Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.02.2023 03:23 - ЦЕРН и БИБЛЕЙСКИТЕ ПРОРОЧЕСТВА...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2309 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Исус казал, че последните дни, водещи до Неговото завръщане, ще бъдат „като дните на Ной“ ( Матей 24:37 ). 
В дните на Ной беше направен опит да се отвори врата към духовното царство с Вавилонската кула (Битие 11 ).

 Днес ЦЕРН е още един опит да се направи същото...

image
Централата на CERN в Швейцария

Какво е CERN?



CERN е Европейската организация за ядрени изследвания и управлява най-голямата лаборатория по физика на елементарните частици в света, където се намира прочутият  Голям адронен колайдер (LHC). Адронният колайдер (наричан още CERN) е най-големият и най-мощен  ускорител на частици в света  и най-голямата машина, създавана някога от човека; той е дълъг цели 17 мили и е заровен на 574 фута под земната повърхност. Много видни физици вярват, че има потенциала да унищожи не само света, но и самата Вселена.

image

Без да навлизаме в подробности или техническа дефиниция, LHC е проектиран да разбива субатомни частици заедно със или близка до скоростта на светлината, за да ги раздели на части и да намери оригиналната частица, която е запалила или стартирала Вселената на част от втората след Големия взрив, така наречената „ Божествена частица “. Но какво точно се надяват да постигнат учените от CERN с това?

Повечето от статиите за LHC в основните медии обсъждат обикновени научни изследователски цели, които всъщност не изглеждат оправдаващи цялото време, усилия, пари и, да не говорим, риска от опасност, които се изразходват. Искам да кажа, защо да харчите милиарди долари за опасен експеримент, който все още не е направил никакви полезни открития (дори след десетилетия изследвания и експерименти), само за да откриете как се е случил предполагаемият „Голям взрив“?

Е, отговорът може да се крие във факта, че висшите служители в CERN всъщност имат нещо друго предвид - нещо много по-зловещо. Вярвам, че това, което тези учени наистина се опитват да постигнат, е да получат достъп до междуизмерна врата и това не е просто намекнато от тяхната иконография и окултни връзки (както ще видим по-долу), но нещо, което те самите са предложили. Самият  директор на CERN, Бертолучи , каза, че:
„Големият адронен колайдер може да отвори врата към друго измерение и от тази врата може да излезе нещо или ние може да изпратим нещо през нея“. ( източник )

Колкото и обезпокоително да е това твърдение за нас, християните, които вярваме в съществуването на друго духовно измерение , това очевидно не е нищо ново за учените от CERN. Те вярват в съществуването на други паралелни и алтернативни измерения (физиката диктува, че има поне единадесет от тях) и вярват, че при пресъздаването на условията на Големия взрив учените могат да разкъсат булото, което разделя двете. Учените от CERN обаче изглежда нямат реално разбиране колко опасно може да бъде това...
ЦЕРН и Откровение 9:1-11 Всички тези приказки за отваряне на врата към друго измерение, където може да излезе „нещо“, ми напомнят за Откровение 9:1-3 , което гласи:
„ На него беше даден ключът от бездната. И отвори бездната...  И от дима излязоха скакалци на земята ...”  ( Откровение 9:1-3 ) Тук Йоан ни разказва за време, когато на Сатана е даден ключът към „бездънната пропаст“, ​​за да пусне по света орда от демонични същества, приличащи на скакалци. Чудя се дали това библейско събитие е свързано с експериментите, които се провеждат в ЦЕРН?

Интересно е да се отбележи, че думата „бездънна яма“, преведена като  abussos  на гръцки, буквално означава ШАЛАТА НА БЕЗДНАТА (така че не е просто яма, а по-скоро тунел  — тунелът към бездната). Идеята за тунел ( червейна дупка ), водещ до друго измерение, или черна дупка , е много в основата на CERN!  И познайте какъв термин често използват учените, за да опишат черна дупка? "бездънна яма".

От допълнителен интерес е фактът, че градът, в който се намира ЦЕРН, се е наричал „Аполиакум“ в римско време, където е съществувал храм в чест на Аполион разрушителя (Аполон), а римляните са вярвали, че това е вход към подземния свят (бел. че бездънната пропаст се свързва с подземния свят). Сравнете това с Откровение 9:11 , което гласи: 
„И те имаха цар над себе си, който беше ангелът на бездната, чието име на еврейски език е Абадон, но на гръцки език се казва Аполион .“ ( Откровение 9:11 )Казват ни, че  Аполион е ангелът на бездънната пропаст и царят на демоничните „скакалци“, които бяха пуснати! Случайно ли ЦЕРН е построен върху града, посветен на Аполион?

