичното банково дело, което инвестира в проекти, предназначени за полза на хората и планетата.
    3) Отказ да се сътрудничи на училища, университети и министерства във всяка страна, докато не получим свободен поток от информация за онова, което наистина се извършва в тайна и за цялото налично познание.
    4) Постоянни седящи демонстрации и масови протести пред правителствените управления във всяка страна, особено при ключови играчи като САЩ, Русия, Великобритания, Япония, ЕС и ООН.
   5) Мирно оспорване на всички тържествени случаи във всяка страна, докато не ни бъде казана истината, и постоянно присъствие около парламентарните сгради.
    6) Масова мирна съпротива срещу проекти, които вредят на околната среда. Ако има такива протести навсякъде, властите скоро ще трябва да преосмислят нещата и да се вслушат.
    7) Бойкот на всички съдебни дела, които могат да възникнат от подобни действия и масови седящи демонстрации пред съдилищата за разстройването им.
    8) Обаждане на програми с открит телефон и програми с участие на публиката с въпроси и информация за тайното правителство  и какво могат да направят хората, за да спрат неговите манипулации.
    9) Протести и седящи демонстрации пред централните управления на медийните организации, докато не откажат да бъдат слуги на Илюминати и не започнат да съобщават истината на хората. Бойкот на вестниците, обслужващи системата.
   10) Същото пред централните управления и клоновете на масоните във всяка страна и окръг и незабавна оставка на всички членове на масонските и други тайни организации, които вече не искат да бъдат използвани като параван за манипулирането на света.
   11) Отказ да се гласува или да се подкрепя политик, който откаже да разкрие дали е член на тайно общество или с кого е тясно свързан. Също отказ за подкрепа и на политик, който е член на която и да е прикриваща организация на Илюминати от рода на СМО, Тристранната комисия или Групата Билдерберг
    Трите най-важни думи тук са - мирен, решителен и непрекъснат протест. Ние трябва да протестираме с любов, защото това е нергията, която искаме да разпрострем по света. Но любовта ни не трябва да е сляпа, а мъдра. Да не забравяме, че в света на Илюминати черното е бяло, а бялото - черно. Помнете също, че мълчанието е удобно. Време е да помислим, да поемем отговорност и да заговорим и действаме срещу мълчанието, тайната, тиранията. Илюминати знаят каква заплаха са за техните амбиции личности, които мислят самостоятелно и откликват с действия : 
Няма нищо по-опасно от личната инициатива. Ако тя е качество на гениален човек, той може да направи много нещо от милионите хора, вред които ние посяхме семето на раздора. Ние трябва да насочим възпитанието на гоевските общества така, че при всяко дело, където силната личност може да прояви инициатива, ръцете й да увиснат в безнадеждност и безсилие. Импулсът от свободата на действие на една личност, когато се срещне със свободата на друга личност, намалява своя ефект. От това произлизат тежки нравствени сътресения, разочарования и несполуки. ( Протокол 5 ) 
      Един индивид може да промени нещата. Ние не сме безпомощни, а манипулацията не е непобедима, нито пък злините по света - непреодолими. Зависи от вашето душевно състояние. Проблемите могат да се превърнат в решения с промяна на мисълта.
    Ако ще връшаме свободата на Земята, трябва сериозно да изтормозим Системата, за да разбере, че хората повече няма да й сътрудничат. Няма да бъдем лъгани и манипулирани. Ние сме милиарди, а манипулаторите, които управляват световното правителство са шепа хора. Те не могат да наложат волята си на нас, освен ако ние им го позволим. Роб ли ще сте , или бунтовник ? Това е избора за всеки, защото няма да има средно положение.
    На пръв поглед бунтът може да изглежда обратното на мир и любив, но аз не вярвам, че е така. В цялата поредица решително поставях под съмнение мисловните модели, които контролират икономиката, политиката, религиите, медиите, науката и голяма част от Ню ейдж. Някои могат да сметнат това за присъда. Но да говорите открито против отрицателните мисловни модели не е произнасяне на присъда  и не означава, че не обичате хората. В крайна сметка, какво е любовта ? Да обичате означава ли да пренебрегвате онова, което тези модели причиняват на хората и планетата ? Трябва ли щом обичате, да казвате, че всичко е наред и че няма нужда да променяме действията си ? Да обичате означава ли да избегнете да разстройвате хора, когато ако говорите открито, може да успеете да предупредите други за опасностите и експлоатацията ? Мисля, че не. Има моменти, когато любовта означава да кажете истината в очите, ако това е нужно за положителната промяна.
    Срещал съм доста хора, които мислят, че протестът и преките действия, били те и мирни, за които се застъпвам, били нелюбящи. Не съм съгласен с това и смятам, че докато не започнем сериозна кампания за несътрудничество със Системата, ще позволим на елита на Илюминати да извършат някои отчайващо неприятни неща като последица от евентуалното общо бездействие. В статиите се промъкнаха някои негативни теми, но те нямат за цел да стряскат, а да информират и предупреждават. Не се страхувайте. Очаква ни нова зора и тя ще сложи край на тези ужаси.
    Ние сме на прага на една голяма промяна, когато Земята отново се присъединява към останалата част от Вселената и повишава своето съзнание до по-високо измерение на любовта и хармонията. Когато си мислиме за всички прекрасни неща, които стават в света, дори на фона на описаното от мен, помислете какъв ще бъде животът, когато това разрушение и дисхармония изчезнат. Този ден е близо. Ние ще осъзнаем истината, че човечеството не е зло или глупаво, а е любящо, интелигентно и преливащо от любов и творчески сили, на които отчаяно иска да даде израз. Понякога нещата може и да не изглеждат така, но за това си има причини , както видяхме, периодът на благоприятни възможности за дисбаланса е почти на края си.
    Ние ще обичаме Земята и ще се обичаме едни други. Ние ще обичаме и обичащите ни, и мразещите ни. Ние няма да правим избор между тях, защото всички сме ние и ние сме всички. Ние сме едни други и истината за това отново изплува в съзнанието. Отворете сърцето си, следвайте го и вашият живот, както и целият живот на планетата ще се трансформират.
    Ние сме тук, за да променим света. Избрали сме да дойдем и нашето време е дошло. Ние не трябва и няма да се провалим ! 

