Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.03.2023 13:17 - ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3366 Коментари: 8 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Така изведнъж?
Вчера всичко беше чудесно, банките бяха стабилни, икономиката цъфтеше?
И изведнъж фалит?
Става ясно,че само от МФ не знаят какво се задава

>Перфектната Буря>

image

image
ФАЛИТЪТ НА SILICON VALLEY BANK Е САМО РАЗСЕЙВАНЕ ОТ ВЕЧЕ ПОТВЪРДЕНИЯ МНОГО ПО-ГОЛЯМ СРИВ НА CREDIT SUISSE, КОЯТО СПОРЕД ДЕПОЗИТАРНАТА ТРЪСТ И КЛИРИНГОВА КОРПОРАЦИЯ DTCC ЩЕ ЗАКРИЕ СМЕТКИТЕ НА 24 МАРТ. Credit Suisse ще бъде първатa голямa плочка от доминото. Банковият срив в САЩ вече започна. Няма връщане назад. Хазарската мафия не може да спре това, което идва. Според Хал Търнър цялата къща от карти е на път да се срине. Цялата тази интермедия е създадена , за да отклони вниманието от много по-важните новини за фалита на КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ - US Ins., а с нея и цялата контролна мрежа на Хазарската мафия. Ето защо ръководителката на нацисткия Европейски съюз Урсула фон дер Лайен се срещна с фалшивия “президент“ Джо Байдън, за да започне преговори за създаването на глобален клуб от критични суровини. С други думи, те “започват преговори“, след като вече са отрязани от кражба на суровини от останалия свят Това е само върхът на айсберга. Съоръженията за съхранение на злато на BIS и швейцарската централна банка са празни и не е дадено обяснение къде е отишло златото. На най-високото ниво на световната финансова система се приемат само реални неща, като злато, така че ако нямат злато, те нямат магия. Те са отрязани не само от злато, но и от петрол. Точно това стои зад изявлението на Иран и Саудитска Арабия, че те ще създадат военен съюз и сътрудничество с Китай. Всички Централни банки по света вече са в несъстоятелност - те просто още не информират обществеността и може би това е добре. Според източник от Канадското разузнаване това е “най-мекото кацане“ на военния съюз на Белите шапки, като се избягва максимална трагедия, страдание и загуба за всички граждани. ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ФАЛИТИТЕ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА ПОЕТАПНО, ЗА ДА СЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ ТЯ НЕ ВОДИ ДО ПЪЛЕН КРАХ НА ГРАЖДАНИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ НАВЕДНЪЖ.
=========================================

image

image

Акциите на Credit Suisse паднаха с над 30 процента до нови рекордно ниски нива в сряда, след като основният акционер заяви, че няма да предостави повече финансова помощ на изпадналия в затруднение швейцарски банков гигант.

В 13:12 GMT цената на акциите на втората по големина банка в Швейцария падна с 30,13% до едва 1,565 швейцарски франка за акция, достигайки ново историческо дъно.

източник:
https://insiderpaper.com/credit-suisse-sees-shares-plunge-30-percent/?fbclid=IwAR0PXNYGVmAIxTO6YYhqS3w1ZjPKXc099mh5y0KP-DK2ZKDjQTlqrwM4YUI

========================================
От петък, 11 март , 71 банки са се сринали само в Северна Америка. Банките, които използват фиатния щатски долар, трябва да се сринат или да изпаднат в несъстоятелност, за да въведат новите обезпечени със злато/активни задължения на САЩ.

