Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
31.01.2023 18:24 - ЗА ПФАЙЗЕРА , КОРОНАТА...и още НЕЩО!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 848 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 31.01.2023 21:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
,,Не съм убеден, че дори и да сте го видели не сте го подминали и сте успели да оцените колко е голямо всъщност.

От проект Веритас слагат репортер под прикритие, който влиза под кожата на директора на R&D отдела за "Стратегически операции и иРНК научно планиране" на Пфайзер и го кара да изпее какви ги вършат от еврейската бигФарма компания.

Как създават К19 мутации, каква дойна крава е К19 за тях, как надуват мутациите, но все пак се стараят да не са "прекалено агресивни" и т.н.

Всички МСМ разбира се мълчат(поправете ме ако греша).
Нужно е да си напълно морално-дегенерирало животно, за да можеш да участваш в такива експерименти, както и да се смееш докато го разказваш.

Експерименти, използвани за убийството на милиони и за затягане на примката на "новото робство".
Втората страна на монетата са всички онези, които отрекоха традиционната наука и запяха на честотата на парите, участвайки в най-голямата лъжа в историята на човечеството.

От същият вид морални дегенерати.

Освен организаторите и изпълнителните има и трети участници на страната на злото. Най-масовите.

Това са всички тези, за които три години и безброй доказателства не бяха достатъчни за да могат да си представят, че толкова мащабна манипулация е възможна.

И продължават да участват в сценария ..

Ще допълня няколко неща:
- Не е учудващо, че сниманият е гей.
Поредното доказателство, че налагането на тази пропаганда е война срещу морала.
-

Топ акционерите във Пфайзер са Вангард и БлекРок, вероятно сте ме срещали да ги споменавам.
Топ конгломератите на Глобалната Дълбока Държава.

- Заснемането на такова видео е с огромен риск за живота, както на участващите журналисти, така и останалите в организацията.
Изправят се лице в лице срещу мощното безскрупулно задкулисие."


Вижте какво се случи преди няколко дни в ресторанта на фармацевтичната компания Pfizer!!!

Джеймс Окийф, основател и директор на Project Veri_tas успя да засече в ресторанта на компанията Директора!
на направление Изследвания и търговия на компанията, две нива под Алберт Бурла и го разпита как се случват мутациите на вируса.

Джордан Трейштън, директорът, подробно отговори, че вземат един вирус, поставят го в една маймуна, след това го преместват в друга маймуна, поразбутват
маймуните една в друга, после вземат вируса от тях и го слагат в трета маймуна и така се получава мутация.

Вижте какво се случи, когато разбра с кого си има работа!

И обърнете добре внимание на кого подариха живота си ин-жектираните!!!
===========================================================
ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МАЛОУМЕН ГЕЙ...

 ТОВА Е ПЪРВОТО ВИДЕО,КОГАТО ГО ЗАПИСВАТ:

https://www.facebook.com/100078278637379/videos/pcb.192645586688061/1539058456614859
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
https://www.facebook.com/ProjectVeritas/videos/904959370639008
БЕЗ ПРЕВОД

ТОВА Е ВТОРОТО ВИДЕО С БГ.СУБТИТРИ В ЮТУБ
https://www.youtube.com/watch?v=u5n7RRKgDog

 ДАЛА СЪМ ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА ,ПРЕВЕДОХ Я ЗА ВАС...

==============================================
 25 ЯНУАРИ 2023 Г

Изпълнителен директор на Pfizer:
„Мутирайте“ COVID чрез „насочена еволюция“, за да може компанията да продължи да печели от ваксини …
„COVID ще бъде дойна крава за нас“ …
„Това не е това, което казваме на обществеността“ …
„Хората спечелиха“  от  това“ …
„Не казвай на никого“

image

  • Джордан Триштън Уокър, директор на Pfizer за изследвания и развитие, стратегически операции - mRNA Scientific Planner:
    „Едно от нещата, които проучваме, е като, защо просто не го мутираме сами [COVID], за да можем да създадем -- превантивно да развием нови ваксини, нали? 
    Така че трябва да го направим. Ако все пак ще направим това, има риск от подобно, както можете да си представите - никой не иска да има фармацевтична компания, която мутира шибаните вируси.

  • Уокър: „Не казвайте на никого. Обещай, че няма да казваш на никого. Начинът, по който [експериментът] ще работи, е, че поставяме вируса в маймуни и последователно ги караме да продължат да се заразяват една друга, и събираме серийни проби от тях.

