Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.06.2021 11:13 - ШОКИРАЩ ДОКУМЕНТ( ПРОЧЕТЕТЕ)
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1485 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 27.06.2021 11:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес получихме от анонимни източници шокиращ документ, намерен в Deep Web, но не можем да потвърдим неговата достоверност.

Ако е автентичен документ, това наистина би било сериозно свидетелство, което би потвърдило създаването и създаването на операция „Корона“ с нейните „варианти“, за налагане на здравна диктатура с цел социална дестабилизация, за установяване на нечовешки и терористични правила .

Като алтернатива, предвид надеждността на нашия източник, ние вярваме, че е много вероятно документът да е съставен от хора, които знаят фактите, които са искали да оставят следа с имената на отговорните лица и графика за изпълнение на престъпния проект .
Писателят, д-р Нийл Морис Фъргюсън (говорихме за това тук и тук), е британски лекар, епидемиолог и професор по математическа биология, фокусиран върху епидемиологията на инфекциозните болести, предавани на хора и животни.
Той е директор на Института за анализи на болести и извънредни ситуации Абдул Латиф Джамил (J-IDEA), председател на катедрата по епидемиология на инфекциозните болести в Общественото училище по здравеопазване и заместник-канцлер по академично развитие на Медицинското училище в

Императорския колеж в Лондон. Февруари 2020 г., по време на пандемията на COVID-19, която започна в Китай, Нийл и неговият екип използваха статистически модели, за да преценят, че броят на случаите, заразени с COVID-19, не е напълно открит в Китай.


По-долу е преводът на получения документ:

На д-р Франк Атертън, д-р Майкъл Макбрайд, д-р Сюзън Маши, д-р Грегор Смит, д-р Ричард Тейлър, сър Патрик Вайанс, д-р Джонатан Ван Там, Крис Уини От: Нийл М Фъргюсън Дати: 14 юни 2021 г.

Относно: Следващи стъпки -

Постоянно заключване на Обединеното кралство (Частно и поверително)

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ ПОСТОЯННО ЗАКЛЮЧВАНЕ В БЪЛГАРИЯ (ЧАСТНО И ПОВЕРИТЕЛНО)


С предстоящото решение и съобщение, което ще бъде направено не по-късно от днес от министър-председателя по отношение на четири седмичното удължаване на Lockdown във Великобритания, сега имаме сравнително кратък прозорец на възможностите, с които да финализиране на следващите ни стъпки в процеса

Остава от решаващо значение всичко да остане по пътя и всички да помним общите си намерения зад него.
Правим това по основателни причини, след което ще можем да преминем към втората част на плана.
Накратко, ще преминем към трайно блокиране на страната от четвъртък, 15 юли, с причината за скок в новите индийски и непалски „варианти“ на „вируса“ (което, както знаем, е просто преименуване на сенна хрема) ).

„Вирусът“ вече е много печеливш и ползотворен за нас и няма ограничение, до което да не можем да печелим допълнително както във финансово, така и репутационно отношение. Трябва обаче да гарантираме, че имаме пълно и пълно сътрудничество както от правителството, така и от медиите и използвайте реда, че "е твърде рисковано да продължим с лятото".

Можем да открием увеличения в тези "варианти" в съответствие с, например:

• Протести срещу заключване, (това би било добра идея да се настоява, в светлината на последните събития

) • Футболни мачове от Евро 2021 в Англия и Шотландия • Където популациите растат през летните месеци - морски курорти (Блекпул, Борнмут. Брайтън, Sicegness и др.), Както и тематични паркове (Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures и др.), Както и провинция и „Туристически капани“ Ако успеем да разберем съобщението, че поради това „вариантите“ ще бъдат множество и ще унищожат напълно NHS, ако не се управляват правилно веднага, тогава обществото трябва да бъде съобразено и подчинението и естеството на масите ще бъдат от решаващо значение за нас през финалната линия и следователно ще играем своята роля в промяната на страната.

След това останалите ще трябва да блокират, като част от плана на Калерги и плана на WEF / Schwab, поради други причини като околната среда и недостига на вода ( 2022-23), недостиг на храна (2023-24) и глобални финанси, докато знаем, че ще има съпротива срещу това, трябва да гарантираме, че всякаква и всякаква съпротива е сведена до абсолютен минимум и това се отнася за всички слоеве на обществото, от обикновените мъже / жени на улицата до парламентаристи и господа.