Дали също така е съвпадение, че статуя на хиндуисткия бог Бог Шива, „богът на Разрушението “ или наречен „ Разрушителят “, е изложена на видно място извън LHC? Името на ангела "Аполион" на гръцки означава "Унищожение"! Между другото, какво общо има това с науката?

image
 
Статуя на индийската богиня Шива, разположена в централата на CERN
На всичкото отгоре, CERN е съкращение от рогатия Бог Cernunnos - богът на подземния свят . Просто поредното съвпадение?  Съвпадение ли е и това, че ЦЕРН трябва да отиде дълбоко под земята , за да направи своите експерименти за впрягане на „бога“?

Не знам, но всичко това би обяснило защо са избрали да изградят своя „научен проект“ под земята и на място, разположено между две държави (Франция и Швейцария), което изобщо няма смисъл; или защо са избрали акроним, който изглежда не отговаря на това, което означава...
Окултният и сатанински символизъм на CERN Сякаш вече не е достатъчно очевидно по отношение на техните намерения, помислете за следното: 
1.  Логото на CERN е 3 преплетени 6-ци (както в 666 ).  Няма логична причина за този модел 666, тъй като тунелите на съоръженията на CERN не са подредени по този начин.

2. CERN е родното място на  World Wide Web  (WWW). Интересното е, че еврейският еквивалент на нашето „w“ е буквата „vav“ или „waw“, която има числовата стойност  6 . Така че английският „www“, транслитериран на иврит, е „vav vav vav“ или  666 .

  image 3. На 14 март 2015 г. CERN пусна странно окултно видео за предварителен преглед, озаглавено „СИМЕТРИЯ“. Видеото (или трейлърът) е заснето в ЦЕРН и изглежда съдържа поне някои окултни елементи, които нямат нищо общо с темата на видеото за намиране на най-малката частица. Има внушения за прераждане, падане в бездна или дори друга равнина на съществуване или пътуване във времето и танц, посветен на унищожението преди възраждането. Този странен, окултен танц е изключително важен в светлината на факта, че голямата статуя на Шива, седяща извън комплекса на CERN, се вижда да изпълнява този танц. Можете да видите видеоклипа тyk
==========================================================
https://vimeo.com/120676848
=========================================================
4. На 1 юни 2016 г. базовият тунел Готард в Швейцария (най-големият железопътен тунел в света) отбеляза тържественото си откриване с изключително странна, дълбоко окултна, сатанистка церемония. От значение е фактът, че това се е случило близо до ЦЕРН (също разположен над зоната, за която се твърди, че е входът към подземния свят) и изображенията, които бяха прожектирани на масивен видеоекран по време на церемонията, предполагат връзка с ЦЕРН (напр. многоръкият Шива изпълнявайки космическия танц и Атласа, излизащ от ЦЕРН).    Церемонията в Готард включваше "човек-козел", наподобяващ  Бафомет  , който умира, възкръсва, почитан е и е коронясан като "крал на света". Бафомет се превърна в един от ключовите символи, използвани за представяне на Сатана в окултната общност през последните десетилетия. Други крещящи окултни препратки в церемонията включват Окото на провидението , пророчеството, Луцифер, падналите ангели и много други. Можете да видите видеозаписи от цялата церемония точно по-долу. 5. На 11 август 2016 г. се появи много странно изтекло видео на сатанински ритуал на човешко жертвоприношение, което се извършва на територията на CERN пред статуята на Шива.  Видеото показва няколко лица (неназовани учени от CERN) в черни наметала, които се събират пред статуята на Шива, в нещо, което изглежда като възстановка на окултна церемония, в края на която жена е намушкана.  Каквито и да са намеренията зад този ритуал, крайният резултат е същият: това е още едно странно ритуално събитие , свързано с ЦЕРН. Можете да видите изтеклия видеозапис от фалшивото жертвоприношение точно по-долу. [NB: Видеоклипът съдържа груб език] 
==================================================
6.  На 24 юни 2016 г. бяха направени снимки на някои изключително странни „ облачни образувания с форма на портал  “ в района точно над Големия адронен колайдер в CERN – същия ден учените от CERN започнаха нов  експеримент на Awake  , за да променят начина, по който се разбива частици заедно. Възможно ли е да има някаква връзка между този нов експеримент „Пробудете се“ и тези странни облачни образувания? И какво точно се надяват изследователите да „събудят“?

