Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2022 01:38 - ЮДЕЙСКАТА ТАКТИКА, ЦИТАТ ОТ ,,ПРОТОКОЛИТЕ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ": ,,НУЖДАТА ОТ НАСЪЩНИЯ ХЛЯБ ПРИНУЖДАВА ГОИТЕ ДА МЪЛЧАТ И ДА БЪДАТ НАШИ ПОКОРНИ СЛУГИ"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 3476 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage„Под наше влияние изпълнението на законите на гоя се е намалило до минимум. Престижът на закона се е дискредитирал чрез либералните тълкувания, въведени и в тази сфера. В най-важните и основни дела и въпроси съдиите решават,
както ние им диктуваме. С тези, които ни се противопоставят или не са наши оръдия, се справяме много лесно чрез мнението на вестниците или с други средства... Дори сенатори и висши администратори приемат нашите „съвети“. Разликата между гоя и нас — избрания народ за управляване на света — е много голяма. Ние сме способни да мислим и творим, докато безхарактерният гоя не е способен
за нищо.

Нуждата от насъщния хляб принуждава гоите
да мълчат и да бъдат наши покорни слуги. Гоите - агенти на нашия печат, ще обсъждат по наша заповед това, което е неудобно сами ние да изнасяме чрез официални документи. В същото време, всред развълнуваното обществено мнение, ние ще прокараме желаните от нас мерки и ще ги поднесем на публиката като свършени факти. Никой не ще посмее да иска повече от направеното, или отменяне на взетите мерки, тъй като всичко ще бъде представено като по-добро от миналото. А освен това печатът хората да търсят все новото. С обсъждането на тези нови въпроси ще се заловят ония безмозъчни общественици,
ще отвлича вниманието към нови въпроси нали ние научихме
които никога няма да разберат, че нищо не разбират от онова, което се залавят да обсъждат. Въпросите на политиката не са достъпни никому, освен на ония, които са я създали и от много векове я ръководят."

- Из ,,Протоколите на Ционските мъдреци."

Проф. Ф. А. Осендовски - The Nineteenth Century and After, p.29, London, January, 1926:

„Често се споменава, че юдаизмът е движещата сила
на комунизма.
Това не е нищо ново,
то се знае и е съвсем естествено... Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на избрания народ."

Вестник, "Американски евреин", проф. д-р Оскар Леви, London, от 20 септември 1920 г.:

„Болшевишката революция в Русия бе дело на еврейските мозъци, еврейската неудоволетвореност,
еврейското планиране,
целта на което е, създаване на световен еврейски ред.
Това, което с такива превъзходни способи бе извършено в Русия, скоро ще стане реалност в целия свят."

Райнхолд Нибур - Реч пред Еврейския институт по религия New York, Octcober 3, 1934 г.:

„Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество."

Американски вестник "Jewish Chronicle", от 4 април 1919 г.:

,,Това, че между болшевиките има толкова много евреи, просто отразява факта, че идеите на болшевизма, са и най-добрите идеи на юдаизма."

„Двамата секретари на Сталин
и цялото му правителство
бяха евреи обрязани по всички правила на „Талмуда." Затова през периода на неговото властване в Съветския съюз
бяха избити 62 милиона християни! След смъртта на Сталин властта беше поета
от друг криптоевреин

- Никита Хрушчов (истинското му име е Соломон Пеарламутер)."

- Жан Бойе - ,,Заговорът на масоните."

,,Болшевиките, които извършиха преврата и взеха властта в Русия, не бяха руснаци. Те мразеха руснаците. Те мразеха християните. Подтиквани от етническа омраза,
те измъчваха и изклаха милиони руснаци без капка човешко съжаление.
Повече от моите съотечественици бяха подложени на кървави престъпления, отколкото която и да е друга
класа кора в човешката история. Не мога да бъда по-ясен:
Фактът, че глобалното съсловие от медии продължава да мълчи по този въпрос е доказателство, че се намира под контрола на извършителите."

- Александър Солженицин

„Всъщност, инвестициите на американските евреи в развитието и запазването на еврейската държава продължават и до днес."

- Бенджамин Бейт-Халами, прочут израелски учен.

„Ако не беше финансовата подкрепа и политическият натиск от страна на американските евреи Израел можеше и да не се роди
през 1948 г."

- Наоми Коен, известна еврейска историчка.

„Проблемът на Америка (както и на всяка друга държава) е, че я управляват евреите... започвайки от ФЕД, Капитолия, Белия дом, съдилищата, медиите и училища ни. формулиране и прилагане на три мерки за справяне с еврейската власт, ще реши проблемите на Америка, веднъж завинаги. Евреите са си гласували правомощия да създават пари, чрез прости записи в книги.
Евреите имат пълен монопол върху кредитите и ги отпускат, където и на когото искат, според еврейските интереси.
РЕШЕНИЕТО: Възстановяване Конституционното право на правителството на САЩ, да създават свои собствени пари, за да не плаща лихви на еврейските банки от ФЕД."

- Натанаил Капнър, американски евреин.

"Евреите напълно контролират САЩ. Правителството на САЩ е фасада. Изобщо не съществува такова американско правителство, каквото хората си въобразяват. То е само марионетка
в еврейски ръце. То е играчка
за евреите."

- Боби Фишер

„Ню Йорк е главният център на еврейството по света. Там е вратата, през която преминава огромният поток на американския
стоков внос и износ, за да бъде обложен с данъци, т. е. мястото, където на практика целият американски бизнес плаща дан на господарите на парите. А самата територия на града представлява бастион на еврейството. Не е чудно, че редица еврейски писатели, наблюдавайки този безпрецедентен просперитет, това несравнимо домогване до богатства и власт, ентусиазирано възпяват Съединените щати като “Обетованата земя”, предсказана от пророците, а Ню Йорк - като един "Нов Йерусалим". Някои дори отиват по-далеч и описват върховете на Скалистите планини като "планините на Цион", което също е с право, ако се вземат предвид разработените там от евреите природни ресурси."

- ХЕНРИ ФОРД - „ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕИ."

,,В Ню Йорк има със сигурност повече от 1000 синагоги и имам чувството, че около 40 на сто от населението на този град (което означава милиони) е семитско. Никога не съм ги обичал(без да знам защо), а сега, като ги опознах по-отблизо, като проникнах в бита им, в религиозните им схващания и т.н., знам защо.
Както и да е, но тук те са голяма сила, бих казал, че 70 на сто от капитала е в техни ръце, 80 процента от средствата за масова информация са в техни ръце, 95 на сто от жилищния фонд е в техни ръце, 99 процента от лекарите, зъболекарите, адвокатите и т.н. са евреи, борсата е изцяло в техни ръце, бижутерийният и диамантеният бизнес е изцяло в техни ръце, 95 на сто от киноиндустрията, застрахователното дело и още десетки отрасли, които в комунистическия свят ги няма.... но са жизнено важни, са изцяло в техни ръце... Има хиляди евреи имигранти, и те идват тука, защото Америка, а не Израел е тяхното царство..."

- Стоян Мерджанов - ,,Каквото и да ви кажа - не ми вярвайте..." Документална изповед, София 2001 г.

„Тук в САЩ ционистите и техните лакеи контролират изцяло нашето правителство. Ционистите и техните лакеи се държат със САЩ така, като че ли са собственици на тази страна."

- Бенджамин Фридман, в реч произнесена на събранието на патриотите, проведена през 1961 г. в хотел „Уилард“ във Вашингтон и беше посветена на представянето на патриотичният вестник Конде Мак-Гинли ,,Здравият разум. image



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901584
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031