Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.02.2015 16:56 - БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА БЕЗРОДНИЦИ
Автор: mileidi46 Категория: Новини   
Прочетен: 1633 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 12.02.2015 18:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
HAPPY VALENTINE"S DAY!!
image

FOREVER IN LOVE....В ИМЕТО НА ПАРИТЕ...
СПИТЕ ЛИ??  СПИТЕ......

image

image
Бившият завод “Мизия” в Бяла Слатина. Оглозган от орките скелет

Лъжат, че обстановката в страната след наводненията се нормализира. Нищо не се нормализира. Хиляди хора са отчаяни, защото изгубиха всичко, което имаха. Къщите им са в кал и вода, домовете им се срутват и заедно с тях в тинята потъва целият им живот. И ще става все по-тежко. Оттук нататък ни чака това. Казаха си го и те самите – нашите предводители – това ще се случва тепърва, още и още. Застраховаха се, за да няма изненадани. Потопи, свлачища и преливащи язовири – това е бъдещето. Не е черногледство, нито прокоба за апокалипсис, а самата реалност.

25 години секат горите в несвяст. Земята най-накрая не издържа. Няма корени, които да я крепят и да захранват живеещите върху нея изгубени съзнания. Заграбиха и оградиха язовирите, за да ги напълнят с риба. Подивели от алчност безумци без никакво чувство за отговорност и обща съдба. Задръстиха и реките – като задръстените си съвести – слепци за бъдещето, което сами предизвикаха – къртици, живеещи в дупките на тъмните си души.

България е в ръцете на безродници.

Лъжат, че командните центрове на НАТО са отбранителни. Не са отбранителни. САЩ искат война. Без да са нападани, САЩ водят от няколко десетилетия война с целия свят, избивайки милиони невинни хора. Ако те имаха и най-малкото намерение да ни отбраняват, нашите марионетки щяха да поискат защита от юг, откъдето безконтролно нахлуват криминални ислямски маси, тероризиращи на воля градовете-приемници и смучещи изнемогващата ни социална система. Вместо това безродните ни марионетки предадоха България на нелегалните пришълци и обявиха за основна заплаха Русия, която няма никакво намерение да ни напада. Така превърнаха собствения си народ в жива мишена и показаха готовност да го превърнат и в пушечно месо, ако това е волята на метрополията Америка. Още повече, че на специална прескоференция днес генералният секретар на НАТО обяви незабавното разполагане на Командния център в България, обявявайки, че той всъщност е предназначен не просто за някакви си учения (както първоначално се опитаха да ни излъжат), а за бързо реагиране в Източна Европа, като допълнително за целия нов фронт срещу Русия беше утвърдена сухопътна бригада от 5000 военни, готови да се разгърнат за 48 часа, и още 30 хиляди специални сили за действия по суша, въздух и вода. Отбрана?! От кого?! Или война срещу кого?

Лъжат, че не репетират мобилизация и че уж привикват мъжете от запаса рутинно. Не е рутинно. Правят стрес-тест, който трябва да покаже колко може да се разчита на нас като му дойде времето. А то иде скоро. Стадо от глупави, изнемощели овце, дресирани пудели и послушни, продажни овчари. Това сме за Господаря на света.

В същото време, в което Унгария обяви защита и евакуация за своите етнически сънародници, ако бъдат мобилизирани от хунтата в Киев, в същото това време българската кукла на конци, наречена гръмко „външен министър”, си прави оглушки за зова за помощ, отправен от бесарабските българи. Те са оставени да се оправят сами с подивелите фашаги, а човечето с очилцата декламира, че не знаело да има мобилизация на българите в Украйна. Разбира се, за набезите на незаконните пришълци от Азия, Африка и Близкия изток границите са отворени. Тях ги приемаме безропотно и ги интегрираме безплатно с цената на собствения си живот. Докато накрая те ни интегрират така, че България вече няма да бъде дори име на територия, камо ли на държава.

България е в ръцете на безродници.

Те нямат спомен за миналото, нито поглед в бъдещето. Те са се вкопчили страстно и алчно в Тук и Сега, кухи и слепи за съдбата на своя народ. Остава само последният удар, с който са решили да доубият духа му, посягайки на остатъците от някакво образование. След тази секира, която са наточили за някога великата, а днес немощна българска просвета, можем спокойно да се поздравим с приключилия разпад на българската държавност, както и с успешното физическо и духовно самоубийство на българската нация.

Само за 25 години.

