Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.10.2022 00:02 - ЕКСКЛУЗИВНО!!! ВИДЕО!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1581 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 23.10.2022 01:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПУБЛИЧНИЯТ АРЕСТ ДНЕС НА БИВШИЯ КИТАЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ И ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ХУ ДЗИНТАО (HU JINTAO) ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ И ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ НА ЗАКЛЮЧИТЕЛНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА КОНГРЕСА НА КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ ЗАКЛЮЧИТЕЛНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТА СИ ДЗИН ПИН.

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА,ПОНЕЖЕ БЕШЕ КАТО ФАЙЛ,И НЕ МОГА ДА Я КАЧА ПО ДРУГ НАЧИН ОСВЕН ДА Я КОПИРАМ:
image
Обърнете внимание как цивилният агент, който полага усилия по най-дипломатичния начин да го изведе от централната позиция на пленарната трибуна.

Видео за тези, които все се оплакват, че нищо не се случва и всичко е измама само защото не го виждат с очите си. 

imageВече знаем, че Китай буквално беше превърнат в концетрационен лагер за своите жители през последните двайсетина години, а Китайската комунистическа партия бе станала синоним на най-тежката хунта в съвременната ни история. 

imageЗнаем също, че зад Китайската комунистическа партия стоеше Хазарската мафия начело с добре познатата ни агитка Ротшилд, Рокфелер, Сорос и сие.

През последните десетина години те пренасяха златните си активи в Китай и възнамеряваха оттам да унищожат Съединените щати и целия останал свят и вече почти бяха постигнали пъкления си план, когато на 8 ноември 2016г.

Белите шапки им подложиха крак с победата на Тръмп в президентските избори.

Това беше преломен момент за съществуването на човешката цивилизация.
Ако не се беше случило, сега нямаше да ни има.

Белите шапки са патриотично настроени висши американски военни, които в продължение на повече от 20 години разработваха този гениален План за спасението на човечеството от поклонниците на Сатаната или Хазарската мафия, които вече бяха оплели в мрежите си целия световен елит - политици, банкери, фармацевтична индустрия, юридическите институции, медии, развлекателна индустрия, висшите технологии...

Постепенно към Съюза на Белите шапки се присъединяваха честни и почтени патриотично настроени хора от всички държави на планетата.

Начело на този нов Алианс застанаха президентите Доналд Тръмп като главнокомандващ,
Владимир Путин, китайският президент Си Дзин Пин и индийският министър-председател Нарендра Моди.

По-късно към тях се присъедини и престолонаследникът на Саудитска Арабия принц Бин Салман.

И така, с избирането на президента Тръмп Светлите сили се консолидираха в мощен съюз и започна най-голямата невидима война в историята на човечеството.
На този етап може категорично да се каже, че САТАНАТА Е ПОБЕДЕН, основните му играчи са изведени от играта, получили са своите военни трибунали и са приключили завинаги ролята си в историята на нашата планета.

Останали са само по-дребни блатни плъхове, техни марионетки, които един по един, ден след ден, се присъединяват към тяхната компания в известния кубински залив. 

imageОставаше почистването на Украйна - на нейна територия се намира прародината на хазарите, Хазарският хаганат, и там все още живеят доста хора от този народ, който, за да прикрие лошото си име, се бе самонарекъл евреи.

Вече доста се изписа за Украйна - за неонацистите, за окупирането ѝ от НАТО под ръководството на Британия, за подземната тунелна система на Байдънови за трафик на деца, човешки органи, оръжия, наркотици, за биолабораториите, в които се разработваха нови вируси, с които да унищожат човечеството. 

imageИ оставаше почистването на Китай от Дълбоката държава и сатанизма, олицетворявани от Китайската комунистическа партия.

Много хора се питаха през последните месеци какво се случва в Китай, какви са тези масови затваряния на хората по домовете им, защо все още се говори за този вирус.

Тук за пореден път ще подчертая, че нямаше никакъв вирус и че цялата постановка, която преживяхме през последните две години се основаваше на невежеството на хората, които сляпо вярват на всичко, което им се казва от телевизорите.

Хората в Китай бяха поставени отново под карантина и границите на страната са затворени, за да не могат поклонниците на сатаната, членовете на Дълбоката държава, елитът на Китайската комунистичаеска партия да избягат извън страната и да се укрият.

Китайският праезидент Си Дзин Пин, който е и Генерален секретар на Китайската комунистическа партия и Бяла шапка трябваше да почисти китайското блато от престъпния елит, окупирал Китайската комунистическа партия.

