Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2021 14:48 - Какво всъщност се случва с корабните контейнери и трафика на хора?
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 2335 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.04.2021 14:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Какво всъщност се случва с корабните контейнери и трафика на хора?

 30 март 2021 г. Кайл 

https://www.youtube.com/watch?v=GzpXDNLfUyc

Цялата история за засядането на товарния кораб в Суецкия канал не изглеждаше случайна. Въпреки че сега е откачен, Ever Given разстрои световните линии за доставка по много значителен начин.

Навеждайки ме на мисълта, че това е голямо „F you“, корабът извади пенис и дупе, преди да заседне в канала (c-anal).

image

Съвсем наскоро видях следния пост на Gab от Clarice:

Съпругът на Гислайн Максуел, Скот Борджърсън, е главен изпълнителен директор на компания за морски анализ. Преместват транспортни контейнери за прехраната си.

Evergreen е името на една от най-големите компании за интегрирана инфраструктура за корабоплаване в света. Преместват транспортни контейнери за прехраната си.

Дори МСМ започнаха да съобщават за факта, че транспортните контейнери се използват за трафик на хора. Миналият месец беше съобщено: „Холандската полиция откри камера за изтезания, скрита в един от няколко контейнера за превоз в селски район на границата на Холандия и Белгия“.

Разследване доведе полицията до склад със седем контейнера за корабоплаване вътре. Контейнерите бяха облицовани със звукоизолиращ материал и бяха оборудвани с камери, се казва в доклада.

Шест от контейнерите можеха да се използват за задържане на хора - те имаха белезници на пода и тавана, както и химически тоалетни.

Полицията намери скривалище с инструменти, включително скалпели, ножици за резитба, триони, клещи и лента. Имаше и черни памучни торбички, които можеха да се изтеглят над главата, полицейски униформи и бронежилетки, куп различни видове ножици на масата. Заподозрените са следили разговори за изтезания.

Зъболекарски стол, оборудван с ленти за китки и глезени, е намерен в един от контейнерите според Националния полицейски корпус на Холандия
Къде сме чували за стоматологични столове? Ако си спомняте, когато полицията влезе в дома на Джефри Епщайн, първоначално бяха озадачени, когато забелязаха стола. Има причина за използването на стоматологични столове, която няма да разглеждам сега.

Има друга компания от Evergreen, Evergreen Aviation, която има история на трафика на хора и има дълбока връзка с ЦРУ. Evergreen, въпреки последните финансови проблеми, все още държи един Boeing 747 в Columbus OH и все още поддържа редовен рейс до Хонг Конг. Единственият терминал, който може да обслужва този самолет, е собственост на Landmark Aviation.

Твърди се, че Landmark Aviation е била избраната компания за програмата на ЦРУ, известна като „такси за изтезания“. По тази програма хората бяха отвлечени, прехвърлени на черни места по света и измъчвани в продължение на месеци или години. Европейските правителства бяха наясно с тази програма и някои дори издадоха заповеди за арест на участващите служители на ЦРУ.

Логистиката за прекарване на непълнолетно лице през граница за такива цели би била много по-малко сложна с помощта на митническо съоръжение, разположено в приятелско частно съоръжение, експлоатирано от компания (помислете за експедиционни контейнери и частни самолети на Evergreen), запозната с тайните операции и създаването хората изчезват. Епщайн, Максуел и нейните сътрудници като Бил и Килари, очевидно не са непознати за навигацията в тези кръгове.

Когато новините за Епщайн започнаха да се провалят, някой написа в Twitter на Джейк Тапър: „Всичко това ще стане много по-лошо.“

Отговор на Tapper: „Evergreen“

„Evergreen“ е кодовата дума на SS за бившата първа дама и SOS, Хилари Клинтън, незабавна ударна вълна на потвърждение.

Скоро разбрах, че тази теория на конспирацията идва при нас от тълпата на QAnon. Това обаче не означава, че в обсъжданите въпроси няма елемент на истина.

Допълнителни „съвпадения“ включват, че камион „Евъргрийн“ блокира магистрала в Китай след катастрофа с няколко автомобила, позивният знак „Евър даден“ е H3RC (като Хилари Родъм Клинтън), а секретарят по пресата на Белия дом Джен Псаки основава компания на име Evergreen Consulting.

image

USA Today се опита да развенчае теорията на конспирацията, но всъщност призна, че много от данните, представени в теории, всъщност са верни. Хилари беше „Evergreen“ и корабът има нейните инициали.

