Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.09 23:00 - ПЛАНДЕМИЯ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 600 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 09.09 03:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Лекарите Декларират, Че Пандемията Е Планирана

Група от над 500 лекари в Германия, наречена „Лекари за информация“, направи шокиращо изявление по време на национална пресконференция :

(1)
Паниката от Корона е игра. Това е измама. Измама. Крайно време е да разберем, че сме в разгара на глобално престъпление

2. Стотици Испански Лекари Казват, Че Пандемията Е Планирана

В Испания група от 600 лекари, наречена „Лекари за истината“, направи подобно изявление по време на пресконференция.
image

Covid-19 е фалшива пандемия, създадена за политически цели. Това е световна диктатура със санитарно оправдание. Призоваваме лекарите, медиите и политическите власти да спрат тази престъпна операция, като разпространяват истината. " (2)

Германия и Испания са само два примера. Подобни големи групи от стотици медицински експерти съществуват в страни по света.

В САЩ документален филм, наречен PLANDEMIC , който излага COVID-19 като престъпна операция, се поддържа от над 27 000 лекари!

Защо тези хиляди медицински специалисти по целия свят казват, че пандемията е престъпление? До каква информация имат достъп, която не получаваме от основните медии?

 Каня ви да разгледате следните факти с отворено съзнание и след това да стигнете до собствените си заключения ... 3. През 2015 Г. Беше Патентован Метод За Тестване За ... COVID-19

През 2015 г. „ Система и метод за тестване за COVID-19“ е патентована от Ричард Ротшилд , с холандска правителствена организация.

 mbshell-proof-rothschilds-patented-covid-19-biometric-tests-in-2015-2017.html

Хванахте ли това? 
През 2015 г. -  четири години преди болестта дори да е съществувала  - е разработен метод за тестване на COVID-19. (2B) Можете да прочетете статията тук

https://humansarefree.com/2020/10/bo

4. Милиони Тестови Комплекти За COVID-19, Продадени През 2017 И 2018 Г.

Както знаем, новата болест на COVID-19 се появи в Китай към края на 2019 г. Следователно тя беше наречена COVID-19, което е съкращение от Corona Virus Disease 2019 .

Данните от Световното интегрирано търговско решение обаче показват нещо изумително:

 

,,През 2017 и 2018 г. - две години преди COVID-19 - стотици милиони тестови комплекти за COVID-19 бяха разпространени по целия свят.“

Тези объркващи данни бяха открити от някой на 5 септември 2020 г., който ги публикува в социалните медии. На следващия ден тя стана вирусна по целия свят.

На 6 септември WITS внезапно промени първоначалното наименование „COVID-19“ в неясното „Комплекти за медицински тестове“.

Това не е позволено в търговията, защото винаги трябва да сте конкретни. Има много видове тестови комплекти за различни заболявания.

Фактът, че премахнаха спецификацията „COVID-19“, след като тези данни станаха известни по целия свят, доказва, че не искат никой да знае за това.

 

Те обаче забравиха да изтрият една подробност: продуктовият код за тези „медицински тестови комплекти“ е 300215, което означава: „тестови комплекти COVID-19“:
image

Прикриването им дойде твърде късно: тази критична информация беше разкрита и се разкрива от милиони по целия свят. Можете да изтеглите PDF, който показва оригиналните данни на този уебсайт .
Две години преди избухването на COVID-19 САЩ, ЕС, Китай и страни по света започнаха да изнасят милиони инструменти за диагностичен тест за ... COVID-19, болест, която уж дори не съществуваше тогава.

6. „Проектът“ На COVID-19 Се Планира До 2025 Г.

 

Световната банка показва, че COVID-19 е проект, който се планира да продължи до ... края на март 2025 г.! Така че намерението е да го продължим още пет ГОДИНИ . (2C)

image

7. Антъни Фаучи Гарантира Пандемия През Следващите Две Години

През 2017 г. Антъни Фауци направи много странна прогноза, с още по-странна сигурност.

С пълна увереност Фаучи обяви, че през първия мандат на президента Тръмп със сигурност ще се случи изненадващо огнище на инфекциозна болест.

Ето какво каза той: (3)

„НЯМА ВЪПРОС, че предстоящото управление на арената на инфекциозните болести ще бъде предизвикателство.

 

„Ще има изненада.  В това няма НИКАКВО СЪМНЕНИЕ. “

Как може Fauci да гарантира внезапно избухване през първия мандат на администрацията на Тръмп? Какво знаеше той, а ние не?

image

8. Бил И Мелинда Гейтс Гарантираха Неизбежна Глобална Пандемия

През 2018 г. Бил Гейтс публично обяви, че е на път глобална пандемия, която може да унищожи 30 милиона души. Той каза, че това вероятно ще се случи през следващото десетилетие. (4)

Мелинда Гейтс добави, че инженерният вирус е най-голямата заплаха за хуманитарните науки и също така увери, че това ще засегне човечеството през следващите години. (5)

 

„Глобалната пандемия е ПО НАЧИНА. ИНЖЕНЕРЕН ВИРУС е най-голямата заплаха за хуманитарните науки. Това ще се случи в СЛЕДВАЩОТО ДЕСЯТЛЕТИЕ. " - BILL GATES, през 2018г
image

Нека техният избор на думи за миг отекне в съзнанието ви ...

