Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2021 07:01 - © Нахлувания
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 663 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 23.09.2021 07:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
23.09.2021г.

     "И така, първо ние нахлуваме у тях, а след това те нахлуват у нас", обобщава крайният резултат от us-американските войни, особено през този век, Тъкър Карлсън от Fox News в предаването си "Tucker Carlson Tonight" :
image

По време на шоуто Карлсън цитира туит за афганистански бежанци, публикуван на 12 август от републиканския сенатор от Юта Мит Ромни. "Президентът трябва спешно да се втурне да защитава, спасява, да даде и разшири убежището. Няма време за пестене", пише Ромни.
"През следващите месеци ще видим много бежанци от Афганистан да се заселват у нас, вероятно във вашия квартал", добавя Карлсън. "И през следващото десетилетие този брой може да нарасне до милиони. Така че първо ние нахлуваме, а след това те нахлуват у нас – винаги е едно и също", заключава Тъкър Карлсън :
image

"Тъкър Карлсън е парче от лайно, написа потребител на "Twitter". "Афганистанските бежанци рискуваха ежедневието си с американските военни, а също и на семействата си, като ни помагаха и още ни помагат под каквато и да е форма. Талибаните ще ги убият незабавно, ако им бъде позволено" :
image

Например през последните 20 години Конгресът е отпуснал близо 1 милиард долара за износ на академичен феминизъм в Афганистан чрез програми като двугодишна магистърска степен "Полови и женски изследвания", предлагани в Кабулския университет. Нещо афганистанско явно никога не са знаели, че имат нужда, продължава с анализа си Карлсън.
Друго усилие на правителството на САЩ е междувременно да финансира "дейности, които да обучават и ангажират афганистанските мъже и момчета да оспорват половите стереотипи" :
image

И разбира се, винаги и навсякъде нашите лидери налагаха най-много us-американските културни и политически ценности. Финансирани от US-Америка съветници по пола поискаха жените да представляват поне 10 % от състава на Афганистанската национална армия и още по-голяма част дял в политическото ръководство. Благодарение на американските квоти за пола, десетки жени в крайна сметка бяха назначени като представители в афганистанския парламент. Как работи това? Е, цялата работа беше фалшива, както винаги. Всъщност, много от тези жени законодатели никога не са били в провинциите, които уж представляват.
Между другото, почти никой в Афганистан не харесва нищо от тези програми? Както един служител на USAID призна в цитат на класифициран доклад : "Фокусирането върху пола направи нещата по-нестабилни, защото предизвика бунтове сред обучаваните".
В доклад на Специалният генерален инспектор за възстановяване на Афганистан (SIGAR),  който предоставя подробна експозиция на американските неуспехи, се казва : "САЩ не знаеха какво правят в Афганистан и афганистанският народ плати цената за своето грубо невежество". Или казано по друг начин : "Правителството на САЩ непрекъснато се бореше да разработи и приложи съгласувана стратегия за това, което се надяваше да постигне", се казва в доклада на SIGAR. Отново : "Правителството на САЩ постоянно подценява времето, необходимо за възстановяването на Афганистан, и създава нереалистични срокове и очаквания, които дават приоритет на разходите "незабавно". Тези избори увеличават корупцията и намаляват ефективността на програмите. " И отново : "Много от институциите и инфраструктурните проекти, изградени от САЩ, не бяха устойчиви".
Това е лицето на късната американска империя – семинари по джендър изследвания :
image

Това не е като другите империи. За разлика от други империи, нашата го прави не да работи в нейна полза. Америка свали Саддам, но не взе петрол. Вместо това целият смисъл на нашия имперски проект е да дадем значение за празния живот на неолибералните бюрократи, които администрират и след това обогатете изпълнителите, които работят за тях, които не са бедни.
Има много време, което да се отдели, тъй като us-американците умират от фентанилови ODs, милиони чуждестранни граждани, чиято самоличност не можем да потвърдим, се преместват тук, но когато става въпрос за привеждане на афганистанци у нас, няма време за нас и Лиз Чейни твърдо се съгласява с това, също и приятелят ѝ Бил Кристол и Нанси Пелоси и Виктория Нюланд в Държавния департамент, и още толкова, толкова много точно като тях.
Това са архитектите на бедствието, което наблюдаваме да се развива по телевизията. Те трябва да пълзят за нашата прошка, но не. Защо? Защото разкаянието изисква приличие.

https://www.foxnews.com/transcript/tucker-carlson-tonight-on-bidens-handling-of-afghanistan-collapse




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - Този постинг също не изчетох до к...
23.09.2021 15:00
Този постинг също не изчетох до края.
Мисля, че тази миграция, както и тероризма, както някои му казват, е предвестник на всякакви катаклизми.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756188
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031