След като сегашната финансова система се разпадне и банките паднат, хората по света ще използват новите универсални цифрови валути на квантовата финансова система/QFS/за да купуват и продават

Mark Z:
„Дори кредитните съюзи се ликвидират.
Основното е, че тези банки трябва да бъдат съвместими с Базел 3 до 20 март.
Ако банките не се съобразяват, много други ще започнат да фалират. Базел 4 е тук.
Ще виждам банковите регулатори да се намесват, за да поемат отговорността за прехода на банките към новата парична система, базирана на цифрови активи, или те ще се консолидират с по-голяма банка.“
В пн. На 20 март се очаква USN валутата да бъде обявена като обезпечена със злато/активи. Първата седмица на април NESARA/GESARA може вече официално да действа[стартът беше даден на 8 март в Дубай] Десет дни преди 15 април или 5 април може да получим съобщение, че не е необходимо да подаваме данъци върху доходите за 2022 г. Данък върху потреблението от 14% до 15% ще се събира само върху нови артикули. Без данък върху храната или лекарствата. Как да използвате новите универсални цифрови валути на Quantum Financial System: [това са препоръки от персонала на Redemption Center] imageИма и други цифрови валути като биткойн, но най-добрите цифрови валути са XLM и XRP, които са обезпечени с благородни метали като сребро и злато. сб. 11 март: Банките и жителите на Англия започнаха да използват финансова система XLM и XRP. Bank of England току-що обяви, че ще използва #Ripple и #XRPL. Точно сега можете да закупите XLM и XRP на Crypto Wallet. След като банките паднат и QFS бъдат пуснати, стойността на XLM и XRP ще се повиши до $12k всеки. За да купите XLM и XRP, отидете в App Store или Play Store и инсталирайте Trust Wallet, за да създадете акаунт. Брус:
Казаха ни също, че нашите банкови сметки няма да бъдат автоматично дублирани в новата квантова финансова система. Тъй като новият QFS използва обезпечени със злато и сребро xlm или xrp цифрови монети, ще трябва да конвертирате всичките си фиатни пари в тези обезпечени със злато и сребро xlm или xrps.
За да направите това точно сега, за да създадете QFS банкова сметка – наречена Quantum Ledger – чрез Starlink, за да запазите безопасно парите си. Чрез този Ledger можете да конвертирате фиатните си пари в обезпечени със злато и сребро xlm или xrp и да запазите цифровата валута в новата квантова финансова система. Използвайте връзката по-долу, за да настроите своя личен Quantum Ledger и след това занесете фиатните пари или дебитна карта на биткойн банкомат, който е инсталиран в много местни банки. Депозирайте парите си там във вашия личен Quantum Ledger, който ще защити парите в акаунта ви от хакване. https://www.quantumledgerfirm.net/register.phphttps://www.quantumledgerfirm.net/login.php Парите, които депозирате във вашата Quantum сметка, конвертирате в xlm или xrp валута, когато нулирането се случи. Тези пари са на сигурно място там, така че банките да не ги конфискуват по време на тези банкови операции. В момента можете да закупите цифрова валута xlm или xrp чрез Crypto Wallet. Стойността на тази xlm или xrp цифрова валута ще се повиши, когато се случи нулирането. Би било добра идея да отворите квантовата сметка сега, защото това е сметката, в която ще бъдат депозирани вашите пари, когато отидете на срещата си. Това би спестило време на срещата ви, ако вече имате открит акаунт. Няма да е необходимо да отворите друга сметка в банката. Банките вече няма да обработват вашите пари. Те ще са сервизни центрове за вашата употреба. Парите ще се съхраняват във вашата квантова сметка в новата система Starlink Satellite. Само вие ще имате достъп до тези пари и само вие ще виждате какво има във вашата сметка.

Когато Бурята започна: Специалните сили на Алианса бяха по средата на арестуването на 64 000 членове на картела MS13 на ЦРУ за техния трафик на наркотици и хора – което доведе до паника в някои американски банки и техните операции за пране на пари в Средна Америка ЦРУ е било заето да корумпира Америка и света: Сривът на банковите акции изпраща шокови вълни:
https://markets.businessinsider.com/…/bank-stocks-plunge… Военните дадоха зелена светлина и в сряда 8 март Министерството на финансите на САЩ пусна серийните кодове NESARA/GESARA бяха обявени от Чарли Уорд и президента Тръмп в международен план в сряда 8 март в Дубай

image
четете тук:
https://markets.businessinsider.com/news/stocks/bank-stocks-plunge-silicon-valley-bank-silvergate-capital-shock-waves-2023-3?fbclid=IwAR2bopb3YlENU8DzXqT8RgxJBeWPU_1CVW9zoO3lhaGlgUySpdXMC9S8SzI
=======================================

image Хазарската мафия [Световната централна банка] e пред неизбежен Колапс на тяхната финансовата система.