Те твърдят, че гъстото население на света гарантира тази неизбежна глобална пандемия.

Но нека бъдем честни: по -голямата част от земята е необитаема . Просто прелети над Америка със самолет и погледни през прозореца. По-голямата част от времето виждате празно пространство с няколко града тук и там. Повечето от Съединените щати все още са широко отворени и празни .

Същото важи и за останалия свят.

 

Австралия, Русия, Индия, Китай, Америка, Африка ... в по-голямата си част това е пустиня . Нашата планета не е толкова населена, колкото Бил Гейтс иска да повярваме. Тази карта на света го показва ясно ...
image

По-голямата част от земята е напълно лишена от човешко присъствие. Така че идеята, че светът е пренаселен и поради това е длъжен да породи неизбежна глобална пандемия, е лъжа.

[Силите, които не бива да бъдат, също използват това оправдание, за да оправдаят намаляване на населението на света - т.е. обезлюдяване .]

Гейтс също така твърди, че въздушното пътуване със сигурност ще създаде глобална пандемия. Но безброй хора са пътували със самолети през миналия век.

Това породи ли постоянни огнища на глобални пандемии? Разбира се, че не!

Аргументите им защо са гарантирали глобална пандемия през следващите няколко години са лъжи. И така, каква е истинската им основа да правят такива гарантирани прогнози?

9. Практикуване За Пандемия

Няколко месеца преди избухването, Бил Гейтс - световният дилър номер 1 в света - организира събитие в Ню Йорк. Познайте за какво беше събитието? Това беше „упражнение за пандемия на коронавирус“.

Да, добре сте прочели:

Бил Гейтс организира упражнение за пандемия на коронавирус точно преди това да се случи!

image

На големия дисплей в аудиторията виждате отпечатан текст: „Трябва да се подготвим за събитието, което се превръща в пандемия“. Това пандемично упражнение беше наречено Event201 и се проведе през октомври 2019 г., буквално точно преди избухването.

 Заключението им беше, че цялото човечество трябва да бъде ваксинирано ...

image

10. Вълнение От Продажбата На Ваксини През Следващата Година

Малко след това „упражнение за пандемия на коронавирус“ Бил Гейтс написа в Twitter:

„Особено съм развълнуван от това, което следващата година може да означава за една от най-добрите покупки в световното здравеопазване: ваксините.“ - Бил Гейтс, 19 декември 2019 г.

image

Помислете за това: световният търговец на ваксини № 1 гарантира, че през следващите няколко години ще настъпи глобална пандемия, а съпругата му каза, че всички трябва да се страхуваме от инженерния вирус, който е „на път“. След това организират учение за предстояща глобална пандемия и казват, че ваксините ще бъдат единственото решение. След това Бил Гейтс туитира колко е развълнуван от продажбата на ваксини през следващата година. Веднага след това избухва обявената пандемия.

Всъщност веднага Бил Гейтс обявява, че единственото решение за човечеството е да купи ваксините си ...

Той дори спомена точната година на пандемията: 2020 г. и специфичния тип вирус: коронавирус.

 (6)11.

Пандемия На Коронавируса 2020 Г., Прогнозирана През 2013 Г.

Още през 2013 г. музикант написа песен, наречена PANDEMIC. В текстовете си той описва глобална пандемия, която убива милиони, спира икономиките и поражда бунтове.

Неговата песен буквално описва много подробно това, което виждаме в нашия свят днес, седем години по-късно.

Това е ред в неговите текстове от 2013 г .:

„2020 г. в комбинация с CoronaVirus, подреждане на тела.“

Тази песен предсказва и бунтовете, които сега бушуват в цяла Америка:

„Държавата се бунтува, използвайки улицата отвън. Идва към прозорците ви.

Как е могъл този музикант да знае през 2013 г., че пандемията на коронавирус ще избухне през 2019 г. - също точно преди избухването - Глобалният съвет за мониторинг на готовността публикува доклад, озаглавен „Светът в риск“.

Той подчерта  през 2020 г. и че по време на тази пандемия ще избухнат бунтове? Той обяснява:

„Направих изследвания през 2012 г. и прочетох така наречените„ теории на конспирацията “. Знаете ли, тези разследвания, които медиите не искат да разглеждаме. Според тези теории пандемиите трябваше да се случат през десетилетието на 2020 - 2030 г. Затова написах песента Pandemic за това. "

12. Глобален Съвет За Наблюдение На Готовността През Септември 2019 Г .: „Пригответе Се За Глобална Пандемия На Коронавирус“

През септември необходимоста да бъдем подготвени за ... избухване на коронавирус!

image

На корицата на доклада е снимката на коронавирус и хора, носещи маски за лице.