                                                     К  Р  А  Й    Н  А   П  О  Р  Е  Д  И  Ц  А  Т  А

image

A snimkata ostavam bez komentar!
te politizite qvno ni go demonstrirvat--kakvo e to demokraziq!!

 


Гласувай:
8
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. veninski - Поздрави от Родопите!
23.01.2010 05:53
Поздрави от Родопите!
цитирай
2. panazea - Da ,mileidi,
23.01.2010 10:09
Kogato vsichki hora rasberem , che sme edno ,
togava ima shance da se osvobodim ot sloto.
Az mislq samo pozitivno!
Az iskam da obedinqvam horata.
Tyrsq rehenie na problemite ni v svetoven mastab!
Blagodarq , mila!
Dumite se marerializirat!
Mislite ni se materializirat!
Neka mislim positivno!
Dumata blagodarq , syzdava musika!
Priqten den!
цитирай
3. cefulesteven - Човечеството не е достигнало, все ...
23.01.2010 10:47
Човечеството не е достигнало, все още подобна зрялост и за добро и лошо, подобна единност.
Но кой знае, навремето една Виденова зима, пробуди България, дали сега една световна криза няма да пробуди изобщо човека.
цитирай
4. ckarlet - "Трите най-важни думи тук са - ...
23.01.2010 11:44
"Трите най-важни думи тук са - мирен, решителен и непрекъснат протест. Ние трябва да протестираме с любов, защото това е нергията, която искаме да разпрострем по света. Но любовта ни не трябва да е сляпа, а мъдра. Да не забравяме, че в света на Илюминати черното е бяло, а бялото - черно. Помнете също, че мълчанието е удобно. Време е да помислим, да поемем отговорност и да заговорим и действаме срещу мълчанието, тайната, тиранията."
Хареса ми тази мисъл от твоя постинг, Мileidi46!
Бих добавила, че ако искаме животът да стане по-добър за всички нас, трябва да изградим на първо място едно високо съзнание, което в момента ни липсва!
Трудно е това "пробуждане" на човечеството, но е крайно наложително за всички!
цитирай
5. panazea - Mislq che b tosi blog ima mnogo budni,
23.01.2010 11:53
moga da gi izbroq , sigurno ste propusna nqkoi , zastoto ne gi poznavam vsichkite!
Intuitivno chuvstvam!
I drugite hora intuitivno chuvstvat!
Obedinqvame se za hubavi idee!
Tova e veche osyznavane!
Priqteli , obicham vi!
I tova ne sa samo dumi!
Znam che i vie me obichate!
цитирай
6. universalnite000 - Отново имаш моите благодарности за ...
23.01.2010 12:18
Отново имаш моите благодарности за съдействието, което ми оказваш , което още веднъж показва, че заедно можем много повече, отколкото подозираме ! А снимката с Берлускони е невероятна находка - жестът говори поне колкото няколко добри статии :) Поздравления и бъди все така позитивна и вдъхновена :)
цитирай
7. mileidi46 - Blagodarq ti,priqteliu,
23.01.2010 16:09
veninski написа:
Поздрави от Родопите!

