Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.06.2020 17:12 - СЕГА Е ВРЕМЕТО!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1936 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Избирането на Доналд Тръмп през 2016 г. доведе до факта, че много, което беше скрито преди това, стана очевидно.

Това е развитие, което трябва да бъде приветствано, тъй като това е единственият начин за премахване на оплакванията, които по-скоро бяха пометени под масата. Хаосът, който изпитваме, е резултат от тази преоценка.
Много хора разбират погрешно, че Америка трябва да расте, по-голяма от всякога, не само в целия свят, но и в САЩ. Защото Тръмп каза достатъчно
ясно не само на Асамблеята на ООН през 2017 г., но продължава да казва, че това се отразява на всяка държава.

От самото начало политиката на Тръмп, която се стреми да поддържа суверенитет, срещна критики от онези, които искат свят без граници. От друга страна, той иска разнообразието от култури и историята на отделните държави да се запази, а не всичко да бъде направено едно и също.
image
Всяка държава трябва да стане възможно най-силна отвътре и да гарантира, че хората се справят добре. Всеки трябва да постави страната си на първо място. Италия на първо място. Гмания на първо място. Франция първа.

Той продължава да бъде неразбран, защото това, което не искаш да разбереш, не разбираш.

Някои капки Q от уикенда пишат за общото объркване, в което се намираме днес.

Но няма център вляво или вдясно, защото всеки получава печат, който го премества в една от двете страни. Можете да бъдете левичар през целия живот, в момента, в който отхвърлите само една точка от дневния си ред, но приемете една от другата страна, вие сте поставени в десния ъгъл. И обратно, това е подобно.

Но ние хората не сме еднообразни, имаме различни мнения и ако не следваме сляпо парти, това само показва, че все още използваме мозъка си и мислим за себе си.

Ако искаме да преодолеем пропастта, която ни разделя и искаме да постигнем нещо заедно, тогава трябва да преодолеем това раздяла и да оставим всички да имат своето мнение, без веднага да ги осъждаме.

Трябва да се съберем.

Историята ни е научила, че народът ще въведе Съдния ден срещу властите.

От фараоните до царете и избраните служители е имало политическа система за контрол и корупция и по този начин зло на гърба на хората.

Бяхме във време на модерно робство, но сега хората отново ще станат.

Нашата борба е срещу владетелите, властите и "тъмния свят и срещу духовните сили на злото". Това беше духовна борба, а не такава, която щеше да се води на материално ниво.

Q призовава не да мълчи, а да гласува. Всеки вот ще се брои. Намерението беше да им отнеме гласа и по този начин силата им.

В друг пост от уикенда Q пише, че дивизията е създадена изкуствено, за да отнеме властта от хората. Те трябва да се бият и да останат в „робството“
Единството е сила, любов и човечност.

"Само ако добрите хора се обединят като колектив, ще има положителна промяна
ПРИМЕР С АРМЕНИЯ,КОЯТО ЗА 10 ДЕНА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО
ВИЖТЕ В ЛИНКА:
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
https://tagesereignis.de/2018/04/politik/armenien-so-sieht-es-aus-wenn-das-volk-auf-die-strasse-geht-und-gewinnt-premier-kapituliert-nach-11-taegiger-demo-von-hundertausenden-und-tritt-ab/3155/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Онлайн петиции, които кацат във виртуалния кош, с едно щракване не постигат това, което искат.Но с мирно присъствие. Не в цялата страна, а пред правителствената сграда на страната им. Стотици хиляди денем и нощем. Дни се редуваха. Мястото никога не остана празно. Правителството се отказа на единадесетия ден.

 Той е пример за силата на хората. Ако има съгласие.

Една от точките в дневния ред на Тръмп е, че той иска да върне властта на хората. Той беше избран и за това. Той е президент, който прави всичко по силите си, за да направи страната и хората по-добри.и независими.

Кризата с Корона няма да промени това и да се надяваме, че той ще се захване с бурните понастоящем бунтове.
Да изкара хората на улицата, с още повече полиция, беше изненадващо целта на тогавашния президент Бил Клинтън. Тук Хилъри Клинтън и Джо Байдън обясняват.(видеата долу)
 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Повече подробности в двата линка ,където можете да прочетете за всичко,което ви интересува!!!и каквото се случва по света1
Приятно четене...

https://tagesereignis.de/2020/06/politik/jetzt-ist-die-zeit/16372/
.............................................................................................................................
https://tagesereignis.de/2020/06/politik/trump-zum-truppenabzug-jedes-land-sollte-sich-selbst-verteidigen-koennen/16457/
...................................................................................................










Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8371480
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930