Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.05.2022 23:38 - КОЙ, КОЙ Е???
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1304 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.05.2022 23:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВЪПРОС С ,,ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ"...:))
ВИЖТЕ ВИДЕОТО ДОЛУ!

image

 ШАРЪН СТОУН * SHARON STONE ПЕЕ С ВЛАДИМИР ПУТИН И ОРНЕЛА МУТИ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ В ЛЕДЕНИЯ ДВОРЕЦ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ В КОМПАНИЯТА НА АЛЕН ДЕЛОН, КЕВИН КОСТНЪР, МОНИКА БЕЛУЧИ, ЖЕРАР ДЕПАРДИЙО.

Този концерт се състоя на 10 декември 2010г. Обърнете внимание, защото това е едно от последните появявания на първия Путин.
Скоро настоящият интернет ще си отиде завинаги и някои събития и публикации повече няма да имаме възможност да гледаме.
Повечето хора знаят, че два месеца по-късно, в началото на 2011г. за всеобщо щастие на всички хора на планетата се появи вторият Путин, който беше доведен да почисти къщата и да изчисти Русия от корупцията, точно по същия начин, по който президентът Тръмп беше поставен начело на великите Съединени американски щати. Той направи Русия отново велика! Русия процъфтява от доста време. Според руски граждани сега Русия е безопасно и достойно място за живеене благодарение на Путин-2. Той не само почисти Русия, но заедно с президента Доналд Тръмп и другите лидери от новия глобален Алианс *Белите шапки* се хванаха да почистят и цялата планета. Удовлетворяващо е, че въпреки ужасната пропаганда и безпрецедентни медийни лъжи на умиращия глобализъм по повод събитията в Украйна 2/3 от населението на планетата го подкрепя. Достатъчно много хора все още имат здрав разум. И така, през 2010г., след два президентски мандата, по силата на тогава действащата конституция, Владимир Путин се намираше в ролята на премиер министър на Русия. Тук ще напомня, че през 2020г. чрез референдум руската конституция бе променена и той получи възможност да остане на поста президент до 2035г. На 10 декември 2010г. тогавашният премиер министър на Руската федерация заедно със световни звезди на киното и естрадата, взе участие в благотворителен концерт в поддръжка на руските деца, болни от онкологични и офталмологични заболявания. “Аз, както повечето хора, не умея нито да пея, нито да свиря, но обичам да правя това и ще ви се наложи да потърпите“, каза той и след дълги уговорки се качи на сцената, седна на рояла и изсвири мелодията на песента “С чего начинается Родина“ (“Откъде започва Родината“).

Водещата на концерта Елена Север му зададе въпрос: “Владимир Владимирович, Вие не сте професионален художник, а аз зная, че преди година на Благотворителен аукцион Ваша картина беше продадена за милион долара.“ Путин отговори: “Да, това е истина. Но ми помогнаха!“
Той също така сподели любопитен момент от ареста и прогонването на група руски дипломати от Съединените щати: “Нашите “американци“ ми разказаха такава любопитна история. Когато тях ги арестували, техните съседи и приятели, става дума за действителни американци, им казали: “Ние ви обичаме, дружим с вас, ние знаем, че нещо там става с правителството, но ние ще останем ваши приятели.

И, длъжен съм да ви кажа, това възпроизведе върху мен много силно впечатление. Това означава, че отношенията между хората са по-дълбоки, по-силни и по-важни, отколкото отношенията между правителствата.
И ако ние, правителствата, по-често се вслушвахме в думите на обикновените редови хора, може би по-добре щяхме да изпълняваме нашата работа.“
Ще допълня, че на Жерар Депардийо така много му хареса живота в Москва, че поиска и получи руско гражданство.

image
image

image

image

image

image

image

image

image




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8362909
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930