Докато над 70% подкрепят нашите действия (благодарение на промените в YouGov), ние имаме силна група и яростно наречена "про свобода", който реши да ни дискредитира всяка възможност.
Стартирането на новия канал "GB News" само добави масло в този огън, така че моят план е да окажа точно толкова натиск върху социалните медийни компании във Великобритания да започне незабавно следните процедури, за да ни защити и нещата, които правим:

 • Блокиране / забрана / изтриване на всички публикации и потребители, които противоречат на научния консенсус

• За уебсайтове ограничете / откажете достъпа до горепосочените групи, включително изтриването на който и да е „акаунт“.

• За всеки човек против блокирането и техните лидери изпращайте своите данни и ги изпращайте в полицията, за да бъдат арестувани за реч на омразата, насилие и гражданско неподчинение (заповедта за арест попада в закона за коронавируса от 2020 г.)

• За всеки родител / настойник, който открито декларира, че те или тяхното семейство няма да бъдат ваксинирани, отстранете детето / възрастния си роднина за постоянно, от дома и / или да бъдат премахнати от собствеността, независимо от правата на собственост /

Делата.

Копие от тези предложения, озаглавено „Борба с Covid Disinformation 2021“, вече е изпратено до Ник Клег (Facebook), Джак Дорси (Twitter) и Сюзън Woicicki (Youtube) и Sundar Pichal (Google / Alphabet).

Ще настоява за по-силни действия срещу антиблокиращо движение, включително обяснение на армията по улиците на Обединеното кралство да ги наблюдава стриктно по време на предстоящото юлско заключване.

Също така бях актуализиран от Serco, който ще пусне „Гривни„ Остани у дома “, които ще действат като електронен етикет и ще бъдат задължителни за всяко семейство в страната с всички жители, наематели и т.н. че те трябва да го имат по закон.
Тези гривни ще работят с нова 5G технология и ще уведомяват CCC (Централен команден център), ако човек е излязъл от своето „Ограничено пространство“ с наказания, вариращи от Ј 50 000 до задържане в попечителство "за неопределено време".


Първата партида гривни ще бъде представена през август в Лондон, Бирмингам, Нотингам, Кардиф, Белфаст, Суонзи, Манчестър, Нюкасъл, Глазгоу, Единбург, Ливърпул, Лийдс, Шефилд, Норич, Кеймбридж, Йорк, Ексетър и Карлайл и с втора batch представен на следващия и третия ден през ноември, за да достигне отдалечените и труднодостъпни райони на Обединеното кралство.

Цялото Обединено кралство трябва да носи и активира тези гривни не по-късно от 1 декември 2021 г. Чрез убеждаването на хората и привикването им да ни уважават, можем да сложим всяка съпротива срещу новите промени, идващи във Великобритания. Приятели на хората ", и погледнете като че имаме най-добрите им интереси в сърцето си, така че те да не мислят в противоречие с това, което искаме да направят. Трябва да накараме медиите да изтласкат чертата, че тъй като твърде много хора (повече от процента R) са мъртви, съобщението е „Винаги оставай у дома“, „Защити живота“ и „Спаси NHS“ (националната здравна служба).
Освен че сме учени, ние също трябва да поддържаме добрия си профил в медиите и да бъдем възможно най-предпазливи.
Що се отнася до новите или допълнителни "варианти", бих искал да чуя вашите виждания за следните предложения:

а) Вариантът на столицата (съсредоточен в Лондон)

1) 
Протестите срещу блокирането и футболните фенове, присъстващи на мачове от Евро 2021, ще бъдат отговорни за по-агресивен вариант, който причинява белодробни, сърдечни и бъбречни проблеми.
Това ще означава затваряне на Лондон в четвъртък, 15 юли. б) „Вариантът“ на Дорсет (с център Борнемут)

2)
Хората, пътуващи до Борнмут за почивка от Лондон, донесоха столичния вариант в района и това се превърна в нов вариант, което означава, че районът трябва да бъде затворен от понеделник, 19 юли. в)
3)
Граничният вариант, центриран на границата между Англия и Шотландия, който се разпространява / променя с други варианти.

4)
Бихме могли да работим и върху това благодарение на мачовете на футболните фенове от Евро 2021 в Шотландия.
Това ще означава забрана за транспорт между двете нации от петък 2 юли.

