Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.12.2022 10:00 - ОПАСНО ВРЕМЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1515 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сега навлязохме в опасно време в нашата история

 Ако чувствате, че глобалните събития са на път да настъпят драматична повратна точка, определено не сте сами. Напоследък чувам от толкова много хора, които изпитват такова чувство на страх от дните, които са пред нас.

Това ми напомня за отминаващите дни на 2019 г. Ако се върнете и прегледате моите статии и моите интервюта от този период, ще видите, че многократно съм предупреждавал, че имам толкова лошо предчувствие за 2020 г. По това време това не Няма смисъл за някои хора, защото животът все още беше сравнително нормален.

Но тогава дойде пандемията от COVID и светът полудя напълно. Е, сега усещам поредната огромна вълна от проблеми и безброй други се чувстват по същия начин. Обикновено съм склонен да фокусирам статиите си върху неща, които току -що се случиха в новините. Но днес искам да говоря за по -голямата картина, защото сме достигнали толкова опасно време в нашата история.

Събитията от последните няколко години ни поставиха на много тревожна траектория и вярвам, че бързо се приближаваме до точка на безвъзвращане. Все още има много хора, които вярват, че някакво вълшебно решение изведнъж ще бъде намерено и животът ще се върне към нормалното.
 За съжаление това няма да се случи.

Никой няма „сребърен куршум“ и хората на бели коне няма да дойдат, за да ни спасят. В този момент се подготвя сцената за толкова много неща, за които предупредих в „Изгубени пророчества“ и „7 -годишен апокалипсис“. Големи природни бедствия се случват по цялата планета, екстремните метеорологични събития играят поразия с световното производство на реколта,

глобалният глад се увеличава, изправени сме пред криза на веригата на доставки с епични размери и през последните седмици написах множество статии за нарастващия недостиг, на който сме свидетели. Междувременно пандемията продължава да бушува и сега ни казват, че този вирус ще бъде с нас за неопределено време.

Разбира се, мнозина смятат, че начина, по който националните правителства са реагирали на пандемията, е дори по -лошо от самата пандемия. Виждаме граждански вълнения и масови протести по целия свят, докато обикновените граждани се нахвърлят срещу тревожния възход на авторитаризма навсякъде около нас.

Видяхме толкова хаос и смърт през последните няколко години, а през следващите години ще има още много. Милиони и милиони хора вече са загинали, но това, което видяхме досега, е само върхът на айсберга. Както обсъдих преди няколко дни, това също е време на войни и слухове за войни.

Излишно е да казвам, че военният конфликт ще изведе много от настоящите ни проблеми на изцяло ново ниво. За съжаление повечето американци нямат абсолютно никаква представа, че дори сега се движим към война.

 

Но повечето американци могат да видят дефицита на продукти, който расте навсякъде около нас. В този момент кризата във веригата на доставки стана толкова зле, че масовите медии не могат да спрат да говорят за това. На много основно ниво нашата икономическа инфраструктура се разпада и това се случва по целия свят.
image

 =======================================================================

Да празнуваме, всички.
Истинско е.
Осми октомври
Ню Йорк- Лонг Айлънд!

image

image

image

image

image

image

Недостигът на електроенергия в Китай означава, че идват празни рафтове 6 октомври 2021 г.


В „Радио програма на Глен Бек“ Глен обясни защо не би се изненадал да види как нашата верига на доставки се срива и празни рафтове в Америка в близко бъдеще.

Недостигът вече разрушава икономиката ни, Китай (където все още се произвеждат много от нашите стоки) е изправен пред недостиг на енергия и администрацията на Байдън със сигурност прави всичко възможно, за да влоши нещата. Глен отбеляза сериозно предупреждение от американския изпълнителен директор Майк Бекъм:

„Има голяма буря във веригата на доставки“, написа Бекъм в Twitter. Благодарение на централно планираната система в Китай, недостигът на електроенергия причинява огромни забавяния в производството на продукти. Всъщност някои артикули са изправени пред 33 -процентно намаляване на производството. „Това може да повлияе драстично на живота на всеки [американец] следващата година. Но почти никой все още не знае за това “, предупреди Бекъм.
image
Изглежда, че е смешно, но това е по-добре, защото дишате кислород, докато листата поддържат студено състояние. Избягвате всякакви инфекции. Може да се сменя често....












Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Янките са твърде дебели...
10.12.2022 10:42
Сега имат шанс да отсланат. Също и западняците.
цитирай
2. nedovolen - Така ще е, докато повечето по къл...
10.12.2022 15:56
Така ще е, докато повечето по кълбото не си променим "това" под шапката.
:)))
цитирай
3. mileidi46 - https://twitter.com/jacobkschneider/status/1317479666723311616
11.12.2022 03:09
Вижте как ,,големият президент"чете написаното на ,,големият митинг"в негова чест....Има- нема 50 души на митинга!!!

Къде са тези,дето гласуваха за него?????
цитирай
4. mileidi46 - Хората не са виновни...
11.12.2022 03:11
radostinalassa написа:
Сега имат шанс да отсланат. Също и западняците.


И те са с промити мозъци,както всички по света....
цитирай
5. mileidi46 - Така е !!!
11.12.2022 03:13
nedovolen написа:
Така ще е, докато повечето по кълбото не си променим "това" под шапката.
:)))


но процеса е много дълъг....за съжаление!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8357898
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930