Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.11.2022 11:00 - РАШИД БУТАР
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 968 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 07.11.2022 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕКСКЛУЗИВЕН МАТЕРИАЛ И ВИДЕО ЗА ,,КОРОНА ВИРУСА" ОТ Д-Р БУТАР РАШИД!!
НАЙ-ЦЕНЗУРИРАНИЯТ МАТЕРИАЛ НА ПЛАНЕТАТА..
ЧЕТЕТЕ И СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА САМИ...
image

Д -р Бутар разкрива къде се разпространява страхът от коронавирус, защо броят на смъртните случаи при Covid-19 се увеличава изкуствено и как е свързан със задължителната ваксинация. Ще научим как медиите манипулират цифри, показват фалшиви кадри от болници и защо има цензура на всяка информация, която сочи към тези факти.


Въведение (Гари): Информацията в това видео няма за цел да диагностицира, лекува, лекува или предотвратява някакво заболяване и не е проверена от FDA. Консултирайте се с Вашия лекар преди всяка схема на лечение.

Гари: Днес имаме друго изключително интервю за вас. Разговор, който ще трябва да споделите с всички краища на планетата, защото ние ще задаваме въпроси и ще ви носим информация, която масовите медии напълно игнорират. Спешният лекар атакува Бил Гейтс и фалшивите числа от пандемията сега поставят под въпрос как икономиката се срива. Рашид Бутар. Завършил е Вашингтонския университет с бакалавърска степен по билиология и теология, преди да учи медицина в Университета по остеопатия и здравни науки, Факултет по медицина и хирургия. Той е обучен по обща хирургия и спешна медицина и е служил в армията като хирург на непълно работно време и ръководител на спешната медицина.

Той е сертифициран по клинична токсикология и превантивна медицина. Той е упълномощен да предоставя спешна медицина и е постигнал статут на изследовател в три различни медицински общности. Днес той е ръководител на центрове за напреднала медицина с клиники в Калифорния и Северна Каролина. Тези клиники са специализирани в нуждите на пациенти с имунни нарушения и проблеми с токсичността, които обикновено се проявяват с различни заболявания като рак, сърдечни заболявания и аутизъм. Повече от 20 години той е класиран като един от 50 -те най -добри лекари в САЩ. Първата му книга „9 стъпки за запазване на лекаря далеч“ се превръща в бестселър в Wall Street Journal, USA Today и в Amazon. Сега той е международен бестселър, преведен на няколко езика. Тази седмица той пусна видео, подчертаващо измамите, разпространени по света от Световната здравна организация (СЗО), Центровете за контрол на заболяванията (CDC), Бил Гейтс, дълбока държава, масови медии са имали милиони гледания. Докторе, добре дошли.

Д -р Бутар: Благодаря ти, Гари.

Гари: Преди три седмици нарекохте това заговор. Казахте, че се поддържа истерия, за да се плашат хората въз основа на неверни данни. Джером Адамс, здравният министър и правителството на Тръмп, които се съгласиха с вас, когато обявиха, че са спрели да използват модела на СЗО и CDC и сега работят с реални числа. Това идва направо от Белия дом. Белият дом публикува прессъобщението във вторник, като изисква отговорност от СЗО и се ангажира да разследва отговора, неверните твърдения и тайната. Обяснете на нашите зрители какво ви доведе до това откритие и как цифрите изобщо не подкрепят техните твърдения.

Д -р Бутар: Гари, имам пациенти по целия свят, които ме питат това. Казах в социалните мрежи, че ако искат, ще направя видеоклип за това. Очаквах да отговорят няколко души - около 700 или 800 души ми казаха, че искат информацията. Задавах въпроси ... защото чувате различни неща за конспирациите. Нашите видеоклипове всъщност зададоха въпроса: Covid-19 конспирация ли е? Как започнах да го изследвам ... лично за мен нямаше смисъл. Ние се борим с най -тежките болести, така че не беше голяма работа. Когато чух за коронавирус, вещество, което използвахме много в нашата клиника, просто се уверих, че имаме 10 пъти повече от обикновено. Нищо повече. Това изобщо не ме притесняваше.

Въпреки това, когато започнах да изследвам информацията и установих, че това е химерна версия ... нещо, което е разработено тук, в САЩ. През 2015 г. Nature пише за развитието в Университета на Северна Каролина, където се провеждат всички първи изследвания на химерни изследвания, въпреки мораториума на правителството на САЩ да спре всякакви химерни изследвания. За да разберат зрителите, химерното изследване означава, че те приемат естествено срещащо се вещество или в този случай вирус и след това го мутират, генетично го променят, променят морфологичната му конфигурация, за да придобият определена функция. Това се нарича проучване или изследване „функция на печалба“. Тоест те създават нещо, което вече има някакъв вреден потенциал, и го правят по -вреден, заразен и по -устойчив. По същество установих, че са използвали коронавирусен щам, наречен SHC014, и са го комбинирали с коронавирусния SAARS,

Гари: Ако мога да ви прекъсна за момент, защото мисля, че говорите за мораториум ... след което Националните здравни институти прехвърлиха 3,7 милиона долара на Китай, за да могат да продължат това изследване въпреки мораториума. По същество те възложиха изследванията на Китай. Това ли е същата тема, за която говорим тук?

Д -р Бутар: Да, точно. Той се връща към 2014 г., когато правителството на САЩ наложи мораториум въз основа на някои вирусолози, които казаха, че това изследване не е оправдано, че може потенциално да причини вреда, така че не е оправдано да правим това изследване. Правителството наложи мораториум през 2014 г. Одобрен от Фоси бюджет ... одобрен бюджет, отпуснат за този тип изследвания. Винаги, когато мисля за това, ме дразни. Разстроена съм, защото той по принцип наруши закона. Повече от него. Той създаде поредица от събития, които доведоха до днешната ситуация, която започна през 2015 г. Той наруши закона, наруши мораториума на правителството, използва данъчни пари и финансира изследвания, които сега доведоха до епидемията от Covid-19. Документирано е, че Фочи през 2017 г. в университета Джорджтаун заяви, че ще има пандемия, че това правителство ще се изправи пред пандемия.

