Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 23:46 - Ваксинацията на новородените в родилните домове е престъпление! проф. по вирусология Галина Петровна. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6157 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2011 01:13


Няма никакво значение в коя държава се случва, защото се случва и в България, и по целия свят. Аз като лаик знам за две ваксини поставяни в родилните домове. Това е БЦЖ, може би най-страшната ваксина, и хепатит. От zahariada


Видеозапис от изказване на професора по вирусология Галина Петровна Червонска, на кръглата маса в Държавната Дума на Русия.
Изводите от изказването и са:

1. Ваксинациите на новородени в родилните домове е престъпление против народа на Русия.

2. Ваксинацията на новородени в родилните домове е глобална измама над руския народ.

3. Ваксинацията на новородените в родилните домове е биологично оръжие за масово поразяване на руското население.

4. Ваксинацията на новородени в родилните домове е престъпен експеримент провеждащ се в Русия...

5. Ваксинацията на деца с жива ваксина е престъпление спрямо народа на Русия. Ваксинация може да се прави само с мъртви ваксини.

6. Масовата ваксинация на населението е престъпление.
 
7. Ваксинацията може да е само доброволна и само след диагностициране възможностите на ваксинацията, и затова тя не може да е масова.

8. В Русия внасят всичкия отпадък от ваксините.

9. С Русия и в Русия, работят, не специалисти, а търгаши. Тези чиновници, които защитават ваксинациите на новородени и масовото ваксиниране на населението, получават парични комисионни от чуждестранните фармакологични търговски фирми.

10. Ужасяващата статистика показва, че ваксините дават огромен брой усложнения и голям процент смъртност.

11. Ваксините водят към аутизъм (малоумие), понеже съдържат живак, който уврежда невроните на мозъка.

12. Ваксините поразяват бъбреците на децата, понеже съдържащят се в тях живак ги уврежда.

13. Ваксините поразяват репродуктивната способност на децата, понеже съдържат живак.
Ваксините причиняват ниска раждаемост в следващите поколения, чак до четвърто поколение.

14. Ваксините МАНТУ причиняват левкоза у децата. И именно ваксината е виновна за появата на огромния брой левкозни деца.

15. Ваксините съдържат формалин - най силният канцероген, а с тях ваксинират новородените в родилните домове.

16. Сега въвеждат нова ваксина от хепатит В, но този вид хепатит се предава само чрез кървопреливане, затова той е болест на наркоманите.  Да се заразиш с него, просто така, е НЕВЪЗМОЖНО. Но с тази ваксина заразяват цялото население на Русия.

17. Само 1 процент от населението има склонност към туберкулоза, а тя се предава по наследство. Но вкасинациите с БЦЖ се правят на всички, което е престъпление. Има страшна статистика, че избухванята на туберкулоза се случват именно в районите, където е правена ваксинация с БЦЖ.

18. Има статистика, от която се вижда, че усложненията след БЦЖ поразяват предимно белокожите, светлокосите, синеоките. БЦЖ е генетично оръжие за изтребление на населението по генетичен признак на народността. Това е факт! Това свидетелстват специалистите!
 
19. Ваксините са генномодифицирани вируси, изкуствено изменени в лабораториите – ГМО!

20. Ваксината срещу грип е блъф и измама, за която Русия плаща на западните (еврейски) фирми 4 милиарда рубли, след което заболеваемостта от грип се увеличава, и то в по тежка форма грип. Тази ваксина е изгодна само за чиновниците - "комисионери", които са на договор към фармацевтичните фирми.

Не ваксинирайте децата! Иначе няма да имаме следващо поколение – нито внуци, нито правнуци!

image
На тази картинка са изобразени САЩ, но това се отнася за всички страни, и преди всичко, за европейските!


Превод от руски - Г.С.

