Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2021 22:33 - РЕШИХ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИТЕ.....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2145 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

РЕШИХ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИТЕ – ЗА МАЯ МАНОЛОВА!!!

   Решението ми изкристализира в малоумницата ми след като гледах едно предаване по телевизията с Татяна Дончева, основателка на партия „Движение 21”. Какви елементи от тялото си или що движат останалите участичките в това „Движение” -  подли движенията ли извършват или пък срамни, не мога да кажа, но се размислих върху това, какво нещо са големите политиц/чк/и и как след минутно сношение с техния разум, този на народа – тук включвяам и моят! - става по-съвършен. Аз съм консервативен в мисленето, но основателката на това „Движение” промени мислите ми, а с това и позицията ми към  настоящите избори, а именно, да гласувам за четърти път за бать Боко. Този път няма да стане!

  Бать Боко има програма, ако стане още веднаж премиер, която предлага. Тя е актуализиран вариант на тази, която той следва до сега. Актуализирана е заради трудностите, които сполетяват света спонтанно като вирусът Ковид 19, както и все по-радикалния курс на държавите-примати, които нищо не могат да произведат освен ракети, които заподмятват пред културните държави при спор с тях или ги изстрелват, напр. в Японското море.  Хората в тези държави тънат в бедност и се превръщат в неможещи да мислят манипулируеми хомоноиди.     

    Друга беда, която все по-страховито надвисва над света е изборът на кърмчии във важни за света държави, да притуря и тургането за кърмчии на големи държави на откровени простаци, допринасящи за опростачването на хората не само в страната си. Те си отиват, но метасазите им - опростачените от тях - остават

   Г/жа Татяна не предлага прогарама, която ще следва, след като бъде избрана, а нещо много по-разумно, актуално за страната ни. В резултат на откровениеето й за бъдещето ни и насоките, които тя ни дава, аз реших за кого да подам гласа си на предстоящите избори. Ето какво каза тя:

   Най-важнното за страната в момента е измитането на Борисов и Гешев от властта. При такава важна задача да представя тя програми, това според нея е неразумно – народът нещи повече Борисов и Гешев. Същото, ама съвсем същото, го каза един наподобяващ едър белочел бивол биринджия от ДБ в друго предаване. Това, което каза му го неразбрах изцяло, но видно бе, че като обем той бе поне два пъти по едър от опонента си в дебата. Дано да се подучи от друг един като него висш политик, Пеевски, може би още по-едър, подменил в дома си фарфоровата тоалетна чиния с чугунена.

   И какво предлага г/жа Татяна:

   Позовавайки се на сондираето на различни социологически агенции било ясно, че Борисв ще бъде избран още веднаж, което значава тотална катастрофа за страната според нея. Може би 40-45% ще гласуват за ГЕРБ, а за останарите партии общо към 55-60%. Това мозинство няма да е достатъчно за ГЕРБ за да управляма еднолично. Ще се наложи да влезе в коалиция с ДПС, защото Бойко играе с Дялания /Пеевски/, ако пък и техните депутирани му недостигат, има и други възможнности - много партии са готови заради подялбата на баницата – далаверите със строежите на магистралите и метрото? – да кандис/ш/ат на Боку.  И така мъката на България, налегналият я мрак и бедност, продължаващи 10 години в резултат на некомпетентното управление на бать Боко ще се превърнат в безизходна трагедия за страната ни. Затова народът иска промяна с нови лица, млади, некорумпирани като Слави и Мая, които да променят порочната система на управление на страната, да изметат от изпълнителната власт и прокуратурата мафията.

   Проблемът според нея е в противопоставянето на различните опоцизионни партии, макар всичките да искат същото – махкване на Борисов и Гешев. Този проблем според нея може да се реши, защото опозиционните партии имат един Център, около който те могат да се обединят, всичките. Този център е Мая Манолова, защото една част от опозиционните партии се явявават в ляво от нея, останалите – в дясно. Тя ще ги обедини! И нататък ще стане следното според г/жа Татяна:

    Мая Манолова  - министър-председател, министрите -  одобрени от нея. А в Парламента – на ръководните постове също само одобрени от нея!!! Какви решения ще се вземат в правителството и в Парламента, ще им дава указания Мая Манолова. Тя ще бъде композиторът, който пише музиката, парламентът – диригентът, а правителството – оркестърът. Народът ще бъде слушателят на сътвореното от нея. Тя може и знае какво трябва да се направи – в културата на първо място, в здравеопазването, по македноския въпрос, как народът да промени геостратигическите си интереси като изгони краварите от България.