Как е знаел през 2017 г., че нещо ще се случи през 2018, 2019 или 2020? Не можете да прогнозирате пазарите три дни предварително. Как е могъл да знае, че ще има пандемия? Той каза, че настоящият президент (Тръмп) ще се сблъска с пандемия. Не помня точните му думи. Имате видеото. Искам да кажа, когато някой започне да говори такива неща, а след това откриват, че е участвал в нарушаване на закона, за да финансира изследвания в Ухан, Китай, и сега той се опитва да каже, че Китай е виновен ... Не знам дали вирусът е пуснат в Китай или вече тук в САЩ. Няма значение.

Съучастието в това, което се случва сега, независимо дали вирусът е бил пуснат в Китай или е бил тук, или как се е случило, е, че хората в американската система са видели възможност, скочили са я, са спрели икономиката, въпреки че са знаели, че тя не е обосновано ... никой вирус не скача 2 метра, 3,5 метра, сега да речем 4 метра. Това е пълна дезинформация. Съжалявам, че се обърнах.

Когато здравният министър публично обяви, че няма да следват модела на Гейтс, Фочи, Световната здравна организация и че ще следват реални данни и цифри, масовите медии изобщо не реагираха. Тя просто каза: Изглежда, че ще отнеме до 2022 г. хората да се съберат. Това каза ABC. New York Post обяви, че 2 метра пространство между хората няма да са достатъчни, че ще са необходими 4 метра. Няма вирус или бактерия, които да скочат на 4 метра. Той отрича всеки логичен аспект на науката и медицината.

Това, което наистина ме дразни, е, че десетки хиляди лекари и учени знаят, че това е измама и не казват нищо. Те или се страхуват от социално изключване, защото ще бъдат критикувани или засрамени, или се страхуват да не загубят лиценза си. Боже, това променя планетата! Всеки учен и лекар, който знае, че това е измама, трябва да започне да говори! Всеки аспект на науката се излива в тоалетната. Сякаш всички го игнорираха. Основните аспекти на функционирането на човешката система се игнорират. Физиологията е напълно пренебрегвана.

Всеки аспект на вирусологията и инфекциозните заболявания се пренебрегва. Постулатите на Кох се игнорират. След това има фалшиво положителни резултати от теста, за които знаем, че не са достатъчни. Тестовете, които те правят, като RTPCR ..., бяха тествани от самия негов изобретател през 80 -те години на миналия век, че не можеше да се използва за диагностични цели. Може да се използва само ако геномната последователност вече е идентифицирана. Не може да се използва за диагностика и се използва за това.

Освен това, ако това не е достатъчно, за да се оправдае броят на смъртните случаи, довели до обявяването на пандемия, той принуждава лекарите и медицинските сестри да променят свидетелствата за смърт, че основната причина за смъртта е Covid-19. Ако това не е достатъчно, сега на всеки лекар се изпраща заповед, в която се посочва, че няма нужда да се правят тестове - аз лично получих писмото - ако хората имат симптоми, трябва да ги изпратите у дома.

И е наредено да се посочи Covid-19 като причина за смъртта. Медиите популяризират едни и същи кадри от болници в различни страни. Те показват смъртта на едни и същи хора няколко пъти подред. Те използват манекени, за да покажат, че хората умират. В същото време те не могат да покажат линейки, които правят нещо. Всички са паркирани. Хората играят карти там, защото нямат какво да правят. Сестрите са уволнени, защото нямат достатъчно работа. Те насърчават дневния ред на страха.

Разпространението на самия страх причинява по -висока надбъбречна активност, повече стрес, емоционално разстройство - от една страна имате емоционална страна, от друга вече имате финансова страна. Хората ще бъдат стресирани ... и това какво ще причини? Това ще отслаби имунитета им и ще ги направи по-податливи на вируси, бактерии и т.н. Създаване на такава илюзия поради нещо като Covid-19? Никой все още не е идентифицирал нито една смърт, причинена от Covid-19 въз основа на правилна, утвърдена и приета методология. Никой не успя да направи това. Всичко се основава на PCR тестове. Гари, не знам дали знаете това, но от 1984 до 2018 г. имаше редица проучвания, които показаха, че ако сте получили грипна ваксина, особено тривалентната, тестовете за Covid-19 са показали фалшиво положителни резултати. Бог знае какво има в тези ваксини.

Те искат да знаят причината за смъртта, искам да знам колко от онези хора, за които се твърди, че са починали от Covid-19, и между другото, смъртните случаи все още са по-ниски от смъртните случаи от сезонен грип, но искам да знам кой от тези, които се твърди, че е починал на Covid-19 19, има анамнеза за ваксинация в зряла възраст през последните 10 години. Искам да знам това. Проучванията показват, че ако сте били ваксинирани срещу грип, тестът ще покаже, че имате Covid-19.

Всички тези неща се случват, те не могат да оправдаят числата, затова променят смъртните актове, затова използват различни снимки с различни хора и ги приписват на Covid-19. CBS показа медицинска сестра, която плачеше и искаше защитна маска, за да може да се грижи за хората и да не застрашава семейството си. Тогава се оказа, че тя не е работила в болницата от година и половина и че има модел в социалните мрежи. Толкова много дезинформация, измама и тактика на разсейване, че обществеността не знае истината - това е невероятно. Не мога да повярвам.

Гари: Да се ​​върнем на това, което казахте в началото на това завладяващо изявление. Аз съм изумен, както и нашите зрители. Фаучи пряко ли е отговорен за тази пандемия? Той използва парите ... заобиколи поръчания мораториум, продължи това химерично изследване в Китай ... Фаучи е пряко отговорен не само за пандемията, но и за реагирането на нея, което навреди на икономиката. 17-22 милиона са без работа. Фаучи пряко ли е отговорен за това?

