Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2021 12:41 - Ало, Рашков, Трифонов нарича хората „боклуци“. Някаква реакция?
Автор: zahariada Категория: Забавление   
Прочетен: 672 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2021 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ало, Рашков, Трифонов нарича хората „боклуци“. Някаква реакция?

Автор: Гласове
28.07.2021

"Става все по-хубаво милички. Явно когато Рашков каза, че "щурмът на простащината започна", не е визирал само Бате ви Бойко. Говорил е общо казано, като цяло": народният анализ на новата политическа ситуация в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Нека запазим добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни автори без редакторска намеса.

image

 

Ало, ало, Рашков, някаква професионална реакция или професионализмът е обвързан с не?

Трифонов нарича хората „боклуци“. Включване от Фейсбук профила, за който се твърди, че е поддържан от Слави Трифонов, се появи часове след поява на новината, че е в болница. "По повод на някои БОКЛУЦИ, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“. Слави Трифонов – рептил“, гласи позицията.

  image

 

Да напишеш песен, че ще скъсаш нечий гъз,

е върхът на общата култура на голяма част от българските политици! Малко съм учудена обаче с това назначение, не че СЕМ е кой знае какво, все пак са някакви контрольори! Г-н Радев изглеждаше на по-високо равнище!

 

Не е недоглеждане

Нали той я избра за ПР на служебното правителство от ден първи, но след коментарите по мрежата я скриха някъде и пуснаха говорителят Антон Кутев да се изявява. Така че, чалгата е в основата, за съжаление. И на много хора сега им се отварят очите, но има и много повече, които не искат да мислят критично и обективно, а предпочитат да вЕрват на изкуствено създадени ПР митологеми.

 

Моцарт, а?

"Дон Джовани", а?

 

Човек, който слуша Моцарт,

никога няма да изфабрикува подобни тексгове, няма да му хрумне просто! Много жалко!

 

От ден на ден

Става все по- хубаво милички. Явно когато Рашков каза, че " щурмът на простащината започна ", не е визирал само Бате ви Бойко. Говорил е общо казано, като цяло.

 

Дали опростачването вече е необратимо ?

Радой Ралин:"На мястото на Вазов седнал някой си Начо Папазов". Аналогията си я направете сами !

 

артист

вече няма съмнение, че чалгата ще влезе в клас като музикално упражнение.

 

няма друг изход

Аз мисля, че трябва да ходим на избори докато ИТН загуби всичките си фенове (те избиратели нямат) и ГЕРБ се разпадне окончателно под ударите на едно перманентно служебно правителство.

 

това е някаква лудост

Не виждам защо партии като БСП и ДПС трябва да подкрепят кабинет на нещо, което още не е станало партия дори. Не сме видели кои са тия хора, какво могат, как говорят, какво мислят. Царят поне ни обеща, че работата ще се получи след 800 дни. Изглеждаше поне красиво. Слави казва, че нищо не обещава. А ние трябва да го подкрепим. Защо бе хора, вие със всичкия си ли сте?

 

Жалко

Митьо, не зная дали си луд или се правиш на такъв, но нищо не си разбрал. На тия от “Козяк” изобщо не им дреме кой кого ще “изчегърта”, а кой ще изпълнява техните заповеди. “Чегъртането” е пушилката зад която се крият истинските цели. Простолюдието ще се забавлява с “чегъртането” и няма изобщо да забележи какво му се случва в действителност. Ти ще продължаваш да си пишеш глупостите тук и ще си мислиш, че такива като теб движат историята.

 

грейки

Русия е като здрав сред болни в съвременния свят и в този смисъл прилича на човек, който има свои си съображения и мотиви да не се ваксинира, но "девет болни срещу един здрав", както е казано в Писанието, явяващи се доверчивци в статуквото, го карат упорито да се ваксинира, обявявайки го за неадекватник и болен. Хората, които нямат никакви съотношения с душата си, няма как да ме разберат какво искам да кажа... И не свеждайте Русия само до хората и институциите, които са налице и живеят днес. Русия е много повече метафизична идея, архетип, епистема, символ, мит, автентична история, култура, вяра, свръхрацио и пр., отколкото можете да допуснете.

 

Василий Головнин

По повод на корабчето "Свети свети Кирил и Методий" кръстен от свръхновата Мария Бакалова, ми се ще да попитам , за съдбата на Даржавното издателство - Г.Бакалов, Варна. Съществува ли още или някой му тегли теслата, като на "Шат на патката главата"? Плуват ли други корабчета и останаха ли ли китоловци в залива?

 

Епоха на просташки хедонизъм,

Нарича помията, в която ни набутаха и продължават да ни набутват, един съвременен френски мислител - вж. съседната одая.

 

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757271
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031