Моля, също така имайте предвид, че за да накараме повече хора да се ваксинират GlaxnSmithKline (GSK), трябва да спрем производството на лекарства за обикновена настинка, грип и сенна хрема, заедно с Johnson & Johnson, Bayer AG, Sanofi, Merck & Co LTD и др. . от началото на юли. Нито една аптека няма да има право да ги продава. Трябва да разчитаме на подчинението на хората и министър-председателят и неговите министри да бъдат съобразени с нас.

Всички знаем, че ако това се разплете и срине, последствията биха били ужасни, ако можете да продължите да манипулирате мнозинството, това ще улесни нещата много и ще ни позволи допълнителната стая за дишане (т.е. вие сте „истински патриот“, ако се подчинявате). Също така, някои групи като чернокожите, азиатците и "гей общността" са невежи и проблематични, когато става въпрос за ваксинации, трябва да се направи повече, за да се обучат тези групи да се съобразяват и да имат и двете ваксини. От бъдещи преследвания това зависи както от Самият министър-председател поддържа добри отношения с нас и с останалите министри на правителството Той знае какво влияние имаме върху него и следователно, тъй като той е обвързан и ръководен от нас преди всичко, ние можем да получим нашето. Въпреки това, ние също имаме картата „излезте от затвора безплатно“, в която се посочва, че следваме данните и правим всичко възможно за хората. Докато тази линия продължава да бъде широко разпространена и вярвана, какъвто е случаят с въпроса за Мидазолан за възрастните хора, ние трябва да сме добре и да избягваме всякаква критика. В заключение, следователно, нека да продължим така през следващите няколко седмици и да се уверим, че сте забелязани да действате само в интерес на Обединеното кралство в борбата срещу вируса. Моля, отпечатайте копие от това писмо и го дръжте под ключ, не забравяйте основната сигурност, тъй като това, което обществеността не знае, няма да им навреди. Както винаги, отричайте каквото и да е знание, че сте получили тази информация ...Независимо от автентичността на този документ, всичко, което току-що прочетохме, вече се случва повече от година по целия свят и особено у нас, в съучастие на медиите, политиците и извършено от технико-научен комитет. който се държи по абсолютно същия начин, както е описано в това писмо. Тук вече всичко се е случило, освен гривната за момента, и този факт е още по-шокиращ, защото "който обича беззаконието, мрази душата си" и това на следващия.

  ДОКУМЕНТА:тук
  • image
  • image






  • image
  • image
  • image
  •  
ИЗТОЧНИК:
https://www.databaseitalia.it/esclusiva-documento-shock-che-svela-il-piano-dellelite-per-i-prossimi-mesi-in-uk/
=====================================================
ДРУГАТА ИСТИНА
https://www.facebook.com/100067761074666/videos/547174809798925




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ascentions - Още...
27.06.2021 12:02
Очакваме всички тези и други неща да се доведат"постепено" до състояние за огласяване . Това се очаква скоро ,но ще бъде гарнирано с "случани "смъртни случаи ,"затваряния" , арести ,несъстоятелност за работа, сривове на системата, и"ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ И НЕУСТАНОВЕНИ ПРИЧИНИ" Чакаме жешко лято и много забава за тези ,които знаят какво става. Благодаряв за публикацията!
цитирай
2. mileidi46 - Лудоста продължава...
27.06.2021 12:44
ascentions написа:
Очакваме всички тези и други неща да се доведат"постепено" до състояние за огласяване . Това се очаква скоро ,но ще бъде гарнирано с "случани "смъртни случаи ,"затваряния" , арести ,несъстоятелност за работа, сривове на системата, и"ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ И НЕУСТАНОВЕНИ ПРИЧИНИ" Чакаме жешко лято и много забава за тези ,които знаят какво става. Благодаряв за публикацията!


хората се страхуват да се срещнат с истината и за по-лесно си правят съчинения ,,без картинки"!!!Старите хора казват,,не ги слушай какво говорят ,а гледай какво вършат"!!
Отнема ми много време да превеждам разни статии,за да публикувам тук и,всеки да решава сам за себе си!!!
Аз си ги чета за себе си ,и би трябвало да не ме интересуват другите,но съвестта ми няма да е чиста..
Благодаря,че го оценяаваш!!!
Поздрави от дъждовен Люксембург...
ПП
https://www.newsweek/exclusive-how-amateur-sleuths-broke-wuhan-lab-story-embarrassed-media-1596958
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8358736
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930