Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.07.2021 14:56 - СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 747 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 10.07.2021 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Индия: подадена е наказателна жалба срещу GAVI, Бил Гейтс, Fauci ...

Иска се смъртно наказание  

Публикувано на 8.07.2021 г. 19:05
 Автор (и): FranceSoir
- А+ А  

image

Индийската адвокатска асоциация пише до министър-председателя на Индия Шри Нарендра Моди и министъра на вътрешните работи Шри Амит Шах, призовавайки ги да вземат под внимание жалбата DHLTH / E / 2021/09973 от 1 юли 2021 г., подадена от генералния секретар на Съвета по правата на човека (HRSC ) MA Shaikh, срещу д-р Soumya Swaminathan, главен учен на Световната здравна организация (СЗО) и други.

Това оплакване ги призовава да предприемат незабавни действия срещу подсъдимите и да издадат подходящи указания на правните органи за разследване на случая и незабавни действия. Това следва две официални известия, изпратени от IBA до СЗО (срещу д-р Soumya Swaminathan, както и срещу Tedros Ghebreyesus), които до момента остават без отговор.

Адвокат Дипали Ойха обяснява това подробно в разбора си .

Оплакването от 132 страници призовава министрите да разгледат спешно ситуацията и особено „сериозността“ или „екстремната гравитация“

въпроси, които се задават, които засягат не само индийските граждани, но и безопасността, оцеляването и благосъстоянието на цялото човечество.

Тази обявена и очаквана жалба взема предвид елементите на реакция към управлението на епидемия (четирите стълба, изброени от проф. McCullough ), както и публикациите на различни медицински асоциации (FLCCC, AFLDS, IHU) в полза на ранното лечение. които са алтернатива на масовата ваксинация , казва Пиер Кори. Това се потвърждава от обратната връзка на опит на много индийски лекари в щатите, които са изпълнили насоките на Министерството на здравеопазването за ивермектин и хидроксихлорохин.. В тази огромна държава можем да наблюдаваме ефекта от масовата ваксинация, както и от ранните и профилактични лечения на индианци, за да управляваме по-добре епидемията. Индийците претърпяха същите ефекти на цензура, потискане на „разказа“ и научни данни като тези, наблюдавани в други страни. Върхът е периферната здравна агенция (DGHS), която премахна ранните лечения, когато никога преди това не беше изразила мнение по този въпрос, демонстрирайки вероятното улавяне на определени власти от външни влияния. Не забравяйте, че Министерството на здравеопазването е запазило ранното лечение в своите препоръки и е единственото компетентно. За разлика от Франция, здравните власти (министерство) два пъти отстояват позицията си в полза на ранното лечение, поставяйки под съмнение мненията на СЗО срещу сдружения на адвокати, чиито спонсори не са идентифицирани.

Обхватът и исканията на жалбата са ясно установени:
==============================================================

1- незабавно решение за изпълнението на 72-ия доклад на Парламентарната комисия и препоръки за разследване и наказателно преследване на членовете на кабинета на „токсичния филантроп“ и на Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ на Съюза на ваксините (GAVI) и съответните длъжностни лица от Индийския съвет за медицински изследвания (ICMR), които бяха виновни за смъртта на осем момичета в резултат на употребата на неоторизирани, незаконни и неодобрени ваксини;
(Бележка на редактора: Фондация „Бил Гейтс“ беше призната за виновна от 72-ра парламентарна комисия, така че те могат да бъдат преследвани отново и съдилищата да ги осъдят въз основа на доказателства и доклади за разследване

HRSC и IBA сега призоваха властите да предприемат подходящи действия, за да проследят констатациите от 72-ия доклад на парламентарната комисия.)

===================================================================
2- незабавна директива до Централното бюро за разследване (CBI) за записване на първия информационен доклад (FIR) за разследване и строги действия (съгласно членове 115, 109, 302, 307, 304, 419, 420, 471, 474 , 188, 505, r / w 120 (B) & 34 от IPC и раздели на Закона за управление при бедствия от 2005 г. и други разпоредби на специални актове срещу всички елементи срещу националния интерес, срещу човечеството и био-терористите) на " Pharma Group "," Tech Group "и" Cyber ​​Harceleurs ", които са замесени в престъпления срещу цялото човечество, водещи до геноцид , причинени от техните актове на извършване и от пропуски, свързани с пандемията Covid-19.
============================================================

3- заповеди с незабавно действие на съответните органи:

и) издава съобщения за полицейски арест и заповеди за арест срещу обвиняемия, чието значение е prima facie доказателство;

ii) да започне защитно действие срещу всички обвиняеми и техните компании;

(iii) Започнете да разпитвате обвиняемия в ареста;

iv) Извършете тест за откриване на лъжа, тест за картографиране на мозъка, тест за наркотици на всички основни обвиняеми като д-р Soumya Swaminathan, д-р Randeep Guleria, г-н Arvind Kejriwal д-р Tedros Adhanom Ghebreyesus, д-р Anthony Fauci, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey и други.
=========================================================

4- незабавни указания до всички власти за

(i) да проучи сериозно Бялата книга на американските фронтови лекари (AFLDS) относно Covid-19 и експерименталните ваксини.

ii) да не принуждава никого да бъде ваксиниран и да спазва стриктно решението на Върховния съд и различни висши съдилища относно основното право на всеки гражданин да избере лечението си.

iii) информира обществеността за реалните опасности от ваксината .

iv) да обучава обществеността за други доказани , безопасни и по-ефективни лекарства .

v) да не разпространява страх от нова вълна, без да проверят научните доказателства.
================================================

5- подходяща директива съгласно доклада, представен от Комитета на експертите до кабинета на министър-председателя с препоръки да не се прилагат ваксини на хора, които са се възстановили от инфекция Covid-19 и които са развили антитела.
=========================================================

6- Незабавни директиви за осигуряване на защита на всички податели на сигнали и техните свидетели, които вече са изложили и продължават да разкриват Съюза, включващ BIG PHARMA, BIG TECH и BIG SCIENCE.
===================================================================

7- Указание за създаване на отделна анкетна комисия за внезапния вятър на паника по време на втората вълна на коронавирус в Индия, която е подхранвана от непрекъснати медийни съобщения за недостига на кислород.
 И защо споменатият хип изчезна веднага след като разследването на „Инструменталния комплект“ беше започнато от полицията в Делхи.

 ====================================================

Основно обвинение в конспирация срещу обвиняемия

Жалбата (параграф 26) е срещу всички обвиняеми, които са длъжни да отговорят на основното обвинение въз основа на документи, доказателства и доказателства със забележителен характер:

Основният обвиняем Бил Гейтс и неговите съюзници в GAVI (Глобален алианс за ваксини и имунизация) измислиха заговор за създаване на фиксиран пазар за ваксините и други лекарства и в този заговор те се присъединиха към други обвиняеми. 

Останалите са д-р Антъни Фаучи, главен медицински съветник на президента на Съединените щати, г-н Тедрос Адханом Гебреесус, генерален директор на СЗО, д-р Сумия Суминанатхан, главен учен в СЗО, Марк Зукърбърг, главен изпълнителен директор на Facebook, Джак Дорси, главен изпълнителен директор на Twitter , Стив Чен, Чад Хърли и Джавид Карим, YouTube (Google), Арвинд Кейривал, главен министър, Делхи и други, посочени в приложение Т13, или тези, които могат да бъдат обвинени след пълно разследване.

В параграф 26.3 можем да прочетем, че обвиняемият е извършил публичен акт в съответствие с конспирация . Те са обвинени в актове на извършване и бездействие, че:

i) са създали неверни данни .

ii) нечестно изтрити и скрити реални данни .


iii) изкривени материални факти.

iv) създава разказ и сюжет.

v) да въведе „предварително планирани“ политики в YouTube, Twitter, Facebook и др .; за потискане на истината и предотвратяване разпространението на реална информация

vi) потискане на оригиналната и научната информацияплатформи като YouTube, Twitter и други въз основа на "фалшиви политики и условия", които противоречат на науката.

(vii) публикува фалшиви и спонсорирани „проверки на факти“, за да противоречи на истината и по този начин да обърка общественото съзнание; тя имаше за цел да обезсърчи хората, учените и лекарите, които разполагат с научни данни.

viii) успяха да „заловят“ правителствените здравни агенции в много страни, за да получат политики и правила, формулирани според техните скрити цели.

ix) да доведе до смърт на хора, като гарантира, че те не трябвада имат достъп до или получаване на лесно достъпни, безопасни и достъпни лекарства като ивермектин, хидроксихлорохин, витамин D3 и др. и аюрведични, както и натуропатични лечения.