image
„Облаци, подобни на портали“ над CERN

image
АТЛАС (8 спици на магьосничество)
7. Погледнете снимката на машината на CERN вдясно и ще видите 8 спици/тръби, излизащи от центъра — това е зло (вижте:  Колелото на Дхарма ). Интересното е, че ЦЕРН нарича своето колело с 8 спици „АТЛАС“ и във видео поредицата „ Дискурси за извънземно небе#13 “ Дейвид Талбот посочва, че Космическата планина, свързана с Вавилонската кула, е представена от Атлас! В гръцката митология Атлас носи тежестта на небесата върху раменете си.

ATLAS (A Toroidal LHC Apparatus) също е името на експеримент в CERN, което ме отвежда до следващата ми точка...

8. Акронимите, които CERN използва за заглавие на много от своите експерименти, са демонични. Тези акроними включват:  SATAN  (телескопична антена на слънчевия аксион),  DELPHI  (детектор с лептонова, фотонна и адронна идентификация), който е бил светилище на Аполон; HADES (High Acceptance Di-Electron Spectrometer), което е името както на подземния свят, така и на бога на подземния свят; и  ALICE (Експеримент с голям йонен колайдер), което е друго име за LUCIFER. Можете да проверите тези и други примери на собствения им уебсайт  тук . 

image
Писане на санскрит в ЦЕРН
Списъкът продължава. За съжаление времето не ми позволява да изчерпя многото други неща, разкриващи истинските намерения на CERN, като странни обекти, появяващи се в машината по време на тестове, писане на санскрит (което е езикът на древните богове) върху панели в CERN и земетресения, съвпадащи с активността на LHC и т.н. .
  Заключение Всички съвпадения, символи и модели на окултни ритуали предполагат, че без съмнение това е портал към демоничното царство. Това повдига въпроса, възможно ли е тези учени по невнимание да отворят портал или врата не към друго измерение, а към духовното царство, може би дори към самата бездънна яма?


Що се отнася до изпълнението на Откровение 9 , трябва да имаме предвид, че на един ангел е даден ключът към бездната и ангелът е този, който я отваря ( Откровение 9:1 ); всичко извън това е чиста спекулация. Въпреки това, като се има предвид окултната и сатанинска символика около това „научно“ съоръжение и неговата странна  мания за Аполон/Аполион , би било разумно да се обмисли тази възможност.

Въпреки това изглежда, че това, което се случи отдавна в Битие 11, може да се случи отново. Помислете за тези паралели между ЦЕРН и хората от Вавилон:

  • Хората от Вавилон искаха да построят кула, която да достига до небето, и се смяташе, че Вавилон е област, където се намира някакъв портал ( Битие 11:4 ). CERN се опитва да достигне небесата с LHC и се смята, че Saint-Genus-Poilly (градът на CERN) е бил район, където се е намирал портал към подземния свят.
  • Хората на Вавилон говореха един и същи език и бяха обединени в това, което искаха да постигнат ( Битие 11:6 ).  CERN създаде World Wide Web, обединявайки хората отново на един език, а проектът CERN е обединени усилия на 22 държави-членки.  
  • Хората на Вавилон направиха най-високата сграда, правена някога ( Битие 11:4 ). CERN направи най-голямата машина, правена някога.

Мисля, че е безопасно да се каже, че историята се е повторила и тъй като Исус каза, че ще се върне във време, когато това ще се случи, ставайки отново „като в дните на Ной“ , виждаме още един знак, че Той идва скоро! Що се отнася до учените от ЦЕРН, по-добре да внимават какво искат, защото този път Бог ще направи нещо повече от смесване на езици ( Битие 11:9 ; срв. Откровение 11:7 ).


ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕАТА...


ИЗТОЧНИК:

https://www.christianevidence.net/2019/05/cern-and-bible-prophecy.html?fbclid=IwAR3-oNkW1uB1-zg1YpXOQyNXbQwYl2taRLLexR5FuUteHEyDoBg0454OA3Q










Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=jRZv3PcLDlI
07.03.2023 23:18
фоа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8367741
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930