Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.06.2022 02:08 - КОГАТО НЕБЕТО СТАНЕ КЪРВАВО...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 996 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 16.06.2022 02:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДЕЦА МОИ, Аз съм булката на семейството и майка на цялото човечество.

Моето присъствие на земята е да ви помогна да разпространявате царството на Моя Син и да оповестявате стойността на Неговата Кръв.

Дошло е времето да извадим мечовете си и да излезем на бойното поле срещу Сатана и неговите демони, които искат да доведат човечеството до самоунищожение, но това ще бъде предотвратено от скъпоценната Кръв на моя Син.

Светът знае името на Исус, но знае малко за стойността на неговата Кръв и не вярва напълно в присъствието му в светата Евхаристия.

Сега ви призовавам да използвате меча на Духа, за да защитавате и обръщате сърцата на хората: молитвата, светата Евхаристия, рецитирането на Светата броеница, медитацията на Откровение са непогрешими оръжия и срещу тях нищо не може да Сатана и неговото поражение е безопасно.

Но сега над човечеството виси голямо наказание, което Бог ще донесе именно за да попречи на Сатана да изпълни целите си; човечеството трябва да признае, че без Бог е сигурна смърт!

Помогнете и обърнете сърцата на много хора, това действие ще спре Божията ръка.
Каня ви да се присъедините към мен в рецитирането на Светата броеница, заедно можем да оковаме света; да, можем да го овържем с веригата на Светата броеница: всяко обърнато сърце е връзка, която се присъединява към тази верига.

Чрез тези тайни на спасението можем отново да ходатайстваме пред Бог и моя Син, за да предотвратим онова голямо наказание, което е на път да разстрои света.

Можем да го спрем!

Нека излезем от духовна летаргия и да провъзгласим на света добрата новина, проповядвана от моя Син;
не се срамувайте да сте последователи на Исус, правете го със словото, но преди всичко с поведението си.
Всяко 2-ро число на месеца е скъп за мен ден; да посветя теб и всичко, което имаш, на моето Непорочно Сърце и направи вярата си видима за света.

Всяко 2-ро число на месеца нека спасителният кръст на моя Син виси от вашите венци; молете се публично Светата броеница, по улиците, площадите, покажете публично, че сте посветени за мен и че сте смели свидетели, и аз ви обещавам, че в този ден нищо не може да ви нарани.

Посветете народите, наследници на обещанието на Авраам, на моето Непорочно сърце: там, където се издигат трите големи реки, където се разделят и където се събират отново, не това поколение, не в следващото, а в средата на третото поколение, ще бъде посветено на моето Сърце. Непорочно, но всичко това ще се случи след като толкова много Божии деца проляха кръвта си.

Спрете ръката, която ще удари Светия отец за втори път; ако ръката-убийца не бъде спряна, сърцето ми ще се разкъса.

Това ще се случи, когато целият свят празнува в чест на сърцето ми.
Молете се това да не се повтори този път, тъй като това би било победа за Сатана и неговата армия.

Елате на това място на 2-ри всеки месец, довеждайте нуждаещите се семейства и не само, довеждайте и вашите болни и аз, както вече правя, ще дам много благодат.

Много знаци в бъдеще ще придружават това място, но сега желая обръщането на вашите сърца.

Молете се и преобразете живота си, обединете семействата и подкрепете падналите; проповядват, че Исус е единственото спасение, способно да освободи човечеството от неговите немощи.

Молете се, молете се, молете се за мир в света, защото толкова много деца чакат да бъдат докоснати в сърцата си, да извършват покаяния и да призовават Божията милост.

Ако човечеството остане безразлично към всички средства, които Бог дава за спасението на света, тогава нищо не може да се направи и Божията ръка ще удари тежко:

когато небето се оцвети в червено и всичко на земята ще се оцвети, знайте, че Божието наказанието е близо и тогава ще трябва само да се убежиш под мантията ми и може би ще мога да те защитя.

Но всичко може да се трансформира с вашия ангажимент; присъединете се към духовната битка, аз ще бъда начело на тази армия, чието оръжие ще бъде изразеното чрез Словото на моя Син: ЛЮБОВ

 ======================================================================

Това шесто послание от Мария беше предадено на Юлий по повод явлението, което се състоя в църквата на Мария Помощница в Мацо в молитвеното бдение между 5 и 6 април 2006 г.; на това бдение присъстваха и някои свещеници от Ро. image
L"attentato del 13 maggio 1981 a papa Giovanni Paolo II in Piazza San Pietro a Roma

Това е посланието, в което се обявява сериозният риск от нападение срещу папа Бенедикт XVI и в което за първи път се въвежда тема, която по-късно ще се повтаря често: важността на посвещаването на първородните нации на Авраам, за да се предотврати предстоящото наказание от Бога върху човечеството, което е останало глухо и безразлично към неговия призив за обръщане.

