Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.08.2022 16:28 - ТРЪМП Е БЕСЕН!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 7503 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 10.08.2022 00:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗАЩО ФБР НАХЛУ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ТРЪМП В МАР-А -ЛАГО,КОГАТО ТОЙ НЕ БЕШЕ ТАМ,А БЕШЕ В НЮ ЙОРК?????
След сериозните обвинения в неспазване на задълженията на президента, бездействие - и в съществено съучастие с най-жестоките нападатели на Конгреса - издигнати по време на последното публично изслушване на Камарата за разследване на нападението срещу Капитолийския хълм на 6 януари вече бившият президент Доналд Тръмп отново е в беда.

Истинска съдебна ескалация срещу 45-ия президент на САЩ. Всъщност ФБР изпълни заповед за обиск в курорта Мар-а-Лаго на магната в Палм Бийч, Флорида, като част от разследване на боравенето с президентски документи, включително поверителни документи, които може да са били донесени там в края на от неговото президентство.

Федерални служители в луксозната резиденция на Тръмп Бившият президент потвърди, че агентите на ФБР са били в Мар-а-Лаго, като обясни, че "дори са разбили сейфа ми".

Бившият президент е бил в Тръмп Тауър в Ню Йорк, когато е била изпълнена заповедта за обиск. „Моят красив дом, Мар-А-Лаго в Палм Бийч, Флорида, в момента е под обсада, претърсен и окупиран от голяма група агенти на ФБР“, потвърди Тръмп в изявление, публикувано в понеделник вечерта.

Министерството на правосъдието води две активни разследвания, свързани с бившия президент. Едната за опита за "преврат" на президентските избори през 2020 г., а другата за боравенето с поверителни документи. Според Fox News акцията на ФБР срещу Мар-а-Лаго е свързана с материала, за който се твърди, че Тръмп е донесъл в личната си резиденция след приключването на президентството си.

Въпросът беше отнесен до Министерството на правосъдието от Националната администрация за архиви и записи, която твърди, че е открила материал, класифициран в 15 кутии в дома на Мар-а-Лаго.

Федералният закон забранява пренасянето на поверителни документи на неоторизирани места, въпреки че е възможно Тръмп да се опита да твърди, че като президент той в крайна сметка е решил да ги разсекрети.

Острата реакция на бившия президент „Нищо подобно не се е случвало на президент на Съединените щати досега. След като работих и си сътрудничих със съответните правителствени агенции, тази необявена атака в дома ми не беше необходима или подходяща “, каза Тръмп в изявление:

. „Това е нарушение на съдебното преследване и атака от страна на радикални леви демократи, които отчаяно не искат да се кандидатирам за президент през 2024 г., особено въз основа на скорошни социологически проучвания, и които по същия начин ще направят всичко необходимо, за да спрат републиканците и консерваторите от предстоящата среда срочни избори“.
„Подобно нападение може да се случи само в разрушени страни от Третия свят. За съжаление, сега Америка се превърна в една от тези страни, корумпирани на невиждано досега ниво“, каза Тръмп, твърдейки, че агенти на ФБР са проникнали в неговия сейф. „Каква е разликата между това и Уотъргейт, където агентите нахлуха в Националния комитет на Демократическата партия?“ той е декларирал.

Тук, напротив, демократите нахлуха в дома на 45-ия президент на САЩ. Според губернатора на Флорида Рон ДеСантис федералното нападение представлява поредната ескалация на агенцията „срещу опонентите на режима, докато хора като Хънтър Байдън се третират с ръкавици“.

Лидерът на Републиканската партия в Камарата на представителите Кевин Маккарти предупреди главния прокурор Мерик Гарланд, че републиканците в Конгреса ще наблюдават отблизо работата му.
Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем най-накрая нарече действията на агенцията (ФБР) „неамерикански“ в изявление, публикувано в Twitter в понеделник вечерта.
========================================================
И дори президентът на Републиканския национален комитет,
Рона Ромни Макданиел, нарече нападението "възмутително".
============================================
      image Рона Макданиел@GOPChairwoman 
 Абсолютната власт покварява абсолютно.
Безброй пъти имаме примери за демократи, които пренебрегват закона и злоупотребяват с властта без никаква защита, включително Хънтър Байдън. Демократите непрекъснато въоръжават бюрокрацията срещу републиканците. Това нападение е възмутително.
 
 3:24 ч. пр.об. · 9.08.2022 г.·Sprout Social

„Абсолютната власт покварява абсолютно. Безброй пъти имаме примери за демократи, които нарушават закона и злоупотребяват с власт без прибягване, включително Хънтър Байдън. Демократите непрекъснато въоръжават бюрокрацията срещу републиканците. Това нападение е възмутително “, написа тя в Twitter.
=================================================================
Стотици поддръжници на Тръмп в Мар-а-Лаго След акцията на ФБР десетки поддръжници на бившия президент Доналд Тръмп се събраха пред дома му в Мар-а-Лаго в понеделник. „Всички знаем какво се опитвате да направите, Министерство на правосъдието. Опитвате се да създадете някакъв вид обвинение, така че [Тръмп] да не може да се кандидатира за преизбиране “, каза протестиращ пред Fox News. Друг поддръжник на Тръмп, Майк Бафумо, изрази подобни съмнения относно Министерството на правосъдието. „Ще направят всичко възможно, за да го получат. Те са ужасени от него “, каза Бафумо. „И не поради друга причина, а поради политиките, които подкрепя: политиките на „Америка на първо място“. „Това, което правят на президента, е грешно. Те не разследват нищо друго, но ще го разследват, когато дори не е в дома си “, каза поддръжник на име Ашли. Междувременно, съдебната ескалация срещу Доналд Тръмп и неговия екип включва и неговия адвокат, бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, очакван пред голямо жури в Джорджия, като част от разследването на опита за преобърне резултата от президентските избори през 2020 г. Джулиани който определя удара на федералните срещу бившия президент достоен за "фашистка държава". „Дори с документирани доказателства за престъпления, които застрашават нашата национална сигурност, те продължават да прикриват престъпното семейство Байдън“, обвинява бившият кмет на Голямата ябълка в Twitter.
=========================================================
image
=============================================================
image
===========================================================
Right Side Broadcasting    9 ч  ·