  • Уокър: „Трябва да сте много контролирани, за да сте сигурни, че този вирус [COVID], който мутирате, няма да създаде нещо, което просто минава навсякъде. 
    Което, подозирам, е начинът, по който вирусът тръгна в Ухан, честно казано. 
    Няма смисъл този вирус да е изскочил от нищото.
     Това е глупост.”

  • Уокър: „От това, което чух е, че [учените на Pfizer] го оптимизират [процеса на мутация на COVID], но вървят бавно, защото всички са много предпазливи -- очевидно не искат да го ускорят твърде много. 

    Мисля, че те просто се опитват да го направят като проучвателно нещо,
    защото очевидно не искате да рекламирате, че измисляте бъдещи мутации.

[НЮ ЙОРК – 25 януари 2023 г.] Project Veritas пусна днес нов видеоклип, разобличаващ изпълнителен директор на Pfizer, Джордан Триштън Уокър, който твърди, че неговата компания проучва начин да „мутира“ COVID чрез „Насочена еволюция“, за да предотврати развитието на бъдещи ваксини.

 

Уокър казва, че насочената еволюция е различна от Gain-of-Function, която се определя като „мутация, която придава нова или подобрена активност на протеин“. С други думи, това означава, че вирус като COVID може да стане по-силен в зависимост от мутацията/научния експеримент, извършен върху него.

Изпълнителният директор на Pfizer каза на журналист от Veritas за плана на компанията си за ваксини срещу COVID, като същевременно призна, че хората няма да харесат тази информация, ако стане публично достояние.

„Едно от нещата, които ние [Pfizer] изследваме, е като, защо просто не го мутираме [COVID] сами, за да можем да създадем -- превантивно да разработим нови ваксини, нали? Така че трябва да го направим. Ако все пак ще направим това, има риск от подобно, както можете да си представите - никой не иска да има фармацевтична компания, която мутира шибаните вируси,” каза Уокър.

„От това, което чух е, че [учените на Pfizer] го оптимизират [процеса на мутация на COVID], но вървят бавно, защото всички са много предпазливи -- очевидно не искат да го ускорят твърде много.
 Мисля, че те просто се опитват да го направят като проучвателно нещо, защото очевидно не искате да рекламирате, че измисляте бъдещи мутации“, каза той.

„Не казвай на никого. Обещай, че няма да казваш на никого. Начинът, по който [експериментът] ще работи, е, че поставяме вируса в маймуни и последователно ги караме да продължат да се заразяват една друга, и събираме серийни проби от тях.

Уокър направи паралели между настоящия проект на Pfizer и това, което може да се е случило в Института по вирусология в Ухан в Китай.

„Трябва да сте много контролирани, за да сте сигурни, че този вирус [COVID], който мутирате, няма да създаде нещо, което просто отива навсякъде. 
Което, подозирам, е начинът, по който вирусът тръгна в Ухан, честно казано. 
Няма смисъл този вирус да е изскочил от нищото.
 Това са глупости,” каза той.

„Не трябва да правите изследвания за придобиване на функция с вируси.
 Редовно не. 
Можем да направим тези избрани структурни мутации, за да ги направим по-мощни. 
В момента се провеждат изследвания за това.
 Не знам как ще стане това.
 По-добре да няма повече епидемии заради Исус Христос“, каза той.

Уокър също каза на журналиста от Veritas, че COVID е допринесъл за скорошния бизнес успех на Pfizer:

Уокър: Част от това, което те [учените от Pfizer] искат да направят, е до известна степен да се опитат да разберат, знаете, как има всички тези нови щамове и варианти, които просто изскачат. Така че, това е като да се опитваме да ги хванем, преди да изскочат и да можем да разработим ваксина профилактично, например, за нови варианти. Ето защо им харесва, направете го контролирано в лаборатория, където казват, че това е нов епитоп, и така, ако излезе наяве по-късно, вече имаме работеща ваксина.

Журналист от Veritas: Боже мой. Това е перфектно. Не е ли това най-добрият бизнес модел? Просто контролирайте природата, преди самата тя да се е случила? нали

Уокър: Да. Ако работи.

Журналист от Veritas: Какво имате предвид, ако работи?

Уокър: Защото понякога се появяват мутации, за които не сме подготвени. Като Делта и Омикрон. И такива неща. Кой знае? Така или иначе ще бъде дойна крава. COVID ще бъде дойна крава за нас за известно време в бъдеще. Като очевидно.

Журналист от Veritas: Ами, мисля, че цялото изследване на вирусите и мутирането им, като че ли, ще бъде най-добрата дойна крава.

Уокър: Да, би било перфектно.

