Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.09.2022 18:35 - ЖИВЕЕМ В ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА!...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1484 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 19.09.2022 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЖИВЕЕМ В ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА...
МОЖЕ БИ..

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ,ЧЕ НАВЪН СЕ СЛУЧИ ТОВА...
И ТО ДА ТРАЕ МЕСЕЦИ  ИЛИ ЦЯЛА ЗИМА!!!...
А ТИ ЖИВЕЕШ В ДОМ БЕЗ ТОК ,ВОДА И ОТОПЛЕНИЕ!!!
А МАГАЗИНИТЕ ...СА ПРАЗНИ!!!
ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМЕ  ЛИ ТАКЪВ КАТАКЛИЗЪМ??

СИГУРНО УМНИЦИТЕ ТУК ЩЕ КАЖАТ ..ЧЕ АЗ ВСЯВАМ ПАНИКА!!!
НЕ СЪМ ПРОРОК,И НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ ТОВА НА НИКОГО!!!

НО ТРЯБВА ДА СИ ПОСЛЕДЕН ГЛУПАК,ЗА ДА МИСЛИШ ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!!
КАТО ЦЯЛО ЛЯТО СЕ ТРЪБИ,ЧЕ НИ ЧАКА ,,ТЕЖКА ЗИМА"????
ИЗВИНЯВАМ СЕ...
ЗАБРАВИХ ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ,,БОГОПОМАЗАНИ..
ДАНО.!!!

ТОВА НЕ СЪМ ГО ПИСАЛА АЗ.
РАЗКАЗ НА ЧОВЕК ,КОЙТО Е ПРЕЖИВЯЛ ТОВА.
ТОЗИ ЧОВЕК,ГО НАМЕРИХ С НИК-НЕЙМ,,ГОРСКИ ПЪТНИК"...
НЕ ГО ПОЗНАВАМ ЛИЧНО,НО РАЗКАЗЪТ МЕ ПОРАЗИ...
ЗАТОВА ГО СПОДЕЛЯМ...

,, Навършват се 22 години от голямата ледена буря в Канада.
Защо пиша за нея ли?
Защото тя бе знаменателно събитие в живота ми.
По Божия воля бях там, преживях я и това предопредели моят път по-нататък - да се върна в България и да започна живот наново, всред природата, разчитайки на нея, а не на системата.
Това беше природен катаклизъм при който една цяла провинция в Канада, с размер 10-15 Българии остана без електричество. И ТО НЕ ЗА ДЕН-ДВА, А ЗА МЕСЕЦИ. Срина се цялата електропреносна система - далекопроводите, стълбовете. Начупиха се дърветата, от наслоилия се върху тях 10-15 см. лед. Беше страшно да чувам пукането на дърветата и да ги виждам как рухват от тежестта на леда. Угасна тока навсякъде. Спряха водопречиствателните станции, банките, магазините, влаковете, бензиностанциите, летищата. Канализацията не работи, питейната вода е негодна. На всичкото отгоре не можеше да напуснеш страната, защото влаковете и летищата също не функционираха. Спряха пощите, комуникации, интернет, ВСИЧКО! Спряха хладилните инсталации, храната по магазините започна да се разваля, а помпените инсталации не работеха и не изпомпваха подпочвените води - складовете и мазетата се наводниха. Оказа се, че дори да имаш сто хиляди долара в банковата ти сметка, не можеш да си купиш една брадва с тях, защото няма интернет и системите за електронно разплащане в магазините не работят, банкоматите не работят също. Парите в един миг се оказват просто виртуални цифри в някакъв компютър (да се замислят тези, които превъзнасят виртуалните валути като Биткоин). Канадците не се запасяват, не правят зимнина, те пазаруват ден за ден с кредитни или дебитни карти. А ето, магазините са със електронни системи за извършване на продажбите, които не работят без ток и интернет. Хората бедстваха, защото там нямат печки, камини, всички се топлят на ток, повечето сгради нямат дори комини.
Без вода, без топлина, без пари, без храна - ВЕЛИКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, СИМВОЛЪТ НА ПРОГРЕСА РУХНА ПРЕД ОЧИТЕ МИ, САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ! Ако не беше армията да открие заслони за хората по градовете, така щяха да си измрат от студ и глад.
Единственото, което спаси нещата е, че бедствието все пак беше локално и за няколко месеца канадските власти се справиха със щетите. Но смятате, че сценарий в глобален план, за цял континент е невъзможен?
Помислете пак! Да, металният колос на цивилизацията всъщност се оказа с глинени крака. Това ми даде едно почти пророческо виждане за същността на цялата днешна цивилизация, колко уязвима е тя и колко уязвими са хората, приспани от удобствата ѝ.
По онова време и аз бях един от тях, IT специалист, на стабилна служба в престижна компания, добро заплащане, радващ се на всичките екстри на човек от средната класа. Е, каква е тази цивилизация, на която ѝ дръпваш шалтера и след два-три месец я няма?
Ами НИКАКВА. ТОВА НЕ Е ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Уви, за повечето българи, особено за младите, думи като "стопанство", "двор", "самодостатъчност", "живот на село" звучат толкова архаично, че произнасящите ги биват обявени за чудаци и сектанти.
Но времето е показало друго.