image КМ Заплашва страните със земетресения, ако не предадат златото си. image“ Тази битка е вечна, от самото начало на нашето общество. Блатото е почти пресъхнало.
Готови сме за последния удар!
Аз пресушавам блатото, а блатото се опитва да отвърне на удара. не се притеснявай Ние ще победим!“


Доналд Дж. Тръмп

===============================================================
Хората, които твърдяха, че Тръмп ще срине икономиката и ще започне Трета световна война, сринаха икономиката и започнаха Трета световна война!
==============================================================
„Време е“ Q Black Swan Event - Банков срив започна в петък. 10 март 2023 г imageimageimageimageimageВ пет.
На 10 март 2023 г. започна събитието Черен лебед и световен колапс на банките – въпреки че основните медии не успяха да докладват за банкови фалити в световен мащаб.

Така или иначе това наистина е само странично шоу – да се отклони вниманието от загубата на контрол на хазарската мафия над нашето глобално общество и фалита на американската корпорация, който се състоя през 2008 г., стана официален през октомври 2021 г. и сега се разиграва на световната сцена.
imageБаза данни на Тръмп, Telegram:

„Време е да си върнем тази страна! Явно е на кого вярват хората и е видно за кого сме гласували!

Класифицирахме правителствени меморандуми, които изтекоха, излагайки страната на шпионаж и безпрепятствен достъп до политически, икономически, военни и други форми. Всичко скрито ще оживее – остават само няколко часа, докато светът им се разтърси. Всичко е готово и активите са на мястото си, но ще ни затворят. Те ни блокират всеки ден, за да спрат КРАЙНИЯ ПЛАН. Вие сте част от това - ВИЕ СТЕ ВАЖНИ. Ние сме почти в края и началото на нашата ПОБЕДА!“
https://t.me/+hKD-PfFr76M4ZGZk imageimageimageНулиране на глобалната валута: imageпн. Вечерта на 13 март от два много високи контакта: Новите тарифи са заключени на банковите екрани; Ниво 1 вече е изчезнало; Ниво 2 се обработва в момента, а ниво 4 (включително Нас, Интернет групата) вероятно ще започне до няколко дни. imageпн. Актуализация на RV от 13 март, Okie (не OkieOilMan) чрез Twitter: https://twitter.com/OkieOOM