х) генерира страх в съзнанието на хората, така че ваксината да може да бъде представена като единствената алтернатива за лечение и по този начин да се спасят хората; като по този начин улеснява пътя към разрешение за спешна употреба (EUA) на неодобрената ваксина.         

xi) изтри данните за опасните ефекти на ваксината, както и за употребата на много „ad hoc“ лекарства, покриващи нейните ефекти.

xii) заблудени, скрити или потиснати данни за неефективността на ваксинатаи смъртта на много хора и много лекари. Това доведе до загуба на ориентация на хората, причинени от заблудите на „сламения човек“.

xiii) Недокладване на смъртни случаи от ваксини чрез създаване на правила в тяхно удобство.

xiv) се опита да се противопостави на истинската наука с помощта на реторика, тоест фалшивата наука, носена от заблудите на „сламения човек“, интелектуална непочтеност и псевдонаучни теории на конспирацията.

xv) В допълнение, ръководителят на заговора и ръководител на Съюза на ваксините г-н Бил Гейтспреди това е осъждан за незаконни и неразрешени опити за ваксина и причиняване на смъртта на осем момичета. В своя 72-ри доклад от
=====================================================
28.08.2013 г.

Парламентарната комисия на Индия Раджа Сабха вече препоръча правни действия срещу членове на борда на фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, служители на ICMR и други обвинени различни длъжностни лица в тези отвратителни престъпления срещу човечеството.

xvi) Всички обвиняеми са били и са наясно, че чрез своя акт на извършване и бездействие те ще причинят смъртта на милиони невинни хора . Те обаче избраха парите пред човешките ценности. Те са престъпниците на човечеството. Те са виновни за геноцид. Те извършиха масови убийства хладнокръвно.

Те отнеха поминъка на обикновения човек и направиха живота на бедните ад. Поради техните конспирации много хора, които успяха да оцелеят, като приемат токсичните си лекарства, сега страдат от сериозни странични ефекти, които влошиха живота им.

Те не заслужават никакво съчувствие или снизхождение.
 В противен случай това ще бъде несправедливост за всички жертви и несправедливост за цялото човечество.
==================================================

Минималното изречение в този случай ще бъде:

а) смъртното наказание
и
б) изземването на цялото им движимо и недвижимо имущество и равното им разпределение между всички народи по света.
===================================================

Други важни въпроси също са споменати в жалбата в параграф 2, но следват същите основания, които включват поставянето под въпрос на PCR тестове, цензура и невъзможността лекарите да обсъждат в социалните мрежи, без да рискуват цензура.

Жалбата е подадена на 1 юли 2021 г. и Индийската адвокатска колегия изпраща свое писмо за представителство, подписано от г-н Дипали Оджха, с молба към министър-председателя и министъра на вътрешните работи на Индия да предприемат действия след жалбата на HRSC.

Пълната жалба е достъпна по-долу: 
 Жалба [PDF]

www.indianbarassociation.inАвтор
(и): FranceSoir

СПОДЕЛЕТЕ ТОЗИ СТАТИЯ:
мой превод от тук:

https://www.francesoir.fr/societe-sante/plainte-oms-india-peine-de-mort?fbclid=IwAR1H309g-tJEVtSCm8tLKIfdChMh_9ZAC4WzdoavuQpOIuWQffBXiuw9Yao

10 фази на геноцид
https://www.facebook.com/erika.sohler/videos/119758553581076












Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Джон Макгрийви-американският ...
10.07.2021 15:11
Джон Макгрийви-американският кандидат за сенатор MD 2022.
,, Казаха ми повече от един човек в голяма изследователска болница, потвърдено на друго място. Че е имало толкова високо наличие на негативни реакции към ваксината срещу covid, че ваксината ; е променена.
Пратките включваха процент плацебо / физиологичен разтвор. Това е напълно неутрално общо взето вода и те не правят нищо. Това е направено от фармацевтични компании и Bi-den manager заедно. Това е направено, за да смекчи докладите за отрицателни реакции.
Направете администрацията да изглежда по-компетентна. Направено е, за да се смекчи въздействието на тези отрицателни реакции върху фармацевтичната компания. А беше с цел печалба, защото ваксините стават безполезни заради мутации
Двудневната администрация отново напълно осъзнава и го подкрепя, за да не се смущава от лошите им решения. Той наля стотици хиляди в тази страна безконтролно и много заразени. Ваксината се разрежда в тази държава. За още едно голямо заключване.
Фирмите получават милиарди за ваксината и доставят вода. Тогава настъпва нова мутация и започва отново. Повторно изплакване с пяна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8368841
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930