Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.09.2022 11:00 - ТРАФИК НА ДЕЦА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 5509 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 04.09.2022 16:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

По време на европейските наводнения се появяват трупове на изтезани деца
От Judy Byington

Kакто е публикувано в Before It"s News

Според очевидци тази седмица около 600 трупа на измъчвани деца са влачени в наводнението в Бад Neuenahr  Ahrweiler в Германия. Телата са били намирани по улиците и в домове и реки по време на обширни наводнения и се е смята, че са дошли от огромна система подземни тунели, където децата са били измъчвани, за органи и кръв са събирани за ритуалите,сатанинските култове. Реките сега бяха охранявани от военните, като единствената информация, разкрита за мъртвите деца, беше, че те изглежда не са дошли от региона и не са умрели от удавяне или естествени причини.

image

image


Специалните военни сили са открили купища малки трупове, бебета, родени от тийнейджъри и дори тийнейджъри в огромен набор от подземни тунели, които никога не са виждали бял свят, деформирани и травмирани деца, тийнейджъри и юноши, очевидно подложени на експерименти. и електрошок като част от CAI контрол на ума и генетични експерименти, малтретирани сексуално, затворени в клетки, измъчвани и убивани, за да им се вземат органи и за Adrenохрoм за сатанистките  ритуали 

През 2018 г. специалните сили на САЩ започнаха обучение за това как да спасяват деца и да унищожават тунели в огромен набор от дълбоки подземни военни бази (DUMB), които са пътували по целия свят.

Към тях се присъединиха военните от различни нации.
Първото им спасяване е на 4 юли 2019 г. във военноморската база на Китайското езеро в Калифорния, където са открити около 3000 измъчени деца.

Очакваше се още тела на мъртви деца да бъдат извлечени от подземните тунели не само в Германия, но и в много области като Белгия, Чехия и Холандия в Хага, където са се появили над 1400 мъртви деца, както и дори повече в Обединеното кралство по време на тези големи наводнения през 2021 г.

Към април 2020 г. броят е над 50 000 травмирани, недохранени и починали деца, които бяха извадени от подземните тунели в цялата страна от американската армия и морската пехота от юли 2019 г.

Сега броят е МИЛИОНИ по целия свят, само Австралия е открила над милиони малтретирани и измъчвани деца.
Операциите бяха разрешени от президент Trъмп като главнокомандващ и от военните генерали от Task Force и Pentagon, които работят с екипи на военните специални части в международен план, включително Interpol .
Смята се, че  С IA,  Vaticano и китайската комунистическа партия (ККП) са били в центъра на международен кръг на трафик  и продажба на непълнолетни, вземане на органи и / a / dr / eno / cr / homo (кръв на травмирано дете, което обръща стареенето - високо оценено от глобалния E / lite).
По това време американски войници в Германия и Унгария са спасили над милион деца и са почистили поредица от / d / umbs. Недохранените, затворени в клетка и измъчвани деца бяха спасени или намерени мъртви в подземни тунели под американските градове, включително Белия дом и Нюйоркския централен парк. Говореше се, че друг тунел минава от сградата на Фондацията / C / li / nton до пристанището в Ню Йорк. Огромната матрица от тунели присъстваше в САЩ от Калифорния до Ню Йорк, от Канада до Мексико, слизаше в Южна Америка и в цяла Европа, Италия (под / V / at / icano и Венеция) отиваше в Швейцария и нагоре през в Хага и обратно в Израел в Нова Зеландия. В Близкия изток са открити дълбоки подземни тунели с център в Ливан, с обширна система около Австралия, свързваща всички големи столици на света. На 23 май руските и американските военни специални части отвлякоха контейнерен кораб на име / E / ve / rg / reen от Суецкия канал. Корабът беше подреден на шест етажа и беше намерен натоварен с 1356 мъртви и около 1267 едва живи деца. / P / C / C беше натоварил E / ve / rg / reen и 29 околни кораба с цеви от / A / dr / en / oc / hr / ome и / f / eti / a / bortiti, оръжия / n / ядрени оръжия и други оръжия за масово унищожение, както и химикали, предназначени да причинят изменението на климата и да увеличат броя на случаите на / C / V-1 /9. Планирано е да се взривят оръжия за масово унищожение в Израел и Саудитска Арабия, за да се предизвика предсказаната война между / мюсюлмани / християни.Един войник, който беше част от усилията за спасяване на деца в военноморската база на езерото Китай в Калифорния, каза: „На 4 юли 2019 г. в 2:00 ч. PDT изненадахме персонала на военноморската база. Ние превзехме базата и спасихме приблизително 3000 деца, изтезавани в неразбираеми начини ». Спасяването на трафика на деца / s / es / suale под ръководството на Task Force / P / ed / op / hile del / P / entagono всъщност започна през юли 2018 г., когато над 10 000 американски военни специални операции започнаха обучение за спасяването от / D / UM / BS по целия свят на това, което се е превърнало в милиони деца с жестоко насилие. Оттогава се казва, че общо над 1000 войници са загинали, спасявайки деца и разчиствайки тунели. =================== - от сайта / operationdisclosureofficial /

image

https://www.facebook.com/irina.kisser/videos/354096002882639

Преди Епщайн беше Хю Хефнър. Изследвания: операция БЕБЕЛИФТ! И да, Хилари Клинтън си взе някои бележки от Хефнър, че направи същото нещо в Хаити. imageimage



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - СЪЖАЛЯВАМ...
04.09.2022 16:22
И СЕ ИЗВИНЯВАМ,ЗА СТАРИЯТ ПОСТИНГ(НЕДООФОРМЕН)

ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В БЛОГА ОТ НЯКОЛКО ДЕНА ,И НЕ СЪМ СЕ СЕТИЛА ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОЯ БЛИЗКА ДАТА ОТ ЧЕРНОВИТЕ ДА ПРЕМЕСТЯ В СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА,ЗА ДА НЕ МИ ГО ПУСНАТ АВТОМАТИЧНО...

ОИКНОВЕНО ГИ ДЕАКТИВИРАМ,НО СЕГА ЗАКЪСНЯХ...
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8358910
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930