В доклада четем следния интересен параграф:

„Организацията на обединените нации (включително СЗО) провежда най-малко две общосистемни тренировки и симулационни упражнения, включително едно за покриване на умишлено освобождаване на летален респираторен патоген .“

Хванахте ли това?

Те практикуват умишлено освобождаване на летален респираторен патоген.

13. Обявено Огнище От Китай

image

През 2018 г. Институтът за моделиране на болести направи видео, в което показват грипен вирус с произход от Китай, от района на Ухан, и разпространен по целия свят, убивайки милиони . Те го нарекоха „Симулация за глобална грипна пандемия“. Точно това се случи, две години по-късно.

Защо казаха, че ще дойде от Китай? Защо не и Африка, където има много повече заболявания? Или защо не Южна Америка? Или Индия? Как биха могли да знаят, че ще има грипен вирус, идващ от Китай, и дори да покажат Ухан като зона на произход, която да зарази целия свят?

Проектиран Ли Е Този Коронавирус ?

Откъде идва вирусът? Един от водещите световни експерти по биооръжия е д-р Франсис Бойл. Той е убеден, че произхожда от лаборатория за биооръжие в Ухан, Лаборатория за биологична безопасност, ниво 4.

Това съоръжение е специализирано в разработването на ... коронавируси!

Те приемат съществуващите вируси и ги „оръжие“, което означава, че ги правят много по-опасни, за да бъдат използвани като биологично оръжие.

В следващия двуминутен видеоклип виждате говорител на администрацията на Тръмп, експерт по биооръжие д-р Франсис Бойл и президент Тръмп говорят за това как този вирус е дошъл от лабораторията във Ухан.

Д-р Ли-Менг Ян, китайски вирусолог (доктор по медицина), избяга от страната, напусна работата си в престижен университет в Хонконг и стана доносник. Тя се появи по британската телевизия, където твърди, че SARS-CoV-2, вирусът, който причинява COVID-19, е създаден от китайски учени в лаборатория - и тя предложи доказателства в подкрепа на твърденията си. Повече по темата можете да прочетете ТУК .

Сега идва най-интересната част:

14. През 2015 Г. Антъни Фаучи Даде На Тази Лаборатория 3,7 Милиона Долара.

Фигура това: същият човек, който гарантира изненадващо огнище на вирус през следващите две години, даде почти 4 милиона долара на лаборатория, която развива коронавируси.

В краткия клип по-долу можете да видите журналист да пита президента Тръмп за тази безвъзмездна помощ, предоставена от Fauci на лабораторията в Ухан.

Има обаче повече възможности в Ухан, откъде може да произхожда този вирус. Някои смятат, че е дошъл от Института по вирусология в Ухан, където също работят по оръжие на коронавируси.

15. Китайски Биологични Експерименти За Заразяване На Хора С Коронавирус, Изложени През 2015 Г. От Италианските Държавни Медии

Преди пет години италианската държавна медийна компания RAI - Radiotelevisione Italiana - изложи мрачни усилия на Китай върху вируси.

На видеото, което беше излъчено през ноември 2015 г. , показа как китайските учени правят биологични експерименти на ТОРС свързан вирус смята, че е на коронавирус, получен от прилепи и мишки, пита дали това е си струва риска, за да бъде в състояние да модифицира вирус за съвместимост с човешки организми.

По-долу има транскрипция на италианското предаване, преведена на английски:

Китайски биологични експерименти

Китайски учени са създали белодробен супервирус от прилепи и мишки само по причини за проучване, но има много съмнителни аспекти в това. Заслужава ли си риска? Това е експеримент, разбира се, но е тревожен.

Това притеснява много учени: Това е група китайски изследователи, които прикачват протеин, взет от прилепи, към вируса на ТОРС, остра пневмония, получен от мишки.

Резултатът е супер коронавирус, който може да засегне хората. - ( Източник тук , можете ли да прочетете повече)

image  

 16. Филмите Предсказват Пандемията На Коронавируса

Прогнозното програмиране е процес на информиране на населението за събития, които скоро ще се случат.

През последните години бяха създадени няколко филма и телевизионни сериали, около ... глобална пандемия на коронавирус!

Филмът „ Мъртва чума“ описва глобална пандемия с коронавирус и дори споменава хидроксихлорохина като лек.

Друг филм, наречен „ Зараза “, показва как коронавирусът се разпространява в световен мащаб със социално дистанциране, маски за лице, заключвания, измиване на ръце и т.н.

Буквално всичко, което виждаме сега, е предсказано подробно в тези филми.

17. Пандемия, Изобразена По Време На Летните Игри На Олимпийските Игри През 2012 Г.

