Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.08.2022 23:00 - ТРАФИК НА ДЕЦА...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Шоково твърдение: Руските спецнази освобождават жертви на трафик на деца в Украйна Изглежда неправдоподобна приказка.

Доблестният Спецнас, който търси предполагаема лаборатория за биологично оръжие в централна Украйна, случайно се натъква на бърлога за трафик на деца, слабо осветен бункер, в който се намират 100 млади момчета и момичета, чиито очи се разширяват, когато фенерчетата на войниците осветяват ветхата камера. Някои са отслабнали, а други, предимно малки момиченца, изглеждат по-здрави, сякаш затворниците им избират кого да хранят и кого да оставят да умре от глад. Те са деца от различни националности – украинци, руснаци, поляци, румънци, швейцарци, французи и, да, американци – и много от тях имат китка или глезен, оковани за пода или стената. Много деца се разтреперват при вида на дузина спецназ, метващи щурмови пушки от страна на страна, без съмнение несигурни за намеренията на войниците.„Кой тук говори руски?“ — извиква войник.

Ръцете се вдигат.

„Ние не ви причиняваме никаква вреда. Кой ти направи това? Къде са те?" — пита войникът.

Едно дете сочи тежката желязна врата, която Spetznas бяха затворили, за да влязат в стаята. „Те си тръгнаха може би два дни и не се върнаха“, казва той. „Никога не сме виждали лица само с маски. Говорят малко руски, предимно украински. Много сме гладни.” Той посочва стомаха си, като че ли се интересува повече от храната, отколкото от свободата.

„Сега всичко е наред. Извеждаме ви оттук, всички”, казва войник. "Връщаме ви при семействата ви."

Когато си тръгват, тийнейджър разказва на войник мрачна приказка. Той е бил разместван между няколко от това, което той нарича „детски адские лагери“ или детски адски лагери, понякога на часове път с кола. Светът е голям, казва той, добавяйки, че не знае в коя държава се намира или кои градове са наблизо. Той предполага, че е бил отвлечен преди два месеца от спалнята си в покрайнините на Белгород, руски граничен град. Той е виждал много деца, докарани в лагерите, само за да изчезнат дни по-късно.

Изглежда неправдоподобна приказка и може да е пропаганда, но това е, което руският президент Владимир Путин каза на Доналд Дж. Тръмп при четвъртия им телефонен разговор от началото на кризата, каза източник на Мар-а-Лаго пред Real Raw News.

„Те говориха, след като Тръмп се върна от C-PAC снощи и Путин разказа историята как хората му са спасили тези деца. Тръмп го помоли да поздрави войниците от негово име, защото „трафикът на деца е много ужасно престъпление и зло“, но само ако историята е вярна. Путин настоя, че е така, и каза, че иска да изпрати американските деца у дома, но не вярва на Джо Байдън или на Държавния департамент на САЩ. Той помоли Тръмп да улесни тяхното безопасно завръщане на американска земя“, каза източникът ни.

„Ако сте честни, разбира се, че ще върна децата ни у дома“, каза  Тръмп на Путин.

Нашият източник каза, че Тръмп гледа на Путин с подозрение, тъй като той все още не е потвърдил твърденията, че Путин е бомбардирал и обстрелвал спонсорирани от Запад биолаборатории, осеяни из украинската провинция.

„Путин повдигна биолабораториите, каза, че армията му е унищожила десетки, но все още има закалени такива в отдалечени места, които трябва да бъдат извадени“, каза нашият източник.

„Ако Зеленски ни позволи да унищожим тези лаборатории и не окаже съпротива, ние ще напуснем Украйна веднага след това“, твърди Путин пред Тръмп.

Путин каза също, че историите за украинската армия, която убива хиляди руски войници и унищожава стотици танкове, са чисто западна медийна пропаганда.

В заключение попитахме нашия източник защо Тръмп, по време на интервю за Fox News Digital снощи, симпатизира на Зеленски и призова за „силни и бързи“ санкции срещу Русия и Путин.

„Тръмп е тактик. Има неща, които не може да каже публично. Не забравяйте, че той също каза, че не обсъжда ходовете си по телевизията”, каза източникът ни.
image

image


imageimageimage


https://realrawnews.com/2022/02/shock-claim-russian-spetznas-liberate-child-trafficking-victims-in-ukraine/

====================================
image
Тайни американски лаборатории за биологично оръжие в Украйна: една от причините за руската военна операция?


image
Отчетите от първия ден на руската военна операция в Украйна показват, че украинската армия няма много да се противопоставя на руските въоръжени сили. Въпреки че украинската армия беше тежко въоръжена от НАТО, тъй като повечето украински войници бяха мобилизирани против волята им, бойният им дух изглежда е изключително нисък. На много места се съобщава, че руската армия не е срещнала съпротива на границата и на практика е била пропусната от украинските сили.

Там, където имаше битки, украинските войници развяваха бели знамена. Това не е така навсякъде, но изглежда се е случвало много често. Въпреки това т. нар. доброволчески батальони, съставени от доброволни украински националисти, вероятно оказват яростна съпротива.

Русия съобщава, че в Украйна вече няма функциониращо военно летище и че голям брой оръжия, особено противовъздушни и артилерийски, са били унищожени през първите няколко часа. Съобщава се и за свалянето на няколко турски дрона Bayraktar . CNN засне руски войници, за които се твърди, че окупират летището в Киев.

Това би имало смисъл, защото Русия обяви, че една от целите на военната операция е денацификацията на Украйна. Очевидно отговорните в Украйна трябва да бъдат ограничени в възможностите си за бягство чрез заемане на граждански летища.

Американски лаборатории за биологично оръжие в Украйна

Често съм съобщавал, че САЩ, по-точно Пентагонът, управляват няколко лаборатории за биологично оръжие в Украйна. Последно докладвах за това на 27 януари . САЩ винаги са отказвали международни инспекции на техните лаборатории, така че никой не знае какво изследват в тези лаборатории. Можем обаче да предположим, че руските специални части ще разгледат по-отблизо тези лаборатории през следващите няколко дни.

И това изглежда е гнездо на стършели. Туит беше публикуван в Twitter и потребителят беше незабавно блокиран . Не искам да навлизам в съдържанието на туита, който все още може да се намери в интернет архив. Ако проявявате интерес можете да го гледате тук .

Моето мнение е, че Twitter толкова бързо изтри туит и неговия автор просто защото посочи, че в Украйна има американски лаборатории за биологично оръжие и че тяхното залавяне изглежда е една от важните цели на руската военна операция.

Когото Русия все още търси в Украйна

Руският президент Путин каза следното в обръщението си към нацията в понеделник относно трагедията в Одеса през май 2014 г. , при която близо 50 души бяха изгорени живи от радикални привърженици на Майдана и която никога не е била разрешена в Украйна :

„Престъпниците, извършили това зверство, не са наказани и никой не ги търси. Но ние знаем имената им и ще направим всичко възможно, за да ги накажем, да ги намерим и да ги изправим пред съд."

Като се има предвид, че руската армия също е на път за Одеса, някои хора там вероятно стават много нервни и се опитват бързо да напуснат града.

Това важи и за радикалните неонацисти, които са на власт в Украйна. По руската телевизия руските официални лица казват, че искат да държат отговорни и за други престъпления, например в Донбас (вижте пример тук ).
==================================

ПРЕВОДА Е ОТ ТУК  

https://unser-mitteleuropa.com/geheime-us-biowaffenlabore-in-der-ukraine-einer-der-gruende-fuer-russische-militaeroperation/

image








Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8363248
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930