Автор: Христина Христова – Поглед Инфо

 

image

,,Та, г-н министър, бихте ли дали някой и друг пример за отбранителни действия на НАТО от времето на неговото създаване до днес, за да си опресним паметта и да няма излишно напрежение и спекулации по въпроса? Мисля, че това ще е полезно и успокоително за всички, все пак.

 

Може би имате предвид отбранителните бомбардировки над Югославия с уранови бомби, от които загинаха над 2500 мирни жители, включително 89 деца? Или бомбардирането на телевизията в Белград, където отбранително бяха убити 16 журналисти? Или отбранителните бомби над училищата и църквите с очарователния надпис върху ракетите „Честит Великден”?

 

Нямате предвид това? Ахаааа...

А може би тогава имате предвид отбранителната война на САЩ и НАТО в Ирак, в която арабската държава беше разрушена със съвсем чисти намерения и загинаха някакви си половин милион души, продължаващи да загиват и днес, благодарение на финансираната и подкрепяна от натовски държави Сирийска свободна армия, изродила се в Ислямска държава?

Или пък имахте предвид отбранителната военна интервенция на съюзническите натовски сили в Либия, вследствие на което между другото страната беше опустошена и даде над 25 хиляди жертви?

Или визирате войната в Сирия, която даде вече над 210 хиляди жертви и чиято бунтовническа армия беше въоръжавана и подпомагана отново от САЩ? Разбирам, че може би имате предвид и безспорната агресивна намеса на Русия, която възпря по дипломатически път нахлуването на САЩ в Сирия и предотврати началото на нова отбранителна война?

Или навярно имате предвид 5-те милиарда долара, с които САЩ официално финансираха крайнодесните фашистки формирования в Киев и подпомогнаха извършването на военния преврат, благодарение на който днес официалната власт легитимно избива мирното население в Източна Украйна, непризнаващо тази власт?

Или имате предвид Афганистан?

Или имате предвид всяка една от 93-те военни отбранителни намеси на САЩ във всички точки на света?

Разбирам... не сте съвсем сигурен значи...

Но все пак, г-н министър, прочетете изказванията на водещите европейски лидери от тези дни на Конференцията по сигурността в Мюнхен и ще установите с изненада, че Европа се обяви категорично срещу въоръжаването на официалната власт в Киев от страна на САЩ и НАТО, като самата Меркел заяви, че Западът иска да гради безопасността на Европа заедно с Русия и че това изключва военен конфликт. Същото повтаря и потретва и президентът Путин, господин министър.

Запознат ли сте, че вече е видим разколът в позицията между Европа и САЩ по отношение на отбранителните войни? И ако да, вие и другите предводители на нашата нация каква позиция ще заемете по въпроса?

И, господин министър, ако Алиансът и САЩ наистина ще ни отбраняват по този начин, по който отбраняваха гореспоменатите държави (още повече, че наближава православният Великден), моля сондирайте малко обществено мнение и ще установите с изненада, че при тези обстоятелства българският народ предпочита агресията на Русия пред отбраната на НАТО и САЩ.

Струва си да се замислите по въпроса, защото дори да пропуснете тази малка подробност, историята няма да я пропусне, господин министър. Тя никога не пропуска, нито прощава. Със сигурност.

Затова – имайте го предвид, все пак.

С най-добри пожелания.

П.С. А, господин Ненчев, щях да забравя и един въпрос накрая – вярно ли е, че е внесена от Министерски съвет поправка в Закона за отбраната, според която българските военни на територията на нашата страна ще могат да бъдат под командването на чуждестранни офицери? Това също ли е част от отбранителната стратегия срещу агресията на Русия?

Предварително благодаря!"

Прочети цялата статия тук:
Американски тонус за България срещу агресора Русия - Христина Христова - Поглед Инфо 
 




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. merlin68 - Чудесна статия на Христина Хрис...
12.02.2015 18:26
Чудесна статия на Христина Христова, много вярно, много точно.
цитирай
2. mileidi46 - Постоле...
12.02.2015 18:31
И сто минуса да сложиш,няма да покриеш ,,аромата" на мърша,която лъха от присъствието ти...
Не ми се мяркай в пространството...
цитирай
3. mileidi46 - Да приятелю!!
12.02.2015 18:33
merlin68 написа:
Чудесна статия на Христина Христова, много вярно, много точно.

Има точен мерник.В десятката цели винаги!
Благодаря ти,че намина!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8344991
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930