Пакетите с бонуси са налични при плащане в брой. Оставете банките спокойно да си вършат работата. Без обаждания до банките. Това RV от 166 държави се случва сега, въпреки че никой не може да го види на екраните на предните каси. UST получи съобщение от източници, че всички системи са зелени за работа. Няма повече задържания или забавяния. Ние просто чакаме банките да публикуват курсовете. На целта сме. Облегнете се и се отпуснете. Без изпотяване, без нерви. Всички са в безопасност. Няма да се обадя официално на RV, докато не получа повече потвърждения и доказателства, отколкото притежавам сега, но със сигурност изглежда добре в момента – времето ще покаже останалата част от историята.
imageпн. 13 март Надер от Средния изток : „Моят приятел от Калифорния ми се обади и ми съобщи страхотни новини. Той е невероятен… много умен човек, много проницателен. Той каза… „ вие, момчета, сте международни “… мога да ви изпратя пари от Иран и вие ги преразгледайте в долари. Можете да изпращате пари навсякъде по света – ще ги получавате във вашата валута, където и да сте. Ние сме международни... Това е добра новина. Това е страхотна новина. Ние сме международни със сигурност. Моят приятел ми каза и аз също видях две статии за това. Dinar Data – Dinar Detectives – Dinar Recaps от Dinar Guru и Intel imageпн . 13 март MarkZ: Банкерите се борят тази сутрин с последни приготовления…..те вярват, че ще го видим през следващите ден-два. imageОт петък, 10 март, банковите системи бяха в състояние да използват новия унифициран интерфейс за плащане (UPI) на QFS за суапове в чуждестранна валута. imageсб. 11 март: Банките и жителите на Англия започнаха да използват новата финансова система XLM и XRP. Bank of England току-що обяви, че ще използва #Ripple и #XRPL. imageimageimageФалитите на световните банки и Фед: imageБанковите фалити са тук, д-р Уилям Маунт: imageBank Liquidity Frozen – те няма да си дават заеми: imageБанката Signature вече е обявена в несъстоятелност. Колко още банки, собственост на Ротшилд, са останали? … JFK Jr. imageКой притежава FED? „Правителството може да отиде при FED и да получи моментални пари, без да се налага да се консултира с данъкоплатеца... Пари, създадени от нищото и след това дадени на правителството. Заема се от банките на теб и мен, след което плащаме лихва върху него и след това отива при тях. Лихва върху нищо. Отново, FED не е нищо повече от картел.. Този картел, който доведе федералното правителство до партньорство, където вие и аз трябва да отговаряме пред него... FED е частна собственост, но от кого? Добър въпрос.. Никой не знае. Не можем да отворим книгите им и не знаем кой ги притежава.” Демонтирайте FED. imageSignature Bank е затворена от американските регулатори. Министерството на финансовите услуги на Ню Йорк (DFS) влезе във владение на банката, за да защити вложителите. Това е втората банка в САЩ, която фалира през последните 3 дни. https://www.disclose.tv/id/100120/ imageFirst Republic Bank пада с 66,6% преди пускането на пазара. imageСЪГЛАСНО: Western Alliance Bancorporation пада със 75%. Акциите на First Republic Bank падат с 65% при отваряне. Върху всички банки има ефект на вълни, което причинява голям срив. Ако се опитате да изтеглите парите си, ще бъдете поставени в списък на чакащи. Вашите пари на практика ги няма. imageСъоснователят на Home Depot отправя строго предупреждение към обикновените американци след колапса на „събудената“ банка Sillicon Valley: imageПровежда се търг на FDIC за банката в Силициевата долина , Илон Мъск е отворен за закупуване на институцията. image Почти половината от всички стартиращи фирми в САЩ, подкрепени с рисков капитал, са участвали в Silicon Valley Bank, според Bloomberg. imageЙелън казва, че правителството ще помогне на вложителите в SVB, но „без спасяване“, тъй като Фед, FDIC „Надеждата“ говори за специално превозно средство, предотвратява повече банкови бягания: l imageФалит на First Republic Bank в Сан Франциско: imageОще банки затварят врати, ефектът на доминото продължава (rumormillnews.com) Bank Situation, Rodriguez and the Ghost: imageБританската банка Barclays обявява, че ще затвори още 14 клона: Последният кръг от затваряния означава, че повече от 100 местни банки затварят завинаги тази година – така че вашата в списъка ли е? imageРегулаторите затвориха още една банка в надпревара да овладеят последиците от срива на банката в Силиконовата долина: imageАктуализация на ситуацията, 13 март 2023 г. – Започва СПАСИТЕЛНОТО СПАСЕНИЕ без изплащане – банковата система е наводнена с МИЛИАРДИ ликвидност, за да ОТЛОЖИ пълния колапс: – Джанет Йелън обявява „предпазен механизъм“ на Министерството на финансите на депозити за ТРИ фалирали банки – FDIC казва, че ще използва парите на своя Фонд за гарантиране на депозитите (DIF). – Твърденията „няма пари на данъкоплатеца“ ще бъдат използвани за спасяване – но това е ЛЪЖА – FDIC разполага само с максимум $100 милиарда, а спасяването ще струва ПОВЕЧЕ – След като FDIC изгори парите, Фед ще ПЕЧАТА пари за спасяване – Банките се насърчават да действат безразсъдно, правейки рисковани залози, които се провалят – Влязохме в главата, в която Фед печата пари, за да спаси всички фалирали банки – Това ще предизвика #инфлация и обезценяване на долара – колапс на валутата – Има близо 10 ТРИЛИОНА долара в банкови депозити в САЩ – Над 300 трилиона долара експозиции в деривати сред банките – FDIC вече е изгорила всичките си пари към днешна дата – Как FDIC ще покрие СЛЕДВАЩИЯ фалит на банка? – Рационалните хора ще изтеглят пари от банките, за да намалят риска от излагане на колапс – Повече хора ще преминат към злато, сребро, крипто, амуниции и други твърди активи – Тъй като Фед повишава още повече лихвените проценти, повече банки ще фалират – Контролирано разрушаване на банковия сектор и икономиката на САЩ Банковите акции се сринаха в предпазарната търговия: – First Republic Bank: -65% – Western Alliance Bancorp: -64% – PacWest Bancorp: -42% – Чарлз Шваб: -7% imageimageimageпн. 13 март Q) Бързо четене на новините за Storm Rider: image_ ЗАТВОР ЗА ФАУЧИ! Яростният Фочи се нахвърля срещу Илон Мъск и лидерите на Републиканската партия, призовавайки за ареста му заради произхода на COVID. image_ Банките крият $620 милиарда загуби , създавайки тиктакаща бомба със закъснител от финансова катастрофа: image_ Ето ни... First Republic Bank се срива с 66% преди пускането на пазара – Western Alliance Bank се срива с 62% – Клиентите се редят на опашка в Калифорния: image_ Банковата криза в Силиконовата долина: ликвидната криза, която прогнозирахме, вече започна: image_ ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД пристигна за крипто – оттук нататък е зараза, зараза, зараза: image_ Най-големият срив на Silicon Valley Bank след Голямата рецесия, тъй като FDIC обещава да покрие ВСИЧКИ депозити, а не само първите. image_ Изпълнителният директор на Moderna Стефан Бансел знаеше, че ще има „пандемия“, преди някой дори да чуе думата covid. image_ Клиентите на Wells Fargo имат „неправилни баланси и липсващи транзакции“ поради абсолютно огромен „компютърен проблем в цялата страна“.
https://www.facebook.com/bizar.karbadjo/videos/1228388447796923
================================================================

