Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.07.2021 13:55 - КАКВО КАЗВАТ ФАКТИТЕ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 686 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.07.2021 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НА ZETA TALK БЮЛЕТИН
ЗА ВСЕКИ КАПАЦИТЕТ НА МИСЛЕНЕ И РАЗБИРАНЕ

През тези месеци и години на пандемията Covid-19, Индия се справи сред най-добрите с малко смъртни случаи . Това се дължи на либералната употреба на HCQ, която притъпява инфекцията, за да може да се установи имунитетът на стадото. Миналия декември 2020 г. в Тайван беше взривен завод за производство на HCQ . Сега Индия, която има огромно население и е предназначена да потъне под вълните, е засегната от нов „мутант“ на Covid-19. За зетите всичко това е свързано. 
image

Индия COVID19: Вирусната катастрофа се влошава, „Ужасни“ седмици напред
4 май 2021 г.
https://www.foxnews.com/world/horrible-weeks-ahead-as-indias-virus-catastrophe-worsens Инфекциите и смъртните случаи на COVID-19 се увеличават с тревожна скорост в Индия, без да се вижда краят на кризата и водещ експерт, предупреждаващ, че следващите седмици в страната с близо 1,4 милиарда души ще бъдат "ужасни". Официалният брой на случаите на коронавирус в Индия надхвърли 20 милиона, като почти се удвои през последните три месеца, докато смъртните случаи официално са преминали 220 000. Колкото и да са зашеметяващи тези цифри, се смята, че истинските цифри са далеч по-високи, което е очевидно отражение на проблемите в системата на здравеопазването. Индия постигна нов мрачен рекорд с 3 689 смъртни случая от COVID-19 за един ден
2 май 2021 г.
https://www.aljazeera.com/news/2021/5/2/vote-count-in-five-indian-states-underway Индия регистрира най-смъртоносния си ден от коронавирусната пандемия, но с 3689 смъртни случая през последните 24 часа и още една държава влезе в блокировка, тъй като скърцащата здравна система в страната не може да се справи с огромния брой случаи. Федералното правителство също е обвинено, че не е отговорило на предупреждението в началото на март от собствените си научни съветници, че в страната се задържа нов и по-заразен вариант. Най-големият производител на хидроксихлорохин в Индия „Game-Changer”; има достатъчно капацитет
7 април 2020 г.
https://www.thehindu.com/news/national/india-biggest-producer-of-game-changer Индия произвежда 70% от световните доставки на хидроксихлорохин.

image

Австралия предупреждава гражданите за затвор и 50 000 долара глоба, ако се върнат от Индия
на 3 май 2021 г.

https://www.yahoo.com/news/australia-warns-citizens-jail-50

Дори в пандемичната ера на затворените граници най-новото ограничение за пътуване в Австралия се откроява: Всеки, включително австралийски граждани, който пристигне в страната след посещение в Индия през предходните 14 дни, може да получи до пет години затвор, глоба от 50 000 долара или и двете.

image

С новите варианти тестовете COVID-19 ще продължат ли да работят?
9 април 2021 г.

https://www.path.org/articles/new-variants-will-covid-19-tests-still-work/

От приблизително 70 теста, които сме оценили, само 22 са имали публично достъпна информация от производителя за ефективността на откриване на варианта B.1.135 (първоначално докладван в Южна Африка) и само 20 за варианта P.1 (първоначално докладван в Бразилия и Япония ).

ZetaTalk Предупреждение 05.31.2021: 

Това, което се причинява на внезапното покачване на смъртните случаи в Индия? 

Индия се отличава с ниска смъртност поради либералната употреба на HCQ, хидроксихлорохинът, който се произвежда в Индия от местните дървета.

 По този начин населението му има устойчивост към инфекция, но не е имунизирано.

 Имунитетът възниква от действителното наличие на Covid-19 или ваксинирането.
 Всички инфекциозни заболявания процъфтяват в претъпкани условия, а Индия има огромно население в гъсти населени центрове.