Д -р Buttar: Ще кажа това ... Виждал съм да се разпространяват някои петиции и знам, че Dr. Шива каза, че Фочи трябва да бъде уволнен. Мисля, че това е най -хубавото нещо, което може да му се направи. Фочи е престъпник. Той наруши закона, отиде против правителството. Според мен това е предателство, когато правителството одобри регламента, той е на първо място в Националния здравен институт, нарушава мораториума и след това финансира изследванията на нещо, което потенциално може да причини вреда по целия свят, и тайно си сътрудничи с чуждестранно правителство, адвокати, но нека ви кажа нещо.

Фочи има дълга история до 1981 г. През 1981 г. той нарича ХИВ / СПИН хомосексуална болест и той е този, който финансира изследванията на наркотици три години преди да е доказано съществуването на вирус. Вирусът на ХИВ е открит през 1984 г. През 1981 г. той популяризира програмата за използване на лекарството, за да попречи на хората да предотвратят заболяване, което днес изглежда е свързано с начина на живот, храненето и т.н., и той е този, който популяризира лекарството с много вредни ефекти като превенция на ХИВ. Това беше през 1981 г., който е на 39 години.

Този човек има история за популяризиране на дневния ред. Нm Ще ти задам въпрос, Гари. Забравете публиката за момент. Ще ви задам един логичен въпрос: президент Тръмп - независимо дали го подкрепяте или не. Той е избран за президент на Съединените щати и наша отговорност като граждани е да следваме инструкциите на нашия президент. Независимо дали сте съгласни с него или не ... той беше избран. Спрете да правите голямото нещо сред демократите, републиканците ... Тръмп е президент, той заслужава нашата подкрепа. Наскоро Тръмп каза, че има лекарство хидроксихлорохин, което е на пазара от 70 години, и друго лекарство цитромакс ... тази линия лекарства съществува от поне 70, 80 години. Zithromax може да съществува от 20 години. Това са доказани и безопасни лекарства.

Лекарите са показали, че когато се използват в комбинация, те са най -малко 99% ефективни. Те са излекували стотици пациенти, никой не е починал. Симптомите изчезват в рамките на няколко часа до един до два дни. Така че имате тези лекарства, президентът ще ги спомене, а ФАУчи ще каже: „Освен ако някои проучвания не потвърдят това, не трябва да ги използваме“. И все пак, популяризира ли той ваксина, за която нямаме представа какво ще причини, и която според него е добре да се използва? Ако това не показва конфликт на интереси, не знам какво. Хората трябва да се събудят и да осъзнаят, че зад тях стои огромен аспект на престъпността. Според мен спирането на световната икономика е свързано с един човек и това е ФАУчи.

Разбира се, други хора имат пръсти в това. Но поставят ФАУчи на преден план, а ФАУчи е този, който е имал възможност да го спре. Той каза на ФАУчи на моята приятелка Джуди Миковиц, с която сега разговарям, която прекара пет години в затвора ... Фочи я заплаши преди 10 години, когато публично призна, че тя отговаря за изследванията на Ебола, за да я направи по -заразна. Тя беше отговорна за изследванията на "Ебола функция на печалба". Когато разбра, че това, което изследва, се използва за отвратителни цели и тя искаше да говори за това, беше заплашена от кариерата и живота си. Тя отказа да отстъпи, излезе с него и познайте какво са направили? Тя е била лъжливо обвинена и изпратена в затвора за пет години. Точно днес беше публикувана книга, която според мен се нарича ... нещо с епидемията.

Току -що излезе днес. Казвам ви, всичко може да бъде проследено до ФауЧи. Но има само един играч. Другите стоят зад него. Този дневен ред е очевиден. Всеки може да го търси в интернет. Те просто трябва да отворят очи, да отворят умовете си и да не се придържат към никакви решения или резултати - просто го проучете сами. Имате собствен мозък, затова го използвайте и сами разберете последователността на събитията, довели до него. Разследвайте го. Ако използвате логическо мислене, ще стигнете до същия извод. Не е възможно да се стигне до друг извод. Всички пътища водят до едно и също място.

Гари: Сега да се върнем към следващото нещо, което споменахте, класификацията на смъртните случаи. Какво чувате от колегите си за тази класификация или прекласификация на случаите на Covid-19.

 

Д -р Бутар: Писал съм с много от лекарите, на които съм преподавал, и с някои от лекарите, с които съм бил приятел. Всички казват едно и също. Казват, че това не е вирусно. Не знам какво е, но изглежда е нещо като планинска болест, нещо като хипоксия.

[mailerlite_form form_id = 2]

Лекарите, които започнаха да казват това, бяха цензурирани. Три от моите видеоклипове - трети, четвърти и пети - бяха премахнати от YouTube, след като достигнаха милиони гледания. Цензурата дойде първо от YouTube, а след това от Facebook. Те оставиха някои видеоклипове, като първа и втора част. Преди 48 часа публикувахме 5-минутно видео за министъра на здравеопазването, какво каза и как медиите не говорят за това. Това видео има милиони гледания. Знам, че много лекари знаят за това. Лекари, които са в областта на събитията, които са споделили информация с мен ... Не съм бил в спешната медицина от почти 20 години. Аз съм обучен по спешна медицина и обща хирургия, но сега се фокусирам върху лечението на рак и други хронични заболявания. Имаме пациенти от 93 държави. Така че не се занимавам с остри ситуации, но познавам много лекари, които го правят.

Ще ти прочета малко новини. Видеото от лекар, работещ в интензивно отделение в Ню Йорк, което се разпространи вирусно, беше цензурирано. Защо да цензурираме лекар, който е на място и се грижи за пациентите. Защо не му позволяват да коментира? Същността на въпроса е следната. Ако имате остри проблеми с дишането, важно е първо да поддържате дихателните пътища. В спешната медицина имаме три принципа на медицината. 1. Дихателна система 2. Дишане 3. Циркулация Ако дихателната система е изложена на риск, трябва да я стабилизирате. Как стабилизирате дихателните пътища? Започвате лесно с няколко литра кислород в кислородни очила, можете да увеличите количеството до 5-10 литра, след което можете да преминете към устройства, които помагат при дишането.

