Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.01.2022 10:00 - HEALING UNAM SANCTAM BONDAGE
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 939 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Даниел Стотийн каза:
"Ако сте родени в болница, сте се сблъскали с обстоятелствата за възможно най-дълбоко вкоренената травма.

Тази травма остава незабелязана, защото това е всичко, което знаем през този живот, при положение, че се е случило точно когато сме родени, така че обикновено остава в подсъзнание, докато не го осъзнаем.


„Ако сте родени в болница, мама ви е родила, докато лежите, което е неестествено положение за раждане и работи срещу гравитацията, така че сте родени в борба с гравитацията в известен смисъл. ръцете на човек, който никога повече няма да ви хване след този ден (смесени чувства на изоставеност).

"Пъпната връв (връв към жизненоважни хранителни вещества от утробата) беше преждевременно прекъсната (извадена от първия ви физически източник на жизнена сила).
Тогава първата ви стъпка беше върху лист хартия, монетизирана връзка, която ви постави в двумерното царство на римската pap-al pap-er работа, морско-адмиралтейско право (роден кораб / кораб).
Тогава, ако сте мъж (в по-редки случаи, жена), можете също да бъдете осакатени (обрязване).
============================
"Така че веднага пред портата имате осакатяване, корпоративно присъединяване към римско-английски култ на смъртта, отнемане на жизненоважни хранителни вещества, борба с гравитацията и преминаване от тъмна утроба към изкуствени ярки светлини като част от най-праймтайма много формиращите години (от раждането до 6 или 7 години), които подсъзнателно ще направляват вашите мисли, парадигми, навици, импулси, емоции, физически усещания и психически болки, докато те се разрешат в течение на живота ви.

"Позволете ми да го кажа отново, само за да го кондензирам. Първото ви впечатление за този свят беше ограбен, изоставен, осакатен, принуден да се бори с гравитацията, практически заслепен и изкуствено обвързан с римския култ на смъртта и монетизиран.
Топло посрещане, а?

„В днешно време плацентата (митохондриална / женска ДНК) не може да се прибира със семейството си в повечето случаи, тъй като представлява„ опасност от токсични отпадъци “.

Никой всъщност не знае какво се случва с нея, въпреки че се предполага, че тя се изхвърля.
Нека просто кажем, че симпатиковият резонанс чрез ДНК може да се използва като магьосничество, докато човек не прекъсне тази връзка с намерението си, като стане осведомен и съзнателно го отмени.
И нека просто кажем, че римокатолическата църква, която удостоверенията за раждане / облигациите са под юрисдикцията на (Светия престол в Рим), е посочена като жена, както всеки морски кораб е посочен като женско, женско име.
И че определението за „роден жив “в речника на Закона на Блек е написан като аспект на римското морско-адмиралтейско право.
----------------------------------
„Преди да прочетете това определение, обърнете внимание, че законността и законът не са синоними.
Законът се основава на морал или универсални принципи на природата, където законността се основава на произволни идеологии на човека, обикновено заради паричната печалба.
„Правното (но незаконосъобразно) определение на„ роден жив “е следното:

„Пълното изгонване или извличане от майка му на този член, на всеки етап от развитието, който след такова изгонване или извличане диша или има биещо сърце, пулсация на пъпната връв или определено движение на доброволни мускули, независимо дали пъпната връв е била прерязана и независимо дали експулсирането или екстракцията се случва в резултат на естествен или индуциран труд, цезарово сечение или аборт. " „
Плацентата отговаря на определението„ роден жив “.

Така законно изгонване от майката беше предадено на държавата, като отделение на държавата, което все още е под управлението / юрисдикцията на римското папство, като се има предвид, че Unam Sanctam никога не е било премахнато, така че плацентата е законно отделение за държавата и когато живото същество се идентифицира като корпоративното име на всички главни букви, те се идентифицират с 
плацента / вторично раждане / съд, който е под юрисдикцията на Рим чрез квантово заплитане на базата на митохондриална ДНК към тази плацента / съд.