 Това каза, какво промени динамиката, при която HCQ държеше Covid-19 под контрол в Индия? 
 

Съобщава се, че вариант на Covid-19 се появи в Индия през март. 

Ранни варианти са докладвани във Великобритания, Южна Африка, Бразилия и Япония.
 Тези ранни варианти не променят усилията на ваксината, нито водят до задушаване на болниците от умиращи пациенти. 

Това, което прави ситуацията в Индия различна, е, че настоящата криза не е причинена от естествен вариант Covid-19, а нов вариант, който е устойчив на HCQ. 

Този нов вариант е генетично конструиран и умишлено разпространен, за да блокира емиграцията от Индия.


Неслучайно този нов вариант Covid-19 се появи, след като комплексът Nibiru стана толкова видим в небето и бензинът в опашката на Nibiru започна бомбардиране на света.

 Очакваше се това да се случи през януари 2021 г., така че елитът имаше време да се подготви.

 Когато Covid-19 се смята от мнозина за инженерна пандемия, това беше, както заявихме, естествено явление.
 Но теоретиците на конспирацията са прави, че са били планирани насочени пандемии с наличните инструменти.


Забележително е, че Австралия силно блокира всеки, който идва от Индия.

 Австралия има опит в бруталното отношениена емигранти от Азия.
 Само елитът, който идва с пари, е добре дошъл.

 Китай също блокира имиграцията от Индия, но го прави, защото собствената им тежест върху населението е огромна. 
Този нов вариант може да бъде противодействан от ваксините Covid-19, но Индия бавно ваксинира хората си, така че емиграцията ще бъде блокирана за дълго време. 
Това няма да се окаже единствената маневра, която елитът ще използва, за да извайва света с наближаването на времето на полюсната смяна.

Силно клатушкане

В началото на сагата ZetaTalk зетите подробно описаха последните седмици - 7,3 седмици, които включват 3-те дни на мрака и завършват с часа на смяната на полюсите .
 Последните седмици са изстреляни от Земята, която се върти напред-назад в тежко клатушкане и след това се търкаля в 3-те дни на мрака. 

Но тежко клатушкане може да се случи понякога доста преди последните седмици, причинено от сблъсъка на Тъмния близнак и Венера със Земята, и магнитния и гравитационния сблъсък с Нибиру. 

Това често е изобразявано в Житните кръгове .
image
Какво би довело до такова временно тежко клатене? Тежкото разклащане е по-малко от полюсното изместване, тъй като по време на смяната на полюсите кората се променя, но с водата в движение продължава до 500-600 фута прилив. Потенциалът на прилива при наводнение по време на силно колебание да бъде по-скоро като цунамито от 2004 г. Ache , което се издигна до 100 фута височина и се превърна като прилив.
image

ZetaTalk  Предупреждение  08.25.2011: 

Нибиру се приближава главно отдясно, в своята ретроградна орбита, макар и до известна степен Сънсайд на път, излизащ от Слънцето. 

Тежкото колебание ще бъде просто преувеличение на съществуващото колебание, където магнитният N полюс се изтласква, тъй като сегашното му местоположение в Арктика близо до Сибир се преобръща над хоризонта.

 Тъй като земното кълбо се изтласква силно на север, водите в Тихия океан ще се хвърлят на юг, а водите в Атлантическия океан ще се блъскат в обратната посока, на север.

 За Тихия океан северните брегови линии ще бъдат изтласкани под океана, а за Атлантическия океан южните брегови линии ще бъдат изтласкани под океана. След това, 12 часа по-късно, това се обръща. Разхвърлянето ще бъде в посока N / S, напред и назад. Силното разклащане ще бъде с височина 200-300 фута.
 



ZetaTalk  Prediction  27.8.2016:
 
Има и други разлики между тежкото клатушкане и самата смяна на полюсите 
Докато Нибиру затяга хватката си върху планетите, уловени в чашата, Нибиру дърпа стабилно вдясно от Земята, а Земята и нейните сестри планети (Венера и Тъмният близнак) стискат вляво. Смяната на полюсите се отприщва, когато Венера и Тъмният близнак избягат от чашата, позволявайки на Нибиру да се приближи по-близо до Земята, но при силно колебание тези крайни позиции не са на мястото си. Нибиру все още не е директно вдясно от Земята, нито е близо.


