Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.09.2014 19:09 - ЕВРОПА СТОП!!
Автор: mileidi46 Категория: Новини   
Прочетен: 891 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 05.09.2014 20:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Влачени от Обама, ние сме изправени пред  изостряне на враждебността и риска за международна криза. Тук е цялата истина, което трябва да знаете, преди да е станало твърде късно image
В тези часове се решава дали Европа е политически съюз или само монета. В първия случай трябва да защитава интересите на неговите 800 милиона жители, неговите принципи и неговата история.
Във второто се защитават в закона на финансовите пазари и Световната лобита,  само  интересите на Съединените щати на Америка, но интересите на Обама не съвпадат точно с нашите.
==============
От вчера ръководителите на западния военен съюз, НАТО, се срещнаха в Уелс за обсъждане на ходовете. Командва Америка, която освен че е Америка, е страната, която сама поема на 75 % от военните разходи на операцията. Не само. Ние европейците-включително италиански-ние не закъсняваме с плащането на вноски. Както бе отбелязано, който плаща, той контролира-който е зависим трябва да наведе  главата. Така че Обама настоява да тласне Европа в ужасната желязна прегръдка на война с Русия .Русия на Путин. Иска да разгърне войските на НАТО в границите на Украйна, иска да затегне икономическите санкции срещу Русия. В Резюме: искат да ни използват като европейци ,за да коригират американски сметки, който също ще бъдат истински и законни, но това просто ни се отразява.
За да се осъществи всичко това.,за да се спечели обшественото одобрение се задвижи огромна дезинформационна  кампания с неверни и изпачени обвинения към
Ние знаем, че проблема е само претекст и че залогът има очевадно много различни интереси и баланси: нефт, нефтопроводи, военни достъп до стратегически места. Но факт е, че ние говорим за правото на самоопределение на народите, и като става дума за руснаци,  няма място  за  игрички!. Недопустимо е да се мисли, че Путин и неговите хора ще се пречупи пред украинското правителство ,пред всеки войник на НАТО по границата и икономическите санкции? Просто прочетете отново историята. Отговорът е не.
И ако ние нападаме,  Путин ще дигне  войниците си, оръжията си, (които не са ракети на палестинците в Газа). Във всички икономически санкции, (които са автосанкции), защото от износа  в Русия  се засегнаха бюджетите на нашите компании и да избягат руските милиардери от нашите страни ,които правят-не забравяйте нашата икономика)
Путиновите контрасанкции,  това е смъртоносна  блокада на доставките на жизненоважно гориво и газ за отопление на нашите домове и да работят нашите фабрики. Какво ще спре Путин да обърне кранчето към Китай (който между другото вече предложи повече пари от нас)?
 И всичко това, защото ние искаме да предотвратим руските украинци да си отидат в Русия.
Сега разбирам, че ние ние трябва да се борим  първо със заплахата от стачка от карабинери и полицията заради замразяване на заплатите им, и че след няколко дни, ние ще трябва да плащат за този боклук, които са нови данъци върху къщите. Но ние скоро ще имаме много други проблеми и много по-сериозни.
Европа, стоп,
докато сме  във времето.
Нашият враг не е Путин.

.Частичен превод от тук:
Alessandro Sallusti -
Ven, 05/09/2014 - 15:51
http://www.ilgiornale.it/news/politica/europa-fermati-1049239.html
image
НАТО иска да води две войни едновременно-срещу Русия и срещу Исляма...!?!:
http://www.ilgiornale.it/news/mondo/follia-nato-combattere-due-guerre-1049235.html


Протест против намесата на НАТО в Украйна...Галите са първи,които реагираха моментално
http://www.ilgiornale.it/video/mondo/galles-proteste-contro-vertice-nato-1049357.html




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8343553
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32633
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930