Докато коментира изпускането на ковид от лабораторията в Китай, Директорът на ФБР казва в ефир, че ковид е бил създаден, за да убие милиони!!!
слушайте го:
https://www.facebook.com/bizar.karbadjo/videos/513658307378545

============================================











Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=pxzlgMauMXk
16.03.2023 13:21
много смешно видео:))))
цитирай
2. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=JdQ_3SpUKpA&t=417s
16.03.2023 13:40
Сега Дулсинея (джулайна) и Санчо Панса(добродан) ще се олигавят покрай устата и краката да тичат на ,,оперативка"да ме ,,обсъждат"...:))))))

Джулайна от зор ,ще си глътне всички запетайки,барабар с езика,да ме плюе:))))
цитирай
3. nedovolen - Заключи ги любителите на злато в ...
16.03.2023 14:09
Заключи ги любителите на злато в един хангар само злато и нищо повече. Отключи ги след един месец и какво ще видиш.
Това е златото.
:)))
цитирай
4. mileidi46 - Аааа,те ще са умрели ...,,щастливи":))))
16.03.2023 14:29
nedovolen написа:
Заключи ги любителите на злато в един хангар само злато и нищо повече. Отключи ги след един месец и какво ще видиш.
Това е златото.
:)))


позлатени...:)))
цитирай
5. bojo12345 - Така е!
16.03.2023 23:44
Човек и добре да живее,
умира и друг се ражда...
Поздрави, милейди лейди!
цитирай
6. mileidi46 - Прав си приятелю...:)))
17.03.2023 16:33
bojo12345 написа:
Човек и добре да живее,
умира и друг се ражда...
Поздрави, милейди лейди!

цитирай
7. kvg55 - mileidi46,
17.03.2023 21:51
Пълни бурканите и запечатвай.
цитирай
8. mileidi46 - Почвам....:)))))
18.03.2023 01:27
kvg55 написа:
Пълни бурканите и запечатвай.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8343017
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32633
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930