Или CPAP, или BiPAP ... Изследванията показват, че CPAP или BiPAP са по -ефективни от интубацията. След като започнете да интубирате човек, трябва да се справите с много други неща. Проблемът е травма от механична вентилация. Проблемът е дихателната пневмония. Самият процес на интубация може да причини възпаление и травма на дихателните пътища ... След като започнете да използвате интубация, трябва да се справите с други потенциални проблеми. Случвало се е да заобикалят процеса с CPAP и BiPAP. Изобщо не ги използваха. Те отведоха хората с дихателни проблеми директно в интубация.

Лекарите, от които получавам обратна връзка, казват: Да, има увеличение на случаите на хора с респираторни проблеми в Ню Йорк, но това не е вирусен проблем. Няма смисъл. Това е хипоксично нараняване. Проблемът изглежда е разграждането на хемоглобина. За всичко това има обяснение, но то се игнорира. В нашите видеоклипове номерът и буквата бяха споменати, поради което бяха цензурирани. И това беше 5G. Не знам дали искате да говорите за това. Никой не каза, че 5G е причинен от Covid-19. Медиите просто казват, че се разпространяват теории на конспирацията, че 5G причинява Covid-19. Дори идиот не би казал това. Казваме, че 5G променя морфологичната структура на клетъчната мембрана и засяга специфично калциевите канали с напрежение, което кара калция да се влива в клетките, което е патогномонично за рака.

Той потиска апоптозата и неконтролираната клетъчна пролиферация. Има повече от 2000 публикувани проучвания, които говорят за ефекта на 5G ... това е следващото поколение интернет. Нашите нормални мобилни телефони са между 500-900 херца. 1G е 1 милиард херца. Проучванията показват, че диапазонът от 1,7-1,8 гигагерца, или 1,7-1,8 милиарда херца, причинява различни видове рак и неврологични проблеми. Когато 5G бъде пуснат на пазара, той ще бъде 30-300 гигагерца, което е от 30 милиарда до 300 милиарда херца. Искаш да ми кажеш, че няма нищо общо с това?

След 30 секунди ще обобщя шестте видеоклипа. 
1. Covid -19 - Конспирация срещу фантастика? В това видео говоря за факти и митове.
 2. Конспирацията Covid-19? Токсикологията се игнорира. Всички я игнорират. Какво се случи в Ухан? Инсинераторите там изхвърлят огромно количество замърсяване, което хората дишат. Това се връща към 2016 и 2017 г. Привлече международно внимание, като Би Би Си и Си Ен Ен съобщават как хората в Ухан протестират заради лошото качество на въздуха. Тези хора бяха отровени. След това имаме chemtrails и други неща ... Вземете цигари и DDT. Всичко това се случва от поколения - сега отново глифозат, опиоидна криза - системите ни бяха замърсени с различни химикали. Трябва да сте наясно с токсичността.

В третото видео говоря за корумпирана наука. Вече говорихме за развитието на Covid-19. В четвъртото видео говорих за имунитет срещу 5G. Никой не е казал, че 5G причинява Covid-19, но 5G потиска имунитета. Това прави уязвимия човек по -уязвим. Това отслабва имунитета на здравия човек и го прави по -уязвим.
Това казахме.
 Не знам дали това са електромагнитните полета, които генерира 5G, или вредната енергия от електромагнитните полета.
 Не съм експерт в това.

Знам как да се отнасям към човешкото тяло. Работим с хора от различни части на света, които идват при нас със сериозни заболявания. Мога да кажа, че ако можем да се справим с него, Covid-19 не е проблем. Не е проблем за много лекари. Има стотици, ако не и хиляди лекари, които споделят моите виждания. Можете да използвате озонова автохемотерапия, витамин С, можете да приемате селен ...
Основните медии насърчават дезинформацията.
 Селенът е лекарство, което предотвратява размножаването на всеки вирус. Ако се притеснявате от коронавирус, увеличете дозата на селен за още 10 дни. Просто е. Можете да намерите селен във всяка здравословна диета. Въпреки това те популяризират програмата за ваксиниране. 
Защо? Трябва да си зададем този въпрос.

Гари: Нека го оставим. Какво мислите, че мотивира тези световни организации да популяризират такива откровено неверни твърдения и да разпространяват глобална паника?

Д -р Бутар: Гари, ти не говори за моята история във военните, но аз служих с 5 -ти спецназ, 2 -ра пехотна и 101 -ва въздушнодесантна дивизия. Работих там като лекар. Аз бях част от тези организации. Мога да ви кажа, че в името на Бог и земя ние правим много земи, но по -късно в живота, когато узряваме малко, ние питаме: Ако беше за Бог и земя, защо трябваше да махна кучето си Таг, защо трябваше да свалям американското знаме от униформата си?

Ако, не дай Боже, имаше безпрецедентни обстоятелства, за да не се знае, че там са американски войски. Направихме много неща в името на доброто, Бог и земята под предлог за обществена безопасност, които наистина не са правилни. Не само в армията ... Много други ветерани ще го потвърдят. Какъв е настоящият дневен ред? Не знам дали искате да се върна и да спомена нещо, което ще се счита за противоречиво. Ако си спомняте първата война в Персийския залив. Защо отидохме при нея? Помниш ли, Гари?

Гари: По време на войната в Персийския залив управлява Джордж Буш -старши. Те имаха деца там в инкубатор, измислиха си извинение да отидат там и да отстранят Саддам Хюсеин.

Д -р Бутар: Предлогът, който медиите казаха на света, беше, че САЩ са отишли ​​там, за да защитят петролните интереси на Кувейт, защото Ирак е подпалил петролните кладенци. Помниш ли?

Гари: Да, помня. Ставаше дума за защита на Кувейт.

Д -р Бутар: Да. Ако искате, мога да ви кажа името на човека, той беше първият сержант ... Надявам се, че няма нищо против ... първият сержант Рафаел Медина от Южна Каролина. Моят много близък приятел, който служи с мен в Корея, ми каза: Господине, не знам какво се случва, но мога да ви кажа, че аз и 11 от моите хора в шест пясъчни бъгита отидохме да запалим тези 300 огъня. Медиите не говорят за такава информация. Ние стояхме зад събитието под фалшив флаг, за да оправдаем действията си.

