Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.05.2022 23:45 - ????
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 777 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 17.05.2022 03:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Полк. Николай Марков: Сега ще ви кажа истината за славните украински лъвове image

Понеже живеем в една по-специфична демокрация, която ни лишава от правото на свободен достъп до истинска информация, бих искал да ви споделя някои неща относно продължаващата война между НАТО и Русия в Украйна.

За славните украински лъвове, които „правилните“ евроатлантически медии ни представят само в две състояния – контраатака и изтегляне. За тях моля да забравите временно! Те никога не са победени в битка, нито пък на света има армия, която може да ги победи.

Истината, поне според моите информатори от местата на събитията, ама не от местата, където няма война и където са пратени нашите „журналисти“, нещата стоят така: На Източния фронт истинската украинска армия не разполага с нито един натовски патрон, не разполага и с натовско въоръжение. Леките им оръжия са древни руски пистолети, стари автомати „Калашников“ и леки картечници – все от времената на СССР. Всяка пратка с модерно западно оръжие, която прекоси границата на Украйна, бива своевременно унищожавано от руските високоточни оръжия. Затова НАТО вече не прави и опити да ги доставя на Киев, а ги струпва по резервната си отбранителна линия в Полша и Румъния.

Защитните им средства са меко казано открития на украинската археология, а тила им на практика не съществува. В общи линии редовната украинска армия няма нищо общо с видеоклиповете на хората на Арестович в Киев, разпространявани за пропагандни цели.

Добре въоръжени са наемниците, джихадистите и нацистите – общо към 40 хил. души, но те нямат нищо общо с редовната украинска армия. За тях не важат също конвенциите на войната (милосърдие към военнопленниците, да не се убиват и измъчват цивилни и прочие според тях баналности) и тези момчета добре разбират каква случка ще им се случи, когато бъдат заловени в сражение или при други обстоятелства.

Относно управлението и използването на високотехнологичните натовски играчки, които най-често са летящи и хвъркащи, операторите им не се намират на украинска територия, нито пък са украинци. В сравнение с истинската украинска армия, всички тези взети заедно са по-малко от 8 %. Така стоят нещата на фронта. Затова Русия не обявява тотална война, защото целите й са наемниците и нацистите!

Какво искам да кажа с това?

Никой истински българин не мрази украинците, защото те всъщност са руснаци, хванати в плен от политически и професионални терористи. Точно както сме хванати и ние в момента, но при тях хватката е по-смъртоносна! Поне засега. Повечето от украинците, мобилизирани на фронта, са с руско самосъзнание, но ако кажат и дума за тов,а биват осъждани по военновременните закони. По най-бързата процедура – разстрел!

Това е скрит геноцид, който реално може да се случи и у нас. Това е и причината Русия да забави хода на военните действия – руснаците знаят много добре, че срещу тях стоят по принуда в окопите други руснаци – техни братя, сестри, братовчеди, тъстове и приятели. Всякакви руски хора, които искат да са при братята си от другата страна. И тук е ролята на „Азов“-ци, „Айдар“-ци и вся остальная сволоч. Не са заградителните отряди, които стрелят по всеки, който тръгне да се предава.

Този сценарий е най-мръсния и на практика представлява заложничество в полза на терористи!!! Нито един руски войник не иска да прегази милиони свои на фронтовата линия! Иска да ги изведе от там и предпази, но това става много, много трудно.

Хайде сега си представете ако това наше престъпно държавно американофилско управление начело с ПростоКир обяви мобилизация на всички мъже от 18 до 60 години и ни изпрати на война срещу руснаците! Колко от тия хиляди български мъже ще искат да се бият с руснаците?

И досещате ли се какво ще стане ако откажем да воюваме – полеви военен трибунал и смърт чрез разстрел. И защо? Само защото тези, които ни изпращат да се бием срещу нашите Освободители, са национални предатели и целта им е братоубийствена война.

Не американци, англичани и французи да умират в бой, а славянските православни народи да се самоунищожат. Който откаже да убие брата си – разстрел. Незабавен, неотменим и напълно законен разстрел!?

Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им на англосаксите ние, българите?!

Полк. Николай Марков
--=====================================

Командир батальона "Восток": с боевиками в Мариуполе ведутся переговоры о сдаче в плен

видео:
и статията на руски тук:

https://www.vesti.ru/article/2744063?fbclid=IwAR1Dl9cVhcBTg4QlOgbaZJAylkfsqNcwkP0FMFNwkRFTVPmHFdnHpSY5a1k

image

image

Има слухове, че руснаците са заловили Ерик Олсън, пенсиониран адмирал на ВМС на САЩ. Няма все още официално потвърждение, но ако новината се окаже вярна, това ще бъде факт от не малка важност, тъй като това е стратегически ум с призната важност, близкък до Пентагона.
image

image
======================================

Леко позалягват и притичват "героите", докато си носят "границата" за снимка. Не че нещо, ами може да ги видят тия, които са "прогонили" и да им пропадне фотосесията ..


Така украинците превземат...границите и побеждават като  ги пренасят на гръб..докъдето си искат!!!
video:
https://www.facebook.com/100003594474207/videos/1640108693014237




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.facebook.com/watch?v=301199372211213
17.05.2022 00:21
Карантинен лагер в Китай....
цитирай
2. petgrig - А ся
17.05.2022 00:28
тоя същия да обясни що тогава Украйна, дето трябваше да пада за три дни, още се държи. С такова допотопно оръжие.
Млеййййййййййййййййй, ма има и такива дето му се връзват:)
цитирай
3. mileidi46 - Какво е твоето мнение по въпроса???
17.05.2022 00:52
petgrig написа:
тоя същия да обясни що тогава Украйна, дето трябваше да пада за три дни, още се държи. С такова допотопно оръжие.
Млеййййййййййййййййй, ма има и такива дето му се връзват:)


Мисля,че скоро ще чуем отнякъде ...светата истина....???
засега нищо не се знае...всичко е само съчинения без картинки!!!
цитирай
4. mileidi46 - https://www.facebook.com/100067862665924/videos/2210729035742463
17.05.2022 01:11
Защо умират хиляди птици едновременно??? В Китай??!!

Преди 2 години падаха хора по улиците ,и ги събираха в чували!!?

Светва ли ви бойлера???

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8342303
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32633
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930