Човека от видеото го е казал простичко ако това се беше случило преди 200 години (по времето на индианците), снежната буря щеше да дойде и да си отиде.
И хората дори нямаше да забележат, щяха да си имат дърва за печките, да готвят на тях и да не ги е грижа. НО днес човек се е поставил в ПЪЛНА звисимост от системата." Само децата с реални (а не виртуални) умения с ръцете си, можещи да изработват, да поправят и създават нови неща - само те ще станат достойни продължители на цивилизацията. Защото промяната е тук вече, приятели, БЛЪСКА ПО ВРАТАТА ВИ, независимо съзнавате ли го или не.
И тя няма да дойде като пролетен вятър, а като ураган... Затова непрекъснато пиша, че е безумие да раждате деца и после да ги оставяте в ръцете на системата да им вменява морал, умения, духовни качества.
ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ.
ТЯ може да произвежда САМО и ЕДИНСТВЕНО КОНСУМАТОРИ И РАБОТНИЦИ.
Тя няма да приобщи децата към Бога, няма да ги научи да разбират и обичат своята майка Земя (както правят индианците https://blog.beinsa.info/2019/04/02/maya-education/), няма да ги научи да разбират тялото си и ги подготви за единствено правилният живот - в единство с Природата. Днес всичко зависи от вас!
От никой друг.
Ние правим промяната.
Чрез децата си, чрез нас.
Великият реформатор Махатма Ганди бе казал "Ако искаш да видиш нещо променено в света, промени го в себе си" Още преди 2000 години бе казано - не можеш да служиш на Системата (Мамона) и на Бога. Трябва да избереш едно от двете.
Учителят Виссарион (Сергей Тороп) казва: "Нея [сегашната система] трябва или да я отхвърлите напълно от себе си и да построите нова самостоятелна система, или усилията ви ще бъдат безсмислени.
Иначе това ще е една игра, която ви дават да си поиграете, за да се утешите, да си поговорите за Бога, да си поговорите за прекрасното, за развитието.
Но главното е – да продължавате да се намирате в робска зависимост от тази система." "Докато участвате в системата, никога няма да излезете при Светлината.
Никога!
Приказвайте колкото си искате за прекрасното, но няма да успеете да излезете на този Връх." Като продължение вижте как в България хората излизат от системата:

https://blog.beinsa.info/2019/04/08/german_community/
Какво предсказа пророк Даниила за човечеството -

Статиите тук: https://drive.google.com/file/d/1omfrRKJQSx49c-pl3KC0SUTbcNg78EnL/view

image

image

image

А НЕБЕСАТА СА ВСЕ ПО-СТРАННИ!!!
ДАЛИ БОГ И ПРОСТО ХААРП НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА???
image

image

image

image

image

image

image

image

Е ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО НЕБЕ ..НАЛИ???
ИЗВОДИТЕ И РАЗМИШЛЕНИЯТА СА ЗА ВАС...
АЗ СИ ИМАМ МОИ...
=====================================================
В първото видео,моят ,,любимец КЛАУС ШВАБ С КАКВА ГОРЕСТ ГОВОРИ ЗА ПРЕДСТОЯЩА ГЛОБАЛНА КИБЕР АТАКА!!!
ЕТО ТОВА КАЗВА"
,,Клаус Шваб: „Всички знаем, но все още не обръщаме достатъчно внимание на плашещия сценарий на всеобхватна кибератака, която може да доведе до пълно спиране на електроснабдяването, транспорта, болничните услуги, нашето общество като цяло. Кризата с COVID-19 би да се разглежда в това отношение като малко смущение в сравнение с голяма кибератака.
Да използваме кризата с COVID19 като навременна възможност за размисъл върху уроците, които общността за киберсигурност може да извлече и да подобри нашата неподготвеност за потенциална киберпандемия.“


АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ ВИ ЯСНО ,КАКВО ОЗНАЧАВА  ,,КИБЕР -ПАНДЕМИЯ"-ЗНАЧИ 
.ЧЕ КОВИД 19 БЕШЕ ТЕСТ КОЛКО СМЕ ПРОСТИ!!!

