Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2021 10:26 - Ново пророчество на Йона Одески
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10892 Коментари: 8 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Йона Одески, преди да почине 2013 г. казал, че година след смъртта му, ще започне война в Донбас (В две области на Югоизточна Украйна). И макар че обикновените хора тогава не обърнали особено внимание на това предсказание, понеже никой не повярвал, че ще има война, войната започна, точно, както казал отецът.


Одеският старец Йона се явил, след успението си, и предал, за всички православни, пророчества за 21-ва година.  Той се явява три пъти, всяка година, на р.б. Мария, но този път й казал неща, които не се отнасят само за нея. 


На Сретение Господне отецът отново й се явил и й се скарал, че до сега не е разказала на хората, какво ги чака. Отецът тъжно казал, че е останало много малко време. 


За целя свят 20-та година се оказа доста сложна, и мнозина са загрижени, какво ще стане нататък. Скоро ли ще приключи "пандемията" с корона-вируса и какво го чака човечеството, - разсъмване или мрачен залез. 


"Тази пролет ще започне всичко, в деня на отричането на последния руски цар, от престола. (А това е 15 март, когато, тази година започват и Великите Пости.) Силата на руския народ е в православната вяра, и именно от това най-много се плашат нашите врагове. И плащат много пари за да унищожат изконната руска Православна Църква, а и всички православни къргове, около Русия.  Ядосаха Всевишния и започва страшна разплата за страшните грехове. Враговете ни ще горят в огньове, в мътни води ще тънат, със струпеи отвън и отвътре ще се покрият. Жаба(?) и холера ще събарят, тези, които посегнаха на вярата в Единия Бог, Отца Вседържителя, Твореца на Небето и Земята, на всичко видимо и невидимо. 


Океаните, моретата и реките ще се разбунтуват, ще излязат от бреговете си, високо, а от земята ще пламти огън. Навсякъде ще е вода и отровен дим. За час, водата ще залее всички, които се откажат от Господа, и домовете им ще предаде на поругание. За това, че са започнали война срещу Православието, ще бъдат наказани със силни земетресения  и цунами. Всичките домове на тези, които посягат на вярата, ще разруши Архангел Михаил, с воинството си. 


Сега Турция, Азърбейджан, Полша, Румъния, Молдова и Украйна, готвят война против Русия, но после ще молят за помощ. 


Скоро ще отиде на съд пред Всевишния, президентът на САЩ, Байдън, и Тръмп пак ще се върне на власт. Православните (ще) бързат да намерят убежище в Русия. 


Дай Боже, да не падна Америка, преди Светото Възкресение, (за да може да я напуснат?). Лятото, много европейски страни ще паднат (вероятно, пред Русия?). Господ отговори на молитвите на нашия президент и му изпрати силен помощник. Скоро ще има големи промени. И то такива, че враговете ще побелеят от страх, пред мощта и силата на Русия. Ще бъдат изгонени всички врагове от Русия и ще бъдат наказани, за делата им. Путин, по-жив от всички, на погребенията на враговете на Русия, ще хапва пирожки(?).


Душата ме боли за спящия народ Украински. Веднага щом посегнат наемниците - радикали украунски, на светините православни. Тогава и ще започне всичко. Тези които смело защитят обителите си (манастирите), тях бедата ще ги отмине встрани. 


Градове и села ще се възвишарат като острови, над онези които ще останат под вода, понеже са позволили (враговете) да поругават вярата Православна. Много силна, кална вода ще бъде. 


Президентът на Украйна е болен и ще си отиде след (американския президент) Байдън. (Има и друго предсказание, че когато последният монах напусне Киево-Печорската Лавра, Тогава ще се срути главната язовирна стена (на Днепър) и водата, като каскада ще разруши следващите надолу по течението стени.) Мор ще тръгне по целия свят, но войната и буйствата на природата ще спрат човешкото зло (ваксинирането, чипирането, изкуствените зарази и т.н.) и ще принудят хората да възлюбят ближния. 


Ще има голяма Благодат Божия над Великия православен народ, всички православни ще се обединят и много друговерци ще приемат Свето Кръщение. (Но за това ще продължим следващия път... р.б. Мария)

  https://www.youtube.com/watch?v=XSbDbEI3bmM&ab_channel=vera777

  Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



1. fun1001 - ...сам Бог, заповяда, че отрича, врачки, мрачки, баячки, и самозвани..гадатели
28.02.2021 18:58
...ужасноо заблуждениее, сееш!!
и ще си платиш за това..
предупреден си..
цитирай
2. krumbelosvet - Фун фън,
28.02.2021 21:29
не си експерт по темата.
Колко пъти Исус обвинява евреите, че избиват пророците си?
цитирай
3. fun1001 - ...дедо круме, ти си пророк,само..
01.03.2021 11:27
и единственоо..
в твойта гарсонЕрка..когато, ти пиша лично,
напъни се, да ми отговориш,там, където е..адекватно..
а не да @ереш, из целия сайт..разни, извън контекста..Маркс-изми )
това,се вижда на мегданя, една помийна каша
точно така,ги снася и Гадостина Расса)
цитирай
4. grigorsimov - на fun1001
01.03.2021 11:31
"Синовете и дъщерите ви ще пророкуват и младежите ви ще имат видения, а старците ви ще сънуват особени сънища". Деяния 2:17

И изобщо, тук не е място за "фъни сторис"!!
цитирай
5. fun1001 - Тя, Библията, е..един Буламач_)
01.03.2021 11:51
и аз съм се зачитала..
нооо..
..трудно,ще намерим и два реда = логични..
затова, е казано, че трябва ,да я възприемем - Езотерично/ т е алогично)
...къде видя, тук...смешки?
цитирай
6. radostinalassa - Функе, Мунке, аз не съм набожна...
02.03.2021 16:12
fun1001 написа:
и единственоо..
в твойта гарсонЕрка..когато, ти пиша лично,
напъни се, да ми отговориш,там, където е..адекватно..
а не да @ереш, из целия сайт..разни, извън контекста..Маркс-изми )
това,се вижда на мегданя, една помийна каша
точно така,ги снася и Гадостина Расса)

И никак не понасям нито Мавъра, нито др. еврейски комунисти. Но за да го разбереш трябва да може да мислиш. Не се дръгни по мене, драга Фуно. Както съм казала вече, езотеричката ти трябва да се прегърнещ с комунистите, въпреки, че са доста ....Но ти си свикнала май.
цитирай
7. fun1001 - ...Рассо, защо,пак, ти се буташ,да ми отговаряш, или ВИЕ сте Цялото Семейство??
03.03.2021 17:33
.>Зашо, не напишеш, че и Владимир Влад.Путин, е роден Шоломов..??
по майка- мария шоломова..а?

хабер си нямаш, ни от Езотерика, ни от Геополитика, ни от
Тайни науки )) за Комунизъма, питай краваров..нямам афинитет, към леваци..
какъв си Профан, с 15 найсе ника, и една Голямаа.глупава Уста )
цитирай
8. radostinalassa - Бащата на Путин е евреин
04.03.2021 14:12
Но това са евреите ешкенази, които в 40% са Р1А. По постъпката му през войната съдя, че е от тях, защото има съвест.
На мен ми стига и 1 ник, а твоите са много като глупостите ти. И езотериците и комунистите смятат, че хората са еднакви , или пък комунистите не са така прости, но се мъчат да ги изравнят. Но това няма как да стане, защото първи се е изказал Бог или съответно Господ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313723
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031