Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.10.2015 20:28 - ПРЕЗИДЕНТА НА АРЖЕНТИНА ОБВИНИ ОБАМА В ИЗМЯНА СРЕЩУ САЩ!!
Автор: mileidi46 Категория: Новини   
Прочетен: 1189 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 03.10.2015 21:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТЕ СЕГА СТАНА  СТРАШНО!

 В ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД ООН ,ПРЕЗИДЕНТЪТ НА АРЖЕНТИНА  CRISTINA FERNANDEZ де KIRSHENER ,ПУСНА БОМБА,КОЕТО АКО Е ВЯРНО,ОБАМА ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН КАТО ПРЕЗИДЕНТ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА СРЕЩУ САЩ И ЧОВЕЧЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО!!
ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИСЛИ ,ЧЕ ТЯ ЛЪЖЕ?????
ВИЖТЕ СТАТИЯТА ТУК!!
https://thespeechatimeforchoosing.wordpress.com/2015/10/01/breaking-president-of-argentina-accuses-obama-of-treason-against-the-united-states/

image
https://themarshallreport.wordpress.com/2015/09/30/breaking-news-world-leader-accuses-obama-of-treason/
image

около16:40 мин-тя започва да говори за .,,.сделката"..

СЪЖАЛЯВАМ,НЕЩО НЕ ИЗЛИЗА ЦЕЛИЯТ ПРЕВОД...

суров частичен превод:
СЪЖАЛЯВАМ,НЕЩО НЕ МИ ИЗЛИЗА ПРЕВОДА ДОКРАЙ
(ПРОБЛЕМИ СЪС САЙТА)

Президентът на Аржентина - Кристина Фернандес де Kirchener обяви пред ООН, че нейният народ е бил помолен от една администрация официално Обама, Gary Samore, бивш White House координатор за контрол над въоръженията и оръжия за масово унищожение, изискваща от тях да предоставят обогатено ядрено гориво, за да Ислямска република Иран през 2010 г. (Samore не оспорва това твърдение).

Искането падна кратко, когато попита Kirchener за споразумението в писмен вид и Samore никога не се чува нищо за него.

Samore съобщение направи изявление признава, че той е направил искането, през 2010 г. и Аржентина отказала на сделката. Той също така призна, че се е приближил Франция и Русия с подобно предложение. Това сделката пропадна, както добре. Сделката беше уж за да позволи на Иран да изпрати ниския им обогатен уран в Русия, за да се обогати допълнително, а след това да го изпратите на Франция, за да продължи да го превърне в гориво ядрен реактор след това да го изпрати обратно на Иран за собствена употреба. Предполага се, че в стремежа си да попречи на Иран да weaponizing своите уранови запаси.Сделката също пропада.

Тези сделки водят до нова резолюция на ООН, която увеличава икономически санкции срещу Иран. И в крайна сметка на масата за преговори за ужасната сделката Обама е работил с тях тази година.

Администрацията на Обама в Белия дом не е отговорил на тези потенциално предателски твърдения като на все още.

Има само един реална причина Иран да са обогатен уран, и това няма нищо общо с производството на електроенергия!

Бомбата сделка Обама с Иран по себе си е акт, който граничи с държавна измяна, но умишлено въоръжава водещ спонсор в света на тероризма [един режим, който крещи "Смърт на Америка" на дневна база] с ядрени оръжия, и около $ 150 млрд в брой, така че те могат да закупят междуконтинентални балистични ракети, способни да поразят цели в рамките на Съединените щати [който договор Обама позволява] е най-зло всеки американски президент не е правил.

Това е едно от нещата, които трябва да направят хората на Америка из цялата страна се изправи и да изиска незабавно оставката на Обама, както и наказателно производство, за да започнат. Обама се оказа отново и отново, че той е враг на САЩ, както и свободни хора по целия свят. Всичко, което е направил за последните 7 години е била предназначена за унищожаване на Америка и нейните съюзници, и засилване на нейните врагове.

Не можем да чакаме за януари 2017 г. и излизането на Обама от длъжност.Той може да направи твърде много щети между сега и тогава. Той трябва да отиде сега и наказателни разследвания трябва да започне веднага.Оцеляването на Свободния свят изисква това.

image


















Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - ПУСКАМ ПРЕВОДА В КОМЕНТАР,ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ ВЪВ ФОРМАТИРАНЕТО..
03.10.2015 20:57
От доклада Marshall: [акцент мина]

Президентът на Аржентина - Кристина Фернандес де Kirchener обяви пред ООН, че нейният народ е бил помолен от една администрация официално Обама, Gary Samore, бивш White House координатор за контрол над въоръженията и оръжия за масово унищожение, изискваща от тях да предоставят обогатено ядрено гориво, за да Ислямска република Иран през 2010 г. (Samore не оспорва това твърдение).

Искането падна кратко, когато попита Kirchener за споразумението в писмен вид и Samore никога не се чува нищо за него.

Samore съобщение направи изявление признава, че той е направил искането, през 2010 г. и Аржентина отказала на сделката. Той също така призна, че се е приближил Франция и Русия с подобно предложение. Това сделката пропадна, както добре. Сделката беше уж за да позволи на Иран да изпрати ниския им обогатен уран в Русия, за да се обогати допълнително, а след това да го изпратите на Франция, за да продължи да го превърне в гориво ядрен реактор след това да го изпрати обратно на Иран за собствена употреба. Предполага се, че в стремежа си да попречи на Иран да weaponizing своите уранови запаси. Сделката също пропада.

Тези сделки водят до нова резолюция на ООН, която увеличава икономически санкции срещу Иран. И в крайна сметка на масата за преговори за ужасната сделката Обама е работил с тях тази година.

Администрацията на Обама в Белия дом не е отговорил на тези потенциално предателски твърдения като на все още.

Има само един реална причина Иран да са обогатен уран, и това няма нищо общо с производството на електроенергия!

Бомбата сделка Обама с Иран по себе си е акт, който граничи с държавна измяна, но умишлено въоръжава водещ спонсор в света на тероризма [един режим, който крещи "Смърт на Америка" на дневна база] с ядрени оръжия, и около $ 150 млрд в брой, така че те могат да закупят междуконтинентални балистични ракети, способни да поразят цели в рамките на Съединените щати [който договор Обама позволява] е най-зло всеки американски президент не е правил.

Това е едно от нещата, които трябва да направят хората на Америка из цялата страна се изправи и да изиска незабавно оставката на Обама, както и наказателно производство, за да започнат. Обама се оказа отново и отново, че той е враг на САЩ, както и свободни хора по целия свят. Всичко, което е направил за последните 7 години е била предназначена за унищожаване на Америка и нейните съюзници, и засилване на нейните врагове.

Не можем да чакаме за януари 2017 г. и излизането на Обама от длъжност. Той може да направи твърде много щети между сега и тогава. Той трябва да отиде сега и наказателни разследвания трябва да започне веднага. Оцеляването на Свободния свят изисква това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8367122
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930