Видеото може да видите ТУК





Гласувай:
3



1. aqua2011 - Страхотен материал....
18.01.2011 02:09
Поздравления за избраната тематика. Ето какво пише и доц. д-р Робърт Менделсон:
"Най-голямата заплаха (за здравето) идва от опасните и безуспешни опити да предпазим децата от детските болести чрез масовите имунизации. Имунизирането не е единствения фактор, който определя дали даден човек ще се разболее от дадено заболяване. Много други фактори като хранене, условия на живот и хигиена имат важно значение. Понякога самата ваксинация може да отключи заболяването... Бурното увлечение на модерната медицина не е никъде толкова явно видимо, както при фарса с ежегодните противогрипни ваксини.Самите ваксинации могат да отключат развитието на епидемии. Във ваксините освен това има различни токсични вещества, които най-малкото са алергени за човешкия организъм – тимерозал (живачно производно), алуминиеви соли, следи от антибиотици. Ваксините могат да бъдат замърсени при производството им с вируси или части от генома им, които могат да предизвикат сериозни болестни процеси в човешкото тяло. Масовите имунизации доведоха до огромно разпространение на хронични болести, почти непознати допреди половин век – аутизъм, юношески диабет, хиперактивност, дислексия и др.Ваксинациите са основната причина, водеща до енцефалит в САЩ и другите развити страни. В САЩ смъртността в резултат на имунизациите срещу детските болести превишава почти десетократно смъртността от самите заболявания!Децата се раждат с относително недоразвита имунна система. Този преходен имунен дефицит се компенсира донякъде от защитните функции на кърмата и предадения от майката пасивен имунитет чрез антитела.Естествено хранените кърмачета боледуват по-малко и по-леко. Имунизациите нарушават естествения процес на развитие на имунната система на детето – лишават го от т.нар. придобит имунитет. Много учени и лекари са убедени, че голяма част от днешните сериозни заболявания са резултат от безконтролната употреба на синтетични медикаменти и ваксини, които потискат защитните и лечебните реакции на организма."
цитирай
2. анонимен - На 58 г. съм, нямам детската задъ...
18.01.2011 14:44
На 58 г. съм,нямам детската задължителна ваксина за БЦЖ,защото майка ми не е искала да ми я слагат. Досега не съм боледувала абсолютно от нищо. След като родих сина си,по същия начин се изтарикатих да избегна ваксината за детски паралич.Слава Богу,чувстваме се отлично,нямаме алергии и други заболявания. Мисля,че вкасините са причина да падне имунната защита на всеки,което може би е и целта на някои "загрижени" за здравето на нациите:) Ако не е само от комерислани съображения,ще е още по-жестоко като поведение на хуманисти! Всичко,което се случва е повече от отвратително-някой иска да разполага с нашия живот,някой иска тотален контрол над нас! Това е чудовищно!
цитирай
3. анонимен - Ваксини
19.01.2011 18:21
Забравяте нщо даже още по-важно, нанотехнологиите и чипирането точно чрез ваксинацията, така че и тези които пораснат в относително здраве от наложения фактически естествен подбор още от люлка, биват чрез чиповете програмирани и зомбирани за цял живот. Не се учудвайте поради защо всичко живо и навсякъде по света се превърна в двукрака овца. Положението е повече от страховито и поне от ваксини се отървете децата си, ако не от друго.
цитирай
4. анонимен - Браво на автора за превода! Това е ...
06.02.2011 23:54
Браво на автора за превода! Това е много важно и не е за подценяване.
цитирай
5. momchil - Пълна тъпотия с изключение на т. 20. ...
25.12.2012 12:34
Пълна тъпотия с изключение на т.20. Тази жена очевидно е некадърна и не може да стане известна по никакъв друг начин и затова бълва такива тъпотии с надеждата(очевидно небезпочвена), че името и ще бъде забелязано. В Русия има много такива недоклатени кандидати за слава.
цитирай
6. xvisible - Убита ваксина?
25.12.2012 12:34
Защо смятате, че ваксините са убити? Или зашеметени? Хе ;)
Невротоксините, които слагат във ваксините (фенол и производните му, живак, феноксиетанол сквалин и пр.) са само част от вредните съставки във ваксините!
Вируси и бактерии във ваксините ИМА и те СА живи и нанасят вреда заедно със съставките. Тази вреда понякога е доживотна...

Образовайте се на място, за което до момента съм дал 4-цифрена сума за вас - http://vaksini.eu/

Моля обърнете специално внимание на първите три линка в удебелено червено.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314892
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031