Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.08.2022 16:30 - ТРЪМП
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 584 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 28.08.2022 01:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Дали Иванка Тръмп е ядoсана на баща си?

 Давайки на Доналд Тръмп предимството на съмнението. Това са все неща, които не остаряват особено добре. Вижте, за пример на този последен елемент, сегмент от Fox News в четвъртък, където Дейна Перино , бившият прессекретар на Белия дом на Джордж У. Буш, се разгневи за обиск на ФБР в имота на Доналд Тръмп в Мар-а-Лаго. „С изключение на ядрените кодове, написани върху тези документи, заключени зад затворени врати, не разбирам как един документ може да оправдае такъв вид... заповед“, присмя се Перино. Коментатор на CNN изрази същото мнение: „Всичко освен намирането на ядрените кодове в Мар-а-Лаго ще има огромен обратен ефект върху администрацията на Байдън.“

 

Тъй като съм сигурен, че не е нужно да ви казвам, изглежда, че агенти на ФБР са търсили секретни документи за ядрени оръжия , когато са претърсили Мар-а-Лаго в понеделник. Винаги е имало подозрения, че Тръмп може да се опита да изнесе контрабандно малко сребро от Белия дом, когато си тръгне – може би да открадне едно-две произведения на изкуството – но не съм сигурен, че някой е очаквал, че той ще отнесе класифицирани ядрени документи на плажа си къща. Между другото, Тръмп отрича твърденията, които бяха съобщени за първи път от Washington Post. „Ядрените оръжия са измама, точно както Русия, Русия, Русия беше измама“, написа Тръмп в своята платформа Truth Social в петък .

Подробностите за нападението на Мар-а-Лаго все още се появяват и в сегашния си вид все още има много повече въпроси, отколкото отговори. Един от най-големите въпроси е: кой е донесъл? Бившият личен адвокат и посредник на Тръмп Майкъл Коен смята, че определено е бил член на обкръжението на бившия президент. Говорейки пред Insider в четвъртък, Коен каза, че „няма да се изненада да разбере, че [информаторът] е Джаред или едно от децата му … Кой друг би знаел за съществуването на сейф и конкретното съдържание, съхранявано вътре?“

Джаред Кушнър и Иванка Тръмп със сигурност имат най-голям смисъл, когато става дума за възможни информатори. Спорно двойката имаше строго секретно разрешение за сигурност, когато съветваха Тръмп в Белия дом и бяха много близо до делата на бившия президент. Двойката, разбираща в PR, също се дистанцира от Тръмп, откакто той напусна Белия дом. Иванка Тръмп публично отхвърли голямата му лъжа, че изборите са били откраднати, като каза на панела на Конгреса, разследващ бунта в Капитолия на 6 януари 2021 г., че не вярва на неверните твърдения на баща си. Напоследък таблоидите са пълни с анонимни сигнализа това как Иванка Тръмп се опитва да попречи на Тръмп да се кандидатира за втори мандат. Javanka явно са готови да се защитят, дори ако това означава да предадат скъпия си татко на федералните.

Може никога да не разберем кой се обърна срещу Тръмп, разбира се. Единственото нещо, което можем да кажем със сигурност на този етап е, че Тръмп имаше изключително лоша седмица. Да бъдеш заподозрян в кражба на ядрени документи би било достатъчно лошо само по себе си, но бившият президент е изправен пред правни проблеми от редица различни посоки. След като беше нападнат от ФБР в понеделник, Тръмп пътува до Ню Йорк в сряда, за да бъде свален от длъжност в разследването на главния прокурор на щата за неговите бизнес сделки . Може ли да се върне от всичко това? Включете се в епизода на You Can"t Make This Stuff Up следващата седмица, за да видите!

https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/aug/13/mar-a-lago-search-ivanka-trump-week-in-patriarchy

======================================================
Заповедта за акция на ФБР срещу Мар-а-Лаго е била „очевидно политически мотивирана“: адвокат на Тръмп Кристина Боб разкрива заповедта на ФБР за акция на Тръмп

Адвокатът на бившия президент Доналд Тръмп Кристина Боб нарече заповедта, използвана при нападението на ФБР в дома на Тръмп, „ясно политически мотивирана“ в петък в „ The Ingraham Angle “.

КРИСТИНА БОБ: 

Заповедта доказва, че всичко, което 
демократите ни натискаха в гърлата през последните няколко дни, е абсолютна глупост. Нито едно от тях не преминава проверка. 
Тази заповед е очевидно политически мотивирана и по никаква друга причина.
 Както споменахте в монолога си, фактът, че заповедта е подписана в петък - най-вероятно петък следобед, 5 август - те не искаха да работят през уикенда.
 „Нека вземем уикенда, за да помислим за това, да се прегрупираме в понеделник.“ 

  5 ВЪПРОСА ОТНОСНО ЗАПОВЕДТА НА ТРЪМП И СПИСЪКА НА ИМУЩЕСТВАТА

И това, което е още по-странно в това, е този сериозен въпрос за националната сигурност, който беше толкова важен, че трябваше да нарушим основните права на президент на Съединените щати - съдията им даде две седмици да го изпълнят. Заповедта изтече чак на 19 август и беше подписана на 5 август, което означаваше, че имаха две седмици да изпълнят това. 

https://www.foxnews.com/media/warrant-fbi-raid-mar-a-lago-clearly-politically-motivated-trump-lawyer?intcmp=tw_fnc

image

Джано Колдуел: Акция на ФБР в резиденцията на Тръмп е извършена през „политическа гледна точка“
Джано Колдуел: Акция на ФБР в резиденцията на Тръмп е извършена през „политическа гледна точка“

13 август 2022 г. - 5:57 ч. - Политическият анализатор на Fox News Джано Колдуел предоставя анализ на потенциалните политически последствия от нападението на ФБР в дома на бившия президент Тръмп Мар-а-Лаго, в „Cavuto: Live“.

видеото тук:

https://video.foxnews.com/v/6310838204112?fbclid=IwAR1fpe5Kxujn-PvlFXJUR3uWhUKuUx2FOJE9AzCUvdva_fzT-JMAeal3il4#sp=show-clips

=================================================


Министерството на правосъдието обявява обвинения срещу ирански агент за заговори за убийство срещу служители на Тръмп

image
видео тук:

https://video.foxnews.com/v/6310837423112?fbclid=IwAR0JKpiv6WJUziCJKs8XvMsZlSpUwx570qs4dRvBoaIt0B6PcZxA6_S_1-4#sp=show-clips



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8347753
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930