CNN съобщи през 2016 г., че Клинтън, тогавашният кандидат за демократ за президент, запазва кодовото име, присвоено й, когато е била първата дама. Кодовите имена за семейството на президента обикновено започват със същата буква като президентското име. Например кодовото име на президента Бил Клинтън беше „Орел“, а на Хилари Клинтън беше „Евъргрийн“. Позивният знак Ever Given наистина е H3RC, според MyShipTracking.com . Но инициалите също са съвпадение.

Добавяйки малко повече гориво в огъня, се показва контейнер за експедиция Evergreen, съдържащ малтретирано момче, което е трафикирано в предаването Dexter .

 

Въпреки че говореше за продължаващите проблеми на южната граница, Линдзи Греъм току-що излезе и каза:

Ние сме съучастници като нация в трафика на хора. "

 

Bitchute връзка

Ние, обикновените жители на САЩ, не сме съучастници. Агентите на ZOG, които управляват страната ни, със сигурност са съучастници, и това включва републиканците, въпреки че QAnon иска само да посочи пръста към Dems.


Проверка на фактите: Няма доказателства за връзка на Хилари Клинтън с кораб, заседнал в Суецкия канал, трафик   РИК РУАН   | САЩ ДНЕС image       0:00 0:00 Показване на надпис Твърдението: Кораб, който е заседнал и блокира движението в Суецкия канал, е кораб за трафик на хора, свързан с бившата държавна секретарка Хилари Клинтън

Корабен кораб, който може да запуши Суецкия канал в продължение на седмици, е последното парче, добавено към постоянно развиващата се теория на конспирацията за бившия държавен секретар Хилари Клинтън и други членове на така наречената „дълбока държава“ и връзки с трафика на хора.

Комуникационните канали, в които се разпространяват теориите за конспирация QAnon, бръмчаха тази седмица за връзка между Клинтън и кораба с дължина четвърт миля, който се заседна, когато силните ветрове пресичаха канала.

Тези проникнаха и в масовите социални медии, включително публикации във Facebook и Instagram, където потребителите обвързаха кодовото име на секретната служба на Клинтън с кораба и предложиха радиопозивният му знак умишлено да съвпада с инициалите на Клинтън.

А Facebook потребител, който сподели поста не отговори на искането за коментар. Той спекулира без доказателства, че Evergreen „най-вероятно е прикритие за трафик на хора и секс“.

Други, които прокарват същата теория, намекват за отворените контейнери по телевизията, за да разкрият жертви на трафик вътре. Това е последното потенциално разкритие, свързано с конспиративната теория на QAnon, което казва, че бившият президент Доналд Тръмп е избран да осуети дълбока държавна кабала от педофили и канибали, включително Клинтън.

image Тази снимка, публикувана от властта на Суецкия канал на 25 март 2021 г., показва генерал-лейтенант Осама Рабей, център, ръководител на Суецкия канал, с  ... Покажи повече     СУЕЦКИ КАНАЛ ЧРЕЗ AP Как теорията на конспирацията свързва Хилари Клинтън с кораба?

С дължина около четвърт миля корабът е построен през 2018 г. като един от най-големите в света, според Асошиейтед прес . За първи път той се настанява в канала около 7:45 сутринта на 23 март, спирайки движението в ключов корабен канал между Средиземно и Червено море.

Теорията на конспирацията протича по следния начин: корабът, който е заседнал в канала, „Ever Given“, е собственост на базираната в Тайван „Evergreen Marine“ и носи радиопозивна H3RC. Кодовото име на секретната служба на Клинтън е Evergreen, а нейните инициали са HRC.

Тези, които прокарват теорията, свързват кораба с трафика на хора, но не предоставят доказателства.

Evergreen отрече, че "се занимава с незаконна дейност от всякакъв вид", каза Майкъл Вос, говорител на компанията, в имейл до ДНЕС

Ever Given може да носи до 20 000 стандартни 20-футови контейнери, пише Vooss.

"Като такъв, товарът на борда на кораба по всяко време може да включва широк спектър от стоки, които бихме могли да очакваме да бъдат законно транспортирани в контейнери", каза той. "Evergreen не е сега и никога в миналото не е бил свързан по какъвто и да е начин с Хилари Родъм Клинтън."

Проверка на фактите: Антифа не е създадена от бившия президент Барак Обама и Джордж Сорос

CNN съобщи през 2016 г., че Клинтън, тогавашният кандидат за демократ за президент, запазва кодовото име, присвоено й, когато е била първата дама. Кодовите имена за семейството на президента обикновено започват със същата буква като президентското име. Например кодовото име на президента Бил Клинтън беше „Орел“, а на Хилари Клинтън беше „Евъргрийн“.

