Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.04.2022 18:30 - ОТНОВО
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 906 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 11.04.2022 23:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Хънтър Байдън помогна за осигуряване на средства за американския изпълнител на биолаборатория в Украйна: имейли

Твърдението на Русия, че синът на президента Байдън Хънтър „финансира . . . биологични лаборатории в Украйна“ се основава на истината, според имейли, прегледани от The Post.

Множество имейли на печално известния лаптоп на Хънтър Байдън – за чието съществуване беше съобщено ексклузивно от The Post през октомври 2020 г. – установиха, че той е изиграл роля в подпомагането на изпълнител на отбрана в Калифорния да анализира смъртоносни болести и биологични оръжия в Украйна.

Москва твърди, че тайните американски лаборатории за биологична война в Украйна са оправдание за непровокираната й инвазия в съседната страна миналия месец. Той се удвои след обвиненията в четвъртък, като се твърди, че лабораториите произвеждат биохимични оръжия по нареждане на семейство Байдън.

„Самият президент на САЩ Джо Байдън участва в създаването на биолаборатории в Украйна“, каза говорителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин, според държавните медии .

Инвестиционен фонд, управляван от неговото слънце [sic] Хънтър Байдън, финансира изследванията и изпълнението на военната биологична програма на Съединените щати. Очевидно е, че Джо Байдън като негов баща и държавен глава е бил наясно с тази дейност“, продължи Володин, настоявайки за разследване на Конгреса на САЩ и обяснение на Белия дом.

Служители на американското разузнаване по-рано отхвърлиха съобщенията на Русия като военна пропаганда, като обясниха, че украинската мрежа от биологични лаборатории, посветени на изследване на патогени, не е тайна и е получила публично финансиране от Вашингтон.

Въпреки това, новото твърдение на Русия, че инвестиционният фонд на първия син е участвал в набирането на пари за проекти за биолаборатория в Украйна, е точно, според имейли, включващи сделките на Хънтър Байдън в Украйна, за първи път получени от The Post и първоначално докладвани от The Daily Mail Friday .

Вячеслав Володин смята, че президентът Джо Байдън участва в създаването на биолаборатории в Украйна.

 

ZUMAPRESS.com

Rosemont Seneca Technology Partners инвестираха 500 000 долара в компанията за изследване на патогени в Сан Франциско Metabiota и събраха още милиони чрез фирми, включващи Goldman Sachs, според имейлите, намерени на компютъра, който беше изоставен в сервиз в Делауеър през април 2019 г. като Джо Байдън се кандидатира за президент.

Хънтър представи Metabiota на служители в Burisma, украинската газова компания, където той беше член на борда , за „научен проект“, включващ биолаборатории в Украйна, показват имейлите.

В бележка от служител на Metabiota до сина на тогавашния вицепрезидент през 2014 г. се казва, че компанията може да „утвърди културната и икономическа независимост на Украйна от Русия“.

Спекулациите, че президентът Байдън е наясно с дейността на Хънтър Байдън, накара Вячеслав Володин да поиска разследване на Конгреса на САЩ.

Вицепрезидентът на Metabiota Мери Гутиери също пише до Хънтър относно геополитически проблеми, свързани с изследванията на компанията в бившата съветска република през април 2014 г., два месеца след като Русия нахлу и анексира региона на Крим .

Както обещах, подготвих приложената бележка, която предоставя преглед на Metabiota, нашия ангажимент в Украйна и как можем потенциално да използваме нашия екип, мрежи и концепции, за да утвърдим културната и икономическа независимост на Украйна от Русия и продължителната интеграция в Западното общество“, гласеше бележката й.

Дни по-късно изпълнителният директор на Burisma Вадим Пожарски пише до Байдън за „проект, както вие нарекохте „Научна Украйна“.

„Доколкото разбирам, Metabiota беше подизпълнител на главния контактор на DoD B&V [инженерната фирма Black & Veatch]“, пише в имейла му. „Какво партньорство търси Metabiota в Украйна?“

Вадим Пожарски пише до президента Байдън с думите „както вие нарекохте проекта „Научна Украйна““, след като Мери Гутиери писа на Хънтър Байдън относно геополитически въпроси.

 

САЩ отпуснаха 23,9 милиона долара на Metabiota по-късно през 2014 г., като 307 091 долара бяха отпуснати за „украински изследователски проекти“ , показват отчетите за държавните разходи .

По-младият Байдън се похвали пред инвеститорите, че неговата компания е организирала финансиране за Metabiota и й е помогнала да „получи нови клиенти“, включително „правителствени агенции“, според имейлите.

B&V беше поръчана през 2010 г. от Агенцията за намаляване на заплахите от отбраната на САЩ да построи лаборатория в Одеса, за да „подобри съществуващите правителствени системи за наблюдение за откриване, докладване и реагиране на биотерористични атаки, епидемии и потенциални пандемии“, се казва в уебсайта на компанията .

Начинанията на Хънтър Байдън повдигнаха веждите на бивш офицер от ЦРУ.

„Баща му беше вицепрезидент на Съединените щати и отговаряше за отношенията с Украйна. Така че защо Хънтър не само е бил в борда на заподозряна украинска газова фирма, но и ги е свързал с компания, работеща по изследване на биологични оръжия?“, каза Сам Фадис пред Mail .

 

Това е очевиден опит на руската пропаганда да се възползва от това. Но това не променя факта, че изглежда има нещо, което трябва да се проучи тук.

„Защо Хънтър Байдън е по средата на всичко това? Защо опозореният син на вицепрезидента е в основата на това – човекът без забележими умения и
 кокаинов навик ?”

52-годишният Хънтър Байдън остава под федерално разследване за възможна данъчна измама. Проучването се разшири през 2018 г., за да проучи как неговите международни бизнес отношения като лобист и инвеститор се съчетават с политическата кариера на баща му. Той отрече обвиненията за неправомерност.

източник:
https://nypost.com/2022/03/26/hunter-biden-played-role-in-funding-us-bio-labs-contractor-in-ukraine-e-mails/?fbclid=IwAR0AmBJM-NpmTCDukYmm93zcabwnxS2WFC_DhIzWanywRO5a8z3Fkt2YJyY
====================================================
вижте този линк:
https://nypost.com/2022/04/01/hunter-biden-should-have-been-indicted-says-us-attorney/

  • Washington Post, New York Times
    най-накрая признават, че лаптопът на Хънтър е истински - но само за да защититят още малко Джо Байдън...наложително е докато измислят промяна в сценария....как да го изтеглят!!!
  •  

 image

МНОГО ПОРНО И НАРКОМАНСКИ ,,ПОЗИ"- МОЖЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ НА ТОЗИ И ОЩЕ САЙТОВЕ...


Сега, ако се вярва на новия доклад на Daily Mail, се оказва, че всички тези данни са били защитени само с проста парола „Hunter02“.


ГЛЕДАЙТЕ И ЧЕТЕТЕ...
ИМА ДОСТАТЪЧНО ВИДЕА 



https://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/hunter-bidens-laptop-exposed-child-porn-drugs-corruption-must-see-videos-3768501.html?fbclid=IwAR2uUs4T1T2P2NOJ-UcJvjgPHGfnvJOrhD1RjfdOyFnj8MwYWjzV91onIUk












Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8365454
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930