Какъв е настоящият дневен ред? Вярвам, че това е същата програма. Това е събитие под фалшив флаг, за да оправдае задължителната ваксинация, те инсталират 5G кули навсякъде, навсякъде има токсичност, причинена от изгаряне на горива, химически следи и т.н. Какво правят сега? Те притъпяват обществото, започват да разпространяват ваксини, а тези, които не получат ваксината, ще се считат за дисиденти. Хора като мен ще бъдат застреляни в главата. Хора като вас ще бъдат застреляни в главата или поставени в концентрационен лагер. Дават ни чипове, за да знаят кой е имал и кой не е имал ваксината.

И тъй като хората стават все по -болни поради ваксините, казват, Боже, все повече хора са болни. Имаме нужда от повече ваксини. Повече хора ще бъдат изложени на 5G и повече ще бъдат болни и отново ще кажат, че се нуждаем от повече ваксини. Това ще бъде цикъл, който ще продължи, докато всеки не бъде дигитализиран и няма чипове. Кажи ми нещо сега. Препоръчителното разстояние от 2 метра между хората ... Армията разполага с 15-20 години технология, която може да следи войник, докато е зад вражеската линия. Те могат да наблюдават специални сили, за да ги защитават.

Те могат да определят позицията си с точност до 2 метра. Разстоянието от 2 метра е пълна глупост. Първо, нищо не скача на разстояние 2 метра. Второ, как искат да ни дадат чипове - технологията съществува от 4-5 години. Частни компании ги произвеждат. В шестата част имам видеозаписи на хора, които получават чипове. Не мислите ли, че спътниците не са в състояние да проследяват индивиди? Те се опитват да ни притъпят, така че хората да разберат, че социалното разделение ще ги защити. Всъщност това се прави, за да могат да ни наблюдават и да ни виждат заедно.

Ако имате 3, 4 или 20 души близо един до друг, те няма да знаят дали е един човек или 10 души. Те искат да ни натрапят социални дистанции, за да можем да свикнем с тях и да мислим, че те ще ни защитят. Всъщност той служи за повече мониторинг. За повече наблюдение, за да могат да решат кой може да работи и кого етикетират като дисидент, за да го заглушат. Ти ме попита това, аз вярвам в това. Някои няма да се съгласят, повечето вероятно ще си помислят, че съм луд. Това няма значение, защото е неразделна част от това, което се случва от години, десетилетия.

Националната инициатива за ваксини казва, че ще премахнем детските болести, че вече няма да имаме аутизъм. През 1991 г. 1 на 10 000 души е имал аутизъм, сега е 1 на 32. Данните на CDC показват, че 1% от световното население има аутизъм. Това се вижда от самите данни на CDC. Днес в света има 7,7 милиарда души, което означава, че 77 милиона души имат аутизъм, което се причинява от какво? Ваксини.

Искате ли да ми кажете, че тази нова ваксина, която Фочи ще въведе, като игнорира хидроксихлорохин и цитромакс, е, че ваксината трябва да бъде безопасна за моето тяло и тялото на моите деца? Точно над трупа ми. В никакъв случай няма да позволя на никого да вземе нашето суверенно право. Томас Джеферсън каза, че когато хората позволяват на правителството да диктува каква храна консумират и лекарствата, които приемат, скоро душите им ще бъдат в същото състояние на угризения като тези, които живеят в тирания. Точно на това място сме.

Освен ако не говорим и нямаме публични събирания с хиляди хора и покажем, че няма от какво да се страхуваме, че нямаме нужда от нищо, от което да се страхуваме, освен от самия страх, както каза Ф. Д. Рузвелт. Какво ще направят? Ще арестуват ли по две или три хиляди души във всеки град? Това е необходимо сега. Имаме много кратко време да се възползваме от тази възможност, тъй като министърът на здравеопазването вече каза, че медиите цензурират реални цифри, така че никой да не знае за това, и се опитват да кажат на хората, че 2 метра социално разстояние не е достатъчно, 4 са необходими метри. Не, няма да мине година, за да се върне към нормалното, а две години. Така те наричат ​​гадовете. За кой дневен ред?

За задължителна ваксинация.

 

image

Няма смисъл. Това е хайп. Това е голяма лъжа. Тези числа не съществуват. Дори цифрите, които сега използват, все още не отговарят на сезонния грип. Ето защо числата изкуствено се увеличават, затова те променят причините за смъртта в смъртните актове. Затова той уволнява медицинските сестри, за да могат да променят причините за смъртта с обратна сила. Поради това той изменя Регламента. Ето защо те популяризират снимки на манекен в болница. Всичко е записано. Никога не съм виждал интензивно отделение, както е показано на ABC. Помислих си: Е, може би изглеждат така в Италия. Същият кадър показа, че е от Ню Йорк.

Това е една лъжа след друга. Американци - и не само американци, граждани по целия свят - това засяга целия свят. Всички трябва да осъзнаете, че това е фарс. Вие, учени и лекари, които държите езика си, ако не сте част от решението, вие сте част от проблема. Вие създавате и поддържате мит и трябва да говорите за него. Не се страхувайте от собствената си опасност - кажете истината, защото останалата част от света се нуждае от нея. Не ме интересува какво ще се случи с мен или с вас. Това е без значение. Грижа се за децата си. Грижа се за внуците си. Все още нямам, но някой ден ще го направя. Аз се грижа за бъдещите потомци. За бъдещето на човешката раса. Това ме интересува.

Гари: Бих искал да се върна към вашето твърдение за процента на индивидите, които засягат ваксините. Споменахте аутизма. Бил Гейтс наскоро говори пред CNBC, където каза ... и го каза с усмивка, беше много зловещо. Той каза, че ваксината му може да засегне 700 000 души и че правителствата трябва да въведат някаква компенсация, така че да не носят отговорност за 700 000 души, засегнати от ваксините. Бил Гейтс призна това. Когато имате 700 000 души, засегнати от ваксини, вие също имате хора, които ще бъдат така наречените защитени от Covid-19 kajн, те казват, че милиони хора ще бъдат мъртви поради коронавирус. Но приемат ли, че ваксините ще засегнат 700 000 души и ще убият някои? Как тези хора измислят такова оправдание? Тогава ще принудят ли правителството да не носи отговорност за него, когато сами въведат задължителни ваксини? Какво се случва?