Говорейки за прогнозно програмиране: по време на откриващото шоу на Летните олимпийски игри през 2012 г. за очите на целия свят се разигра пандемия на коронавирус.

Десетки болнични легла, голям брой медицински сестри, превръщащи се в марионетки на контролираща система, дебнеща смърт, демоничен гигант, издигащ се над света, и целият театър беше осветен по такъв начин, че гледано от небето изглеждаше като коронавирус .

image

image

image

Защо Олимпийските игри показаха пандемия на коронавирус в откриващото си шоу?

 18. Заключване В Световен Мащаб, Прогнозирано През 2008 Г.

image

Авторът и изследователят Робин де Руйтер прогнозира през 2008 г., че ще настъпи глобално заключване.

Той каза, че целта на това ще бъде да се създаде нов свят на авторитарен контрол.

Тъй като голяма част от написаното през 2008 г. сега се случва точно пред очите ни, тази книга е преиздадена .

19. Журналистите Прогнозират Планирана Пандемия

През 2014 г. разследващият журналист Хари Вокс прогнозира планирана глобална пандемия и каза защо „управляващата класа“ ще направи такова нещо:

„Те няма да се спрат пред нищо, за да завършат инструментариума си за контрол. Едно от нещата, които липсваха в инструментариума им, са карантините и полицейският час. Планът е да се заразят стотици хиляди хора с него и да се създаде следващата фаза на контрол . (7)

image

20. „Сценарий За Бъдещето“

Този известен изследовател се позовава на известен документ от Фондация Рокфелер, в който всичко, което виждаме да се случва сега, е буквално много подробно предсказано: глобалната пандемия, блокировките, сривът на икономиката и налагането на авторитарен контрол.

Всичко това е описано с ужасяваща точност ... десет години преди да се случи !

image

Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. (9)

Това казва всичко: сценарий за бъдещето. Той има глава, наречена „LockStep“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето.

image

Операция Lockstep на фондация Рокфелер: „Под прикритието на пандемия ще създадем държава в затвора“ 

„Сценарият за бъдещето“ продължава със сравняване на два различни отговора на тяхната прогнозирана пандемия: САЩ само „силно обезкуражиха“ хората да летят, докато Китай наложи задължителна карантина за всички граждани.

Първият отговор е обвинен в разпространение на вируса още повече, докато налагането на задушаващо заключване е похвалено. След това продължава да описва прилагането на тоталитарен контрол:

„По време на пандемията националните лидери по цял свят изгладиха властта си и наложиха херметични правила и ограничения, от задължителното носене на маски за лице до проверки на телесната температура на входовете до общи помещения като гари и супермаркети.“

Ясно е, че огъването на властта е желаният отговор. Но се влошава, според този „Сценарий на бъдещето“:

„Дори след като пандемията изчезна, този по-авторитарен контрол и надзор над гражданите и техните дейности остана и дори се засили“ .

„В развитите страни този засилен надзор прие много форми: например биометрични лични карти за всички граждани и по-строго регулиране на ключови индустрии, чиято стабилност беше счетена за жизненоважна за националните интереси“.

image

Наръчник За Глобален Контрол

Сега, когато обявената пандемия наистина е тук, същата Фондация Рокфелер излезе с втора стъпка: наръчник за това как да се внедрят нови системи за контрол по време на тази пандемия . Само когато всички необходими контролни мрежи са на мястото си, светът може да се отвори отново.

 

image

Когато комбинирате двата документа на Рокфелер, виждате плана:

1) Първо те обявяват глобална пандемия с коронавирус и казват до какво трябва да доведе: изцяло ново ниво на авторитарен контрол.
2) На второ място те дават практически стъпки за това как да приложите тази система за контрол.

Това са илюстрации и цитати от тяхното ръководство:

image

„Цифровите приложения и защитеният от поверителност софтуер за проследяване трябва да се използват широко, за да се даде възможност за по-пълно проследяване на контактите.“

"За да контролираме изцяло епидемията Covid-19, трябва да тестваме по-голямата част от населението на седмична база."

image

Според техния „Сценарий на бъдещето“ цялото световно население трябва да получи цифров документ за самоличност, който показва кой е получил всички ваксини. Без достатъчно ваксинации ще бъде отказан достъп до училища, концерти, църкви, обществен транспорт и т.н.

Сега през 2020 г. точно това призовават Бил Гейтс и много правителства.

21. Бил Гейтс Е Договорил Сделка За Проследяване На Контакти На Стойност 100 Милиарда Долара С Демократичния Конгресмен, Спонсор На Законопроекта, Шест Месеца ПРЕД Пандемия От Коронавирус

Шокиращите разкрития бяха разкрити в подкаста на Thomas Paine и Moore Paine Show на Patreon от двамата следователи.

девет месеца след срещите с фондация „Гейтс“ в Руанда - Боби Л. Ръш, демократ от Илинойс, представи Закона за тестване, достигане и свързване с всички (TRACE) за 100 милиарда долара HR 6666 .