С датата на смяната на полюсите, която сега е призната за 2026 г., в кой момент може да имаме временно сериозно клатушкане? Кога може да се случи това? Историята може да е ориентир. Обърнете внимание на температурните колебания и недостигът на реколта, описани в Китай, влизащи в последната смяна на полюсите преди 3600 години. По време на 
царуването на Chieh мраз през юли се случиха проливни валежи, сняг през лятото, провал на зърнените култури и нарушено въртене на Земята. Историята гласи, че това е продължило години наред .

През двадесет и деветата година на крал Кие, Слънцето беше затъмнено ... Крал Кий нямаше добродетел ... Слънцето беше в беда ... през последните години на лед Кие, образуван сутрин и студове през шестия месец. Силни валежи събориха храмове и сгради ... Небето даде сурови заповеди. Слънцето и Луната бяха ненавременни. Топло и студено време пристигна в безпорядък. Петте зърнени култури изсъхнаха и умряха.

image
В Колбрин Ной беше предупреден цели 2 години преди това, че е дошло времето да изгради своята дъга. Той беше предупреден цели 2 години преди потопа. 
Обърнете внимание, че подсказката, дадена на Ной, е, че продължава да има силно колебание, като Луната се движеше бързо през небето. Разбира се, това беше поне колебание .
 Тук отново Ной имаше предупреждения от години .

След това настъпи денят, когато Дамата на нощта смени дрехата си за друг оттенък и нейната форма се плъзна по-бързо по небето. Тресите й се стичаха отзад в злато и мед и тя се возеше в огнена колесница.

В Колбрин има подробно описание на смяната на полюсите, когато е настъпил еврейският изход, но не се споменава за недостиг на реколта. 
Страхът накара бременните жени да абортират.
 Имаха всички знаци в небето и изобилие от червен прах, но нямаха недостиг на реколта.

,,Тъмните дни започнаха с последното посещение на Разрушителя и те бяха предсказани от странни поличби в небето. 
Всички мъже мълчаха и обикаляха с бледи лица. Страхът вървеше по земята и жената стана безплодна от ужас, те не можаха да заченат и тези с дете абортираха.
 Дните на тишината бяха последвани от време, когато шумът от тръби и свирене се чуваше в Небесата и хората станаха като уплашени зверове без глава. ...
Мъртвите вече не бяха свещени и бяха хвърлени във водите. Този, който не отглеждаше зърно, сега притежаваше склад, пълен. 
Говедата бяха оставени без надзор да бродят по странни пасища, а мъжете игнорираха белезите им и убиха зверовете на съседите си. 
Никой мъж не притежаваше нищо.
 Публичните архиви бяха изхвърлени и унищожени и никой не знаеше кои са роби и кои господари. ...
Чумата беше по цялата земя, реката беше кървава и кръвта беше навсякъде. 
Тези, които пиеха от реката, го повърнаха.
 Прахът разкъсваше рани по кожата на човека и звяра. и никой човек не знаеше кои са роби и кои господари. ..."


Релето Zetas, което Crop Circles предупреди, че може да възникнат сериозни колебания, по много причини. 
Силата на отблъскването, която се предизвиква, когато Нибиру се доближи до Земята или Тъмните близнаци и Венера се блъскат, се приравнява на жужещо насекомо.
image
ZetaTalk Анализ 07.03.2004: 

Каква символика би могъл да използва създателят на кръгове, за да предаде борбата на този масивен планетарен магнит, 23 пъти по-голяма от масата на Земята, докато се опитва да пробие през претъпканата еклиптика, изправена пред масивен попътен вятър, но движена по пътя си от Силата на отблъскването от Слънце.
 Той натиска напред, но това създава допълнително пренаселеност, така че се връща малко назад, след това още едно натискане напред. 
Това не е ли досадното жужене на насекомо?
 Търси се баланс в потоците от частици и когато навлезете в страната на еклиптиката, където липсва тази струпване на частици,
Силата на отблъскването, която натиска Планета X напред по пътя си, има свободно царуване.
 Внезапен,