През последната година над хиляда висши китайски служители и три поколения от техните семейства са били екзекутирани за приемане на подкупи от Хазарската мафия.

Останалите висши служители на китайското правителство остават под домашен арест до приключване на разследванията. 

imageНавярно много от нас са слушали какви ли не противоречиви слухове за изчезването на Китайския президент, който за последен път е бил видян на живо на Срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество, която тази година се проведе на 15 и 16 септември в град Самарканд в Узбекистан.

В действителност, той е бил поставен под строг контрол в дома си в Пекин и зорко пазен от военните, докато в същото време се е извършвала чистката в Китайската комунистическа партия от военните.

Подобно на участта на Тръмп в САЩ.

И така, тази седмица се проведе 20-ият Конгрес на Китайската комунистическа партия, от който тя трябваше да излезе обновена, прочистена и поставена на демократични основи.

Конгресът започна в миналата неделя, 16 октомври, на който президентът Си Дзин Пин произнесе встъпителна реч.

Той е потомък на първия китайски император и в момента съчетава позициите на генерален секретар на Комунистическата партия, Президент и ръководител на въоръжените сили.

Той също така е наричан Върховен лидер.

Очаква се утре той да бъде официално потвърден за трети мандат като генерален секретар и да разкрие новия си лидерски екип.
През 2018г. той премахна президентския двумандатен лимит, проправяйки пътя да управлява за неопределено време. 

image79-годишният Ху Дзинтао седеше до Си, на официалната трибуна на конгреса, когато служителите на сигурността се приближиха до него и го поведоха към изхода.

Обърнете внимание на умолителния поглед, който му отправи, когато го поведоха.
Ху Дзинтао заемаше президентския пост преди Си Дзин Пин, между 2003 и 2013г., като същевременно съчетаваше и поста на Генерален секретар на ККП.

 
imageСи Дзин Пин е част от военната върхушка на Китай. Той е действащ генерал от Китайската народоосвободителна армия. Цялата му кариера е кариера на военен, като същевременно развива партийна кариера. Той е представител на Китайската народоосвободителна армия. За любителите на пикантни истории, които съчиняваха различни версии за изчезването на Си:

Не беше възможно Китайската Народо-освободителна армия да свали собствения си дълбоко уважаван лидер. 
imageПо-рано днес бе избран Централният комитет на 205 висши партийни служители.

Делегатите гласуваха промените в конституцията на партията, подкрепящи идеите на Си като ръководни принципи за бъдещето на Китай. 

image“Осмелете се да се биете за победа!“, триумфално каза генералният секретар на партията и президентът на страната Си Дзин Пин в речта си на церемонията по закриването в Двореца на народа, масивна сграда, която доминира над обширния площад Тянанмън. 

imageИ накрая да не забравяме, че е предстоящо обединението на Китай с Тайван, което ще бъде едно от големите финални събития в битката между Силите на Светлината и Силите на тъмнината.
image
източник:
 
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-63355950

в
идео от момента на ареста:
https://www.facebook.com/100071792001109/videos/450068383907622







Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - mileidi46,
23.10.2022 13:57
Мдаа!
US–Американската пета колона трябва да се чисти – и в Руската федерация, и в Китай.
цитирай
2. mileidi46 - И по целият свят...
23.10.2022 15:06
kvg55 написа:
Мдаа!
US–Американската пета колона трябва да се чисти – и в Руската федерация, и в Китай.

цитирай
3. mileidi46 - "Бившият генерален секретар ...
23.10.2022 15:07
"Бившият генерален секретар на ККП и президент на Китай Ху Дзинтао напусна предсрочно церемонията за закриване на ХХ конгрес на ККП.

По-точно, бе изведен от подиума на конгреса. Според анонимен източник Ху Дзинтао е бил отстранен от залата малко преди заедно с група заговорници да предложи гласуване за оставката на Си Дзинпин.
Това предложение са били готови да подкрепят четири члена от постоянния комитет на Политбюро. Накратко, по-голямата част от него. Това е трябвало да послужи като сигнал за номенклатурен преврат в ККП. Превратът бе осуетен.
Организатор на преврата е била номенклатурна партийна група, която е искала възстановяяване на съюза със САЩ.

Заговорниците са търсили подкрепа сред китайските бизнесмени и олигарси, които са недоволни от курса на Си.
Твърди се, че граничните войски на Китай са получили пълен списък на висшите чиновници, на които им е забранено да напускат страната."
Боян Чуков
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8361461
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930