 
    DeSantis осъжда нападението на ФБР на "Режим" в дома на Тръмп във Флорида

https://www.rsbnetwork.com/…/desantis-denounces-the…/

=====================================================================
ИЗТОЧНИК:мой превод

https://it.insideover.com/politica/il-blitz-dellfbi-a-mar-a-lago-innesca-lescalation-giudiziaria-contro-trump.html?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3knvviDh0aI1ePC_S3o9GYjrWDN5m2nfAnI8aQ7gfFM9lzFNDPtJMxtlQ#Echobox=1660031728





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Brendan Leen КОМЕНТАР КГБ на ...
09.08.2022 17:12
Brendan Leen
КОМЕНТАР
КГБ на Байдън, съжалявам ФБР, сега нахлува в дома на Тръмп MAR-A-LAGO тази вечер. Предполага се, че е свързано с „поверителни“ документи, които Тръмп извади от Белия дом. Не знаем какви са документите, но ФБР води разговори с адвокатите на Тръмп от месеци за тях. Всеки президент обикновено има малка дискусия за определени документи или предмети при напускане на офиса. Помнете, че Клинтън взеха $30k мебели при заминаването му. Това е сложен сценарий, тъй като всеки президент може да разсекрети всеки документ - при нужда - и има изпълнителна привилегия. Това е чиста политическа злоупотреба с власт и продължаване на безкрайно разследване за Тръмп, което започна през 2016 с фалшива заговорна Русия, два фалшиви импийчмънта, 6 януари, а сега и това. Ако ставаше дума само по документи, те вече са били в контакт с адвокатите на Тръмп, следователно нямаше да е необходимо нападение. Демократите са толкова отчаяни да „доберат“ Тръмп и да му попречат да се кандидатира Това илюстрира, както вече знаем, че не могат да го получат на 6 януари. Това е безпрецедентно. Американците трябва да са възмутени от злоупотребата с власт и двуетажната правосъдна система, която имаме в Америка. Демократите и фалшивите новини ще кажат, че републиканците са заплаха за демокрацията... все пак демократите са тези, които разследва противоположния кандидат, след това президент, след това бивш президент в продължение на години въз основа на измама, за която са знаели, след това слухове, 6 януари, а сега и това. Американската вяра във ФБР и министерството на правосъдието си отиде, след като те нарочно помагат на демократите и нападат републиканци.
цитирай
2. mileidi46 - Margaret Dianne Yoder КОМЕНТ...
09.08.2022 17:14
Margaret Dianne Yoder
КОМЕНТАР:
ФБР е мръсно!!
Те не преследват насилието за аборти, Хънтър Байдън, Хилари Клинтън и още и още.
Това е много опасна територия за страната ни!
Пресякоха линията..

Бананова република!

Администрацията на Байдън е антиамериканска!!
цитирай
3. mileidi46 - https://www.rsbnetwork.com/news/desantis-denounces-the-regimes-fbi-raid-of-trumps-florida-home/?fbclid=IwAR0Ex73353KrknH1y8cqVHdaOoDOfMtoIVoCTGx6Vxl34IdJqPzcpR-
09.08.2022 17:21
ОПИТАЙТЕ ДА ВЛЕЗНЕТЕ В ТОЗИ САЙТ...


ЗАБРАНИХА ДОСТЪПА!!!
ТОВА ЛИ Е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ????
цитирай
4. sorossadistfucking - Демократическата Партия на саш е онази сила от 6 и 9 август 1945г. с Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки
09.08.2022 19:23
Демократическата Партия на Саш е онази сила от 6 и 9 август 1945г. с Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. Демоните по света се вдъхновяват и подхранват от набезите и на днешната Демократическа Партия при Байдън, наследница на ДП на Труман, атомният унищожител на над 300хил.животи от Хирошима и Нагасаки.
Това са 2 САКРАЛНИ ФАКТА ОТ ИСТОРИЯ И НАСТОЯЩЕ.
цитирай
5. mileidi46 - :((((
10.08.2022 00:00
sorossadistfucking написа:
Демократическата Партия на Саш е онази сила от 6 и 9 август 1945г. с Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. Демоните по света се вдъхновяват и подхранват от набезите и на днешната Демократическа Партия при Байдън, наследница на ДП на Труман, атомният унищожител на над 300хил.животи от Хирошима и Нагасаки.
Това са 2 САКРАЛНИ ФАКТА ОТ ИСТОРИЯ И НАСТОЯЩЕ.


Незнам много от миналото...
Вълнува ме това ,което се случва ,особено през последните години..
Страшно е, но много хора не могат да го осъзнаят...
Благодаря.че се отбиваш!!!
Лека вечер.
цитирай
6. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=OB4CLNXgxlk
19.08.2022 01:58
SKOT
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319936
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031