Usetix polaxa na edin magi4en aromat,koito me varna v spomenite ot moite mladejki godini..to4no tam v Rodopite..V ZLATOGRAD ,v STARZEVO...Magia...
цитирай
8. mileidi46 - Blagodarq na vsi4ki komentirali tozi posting!!
23.01.2010 22:51
I za da ne se povtarqm pootdelno--moga da kaja samo edno:
Nito edna sistema ne e savar6enna.Svetat se promenq,prirodata sa6to..nezavisimo ot na6ite jelaniq i namereniq...Evoliuziq ima otkakto maikata priroda se e oformila i ni e dala jivot..sled kato i nie sme evoiulirali...zna4i prodaljavame...ne spira tozi prozes...
ni6to ne ostava v edin stadii...( ne sam go otkrila az!)To e qsno,4e i tazi sistema ruxva! Tova e nai -demoni4nata sistema v sveta do dnes.Sistema ,deistva6ta sama sre6tu sebe si,sre6tu planetata,sre6tu xorata..obvzeta edistveno ot maniqta za gospodstvo..naludni4ava...do smart.
Tova e pla6e6to.Ako sveta ,xorata,normalnite xora...ne se osaznaqem navreme...6te ni pogalnat.Samo da se ogledame naokolo...i 6te vidim vsi4ko..ostava samo ,da ne se pravim,4e vsi4ko e nared..za6toto ne e!
цитирай
9. kasnaprolet9999 - Ти си подхванала много интересна ...
28.01.2010 17:28
Ти си подхванала много интересна тема за илюминатите и техните производни. Зачетох се малко вчера и повече днес и косата ми настръхна. Хубаво е когато даваш част или цял постинг да слагаш конкретния линк от постинга, а не само линк на блога. Днес се изпотрепах да търся постинга, който си копирала тук и не го открих.Начина да не съдействаме на илюминатите е много точно е описан, че да действаш с любов не е да си затваряш очите пред техните тъмни дела, ада се бунтуваш и да ги изобличаваш, да не се страхуваш и т.н. Тя отдавна е в моите любими блогове, но напоследък не ми остава време да влизам, поради проблемите с мама.
цитирай
10. mileidi46 - Razbrax ,4e ve4e si namerila,
28.01.2010 20:54
linka!Struva si da zamislim,6tom i kosite ni nastraxvat..nali?
Radvam se ,4e spodelq6 moite trevogi...i ne samo moite..te sa ni ve4e dosta naboleli...i trqbva da sme slqpi i gluxi..za da ne razberem kakvo stava okolo nas...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 5896984
Постинги: 1400
Коментари: 13535
Гласове: 29464
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728