В началото на посланието Мария се представя с две титли, които я идентифицират като Невястата на семейството и Майка на човечеството, веднага изяснявайки причината за нейното присъствие на земята: разкриването на царството на Христос и стойността на Неговото кръв.

Това са две централни теми на християнството, които се връщат към първата проповед на Исус: „времето се изпълни и Божието царство наближи: обърнете се и повярвайте в Евангелието“ (Марк 1:15).

Пришествието на Божието царство, предсказано от пророците и очаквано от Израел, е центърът на месианската проповед на Исус, сърцето на неговото Евангелие.

Това вече не е обещание за бъдещето, защото „днес се изпълни това Писание, което чухте“ (Лука 4:21).

Божието царство, което вече присъства в личността и делото на Исус, намира в поражението на Сатана („ако изгонвам демони чрез Божия Дух, тогава Божието царство е дошло при вас“ – Мт 12: 28) и в окончателното „събиране на Божия народ“ най-красноречивите признаци на неговото присъствие в света.

Връщайки се към тази тема, Мария ни връща към произхода на проповедта на Исус, когато всичко е започнало, за да може Църквата, която е първите плодове на това царство, да възвърне силата на свидетелство и провъзгласяване, която е имала в апостолското възраст.

Християнството трябва да преоткрие силата на провъзгласяването на царството, провъзгласено от Исус.

Църквата мъдро е предложила на вярващите да разсъждават върху тази основна тема в молитвата на розария с третото тайно на светлината: „възвестяването на Божието царство”.

Тази тема, от гледна точка на Мария, е непосредствено последвана от тази за „стойността на Кръвта на Исус“:
„Сатана и неговите демони искат да доведат човечеството до самоунищожение, но това ще бъде предотвратено от скъпоценната Кръв на моя Син.
Светът знае името на Исус, но знае малко за стойността на Неговата Кръв и не вярва напълно в присъствието му в светата Евхаристия”.
Темата за кръвта със сигурност беше една от най-скандалните теми в проповедта на Исус.
За да осъзнаем това, трябва да си спомним „забраната на кръвта“, присъстваща в цялата Библия.
След потопа Бог позволява на човечеството да яде животинска плът; това е отстъпка, мотивирана от решението да се толерира това човечество "със зло сърце от юношеството" (Бит. 8:21), което вече не е в състояние да живее според първоначалния план на Бог.

Човекът може да се храни с животното, но не преди цялата кръв да изтече, защото „кръвта е живот” (Бит. 9:4) и животът принадлежи само на Бог: „Ще поискам сметка за твоята кръв, тоест за твоя живот;

Ще помоля всяко живо същество да му даде сметка и ще поискам от човека сметка за живота на човека, на всеки от братята му“ (Бит. 9:5).

Тази забрана на кръвта беше отново потвърдена в началото на Църквата в така наречения „събор на Йерусалим“. В него апостолите не налагат на християните, идващи от народи, тоест от нееврейски произход, знака за обрязване, а само да се въздържат от „давещи животни и кръв“ (Деяния 15,20.29; 21,25).

Следователно това е забрана, която върви през цялата библейска история и все още се спазва от милиони евреи и мюсюлмани днес, докато тя е излязла от употреба сред християните.

Дълбоко белязани от тази „забрана на кръвта“, можем да си представим ужаса на учениците, когато в един прекрасен ден те чуха Исус да потвърди: „Ако не пиете кръвта на Човешкия Син, нямате живот в себе си .

Който яде Моята плът и пие Моята кръв, има вечен живот и Аз ще го възкреся в последния ден.

Защото Моята плът е истинска храна и Моята кръв истинско питие” (Йоан 6:53-55).

Мнозина от учениците на Исус след тази реч в синагогата на Капернаум му казаха:
„Трудна е тази дума! Кой може да го слуша?" и „От този момент много от учениците Му се върнаха и вече не вървяха с Него” (Йоан 6,60.66).

Неразбиране и скандал по времето на Исус, неразбиране и неверие дори и днес, ако след две хиляди години християнство Мария казва: „Светът знае името на Исус, но знае малко за стойността на Неговата Кръв и не вярва напълно в негово присъствие в светата Евхаристия”.