Юридическото име на всички главни букви, което е монетизирано (известен още като сламен човек) не сте вие. Така или иначе никога не бихте могли да бъдете име и всички букви с главни букви предполагат корпоратизация и смърт (всички капачки на надгробен камък).
„Труп или труп означава„ тяло “, произлизащо от латинската дума„ корпус “.
Той по никакъв начин не се отнася до Душа и е влошаване на статуса.
Форма на мълчаливо споразумение или предполагаемо споразумение, което отваря вратата за вас, за да се запишете за опита си на свободна воля, за да бъде намален до известна степен, докато не отмените това с вашето намерение.
„Unam Sanctam беше папска бика (бик = Baal = жертва на дете), която беше приложена на 18 ноември през 1302 г. от папа Бонифаций VIII, който по същество заяви, че всяко човешко„ създание “трябва да бъде подчинено на римския понтифик / папа, което означава всеки човек, който се идентифицира като неживо същество, трябва да бъде подчинен на Рим чрез морско-адмиралтейския закон.

Това беше най-смелият папски указ, в който те твърдяха, че имат власт над света и църковно го оправдаваха, когато поеха ролята на Свети Петър (рибарят, морското право, рибарите на хора), тъй като Бог му е поверил човечеството. „Unam Sanctam беше първото изрично доверие в света.

Имайте предвид, че малко след 5 години на 13 октомври (петък, 13-ти) от 1307 г. рицарите тамплиери (първоначалните създатели на доверителното право / банковото дело) бяха събрани по заповед на папа Климент V и Френският крал Филип IV.Така че възходът на тази система от робско-корпоративно дългово робство и присъединяване  е свързан с времето, в което орденът на тамплиерите е бил закръглен и измъчван, докато фалшиво признава ерес след това убит, въпреки че някои тамплиери се плъзгат през пукнатините на преследване и отидоха в нелегалност, за да продължат работата си, която отеква през историята и до днес.
--------------------------
„Съвременният испански крал (крал Фелипе VI) е от същата кръвна линия (Дом на Бурбон) като френския крал Филип IV, този, който призова тамплиерите да бъдат събрани и че наскоро той се отказа от богатството на баща си което приемам за още един показател, че тези тръстове се връщат обратно заради Юбилея през това време, когато измерението, което наричаме Вавилон или Рим, се руши и се ражда справедливост.

"Робството на Unam Sanctam се прекъсва в световен мащаб.
Unam Sanctam означава" едно светилище "или" едно свято място ", което по същество е по тяхно намерение, едно световно правителство с пълно господство.
Ето указа, Unam Sanctam:
Подтиквани от вяра, ние сме длъжни да вярваме и да поддържаме, че Църквата е една, свята, католическа, а също и апостолска.
Вярваме в нея твърдо и признаваме с простота, че извън нея няма нито спасение, нито опрощение на греховете, както съпругът в кантиките [Sgs 6: 8] провъзгласява: „Един е моят гълъб, моят съвършен.
Тя е единствената, избрана от нея, която я е родила, ‘и тя представлява едно единствено мистично тяло, чиято Глава е Христос, а главата на Христос е Бог [1 Кор 11: 3].

Тогава в нея е един Господ, една вяра, едно кръщение [Еф. 4: 5].
По време на потопа е имало само един Ноев ковчег, предшестващ едната Църква, която Ковчегът, след като е бил завършен до един лакът, е имал само един пилот и водач, т.е. Ной, и ние четем, че извън това Арк, всичко, което се изхранваше на Земята, беше унищожено.
Ние почитаме тази Църква като една, Господ е казал чрез устата на пророка: „Избави, Боже, душата ми от меча и единствената ми от ръката на кучето.“ [Пс 21:20]

Той се моли за неговата Душа, която е за него самия, сърце и тяло; и това тяло, тоест Църквата,
Той го е призовал заради единството на съпруга, вярата, тайнствата и благотворителността на Църквата.
Това е туниката на Господ, безшевната туника, която не беше отдадена под наем, но беше хвърлена с жребий. [Йоан 19: 23-24].

Следователно от една-единствена Църква има едно тяло и една глава, а не две глави като чудовище; тоест Христос и наместникът на Христос, Петър и наследникът на Петър, тъй като Господ, говорейки на самия Петър, каза: „Пасете овцете ми“ [Йоан 21:17], което означава, моите овце като цяло, не тези, нито онези по-специално, откъде разбираме, че Той е поверил всичко на него [Петър].

Следователно, ако гърците или други хора кажат, че не са поверени на Петър и на неговите наследници, те трябва да признаят, че не са овцете на Христос, тъй като нашият Господ казва в Йоан „има една овчарница и един пастир“.