Evergreen Marine е създадена през 1968 г., според уебсайта й , когато Клинтън все още е била в колеж.

Позивният знак Ever Given наистина е H3RC, според MyShipTracking.com . Но инициалите също са съвпадение.

Международният съюз за далекосъобщения в Женева, Швейцария, регулира позивните . Съюзът е „специализирана агенция“ на ООН.

Първите два знака от морски позивен „съставляват идентификацията на националността“ на кораба, съгласно изданието от 2020 г. на радиорегламента на агенцията. Символите H3 се присвояват от съюза на Панама, под чийто флаг плава Ever Given, съгласно тези разпоредби.

image Тази снимка, публикувана от властта на Суецкия канал в четвъртък, 25 март 2021 г., показва Ever Give, товарен кораб под флага на Панама, след като се вклини  ... Покажи повече     СУЕЦКИ КАНАЛ ЧРЕЗ AP Друга конспиративна теория на Клинтън

Вярващите на QAnon са насочени към Клинтън като част от няколко теории на конспирацията.

В един от тях декодираният имейл предполага, че е замесил нея и бившия президент Барак Обама в трафика на деца. Друг от 2018 г. твърди, че има видеоклип на Клинтън и бившия й помощник Хума Абедин, които нападат сексуално младо момиче, според FactCheck.org.

По-рано този месец уебсайт написа, че военноморските тюлени, действащи по заповед на Тръмп, са арестували Клинтън , въпреки че Клинтън направи няколко публични изяви след предполагаемия арест.

Може би най-известната от конспиративната теория, включваща Клинтън, е Pizzagate, фалшификацията на президентските избори през 2016 г., която твърди, че Wikileaks е публикувал имейли, показващи, че демократите, свързани с Клинтън, водят детски секс пръстен в мазето на пицария във Вашингтон. Мъж от Северна Каролина беше арестуван след стрелба с пушка в ресторанта.

Нито една от тези теории на конспирацията не е вярна. Клинтън отговори на разпространените за нея фалши по време на интервю за The New York Times през февруари.

„За мен това се връща към най-ранните ми дни в националната политика, когато ми стана ясно, че има малко пазар за трафик на най-странните обвинения и диви истории, касаещи мен, моето семейство, хора, които познавахме , хора, близки до нас “, каза Клинтън пред Times.

Vooss нарече публикации в социалните медии, в които се твърди, че корабът на Evergreen се използва за трафик на хора, "нищо повече от напълно необосновани теории на конспирацията" и обвини липсата на отчетност за платформите за социални медии за тяхното разпространение.

image Тогава републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп слуша тогавашния кандидат за президент на Демократическата партия Хилари Клинтън по време на втория президентски дебат във Вашингтонския университет в Сейнт Луис,  ... Покажи повече     PAUL J. RICHARDS, AFP ЧРЕЗ GETTY IMAGES Нашето решение: Невярно

Твърдението, че кораб, заседнал в Суецкия канал, е кораб за трафик на хора с връзки с Хилари Клинтън, е НЕВЯРНО. Тези, които настояват за конспиративната теория, не предлагат доказателство, че корабът превозва хора, за да бъдат трафикирани. Теорията е поредната поредица от лъжи, разпространявани онлайн за Клинтън и трафика на хора.

Нашите източници за проверка на факти:
  • Twitter, 24 март,  Шаян Сардаризаде, журналист на Би Би Си
  • Би Би Си, 26 март, „ Суецки канал: Как се опитват да освободят някога дадения? “
  • Асошиейтед прес, 25 март, " Загубите в корабоплаването се увеличават от товарен кораб, заседнал в Суецкия канал "
  • CNN, 27 юли 2016 г., „ Ето кодовите имена на Тайните служби за Тръмп, Пенс “
  • Evergreen Marine, достъп до 26 март,  Корпоративен профил
  • MyShipTracking, достъпен на 26 март, Проследяване за дадени някога
  • Американската брегова охрана, достъпна на 26 март,  Център за върхови постижения на навигацията
  • Международен съюз по далекосъобщения, достъпен на 26 март, относно  Международния съюз по далекосъобщения (ITU)
  • Международен съюз за далекосъобщения, достъпен на 26 март 2020 г.
  • САЩ ДНЕС, 23 януари, „ Проверка на фактите: мем от фалшив имейл поддържа теорията на конспирацията “
  • FactCheck.org, 23 април 2018 г., „ Няма доказателства за„ ужасяващото “видео на Клинтън “
  • САЩ ДНЕС, 8 март, " Проверка на фактите: Хилари Клинтън не е арестувана от военноморските тюлени, действащи по заповед на Тръмп "
  • САЩ ДНЕС, 17 септември 2020 г., " Развенчаните теории на конспирацията QAnon се просмукват в масовите социални медии. Не се заблуждавайте. "
  • Ню Йорк Таймс, 5 февруари, " Мнение: Вярващите на QAnon са обсебени от Хилари Клинтън. Тя има мисли. "