Контактите На Всички Трябва Да Бъдат Проверени

В изтекло правителствено видео (10) виждаме разговор между бившия американски президент Бил Клинтън и Андрю Куомо, губернатор на щата Ню Йорк.

Те обсъждат как да създадат голяма система за контрол, за да тестват цялата популация и да проверят всички техни контакти. Те обсъждат как да се изгради армия, която да изпълнява тази система за контрол.

image

Изцяло Ново Ниво На Глобален Контрол

Бил Гейтс също така даде да се разбере, че само хората, които са били ваксинирани срещу Covid-19, трябва да имат право да пътуват, да ходят на училище, да присъстват на срещи и да работят. (11)

Вече се разработват цифрови идентификатори на ваксини (12) и Гейтс притежава патент за технологията, която позволява да се проследи тялото на индивида навсякъде. Тази технология се нарича WO2020-060606 (13).

Също много интересно да се отбележи: Ензимът, наречен LUCIFERASE, е това, което кара Бил Гейтс да имплантира ваксината

Освен това Гейтс иска да създаде глобална мрежа за наблюдение, която да проследява всички, които са влезли в контакт с Covid-19 (14).

Планът: Инжектирайте Човечеството С ДНК Променяща Ваксина

Известният разследващ журналист Антъни Пач направи дългогодишни изследвания относно плановете за контрол над света, чрез създадени пандемии и задължителни ваксини. По време на интервю през 2014 г. този изследовател прогнозира следното:

„Те ще пуснат изкуствен коронавирус. В резултат на това хората ще изискват ваксина, за да ги защитят. Тази ваксина ще добави трети щам ДНК към тялото на човек, като по същество ще ги направи хибрид.

„След като човек се инжектира, почти веднага неговата ДНК претърпява трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността да мислят за себе си, без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те могат да бъдат контролирани по-лесно, за да станат роби на елита. "

Разбира се, това звучи безумно и наистина е безумно. И все пак трябва да сме наясно, че този професионален следовател не е глупак. Правил е години изследвания и това е, което е открил през годините.

Трябва да внимаваме да не отхвърляме солидни знания, основани на дългогодишни изследвания, просто поради липсата ни на разбиране по тези теми.

20 Години Изследвания Казват: Ваксината Ще Промени Нашата ДНК

Доктор Кари Мадей ръководи две големи клиники в Грузия, преди да отиде в Доминиканската република, за да свърши хуманитарна дейност. През последните двадесет години тя изучава ДНК и ваксини и направи спешно видео, в което предупреждава, че има план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Covid-19.

Целта на тези нови ваксини ще бъде двойна:

1) препрограмирайте нашата ДНК и ни направете хибриди, които са по-лесни за контрол.

2) свържете ни с изкуствен интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, който също ще отвори изцяло нова сфера на контрол.

Тази медицинска експертка казва, че е наблюдавала многократно как болестите се разпространяват в популациите от въздухоплавателни средства. Поради сигурни причини тя не може да споделя повече подробности за това публично.

Обезлюдявайте Земята Чрез Организирани Епидемии

Д-р Джон Колман е известен разузнавач от ЦРУ, който е написал книга, озаглавена „ Комитетът на 300 “.

В него той обяснява как тайните общества манипулират правителствата, здравеопазването, хранителната индустрия, медиите и т.н. Тази книга може да бъде намерена на уебсайта на ЦРУ. (15)

Една от основните цели на много тайни общества, които контролират правителствата и медиите, е да обезлюди земята.

Можете да намерите списък с 32 „елита“, които подкрепят и насърчават (според собствените си претенции) обезлюдяване ТУК .

image

Д-р Колман казва следното за тяхната стратегия:

„Най-малко 4 милиарда безполезни ядящи ще бъдат елиминирани до 2050 г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от фатални бързодействащи заболявания ...“ - ДР. ДЖОН КОЛЕМАН, ИНТЕЛИГЕНТ НА ​​ЦРУ

Поддържайте Човечеството Под 500 000 000

През 1980 г. в Грузия е издигнат гранитен паметник , наречен Пътеводители . Набор от 10 насоки е изписан върху структурата на осем съвременни езика и по-кратко съобщение е изписано в горната част на структурата в четири древни езикови скрипта.

image

Първата насока гласи, както следва:

1. Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянен баланс с природата.

Служителят на ЦРУ д-р Колман разкри, че един от методите им за „поддържане на човечеството“ е да предизвикат „организирани епидемии от фатални бързодействащи заболявания“.

Използване На Ваксини За Намаляване На Човечеството

По време на разговор по TED Бил Гейтс повтори тази цел, когато буквално каза, че могат да се използват нови ваксини за намаляване на населението на света с 10 - 15%! (16)

image

Сега на земята има 6,7 милиарда души, а скоро ще има 9 милиарда. Въпреки това можем да намалим този брой с десет до петнадесет процента, ако свършим добра работа с нови ваксини, здравеопазване и контрол на раждаемостта “. - BILL GATES, ПРОДАВАЧ НА ВАКСИНИ

Covid19 Ваксина За Контрол На Популацията?