Ние сме информирани от текстовете на евангелията, че в тази църква и в нейната сила има два меча; а именно духовното и временното.
Защото, когато апостолите казват: „Ето, ето два меча“ [Лука 22:38], тоест в Църквата, тъй като апостолите говореха, Господ не отговори, че има твърде много, но достатъчно.
Със сигурност този, който отрича, че временният меч е в силата на Петър, не е послушал добре словото на Господ, повеляващо: „Поставете меча си в ножницата си“ [Мт 26:52].
Следователно и двете са в силата на Църквата, тоест духовният и материалният меч, но първият трябва да бъде администриран за Църквата, но вторият от Църквата; първият в ръцете на свещеника; последният от ръцете на крале и войници, но по воля и търпение на свещеника.

Въпреки това, единият меч трябва да бъде подчинен на другия и временна власт, подчинена на духовна сила.

Защото, тъй като Апостолът е казал: „Няма сила освен от Бога и нещата, които са, са наредени от Бога“ [Рим 13: 1-2], но те не биха били ръкоположени, ако единият меч не е подчинен на другия и ако низшият, като че ли, не беше воден нагоре от другия.

Защото според блажения Дионисий е закон на божествеността най-ниските неща да достигат до най-високото място чрез посредници.

Тогава, според Ордена на Вселената, всички неща не се водят обратно към Ордена еднакво и незабавно, а най-ниските от посредника и долните от висшия. Следователно трябва да разпознаем по-ясно, че Духовната Сила превъзхожда по достойнство и благородство всякаква временна сила, каквато духовните неща превъзхождат временните. Това виждаме много ясно и чрез плащането, благословията и освещаването на десятъка, но приемането на самата власт и от правителството дори на нещата.

Защото с истината като наше свидетелство, на духовната сила принадлежи да установява земната сила и да произнася присъда, ако не е била добра.

Така се осъществява пророчеството на Йеремия относно Църквата и църковната сила: „Ето, днес те поставих над народите и над царствата“ и останалите.

Следователно, ако земната сила сгреши, тя ще бъде съдена от духовната сила; но ако една малка духовна сила сгреши, тя ще бъде съдена от висша духовна сила; но ако най-висшата сила на всички греши, тя може да бъде съдена само от Бог, а не от човека, според свидетелството на апостола: „Духовният човек съди за всичко и самият той не е осъден от никой“ [1 Кор. 2:15].

Тази власт обаче (въпреки че е дадена на човека и се упражнява от човека), не е човешка, а по-скоро божествена, дадена на Петър с божествена дума и потвърдена на него (Петър) и неговите наследници от Този, за когото Петър призна , Господ казва на самия Петър: „Каквото и да обвържете на Земята, ще бъде вързано и на Небето“ и т.н. [Мат. 16:19].

Следователно, който се съпротивлява на тази сила, така определена от Бога, се противопоставя на Божията наредба [Рим 13: 2], освен ако не измисли като Манихей две начала, което е невярно и преценено от нас еретично, тъй като според свидетелството на Моисей, това не е в началото, но в началото, че Бог е създал небето и земята [Битие 1: 1].

Освен това заявяваме, провъзгласяваме, дефинираме, че е абсолютно необходимо за спасението всяко човешко същество да бъде подчинено на римския понтифик.

„Уловете тази част накрая,„ Манихей “? Манихейството е религия, основана на възгледа, че има борба между духовната сфера и материалната сфера.

С това се казва, че всички, които се противопоставят на силата си, се противопоставят на Бог, освен ако той не измисли подобно на Манихей две начала, едното, което е фалшиво и се преценява от нас еретици, "което означава, че те смятат, че присъединяването към сламения / корпус / идентификация на тялото е единственият начин да не бъдем напълно обект на тях и все пак да имаме шанс да бъдем приети от Бог.
Подобно на това, че сте техен пряк роб, ако искате спасение, но единственото изключение е, ако се примирите с подчинен робство или умишлено робство чрез всички корпоративизирани шапки, които така или иначе намаляват статута.

Папа Бонифаций VIII беше този, който заточи Данте в Разказът на Вергилий „Адът на Данте“, където Данте осъди папа Бонифаций VIII на ямите на ада. Може спокойно да се каже, че Адът на Данте беше за римската юрисдикция, за която Вергилий знаеше, че се издига все повече и повече по цялата земя. ерален ад на Земята се проявява. image



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. panazea - Честита Нова Година , мила !
01.01.2022 11:04
Здраве и щастие в семейството !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8344846
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32633
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930