Благодарим ви, че подкрепяте нашата журналистика. Можете да се  абонирате за нашето печатно издание, приложение без реклами или реплика на електронен вестник тук.

Нашата работа по проверка на фактите се подкрепя отчасти от безвъзмездна помощ от Facebook

image Изглед 21 Снимки Суецкият канал в Египет е блокиран от масивен товарен корабен контейнер На 23 март 2021 г. контейнеровоз се обърна настрани и блокира целия трафик в Суецкия канал в Египет, решаващ воден път за изток-запад.     Ето кодовите имена на Тайните служби за Тръмп, Пенс image

От Ели Уоткинс и Ноа Грей, CNN

 

Актуализирано от 1856 GMT (0256 HKT) на 26 ноември 2016 г.

image    
       
          Тръмп отговаря на изданието: „Gutless“   Защо книгата на Удуърд има значение   Дийн: Тръмп действа „плашещо диктаторски“   Книгата на Удуърд разкрива Белия дом "crazytown"   Най-новите удари на Тръмп от Twitter в медиите   Тръмп предупреждава за насилие, ако GOP загуби междинен срок   Тръмп: Импичмънт на някой, който е свършил чудесна работа?   Тръмп на сесии: Що за човек е това? Източник: Тайните служби може да се движат в Trump Tower Тръмп твърди, че световните лидери се срещнаха със смях Как туитът на Тръмп предизвика #WhyIDidntReport Стратегията на Тръмп да се шегувам, но всъщност не съм Тръмп често казва, че е „най-малко расистът“   Trump on Manafort: I feel sad about that   Trump on Cordray: He was groomed by "Pocahontas"   Baldwin: This face behind Trump startled me   Trump responds to op-ed: "Gutless"   Why Woodward"s book matters   Dean: Trump acts "frighteningly dictatorial"   Woodward book reveals "crazytown" White House   Trump"s latest Twitter tirade lashes at media   Trump warns of violence if GOP loses midterms   Trump: Impeach somebody who"s done great job?   Trump on Sessions: What kind of man is this? Source: Secret Service may move in Trump Tower Trump claim to world leaders met with laughter How Trump"s tweet sparked #WhyIDidntReport Trump"s I"m-joking-but-not-really strategy Trump often says he"s "the least racist person"   Trump on Manafort: I feel sad about that   Trump on Cordray: He was groomed by "Pocahontas"   Baldwin: This face behind Trump startled me    

(CNN)Тайните служби имат нови кодови имена за номинирания за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп и губернатора на Индиана Майк Пенс: Mogul и Hoosier.

Наближаването на Белия дом означава, че получавате подробности за тайните служби, а това означава, че елитните агенти по сигурността трябва да носят ново име, което да бръмчи в ушите им. Кодовите имена за потенциалните държавни глави обикновено са наклонени към леко остроумните и всяко име в семейството започва с една и съща буква. Например президентът Барак Обама е "отстъпник", а първата дама Мишел Обама е "Ренесанс".     Сега, след като Тръмп и Пенс официално попълниха президентския билет на своята партия, източници от Тайните служби казаха пред CNN кодовото име на агенцията за кандидатите от ГО.
  • Тръмп е „магнат“.
  • Мелания Тръмп, бивш модел, е "Муза".
  • Пенс, главата на държавата Хузие, е „Хузие“.
  • Карън Пенс, съпругата на губернатора, е „Колибри“.
Междувременно номинираната от Демократическата партия Хилари Клинтън не е непозната за Тайните служби. Клинтън има подробности за секретните служби - и то за цял живот - откакто съпругът й спечели президентския пост.
  • Хилари Клинтън, фигура в американската политика, е „Евъргрийн“.
  • Бившият президент Бил Клинтън, съпругът й, е „Орел“.
(CNN все още не знае кодовото име за своя партньор, сенаторът от Вирджиния Тим Кейн).

Ной Грей допринесе за този доклад.






Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738579
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031