Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.08.2022 03:56 - ПОМНИТЕ ЛИ ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1266 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.08.2022 05:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗА СКИТАЩИТЕ СЕ ИЗ БЛОГА АМЕРИКАНО ФИЛИ.....

АЗ ОБИЧАМ АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД!!
И ВСИЧКИ НАРОДИ КОИТО СТРАДАТ ОТ ,,АМЕРИКАНСКИЯТ ИЗМИСЛЕН ЕЛИТ"!!

 Навремето (91-ва), нарекоха Войната на Буш, пардон, американската инвазия в Ирак, пардон, ОПЕРАЦИЯ Пустинна Буря - Войната на видеоигрите (Videogame war) - заради СМАЗВАЩОТО технологично превъзходство (както и като бройки) на САЩ и отразяването в медиите.
(и все пак има доказани истории как самотни иракски изтребители са успявали да излитат и все пак да нанесат поражения на ДЕСЕТКИТЕ изтребители дето са ги дебнели)
 
Една от многобройните Войни на Съответния Американски Президент, пардон, Американски инвазии, пардон, Американски Военни Операции срещу държави на ДРУГИЯ КРАЙ НА ПЛАНЕТАТА, дето няма как да дори да метнат камък по американска територия.
И сега видиш ли, за пръв път може би от Фолкландската Война, имаме война между две страни с що-годе ЕКВИВАЛЕНТНИ оръжия.

И понеже едната и без това е описана от Лидера на Свободния Свят като враг (толкоз, кратко и ясно), търпи загуби (отново, изправена срещу ЕКВИВАЛЕНТНИ оръжия), цялото фейсбук и останало стадо, дето се опитва да е ГОТИНО, квичи от кеф и злоба как видиш ли руски изтребители и танкове били размазвани от ... ЕКВИВАЛЕНТНИ като година на изработка, поколение и т.н. противникови оръжия.
А помните ли когато ТАЛИБАНИТЕ ОБУТИ ПО САНДАЛИ И ВЪОРЪЖЕНИ С КАЛАШНИЦИ И СТИНГЪРИ (дарени им от САЩ преди 30 години за да се бият с руснаците) ВСЕ ПАК СВАЛЯХА АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ И ХЕЛИКОПТЕРИ ?

Тва са неща дето се случваха 20 години бре. От 2001-ва (края) до преди година.
Дори Ню Йорк Таймс има статия и снимков материал в който се вижда, че талибаните са въоръжени с 100 годишни пушки облепени с тиксо бре!

И има сума ти случаи като оня, при който двама талибанина са удържали селище само с калашници и сандък с патрони.
Накрая американците пращат артилерията и авиацията де ...

Да, не са сваляли ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ самолети и хеликоптери, както правеха ВИЕТНАМЦИТЕ (всъщност това беше последната АМЕРИКАНСКА война, в която се изправиха срещу враг с ЕКВИВАЛЕНТНИ оръжия) но пак супер модерните американски самолети и хеликоптери падаха над Афганистан (и от вражески огън, и от пилотски грешки и от повреди ... напук на рекламата, че американците не допускат грешки и техните машини не се чупят ... питайте пилотите на оня Б-1 дето падна, точно щото се счупи, понеже беше използван за мисии, за каквито не е бил конструиран)

Ама сега видиш ли най-модерни ЗАПАДНИ оръжия сваляли/унищожавали най-модерни РУСКИ самолети, танкове, оръжия и това било срам и позор за Русия?

Що? Това само показва, че техниката и на едните и на другите е обЩо взето на едно ниво (да, да, слушаме мантрите за Хаймарсите, дето били емнайсеиляди пъти по-убави от руските ракетни артилерии)

Как Украйна всеки ден обръща хода на войната, щото са пекани, убави, красиви, имат американски и европейски оръжия и размазват рашките.

А днес Зеленски обяви тотална евакуация на някои райони ....

Междувременно Европа не спира да се прострелва в краката със санкции, в Берлин почнаха да спират осветленията на обществени сгради и паметници, че да пестят ток, щото няма газ, а все още е топло. както казват Starks : winter is coming

И никой не може да ме убеди, че Урсула, Мишел и останалите европрасета и свини с 5 цифрени заплати и пенсии в евро, решават едни конкретни неща в пълно съотвествие с интересите и желанията на европейците.

Вие видели ли сте ЕДНО интервю с обикновен европеец за санкциите на Европа срещу Русия?

Ей така да питат някой обикновен човек или дори бизнесмен в Европа да си каже мнението за санкциите, цените на газа, на тока и т.н. неща решени от уж избраните от него Урсула, Мишел и т.н. дето да работят в НЕГОВ (и на останалите НЯКОЛКОСТОТИН МИЛИОНА ЕВРОПЕЕЦА) ???

Щото аз виждам неспирен поток от изказвания на Урсула, Мишел и пасмината им по де що има медии в Европа.

Едно и също.

Всеки ден.

Нон-стоп.

п.п.

Днешната война/инвазия/операция могат да я кръстят Войната на социалните мрежи/ Social Networks War, щото западните (там и българските) медии не спират да публикуват една и съща гледна точка и едни и същи статуси от украинските социални мрежи на украински военни и политически лица.....

image











Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=qNZ9d3Z7H0I
01.08.2022 04:14
Декодиране на пътуването на Джо Байдън до Саудитска Арабия
Саудитска Арабия ще играе ли петролна карта за подкрепа от САЩ

| геополитика
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8322467
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031