Майк Адамс е публикуван учен по храните, автор на научно-популярната книга Food Forensics и основател на акредитирани от ISO лаборатории CWC.

Преди години той каза следното:

 

„Инженерно биооръжие ще бъде пуснато в населени места. Ще има призиви за огромно държавно финансиране на индустрията на ваксините, за да излезе с ваксина. По чудо ще имат ваксина, разработена за рекордно кратко време. Всички ще трябва да се подредят и да направят тази ваксина. “

Наистина има пускане на конструирано биооръжие, последвано от мандат за ваксини, огромно държавно финансиране за ваксиналната индустрия и ваксина, която се разработва за рекордно кратко време.

Останалата част от посланието му е, че тази ваксина бавно ще започне да убива милиони - ако не и милиарди - хора в рамките на няколко години. Това ще бъде ваксина за смяна на убийствата, предназначена да намали населението на света.

РЕЗЮМЕ: ПАНДЕМИЯТА ПЛАНИРАН ЛИ Е?

Хиляди лекари наричат ​​пандемията глобално престъпление и световна диктатура със санитарно оправдание.

Две години преди Covid-19 да излезе на световната сцена, Европейският съюз, САЩ, Китай и други държави изведнъж започнаха да изнасят десетки милиони тестови комплекти за Covid-19.

През 2013 г. музикант прогнозира глобална пандемия с коронавирус и казва, че това ще се случи през 2020 г. Той знаеше това заради лично разследване на така наречените „теории на конспирацията“.

През 2017 г. Антъни Фаучи гарантира изненадващо огнище на инфекциозно заболяване по време на първия мандат на администрацията на Тръмп.

Точно преди избухването на пандемия на коронавирус, Бил Гейтс организира глобално учение за пандемия на коронавирус: Event201.

Точно преди избухването Глобалният съвет за наблюдение на готовността каза на света да бъде готов за пандемия на коронавирус.

През 2018 г. Институтът за моделиране на болести обяви глобална пандемия с грипен вирус с произход от Китай в района на Ухан.

През 2018 г. Бил и Мелинда Гейтс обявиха, че през следващите години ще има глобална пандемия от инженерно създаден вирус.

Коронавирусът SARS-CoV-2 е създаден в лабораторията за биологична безопасност ниво 4 в Ухан, която е получила милиони долари от Антъни Фаучи.

Няколко филма описват пандемията на коронавируса с много подробности и дори споменават хидроксихлорохина като лек.

Летните олимпийски игри през 2012 г. изиграха пандемия от коронавирус по време на откриването им.

Разследващият журналист Хари Вокс прогнозира през 2014 г., че ще бъде причинена глобална пандемия, така че „управляващата класа“ може да осъществи по-високо ниво на авторитарен контрол.

Разследващият журналист Антъни Пач прогнозира глобална пандемия с изкуствен вирус, който ще бъде използван за налагане на ДНК променяща ваксина върху човечеството.

Д-р Кари Мадей изучава ДНК и ваксини в продължение на десетилетия и казва, че планът е да се използва ваксината Covid-19 за стартиране на процеса на трансхуманизъм: препрограмиране на човешката ДНК.

Служителят на ЦРУ д-р Джон Колман изучава тайни общества и казва, че тяхната цел е да обезлюдят земята чрез организирани пандемии от фатални бързодействащи заболявания.

В щата Джорджия през 1980 г. е издигнат огромен паметник с десет насоки за човечеството на осем езика. Първата от тези „десет заповеди“ е, че човечеството трябва да бъде намалено до половин милиард души.

Бил Гейтс заяви по време на разговор на TED, че могат да се използват нови ваксини за намаляване на населението на света с 10-15%.

"Здравният рейнджър" Майк Адамс преди години предсказа това, което виждаме да се случва сега: пускането на инженерно разработено биооръжие, последвано от мандат за ваксини, огромно държавно финансиране за ваксиналната индустрия и ваксина, която се разработва за рекордно кратко време. Той също така прогнозира, че тази ваксина ще убие безброй хора в рамките на няколко години.

През 2010 г. Фондация Рокфелер публикува „Сценарий за бъдещето ...“, в който те описват предстояща глобална пандемия, която трябва да доведе до прилагането на авторитарен контрол над хората, който след това ще се засили след пандемията.

През 2020 г. те публикуват наръчник за това как да се създаде този свят на контрол, с ръководство стъпка по стъпка. Те казват, че животът не може да се върне към нормалното, докато светът не стане „заключен“ с този контрол отгоре надолу от авторитарните правителства.

Наистина виждаме, че Бил Гейтс и много други по света веднага превземат контрола по безпрецедентни начини, като прилагат идентификационни номера на ваксини, микрочипове, които ще се имплантират на хората, налагат носенето на маски за лице, социално дистанциране, принудително заключване, проследяване на екстремни контакти , и така нататък.