Д -р Buttar: 700 000 смъртни случая, за които той говори във връзка с тази ваксина ... Всички очаквани смъртни случаи от Covid-19 ... независимо от броя, можете лесно да дадете 9 нули за него ... можете да кажете 7 милиарда души. Тези смъртни случаи няма да бъдат причинени от Covid-19, те няма да бъдат причинени от H1N1, Zika или друго заболяване, но ще бъдат причинени от проклетите ваксини. Тези, които знаят, вече разбират това. Просто слушайте д -р. Джуди Миковиц и през какво е преминала и как се е отразило на кариерата и живота й.

[mailerlite_form form_id = 2]

Казаха, че е бягала от правосъдие, изпратиха я в затвора ... Казвам ви, че тези хора ... Гейтс, Фочи и тяхната себранка ... Ако поставите тези хора в затвора, светът щеше да бъде невероятно красиво, проспериращо място ... Те изградили евреи срещу мюсюлмани, християни срещу евреи, черни срещу бели, демократи срещу републиканци, защото всички те се опитват да се разделят, за да могат да бъдат разпръснати. Той се опитва да разделя и завладява. Трябва да разберем, че независимо от различните ни възгледи или ценности, всички сме част от един и същи вид ... ние сме човешки същества. Не ги интересува какъв е вашият цвят или в какво вярвате. Те просто искат ... Трябва да кажа. Съжалявам, ако всички мислят, че съм луд. Не ми пука

Техният дневен ред е намаляване на населението - обезлюдяване. Съобщава се, че Бил Гейтс: Обезлюдяване чрез ваксини.

Не разбирам как някой може да претендира за такива неща и да каже, че 700 хиляди души ще бъдат засегнати. Мога да ви кажа, че 700 000 души, които ще бъдат засегнати от ваксините, трябва да добавите три нули към това число, защото толкова много хора всъщност ще бъдат и този брой ще намалее до Covid-19 и ще го използва като извинение за ваксиниране на повече хора. Точно това се случва. Докато говорят за хора, които са против и за ваксинация kajн, те казват, че съм против ваксинацията.Не съм против ваксинацията. Никога не съм бил против ваксинацията. Аз съм против глупостта, защото всеки аспект от програмата за ваксинация, използвана при хората, отрича всеки основен аспект на човешката физиология. Абсолютно всеки аспект. Имунната система дори не е в състояние да реагира правилно на ваксинациите, поне докато лицето навърши 6 месеца до една година. Зависи от литературата, която четете. Може да минат 2 до 14 години, преди имунната система да е достатъчно зряла.

Знаем, че през първите 6 месеца от живота имунната система дори не може да реагира на ваксинации. И все пак ние даваме на децата ваксини първия ден, какво по света? Защо? По каква причина? - Защото искаме да ги защитим. Преди какво? От какво ги предпазвате? Какво предпазвате от дете, чиято имунна система дори не е способна на сероконверсия, когато му дадете ваксини, които имат имуносупресивни вещества като никел, алуминий, живак, формалдехид, а след това има адювант като фрагменти от ДНК, мутирали човешки клетки - вие поставете всичко това в тялото си.

Давате на някого нещо, което стимулира имунната система, и в същото време го потискате с имуносупресивните вещества, които са в тези ваксини. И вие им го давате, когато имунитетът им не може да отговори. Кажи ми каква е логиката? В това няма логика. Лекарите са като роботи и продължават да го правят.

Всеки, който твърди, че ваксините са необходими, е или напълно необразован, или казва това от собствените си финансови интереси. Това е очевидна лъжа. Няма основателна причина да се поставят ваксини на бебета в първия ден след раждането, тъй като тялото дори не може да реагира на тях. Гари, ще дам аналогия. Можем да ходим. Бог ни даде крака да ходим. Един човек дойде и каза: Трябва да подобрим начина си на пътуване. Когато искаме да стигнем до Южна Африка, летим там. По същия начин тялото има имунна система, която Бог е създал по някакъв начин.

Един мъж дойде и каза: Искаме да подобрим имунитета, за да имаме повече защита. Добре, засега съм съгласен. Концепцията за ваксини е разумна. Вие въвеждате чужди тела в тялото ... точно така тялото работи. Въпросът ми е: Ако ви кажа, че когато летите оттук до всяка точка на света, 1 от 32 души на този самолет ще умре или ще получи трайно увреждане на нервите, бихте ли летели? Не. Точно за това става въпрос. Концепцията за ваксините е добра ... продуктът е ужасен. Ужасен продукт. Ето едно нещо, което научих само от приятел на Дел Бигтри в представянето му.

Знаете ли, че когато завеждате дело срещу производител на ваксини, кой е посочен като ответник по това дело?

Гари: Не, знам за съдилищата, занимаващи се с наранявания от ваксини, но не знам кой е посочен в делото.

Д -р Бутар: Ответникът по делото е назначен за министър на здравеопазването и социалните грижи. Защо питаш? Не знаех това ... През 80 -те години производителите на ваксини казаха на Конгреса, че толкова много хора ги съдят за страничните ефекти на ваксините, че се нуждаят от финансова помощ.

Тогава президентът Рейгън каза, че това не е добра идея, но Конгресът я одобри и помогна финансово на производителите на ваксини. Той каза: Ще поемем мандата за контрол и изучаване, така че всичко да е безопасно. Разбира се, както е типично за правителството, това е изоставено. Всеки път, когато някой съди производител на ваксини, защото Конгресът пое отговорността за него през 80 -те години на миналия век, ответникът вече не е производителят на ваксини, а правителството, което им помогна финансово. Така че в това дело министърът на здравеопазването и социалните грижи е назначен за ответник. Познайте срещу кого се биете? Каква е другата страна? Министерство на правосъдието.