ZetaTalk Анализ 06.06.2009:
 
Символиката на бръмчащо водно конче е изобразен и преди, в кръга на реколтата.
 Обяснението ни беше по това време, че водното конче представляваше борбата, която Планета X води при пробиването на претъпканата еклиптика и това все още важи за този по-нов кръг на култури. 
Какво се е променило? 
Този път жирациите, които се случват по време на смяната на полюса, са изобразени на опашката на водното конче. Обръщания, от едната страна към другата. 
Времена, когато Земята ще има дълга нощ или кратка нощ. Това е, което придружава тежко клатушкане, което е един от първите сценарии, преминаващи през последните седмици.


Магнитните полета около Земята и Нибиру може да се сблъскат и със сигурност се отразяват в изкривения и разбъркан външен вид на диаграмите BATSRUS.

image
ZetaTalk  Prediction  31.5.2021 г .:
 
През годините, непосредствено предхождащи смяната на полюсите, динамиката на танца в игра се затяга и планетите могат внезапно да се приспособят, причинявайки залитане и потрепване на Земята. Действащите сили са импулсът на всяка планета в нейната орбита, пометена от метещите се ръце на Слънцето. Това е стабилно налягане. След това е гравитационната сила на отблъскванекоито могат внезапно да се изритат и да разбутат големи гравитационни тела. Това е прагово налягане, което се натрупва, докато се достигне точката на отскок.

Силата на отделните магнитни полета също е фактор, при който сливането на няколко полета заедно може внезапно да доведе, тъй като полетата около отделните тела са изтласкани заедно. Това е случайно събитие въз основа на положението в пространството и ефекта на заредената и метеща се опашка, която често е съединението за такова сливане на гравитационното поле. Тези магнитни полета се присъединяват и изключват непрекъснато и са променливи.
В средата на това Земята ще изпита aсмесване на сезоните . Това вече е в процес.


Оптимално това би трябвало да доведе до по-топла зима и по-хладно лято, но тъй като атмосферата ще се развихри, това също ще доведе до появата на повече бури, урагани и торнадо, където не се очаква нормално, и внезапни и непредсказуеми приливи и отливи. В допълнение към неоспоримите знаци в небето напоследък, че Нибиру е на Земята, това са предупредителни знаци, че обикновеният човек трябва да се премести на безопасни места и да се подготви да бъде самодостатъчен. Игнорирайте медийните лъжи и опитите да заглушите истината и се подгответе.

Друг пример за това как миналите проекти на Crop Circle се оказват актуални е тази скорошна снимка на заснемането на Комплекса Nibiru на 1 май в Сарасота, Флорида в сравнение с дизайна, положен през 2010 г.
image

ZetaTalk  Confirmation  5/31/2021:

Графиката 
Crop Circle идва до живот! „Двойната спирала“ е заснета на филм през 2003 г., когато Нибиру пристига, и сега отново се вижда. Това е друг пример, който демонстрира валидността и значимостта на дизайните на Crop Circle.

ZetaTalk Анализ 07/31/2010:

Ако кръгът на котвата Anchor показваше комплекса Nibiru, докато се оттегля, White Horse го показва, когато се приближава. Малките лунни вихри, които съставляват опашката на Котвата, са много отдалечени и трудно се виждат. Двете основни лунни вихри ще се виждат от двете страни, като пламват назад. И се показва струпването на магнитни частици пред Нибиру, докато той насочва своя N полюс към Земята, така че самият Нибиру е почти отблъснат от тази тълпа, изтласкан назад в този облак от магнетони, така че се движи бавно!