И все пак Исус ясно показа как Новият завет между Бога и човечеството, установен от него на последната му Великденска вечеря в Йерусалим, ще бъде санкциониран именно в неговата Кръв:

„Тогава той взе чашата, благодари и им я даде, казвайки: изпийте всичко, защото това е Моята кръв на завета, която се пролива за мнозина за прощение на греховете“ (Матей 26:27-29).

Евреите чакаха Месията да донесе спасение, но имаше различни гледни точки за това как да се разбере това спасение.
Във видението на Исус злините и гибелта на Израел и човечеството са следствие от техните грехове, така че спасението е възможно само чрез радикален „акт на опрощаване на греховете“, който може да се получи само чрез универсална жертва, принесена веднъж завинаги. всичко от перфектна и безупречна жертва.

Ако Исус доброволно реши да се предаде на смърт, като пролее Кръвта си на кръста в изкупителната жертва на Новия завет, това е защото е ясно, че единствената жертва, подходяща да поеме върху себе си греховете на света, е той (Йоан 1:29).

Само неговата Кръв, пролята за любов, в опрощение на греховете на Израел и човечеството, би могла да постигне такава цел.

От това произтича голямата стойност на неговата Кръв, централна тема на християнската вяра, върху която Девата често ни кани да размишляваме. „Скъпоценна кръв“, която според Писмото до Евреите отваря отново достъпа до небесното светилище за човечеството:

„Христос влезе в светилището веднъж завинаги, не чрез кръвта на козли и телета, а по силата на собствената Си кръв, по този начин се получава вечно изкупление.

Наистина, ако кръвта от кози и телета и пепелта на юница, разпръсната върху онези, които са осквернени, ги освети, като ги очисти в плът, колко повече кръвта на Христос, който се движи от вечния Дух, принесе Себе Си без порок на Бога - ще очисти ли съвестта ни от делата на смъртта, защото служим на живия Бог?

За това той е посредник на нов завет“ (Евреи 9:11-15).

Затова „братя, ние имаме пълната свобода да влезем в светилището чрез кръвта на Исус, нов и жив път, който Той откри за нас“ (Евреи 10:19-20)

Приемайки поканата на Мария, можем да продължим да размишляваме върху стойността на Кръвта на Исус, особено в тези времена, когато толкова много християни в Близкия изток и Африка свидетелстват с кръвта си за стойността на вярата си в Христос.

Богородица ни увещава да не бъдем безразлични към мъченическата смърт на тези наши братя;

Правейки това, ние пренебрегваме и потъпкваме кръвта на тези мъченици, толкова ценна в очите на Бог:

„Не можете да бъдете в мир, не можете в това време на размисъл върху стойността на Кръвта на Моя Син да пренебрегнете осмия обет: където Кръвта на Сина ми е на път да нахлуе и изцели тези земи, аз ви моля да вземете кръста от толкова много, които вече не могат да го носят!”.

(Относно значението на осмия обет, вижте посланието от 1 март 2015 г. и свързаната с него молитва в приложението).

източник:

https://www.sposadision.it/ASdS/it/quando-il-cielo-si-tingera-di-rosso.html

image








Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - 17 Май 2022 г. : Изведнъж небето ...
16.06.2022 02:16
17 Май 2022 г.:
Изведнъж небето стана червено в Джоушан, Китай.
Хората бяха шокирани.
Никога не се е случвало подобно явление.
Някои казаха, че са видели странна светлина в небето, след което небето стана червено.
Във видеото можете също да видите как бързо изчезва червеният цвят.
Мнозина твърдят, че това е знак, че нещо важно предстои да се случи.
Марина Тонини ми съобщи тази статия от 2006 г

https: //wwwn/ASdS/it/qu ...

Когато небето стане червено
Мои възлюбени деца, решете сега в избора: или с Исус, или със Сатана, часът е ударен, Небето и Земята ще бъдат оцветени в огнено червено, това е времето на апокалипсиса, който бележи края, Новата пролет е на път да влезте, за да донесе на Земята нежни цветове и ароматни ухания, Исус е този, който е победител сред вас!

Когато небето стане червено и всичко на земята се оцвети, знай, че Божието наказание е близо и тогава ще трябва само да се приютиш под мантията ми и може би ще мога да те защитя. Но всичко може да се трансформира с вашия ангажимент; присъединете се към духовната битка, аз ще бъда начело на тази армия, чието оръжие ще бъде изразеното чрез Словото на моя Син: любов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8346747
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930