Част от този контрол отгоре надолу е екстремна цензура на всеки един глас от лекари, учени или други експерти, които критикуват случващото се.

Всички Прогнози Бяха Направени Малко Преди Това Да Се Случи

Имайте предвид, че всяка една прогноза за тази пандемия беше обявена няколко години или дори месеци преди да се случи. Това е важно.

Гейтс и Фауци лъжат публиката си, когато казват, че „историята ни казва, че това ще се случи“, но няма историческа основа за гарантиране на появата на глобална пандемия на коронавируса в рамките на няколко месеца или години.

Никога в историята не се е случвало подобно нещо в такъв глобален мащаб.

Фактът, че подобно историческо уникално събитие беше предсказано много подробно - от филми, предавания, следователи, лекари, тези, които финансират лаборатории, които развиват тези вируси, тези, които печелят милиарди от тези пандемии, тези, които искат да създадат съвсем ново ниво на контрола в нашия свят и т.н. - показва, че е планирано.

Има Ли Признаци, Че Пандемията Се Манипулира?

Досега разгледахме индикации, че пандемията е била планирана предварително. Ако наистина е дирижирано, това също трябва да е очевидно по време на пандемията. Планираната пандемия също е контролирана пандемия.

Планът За Контрол Над Света

Може би сте чували думата „глобалисти“ и преди, но за тези, които не са запознати с нея: това са хора по целия свят, които планират да създадат едно глобално правителство, за да могат да имат пълен глобален контрол върху здравето, религията, финансите - всичко.

Основни играчи в това са ООН , Световният икономически форум , Световната здравна организация, Европейският съюз, Международният валутен фонд и много други.

Наскоро те се събраха в събитие, наречено DAVOS, където изразиха как пандемията ще бъде използвана за разгръщане на техните планове.

Ето някои от изявленията, които те направиха: (18)

„Сега е историческият момент във времето, не само за борба с вируса, но и за ОФОРМЯНЕ НА СИСТЕМАТА.
Пандемията представлява прозорец с възможности за НУЛИРАНЕ НА СВЕТА.

Светът трябва да действа съвместно и бързо, за да ПРЕОБРАЗИ ВСИЧКИ АСПЕКТИ на нашите общества и икономики, от образователни до социални контакти и условия на труд.

ВСЯКА СТРАНА, от Съединените щати до Китай, трябва да участва и всяка индустрия, от нефт и газ до технология, трябва да бъде трансформирана. " - Клаус Шваб, финансист на Световния икономически форум

Основен лидер на гобализма е Световният икономически форум, основан от Клаус Шваб. Той създаде „въртящо се колело“ с всичките им цели. На него можем да видим следните три „проекта“: Covid19, последван от Global Governance и Internet Governance.

image

image

Добро четене: Отговорът на коронавируса е новият световен ред / Програма 2030

 

image  

 Никой Не Иска Тези Организации

Нито един човек на земята не е гласувал тези организации дори да съществуват, камо ли да поемат пълния контрол върху живота ни, семействата, общностите, работните места, здравеопазването, индустрията и др. И все пак те се представят като нашите „световни лидери“, които планират цялото ни бъдеще.

Световната здравна организация се представя като глобален шеф на нашето здраве, без никой от нас да е избрал за тях.

Те прилагат тирания в масовите медии и социални медии, където не е разрешено изразяване на медицински или научен опит, освен ако това не е в съответствие с насоките на тази „Световна“ организация.

Десетки хиляди лекари и учени са цензурирани по целия свят от Facebook, Youtube и Twitter. Защо? Защото тези гиганти в социалните медии заявяват, че САМО казаното от Световната здравна организация е вярно.

Цялото човечество трябва да се подчини на тези хора, които са се позиционирали над всички нас, без никога да искаме нашето мнение или дори да се консултираме с други медицински експерти.

Всъщност всеки медицински експерт, който се обявява против техните решения, е цензуриран.

Това означава пълна загуба на медицинска свобода, загуба на свобода на словото, загуба на истинската наука, загуба на истинска журналистика и налагане на диктатури от организации, за които никой не е гласувал, ръководени от хора, които никой не е искал и въпреки това те просто превземат собствеността върху нашия свят.

Те са големият дебел среден побойник на детската площадка, който играе началник над всички.

Световната Здравна Организация Се Управлява От Терорист

Ръководителят на здравната организация на Word, Тедрос Адханом Гебрейес , е член на насилствена революционна комунистическа партия в Етиопия , Народен фронт за освобождение на Тигрей. (19)

image

Министерството на вътрешната сигурност ясно заявява:

„TPLF се квалифицира като терористична организация от ниво III ... въз основа на нейната насилствена дейност ...“

Нека това стигне до вас: човекът, ръководещ Световната здравна организация, е буквално комунистически терорист , участвал в убийството на хиляди невинни хора, опитвайки се да наложи комунизъм на Етиопия.