Министерството на правосъдието трябва да направи всичко възможно, за да поддържа справедливостта, но в същото време се бори и представлява производителите на ваксини срещу жертвите, обикновените хора. Такава система е изкривена и изкривена. Време е да го поправим. Време е да вземем хора като Гейтс, Фочи и да ги държим отговорни за това, което са направили.

Гари: Уау. Това определено е нещо, което трябва да се има предвид. Вярвам, че нещата се движат в тази посока. Хора като д -р. Шива, ти и аз изискваме отговорност от тези лидери.

Ще се върнем към аспекта на мониторинга. Google и Apple вече имат приложения за проследяване на пациенти с Covid-19. Какъв прецедент създаваме тук? Споменахте RFID чипове. Знаем, че има специално мастило, което могат да ви дадат, когато ви поставят ваксината. Мастилото може да се види само при специална светлина. Какъв прецедент създаваме тук във връзка с нахлуването в неприкосновеността на личния живот и също като правим нашите пациенти изгнаници?

Д -р Бутар: Гари, мисля, че все още си много щедър и умерен. Ако искате да знаете какъв прецедент създава - вероятно вече знаете, усмихвате се - това е прецедентът от Втората световна война. Не е по -различно от това, което се случи с евреите, как те бяха изгонени от обществото, как хората с различен цвят или вяра бяха разделени и изпратени в концентрационни лагери. Каква е разликата между мастилото, което не виждате, и мастилото, което виждате по време на Втората световна война. война татуирани евреи? Това е същото.

Има информация, която показва вярата на Бил Гейтс. Неговата вяра е евгеника. Исторически тя се връща, пряко или косвено, към случилото се в нацистка Германия. Утре ще пуснем 6-минутно видео, създадено от Infowars. Това е страхотно, кратко видео за историята на това къде всичко започна и къде сме сега. Начинът, по който сега се цензурира тази информация, сам по себе си трябва да плаши хората. Хората питат: Къде е вашето доказателство? Защо медиите не говорят за това? Ако това беше вярно, всички щяха да говорят за това.

Става въпрос за това. Създадена е цензура, за да се предотврати разпространението на истината. Включват се медийни организации. Huffington Post се опитваше да ни подкопае сега. Дори хора от медиите, които уж са добри с нас Лиде, се свързаха с мен от хора от две различни медии, които искаха да ме интервюират. И двамата не искаха да говоря за определени неща. Казах им: Какво? И те: Ние просто не искаме да говорим за тези неща. Аз: Знаеш ли какво? Цензуриран съм от най -добрите и най -големите. YouTube и Facebook ме цензурираха. Нямам нужда да ми казвате как искате да ме цензурирате.

Ако искам да бъда цензуриран, ще остана в YouTube и Facebook. Гари, оценявам способността и желанието ти да разпространяваш истината. Мисля, че името на вашата Next News Network е много подходящо, защото вярвам, че хората тук ще търсят източник на информация. Има много хора, които предоставят истинска информация без цензура, а самите те са цензурирани. Оценявам истинските медии, които имат журналистическа почтеност и говорят за всички аспекти. Ето защо залагам живота си, за който милиони американци загинаха по време на световните войни, във Виетнамската война, Корейската война - това беше за свобода. Свобода на словото. Това е първата ни свобода. Втората ни свобода е да носим оръжие.

Той се опитва да ни обезоръжи. Какво се случва, когато ни обезоръжат? Тогава те могат да правят каквото си искат. Имам приятели от различни части на света. През последните 5-6 години те многократно ми казваха ... и това не са американски граждани ... те ми казват: Надявам се, че вие, американците, никога няма да се откажете от оръжията си, защото в противен случай всичко е загубено. С падането на Америка пада и останалата част от света. Ние имаме най -голямата въоръжена общественост в Америка. Имаме много пенсионирани ветерани и полицаи. Имам послание за всеки полицай и войник, независимо дали е активен или пенсиониран. Запомнете тези думи.

Винаги, когато имам възможност, им напомням: Вие сте положили клетва да защитите американската конституция от всички врагове, както чуждестранни, така и вътрешни. Запомнете думата дом. Ако сте в активна служба и ви е наредено да предприемете действия срещу гражданите, не забравяйте, че без униформа сте като другите ... децата ви ще бъдат също толкова податливи на същата отрова. Следователно е незаконно изпълнението на незаконна заповед. Не забравяйте, че. Когато ви бъде наредено да направите нещо против гражданите, не забравяйте, че сте положили клетва, за да защитите тези, които не могат да се защитят. Защитете тези, които са уязвими. Не ги злоупотребявайте. Запомнете тази клетва.

Активни или пенсионирани полицаи или войници, запомнете клетвата си.

Гари: Запомни клетвата си. Точно. Думи за запомняне. Тук имаше много информация за всички, които гледат сега. От вас зависи да вземете тази информация, да я споделите с приятелите си, да копирате връзката към този видеоклип, да я поставите в имейл, съобщения, социални мрежи и да я споделите. Нека тази информация се разпространи, защото няма да чуете тази информация в масовите медии. Той не говори за тези неща. Но ние от Next News Network с д -р. Бутар говори за тях. Докторе, за мен беше удоволствие да сте тук. Имате ли последни мисли? Току -що разговаряхте с войниците и полицаите от Ордена. Какво според вас е необходимо за обикновените хора да правят това, което гледат сега? Кое е най -важното нещо, което искате да отнемат от това?

Д -р Бутар: Гари, благодаря ти за възможността. На Askdrbuttar.com/nnn, който е предназначен за зрители на Next News Network, ние направихме безплатно достъпни всички видеоклипове за ваксините, които „Истината за ваксините“ публикува сега. Ще имате безплатен достъп до всички наши цензурирани видеоклипове за Covid-19. Huffington Post се опита да каже, че таксувам 450 долара за тези неща. Имам добра новина за Huffington Post - съдя ви за клевета.