Световният икономически форум предупреждава за нова криза с „дори по-значими икономически и социални последици от COVID19“. Каква заплаха би могла да бъде по-въздействаща? КЛАУС разбива настолното упражнение на WEF „Cyber ​​Polygon“, неговите участници и предсказуемото програмиране около задаваща се широкомащабна кибератака върху критична инфраструктура, която ще отприщи Тъмна зима и ще помогне за началото на Голямото нулиранеГласувай:
61. sorossadistfucking - Страшни снимки, но ако не се замислим за анонормалността, ще слагаме харесвания
12.09.2022 19:27
За това колко неестествено красиви и ефектни са...
Тва дупчене недрата на океани и морета, албиона и окраина, австралия и африка... Тва са новите Йелоустоунски бомби...
цитирай
2. mileidi46 - https://www.facebook.com/gheorghe.picui/videos/739014460522591
12.09.2022 19:29
ПРЕЗ АВГУСТ ПУБЛИКУВАХ НА МОЯТА СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСА ОТ ДРУГА ЧУЖДА ПУБЛИКАЦИЯ,КАК СТАДО КРАВИ В ПИЕМОНТЕ(италия) СА УМРЕЛИ ОТ ,,МИСТЕРИОЗНА "СМЪРТ...
ДНЕС,ТЪПИТЕ ,,НЕЗАВИСИМИ ПРОВЕРИТЕЛИ МИ ПУСНАЛИ СЪОБЩЕНИЕ,ЧЕ ВИДЕОТО Е ФАЛШИВО!!!ЗАЩОТО КРАВИТЕ НЕ СА БИЛИ УМРЕЛИ ОТ МАГНЕТИЧНО ОБЛЪЧВАНЕ...

ОТГОВОРИХ ИМ ВЕДНАГА,ЧЕ ЯВНО ПРОВЕРИТЕЛИТЕ ИМ ИЗОБЩО НЕ СА НЕЗАВИСИМИ..НЯКОЙ ИМ Е НАРЕДИЛ ..ИЛИ ЦРУ И ФБР!!!!
А ДОКОЛКОТО ЗНАМ ,ФЕЙСБУК Е СВОБОДНА СОЦИАЛНА ПЛАТФОРМА,А ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ,,НЕЗАВИСИМИТЕ ИМ ПРОВЕРИТЕЛИ " -ИЛИ СА НЕГРАМОТНИ,ИЛИ МНОГО ТЪПИ...ЗАЩОТО ВИДЕОТО НЕ Е МОЕ,И ХОРАТА ВЪВ ВИДЕОТО ГОВОРЯТ НА ИТАЛИАНСКИ....А НЕ СРЪБСКИ!!!

АЗ БЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА ТОВА ВИДЕО,ОТПРЕДИ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА...И МИ ДИГНАХА АДРЕНАЛИНА...ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ БЯХА МИ ПИСАЛИ ОБЯСНЕНИЕТО НА....СРЪБСКИ!!!

ЕГА ТИ ,,ГЛОБАЛНАТА ПРОСТОТИЯ"...

цитирай
3. mileidi46 - Логично е да го харесваме на снимки,
12.09.2022 19:53
sorossadistfucking написа:
За това колко неестествено красиви и ефектни са...
Тва дупчене недрата на океани и морета, албиона и окраина, австралия и африка... Тва са новите Йелоустоунски бомби...


обаче,като се замислим , защо и с какво ни пълнят съзнанието -не със конспирация,а с факти ,които сами творят...би трябвало и да ни е много страшно...

Обаче ,всички продължават да мислят ,,стереотипно",че това е невъзможно!!!
А дори няма представа какво става под краката му...
Но...всеки ще си плати сметката накрая.
Аз така мисля.
Благодаря ,че се отби...
Лека седмица..
След два дена отлитам...за ,,топлите страни"..
цитирай
4. kvg55 - mileidi46,
12.09.2022 20:58
Щем, щем!
Преживявали сме го.
цитирай
5. mileidi46 - В кой век...???
13.09.2022 00:16
kvg55 написа:
Щем, щем!
Преживявали сме го.


ама са имали дърва и огън...
едно време хората не работеха зимно време...АЗ СЪМ БИЛА МНОГО МАЛКА,НО СИ СПОМНЯМ МНОГО НЕЩА...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 7297581
Постинги: 1878
Коментари: 14882
Гласове: 31599
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728