И този човек тормози целия свят, казва на всички нас какво можем и какво не можем, цензурирайки всеки медицински специалист, който има различно мнение, изисквайки сляпо подчинение от цялото човечество, като същевременно налага мандати да бъдат ваксинирани от техния финансов спонсор номер едно : Бил Гейтс .

Това ли е светът, в който искате да живеете отсега нататък?

Все Повече Пандемии, Докато Човечеството Се Подчини

Тези глобалисти дори заплашват човечеството с повече страдания, ако не се подчиним на техния пълен контрол. Принц Чарлз наскоро се присъедини към DAVOS и публично заяви:

„Ще има все повече пандемии, ако сега не направим„ голямото нулиране “.“ (18)

Бил Гейтс вече нарича това „пандемия“ и говори за „пандемия две и три“.

Изследователят, който още през 2013 г. прогнозира пандемия на коронавирус през 2020 г., последвана от бунтове, каза, че планът е да се създадат поредица от пандемии през 2020-2030 г.

Това десетилетие е избраната времева рамка, за да превърне света в една голяма бананова република, управлявана от луди властолюбиви мъже, които обезлюдяват земята и поробват останалата част от човечеството.

Те планират да причинят колкото се може повече пандемии, за да пречупят гърба на човечеството, докато всички се подчинят на глобалния им контрол.

Започвате ли да разбирате защо повече от 500 лекари от Германия, 600 лекари от Испания, хиляди медицински експерти от САЩ и много други по целия свят наричат ​​тази пандемия „глобално“ престъпление?

Лидерите На Католическата Църква Предупреждават Човечеството

Архиепископ и няколко кардинали от Римокатолическата църква написаха писмо до човечеството, за да ни предупредят за глобална тирания под прикритието на Covid-19.

Това е откъс от това историческо послание, което е преведено на много езици и е изпратено до лидери по целия свят. (20)

„Имаме основания да вярваме, въз основа на официални данни за честотата на епидемията, свързана с броя на смъртните случаи, че има сили, заинтересовани да създадат паника сред световното население с единствената цел да наложат трайно неприемливи форми на ограничение относно свободите, контрола върху хората и проследяването на движенията им. Налагането на тези нелиберални мерки е обезпокоителна прелюдия към реализацията на световно правителство извън всякакъв контрол. "

Има Ли Надежда? Какво Можем Да Направим?

Има ли надежда за нашето бъдеще или сме предадени на безмилостните ръце на тези нечестиви мегамилиардери, които искат да обезлюдят земята и да поемат тотален контрол над човечеството?

image

Да, има надежда. Бъдещето е по-светло, отколкото дори можем да си представим!

Това не е сценарий за гибел и мрак, а призив за събуждане за човечеството да спре да вярва сляпо на мафиотските медии и перверзните политици и да се издигне като едно за бъдещето на свободата.

Каня ви да се присъедините към уникално и историческо движение на Глобалните борци за свобода, които ще доведат човечеството в нова ера на надежда, възстановяване и повече свобода, отколкото някога сме познавали.

Източник: StopWorldControl.com / Референции:

1: Немска група лекари за информация

2: Испанска група от лекари за истината

2B:  Ричард Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 през 2015 г.

2C: Световната банка показва планирана крайна дата на проект COVID-19

3: Fauci гарантира избухване през следващите две години.

4: Бил Гейтс обяви глобална пандемия

5: Мелинда Гейтс казва, че най-голямата заплаха за хуманитарните науки е инженерният вирус

6: Текст на песен от 2013 г., която предсказва пандемията на коронавируса през 2020 г.

7: Хари Вокс прогнозира глобалната пандемия

8: Робин де Руйтер предсказва блокировки

9: Сценарий за бъдещата описана глобална пандемия

10: Андрю Куомо разговаря с Бил Клинтън за авторитарен контрол

11: Бил Гейтс говори за цифров идентификатор за контрол на хората

12: Свързване на ваксините с цифров идентификатор

13: Гейтс има патент върху технологията за проследяване на тялото навсякъде

14: Гейтс иска глобална система за наблюдение

15: Изтеглете книгата на офицера от ЦРУ Колман

16: Гейтс говори за намаляване на световното население с помощта на ваксини

17:  Десетки милиони тестови кисти Covid-19 бяха изнесени от ЕС, САЩ, Китай и т.н. през 2017 и 2018 г.

18:  DAVOS и събирането на глобалистите

19:  Ръководителят на Световната здравна организация е член на насилствената терористична група

20: Писмо от архиепископ и кардинали до човечеството                                    


Гласувай:
2
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://bgprevedi.com/what-no-one-is-saying-about-the-lockdowns/
09.09 03:41
ГЛЕДАЙТЕ ГО...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 6302115
Постинги: 1557
Коментари: 13890
Гласове: 30041
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930