   Ето начинът да се оправи страната. Програми, глупости – най-важното е да бъдат махнати Борисов и Гешев, вторият, окачествяван от едрия „белочел бивол”, когото цитирах като циреят на България. Акофнякой лингвист хотвори постинга, сезирам то върху това, че пиша ЦИРЕЯТ, а не Цирей, има разлика. Това е важното за страната според г/жа Татяня, а не каква линия ще следват новопредставените депутирани пред народа. Прав бе натовският геерал и обединител на нацията, президентът ни,  че не Ковидът е опасен за страната, а Борисов. Не само Борисов, Мая ще скондапца и Гешев и обръчите от фирми покрай Борисов и Фандъкова, ще ги размаже като тараби между нокти на палците.

   Провиждайки в бъдещето на страната, г/жа Татяна е присъединила Движението си към партията на Мая Манолова „Мутри вън!”. Това е екстрактът от есенцията на оралната й изява по телевизията, който ме наведе на мисълта, че съм длъжен да дам доверието си директно на Манолова. Иначе процедурата става по-продължителна, г/жа Татяна я поясни – всеки глас, подаден за която и да е партия е против Борисов. Причината е проработка с цел обединяване на опозицията около Мая Манолова, която ще поеме цялата реална власт в страната след изборите и така ще спаси страната. Такава проработка за малко да проработи на изборите за кмет на София, където ДБ гласува за Мая, омаян от недостижимия й интелект може би. А може би има и личен момент - най-красивият от ДБ, Генерал атанасоВ да се е размечтал по най-красивата от Мутри вън, Мая.

   Две думи за тази Татяна, защото познавам още две, които са рускини. Нашата е кръстена на двойния ни освободител, показвайки геополитическата орентация на щастливите с тази тяхна умна дъщеря политичка родители.   Едната от руските Татяна е професор микроболог, работи в престижен ивститут в Новосибирск, казва се проф./др Татяна Гонореевная. Другата Татяна е завършила ГРУ в Москва, женена е за българин на висок държавен пост, играещ с руските фармацевтични фирми /б. м. мафии/. Тя е с агентурен псевдоним Татяна Разведкина. Нашата Татяна няма такиви титли или псевдоними /прякори/, но ги надвишава и двете взети заедно. Напр. с излъчваето си, ще се спра на него, защото по същество то е в основата на политуспехите й.

    Жените се делят на три подвида. Първият подвид са осъществяващите нормални интимни контакти с мъжете, до шест междуциклови такива, но не по-малко от четири. Това са нормалните жени, те и се държат нормално.

    Вторият подвид биват наричани „острушки”.  Те я имат по едни такъв междуциклов контакт, я нито един. Все се сърдят, ако няма с кого да се скарат, сърдят се на самите себе си.

   Третият подвид включва неголям брой дами, с тенденция те да стават все повече. Те са въобще непоклащтвани, което означава недокосвани от мъж.

   Гледайки предавенето с г/жа Татяна, аз установих, че има и четвърти подвид – такива, които водят безбрачен целомъдрен живот. Тези биват наричани весталки. Вероятно Татяна е такава, за да има време да се отдаде на политиката, а не да си губи времето с глупости, каквито са интимните контакти с мъже.  Мисля обаче, че обединилата усилията си за измитане на Борисов и Гешев с партията „Мутри, вън!” не влиза и в тази категория, а в някаква още по-висша, в която „бръмчат” непорочнички. Тази според мен е совершенная непорочница. Отчитайки този факт, той натежа и реших:

     Ще гласувам за Мая Манолова.

   Съжалявам обече за нещо – ако бях чул тази дама преди да стана порочен, вероятно щях да си остана непорочник и аз.

   Дано Мая да я турне на некой по-висок пост, защото умните полотиц/чк/и могат да променят света, да го направят по-добър – ителигентен,  разумен.   

   Предполагам, това са и мотивите им за измитане на Борисов и Гешев. Кои ще дойдат след тях и каква линия ще следват, не е важно. Най-важното е тия двамата хубавци да ги нема. Единият – виновник за провала на България, за даване на Народен съд, другият – цирей в снагата на България според един многообемен кандидат за депутиране от ДБ.

     Доле Виновникът и Циреят,

     Горе Мая и Татяна!!!

     Всеки глас, подаден за която и да е партия, но не и за ГЕРБ ще доведе до измитането на Борисов и Гешев!

     Купуването и продаването на гласове е престъпление!  
     Туй, дето го говори г/жа Татяна от партия "Движение 21",  за измитането на изпълнителната власт и "белочелият бивол" от ДБ, за измитането на цирея на България, не е! 
  Поздрав към опитващите да се новопредставят пред народа извънпарламентарни лидери на партии и двежения с една песен, която мисля, че ще им ареше.  

  

      







Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188246
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031