Уокър продължи да обяснява как Big Pharma и държавни служители, като например Администрацията по храните и лекарствата [FDA], имат взаимни интереси и как това не е в най-добрия интерес на американския народ:

Уокър: [Big Pharma] е въртяща се врата за всички държавни служители.

Журналист от Veritas: Уау.

Уокър: Във всяка индустрия обаче. И така, във фармацевтичната индустрия всички хора, които преглеждат нашите лекарства -- в крайна сметка повечето от тях ще работят за фармацевтични компании. А в армията държавните служители на отбраната в крайна сметка работят за отбранителни компании след това.

Журналист от Veritas: Какво мислите за тази въртяща се врата?

Уокър: Доста е добре за индустрията да бъда честен. Лошо е за всички останали в Америка.

Журналист от Veritas: Защо е лошо за всички останали?

Уокър: Защото когато регулаторите, преглеждащи нашите лекарства, знаят, че след като спрат да регулират, те ще работят за компанията, те няма да бъдат толкова твърди към компанията, която ще им даде работа.

Относно Project Veritas

Джеймс О"Кийф създаде Project Veritas през 2010 г. като журналистическо предприятие с нестопанска цел, за да продължи репортажната си работа под прикритие.

 Днес Project Veritas разследва и разкрива корупция, нечестност, самообслужване, прахосничество, измами и други неправомерни действия както в публични, така и в частни институции, за да постигне по-етично и прозрачно общество и да участва в съдебни спорове за: защита, защита и разширяване на човешките и граждански права, гарантирани от закона, по-специално права от Първата поправка, включително насърчаване на свободния обмен на идеи в цифровия свят; борба и победа срещу цензурата на всяка идеология; насърчаване на достоверното докладване; и защитава свободата на словото и въпросите на сдружаването, включително правото на анонимност.

 О"Кийф е главен изпълнителен директор и председател на борда, за да може да продължи да ръководи и обучава своите колеги журналисти,

Project Veritas е регистрирана организация 501(c)3. 
Project Veritas не се застъпва за конкретни решения на проблемите, повдигнати чрез неговите разследвания.


източник:

https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

============================================

https://www.youtube.com/watch?v=q3F2ZJGipiE










Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.facebook.com/100078278637379/videos/pcb.192645586688061/5888058674643994
31.01.2023 18:46
Нито една медия не отрази тази бомбастична новина, но Тъкър Кърлсън го направи!!!
Тъкър обясни подробно, какво всъщност означават разкритията направени във видеото на Project Veritas:
⚡Pfizer провежда проучване за повишаване на функцията, създавайки подобрени патогени, известни още като БИООРЪЖИЯ
⚡Фармацевтичната индустрияси създава „вечни клиенти“ чрез създаване на вируси
⚡ Изпълнителният директор на Pfizer признава, че Covid 19 идва от лаборатория
Има и още...
След като Джордан Уокър, директорът, който направи разкритията разбра, че е бил сниман със скрита камера, изпадна в истерия, викна полиция с оплакване, че има твърде много бели хора в ресторанта и нападна екипа на Project Veritas.
Има и още...
След като Pfizer разбра какво се е случило, изтри цялата информация за Джордан Уокър, все едно не е бил техен служител. В момента отделът за връзки с обществеността на Pfizer е "в пламъци" и не знае как да потуши пожара!
🔥🔥🔥
Вчера Project Veritas пусна запис на директора на Pfizer за изследвания и развитие, който открито признава, че те се занимават с изкуствено мутиране на вируси.
Какво означава това!? Pfizer подобрява възможностите на опасните патогени. С други думи, те правят биооръжия.💥💥💥
Естествено това в България никой не го е споменал дори. Хората нито са чули нито са разбрали мащаба на случващото, а той е тектоничен!
Фармацевтичните компании, произвеждат вируси, за които продават лекарството... това трябва да е скандалът на века!
Това е все едно лекарите да стрелят по хора на улицата, за да могат да печелят от лечението им.
Освен това в глобален мащаб, заразиха милиарди, убиха милиони и принудиха милиарди да станат лабораторни плъхове, за да могат да печелят.
Започвате ли да се възмущавате?
цитирай
2. kvg55 - mileidi46,
31.01.2023 22:31
Кого прелъгаха, прелъгаха.
цитирай
3. mileidi46 - Така е...
01.02.2023 01:41
kvg55 написа:
Кого прелъгаха, прелъгаха.


но и това ,че има вече доказателства,не е сигурно,че психопатите няма да го прикрият,както смотаха доказателсвата от лаптопа на Хънтър Байден за корупцията вече три години,за която ЦРУ и ФБР И Пентагона се правят на разсеяни...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318813
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031