Можете да се присъедините абсолютно безплатно. Няма изисквания. Има цялата информация и ресурси. Тези видеоклипове ще бъдат достъпни за изтегляне. Те могат да ги цензурират в YouTube и Facebook, но не могат да ги цензурират на вашите устройства. Както каза Гари и благодаря, че споделихте тази информация. Ако всеки ги има, не могат всички да ги цензурират. Те могат да цензурират някои от нас, но ако всеки ги има, те не могат да ги цензурират. Това е моят призив за действие.

Отидете на askdrbuttar.com/nnn, изтеглете тези видеоклипове, споделете ги с приятели. Има инструменти, които няма да ви струват нищо. Използвайте ги, ако искате. Не ми пука. Просто питам: изтеглете тези видеоклипове и ги споделете със семейството и приятелите си.

Гари: Докторе, много ви благодаря за интервюто. Момчета, имате своите поръчки.

Ти знаеш какво да правиш. Споделете тази информация във всички социални платформи. Както винаги, приветстваме вашите коментари. Докторе, бихме искали скоро да имаме ново интервю с вас. Ако някога сте в района на Чикаго, бихме искали да ви поканим в студиото за личен разговор в нашия подкаст. Би било чудесно. Информацията, която сте предали днес - страстта и истината е изключително важна. Надяваме се, че ще се разпространи сред всички зрители. Знам, че ще се предаде - седя тук сам и докато те слушам, започвам да изпитвам тази страст и се радвам, че можем да споделим тази информация. Докторе, бихме искали да направим още едно интервю с вас.

Д -р Бутар: Благодаря ти, Гари. За мен ще е удоволствие.

Гари: Благодаря, че гледахте. Знаеш какво да правиш сега. Споделяйте и коментирайте. Ще се видим в следващия репортаж. За Next News Network аз съм Гари Франчи.

Превод: Дейвид Ф.

 

Zroj/Източник: https://bit.ly/3atHicx
==================================================

ТУК САМО МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО,ТЕКСТА СЪМ ГО ПРЕВЕЛА  ОТ ЧЕШКИ КАТО СТАТИЯ ТУК В БЛОГА:
ИЗТОЧНИК:
https://otevrisvoumysl.cz/dr-buttar-odhaluje-pravdu-o-covid-19-a-povinnem-ockovani/

ЗА ВИДЕОТО:ПУБЛИКУВАНО Е ТУК:

https://odysee.com/41424eba-fc9b-4ad5-99e2-7ede8eedcff0

НО МИ ИСКАТ РЕГИСТРАЦИЯ,И НЕ МИ ГО ОТВАРЯ БЕЗ НЕЯ!!!

НАПРАВИХ  СИ ТРУДА ДА ПРЕВЕДА ЦЯЛАТА СТАТИЯ,С ГОЛЯМА ТОЧНОСТ НА ТЕКСТА ОТ ВИДЕОТО!!!! НО ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ В САМАТА СТАТИЯ








Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - За днешния постинг нескончаеми ...
07.11.2022 11:16
За днешния постинг нескончаеми аплодисменти. То и за вчерашния, но потъна някъде из мъглата.
Тъкмо щях да коментирам, че такива кифли ги хвърлям моментално на кокошките.
:)))
цитирай
2. mileidi46 - За кой вчерашен постинг говориш???
07.11.2022 12:38
не съм пускала нищо...вчера???!!!
Дори не съм влизала в блога..
и този постинг е пуснат автоматично от сайта.Това е чернова от началото на пандемията...и съм пропуснала да го изтрия..:))) И аз се учудих ,като го видях ,че е пуснат.
Обикновено ги деактивирам,когато ,,са с изтекъл срок"!!!Имам много чернови дори отпреди десетина години.Пазя ги, когато попадам на интересна информация,и чакам да се потвърди във времето с доказателства,за да не съм голословна!!
Или за мое лично ,,разследване"..:)))

Благодаря за ,,аплодисментите":))))Проспала съм ги:))
Приятен ден!!!

цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Милейди
07.11.2022 12:47
И от мен само аплодисменти, но, на ум!
Да не чуе някоя мас...., че да ме докладва? Че плюя на нейно величество!?
И да ме изтрият!

П.П.- Аз кралицата , да е светъл пътят и в отвъдното ,наричах бабу и тя не се обиди, ни най-малко? Даже я съветвах, да отстъпи на сина си, да усети и той за малко ,как се седи на трон? Даже не се оплака на охраната, милата!
Тук ,някаква мръхла, гузна негонена бяга, ме докладвала, за да направи добро впечатление? И хората ми се извиниха, заради подлостта й!

Хубав ден, Милейди!
цитирай
4. radostinalassa - Ако си натиснала без да искаш...
07.11.2022 16:39
да се публикува на днешна дата, така е станало.
цитирай
5. mileidi46 - Всичко е ясно...приятелю...!!!:)))
07.11.2022 19:11
leonleonovpom2 написа:
И от мен само аплодисменти, но, на ум!
Да не чуе някоя мас...., че да ме докладва? Че плюя на нейно величество!?
И да ме изтрият!

П.П.- Аз кралицата , да е светъл пътят и в отвъдното ,наричах бабу и тя не се обиди, ни най-малко? Даже я съветвах, да отстъпи на сина си, да усети и той за малко ,как се седи на трон? Даже не се оплака на охраната, милата!
Тук ,някаква мръхла, гузна негонена бяга, ме докладвала, за да направи добро впечатление? И хората ми се извиниха, заради подлостта й!

Хубав ден, Милейди!


за коя кралица говориш???
Много се навъдиха тъдява!!
Кой от кой ..по по най!! В жестока битка за доказване ,,на гениалната си простотия":))

Но така е откак свят светува...
Такива или ги риташ по муцуната ,или отминаваш усмихато..:))) Което е по достоийно,защото простака винаги ще победи:))
Има опит.Непобедим.:))
Поздрави,
цитирай
6. mileidi46 - Не съм нищо натиснала...тази чернова ми стои от 2020 год.
09.11.2022 00:14
radostinalassa написа:
да се публикува на днешна дата, така е станало.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8351017
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930