2026 г. Дата

От началото на сагата ZetaTalk през 1995 г. Zetas отказват да посочат прогнозната дата на смяната на полюсите.
 Техният отговор винаги е бил, че с определена дата, онези, които биха навредили на невинните и биха се възползвали от слабите, ще имат време да замислят и заловят.
 Дълговото робство със сигурност ве
че е насърчавано.
 Могат ли робските или трудовите лагери да са далеч назад?

image
Преди това бяха дадени само неясни изявления за датата. Исус каза, че никой няма да знае датата на завръщането си. Зетите са предоставили само поредица от събития, както са направили по време на техните 7 от 10 движения на плоча и подробности от последните седмици. В хадисите в своите 40 дни пророчествата са неясни и подлежат на тълкуване.

ZetaTalk Прием 28.02.2021 :

Ние, зетите, се питаме почти всеки ден кога ще настъпи часът на смяната на полюсите и винаги отговаряме с едно и също предупреждение - датата не е известна. 

Това беше и предупреждение от Исус, че никой няма да знае датата на завръщането си. Какво тогава трябва да се направи от текста на будисткия Учител, като се посочи в недвусмислено изражение вероятната дата на смяната на полюсите като 2026 г.? 
Това беше вярно, когато беше написано преди почти век, но небесният часовник има много сили, които трябва да вземе предвид и преминаването може да се ускори или забави, в зависимост от много фактори.


Защо зетите са решили да се ангажират с дадена дата по това време, след десетилетия, че датата не е известна? 

Съгласно Зетите, големите битки в Крайните времена са спечелени в полза на онези в услугата към други.

 Извънземните Pointy Head, които преди са били със седалище в Антарктика, са напуснали Земята. Там, където все още трябва да се извърши почистване, практиките на Молох се изкореняват.  

ZetaTalk Обяснение 05.31.2021:

 По време на обществения живот на ZetaTalk, който започна през 1995 г., ние заявихме, че датата на смяната на полюсите не е била известна. 

Това беше така, защото познаването на датата щеше да позволи на хората в услуга към себе си да се възползват от другите. 

Дълговото робство вече беше в процес и щеше да се увеличи. 

Ще бъдат дадени фалшиви обещания за осигуряване на безопасни места, за утвърждаване на роби или работни лагери.

 Придържайки датата на смяната на полюсите, съобразена с намерението на елита да отрече съществуването на Нибиру във всеки случай, тъй като те искаха статуквото да продължи възможно най-дълго.


Какво се промени, че ние от ZetaTalk сега потвърждаваме предупреждението на Буда? 

Битката за Крайните времена между Доброто и Злото се печели! Там, където тази битка се води зад кулисите, може да се чуе сблъсъкът на мечове. 

Острите глави в Антарктида, които подпомогнаха ритуала на жертвоприношенията на Молох, напуснаха Земята. 

Американската Хунта и Алиансът на бялата шапка в много страни унищожават тази практика, като политическото и роялти лидерството е заменено от двойки, където е необходимо.

image
Вече няма причина да се задържа датата. Основната грижа сега е да се преборим с властта на елита върху медиите. На обществеността не се казва истината. 

Заможните контролират медиите и не искат да заменят богатството си с фалит, когато обществеността се бунтува срещу робството на дълга и статуквото. Всичко това разбира се е в ръцете на човека, така че тези последни битки могат да се движат в много посоки. Възможността да помогнеш на ближния изобилства и може само да увеличи душата ти да стане по-мъдра и масивна.

статията е преведена от мен
от тук;
http://zetatalk.com/newsletr/issue764.htm?fbclid=IwAR0EhAPnQQaVEH5IhDB6EISQwY222vSmQx8NatgVtXUapd-99w0JoTwXPko








Гласувай:
1



1. mileidi46 - ПРЕПОРЪЧВАМ:
11.07.2021 14:08
ВЛЕЗТЕ В НАСТРОЙКИТЕ ПОД ВИДЕОТО И ПОТЪРСЕТЕ АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД ЗА ДА ВКАРАТЕ БГ.СУБТИТРИ...
АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ТЕКСТА ...

https://www.facebook/100069277512469/videos/187571986716508
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8366667
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930