Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.06.2021 17:08 - ТУНЕЛЪТ ОТ ВАТИКАНА ДО ЕРУСАЛИМ-(ОБНОВЕНО)
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1810 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 07.06.2021 22:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В тунела е намерено повече злато, отколкото можете да си представитеimage

Oт Ватикана и дълбоко под земята, има тунел, който минава почти по пряка линия до Йерусалим.

Реалното разстояние на директен полет е 1432,90 мили (2 306,03 км).

Дължината на тунела е дадена на приблизително 1500 мили, така че той ce прорязва под земята и водата. Почти по права линия!

Повече злато, отколкото можете да си представите!

Започвайки от Ватикана, през първите 150 мили (241 км) беше намерено огромно количество злато, подредено на 13 нива.
 Не съм сигурен какво всъщност означава „13 нива високо“, но каквото и да беше, беше много.

Заедно с това огромно количество злато са открити много книги или ръкописи. Казано е, че тези древни книги са откраднати от Библията!

Вярвам ли в това? Е, не отивам там, тъй като в най-добрия случай би било предположение.
 Просто докладвам какво беше предадено на Чарли Уорд относно констатациите под Ватикана.

Covid-19 се използва като димна завеса

Може би си спомняте, че когато „пандемията Covid-19“ за първи път удари, едно от най-лошите места беше в Италия. Запомнете всички заглавия:

  • Пандемия на COVID-19 в Италия
  • Италия се бори да съдържа втора вълна като ежедневен COVID-19 ...
  • Италианските ежедневни случаи на COVID-19 достигнаха нов рекорд
  • и още, и още, и още!

Това беше, когато Алиансът и Военните сваляха 13-те семейства по кръвна линия и Ватикана. През този период те откриват подземните тунели, златото и свитъците / книгите и т.н.

Беше напълно необходимо те да задържат вниманието на света върху „вируса“, ​​който им позволи да прочистят тунела и друга необходима работа, която трябваше да се свърши.

Духът на Бог казва: „Има копаене, археологическа находка, която предстои в подземен свод, която ще бъде такъв катаклизъм, че ще разтърси християнския свят.

Отговорът е между Йерусалим и Ватикана. "

Марк Тейлър - Пророческа дума 1-25-2018 ( ПФ : Прочетете цялото пророчество от 1 страница) 650


самолетни товари
650 самолета трябваше да отнесат цялото злато, изнесено от тунела, който водеше към Йерусалим.

Моля, имайте предвид, че когато отидоха в Бъкингамския дворец, откриха подобни ... огромни количества злато и т.н., складирани за богатите, ограбени от бедните.

 

Всичко беше отнесено във Форт Нокс за безопасно съхранение.


image

Когато Nesara / Gesara бъдат пуснати, голяма част от това злато ще бъде използвано за хуманитарни проекти. В света има повече от достатъчно злато, за да се подкрепят всички валути в света едно към едно, и достатъчно, за да се погрижим за всички нужди по света.

Ние се движим в различен свят, постигнат единствено от пълното отстраняване на злата Кабала, която е била заета да ни ограбва по всякакъв възможен начин.

Повдига толкова много въпроси, нали? „ Любовта към парите е коренът на всяко зло“, цитира Библията в 1 Тимотей 6:10. Моля, обърнете внимание, че „любовта към парите“ ... не самите пари са в основата на всяко зло. Да обичаш парите и винаги да си алчен за повече пари, което носи със себе си сила, която в крайна сметка води до пълен контрол над другите.

Дава ли това пълна картина на това, върху което Новият световен ред е работил от много дълго време?

Така че в тунела, свързващ Ватикана с Йерусалим, имаше повече злато, отколкото можете да си представите. 
Как стигна до там?
 Кой го сложи там?
 В продължение на колко хиляди години той продължава да се трупа?
 Ще разберем ли някога?
 Кой знае!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ЗЛАТОТО НА БЪКИНГАМ,,,
image

image

САДАМ ХЮСЕИН...
image
КАДАФИ...И МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ..


image
==========================================================

Тръмп пусна видео, в което се казва, че GOP ще „върне Белия дом - по-скоро, отколкото си мислите“ публикувано на 07.07.2021 от EraOfLight Оставете отговорС

Ще си върнем Сената, ще върнем Камарата, ще вземем Белия дом и по-скоро, отколкото си мислите “, каза президентът Тръмп.

45-ият президент Доналд Тръмп пусна кратко видео днес следобед, в което заявява, че Републиканската партия ще вземе обратно двете камари на Конгреса на САЩ и Белия дом „по-рано, отколкото си мислите“ и благодари на поддръжниците за продължаващата им „любов“ и „обич“ след напускането му от Вашингтон, окръг Колумбия на 20 януари, според видеоклип, публикуван от Disclose.tv до канала Telegram на новинарското издание  .

„Искам да благодаря на всички за огромната подкрепа, която показахте. Ще си върнем Сената, ще върнем Камарата, ще си върнем Белия дом и по-скоро, отколкото си мислите, ще бъде наистина нещо специално “, каза президентът Тръмп. „Но любовта и привързаността и уважението, което сте отдали на всички нас, е наистина важно, Републиканската партия е по-силна от всякога и ще бъде много по-силна, отколкото е била в момента. Ще го обърнем, ще го обърнем бързо, тази подкрепа беше наистина невероятна. Благодаря ти."

 

Цялото видео с речта на ТРЪМП-тук:

https://www.facebook.com/rsbnetwork/videos/945357292924437


Новото видео от президента Тръмп идва след като Маги Хаберман от  Ню Йорк Таймс  твърди, че 45-ият президент казва на доверени лица, че планира да бъде възстановен на поста през август тази година, и тъй като презираният про-Тръмп адвокат Сидни Пауъл твърди, че президентът Тръмп може да бъде възстановен, ако одитите в Аризона и други щати докажат, че Джо Байдън не е получил достатъчно законни гласове, за да носи щатите и да стане президент.

Вчера, в отговор на новината, че ще бъде забранен за достъп от Facebook за две години поради публикациите си на 6 януари 2021 г., президентът Тръмп предупреди изпълнителния директор на Facebook Марк Зукърбърг:
„Следващия път, когато съм в Белия дом, вечери няма да има , по негова молба, с Марк Зукърбърг и съпругата му.
 Всичко ще бъде бизнес! “

 Видеото беше пуснато и когато президентът Тръмп се готви да говори на конвенцията на ГП на Северна Каролина в 18:00 тази вечер и на фона на съобщения, че президентът Тръмп планира да възобнови изказванията си в стил кампания на митингите след мащабните ремонти и подобрения на известното си злато -плакирана струя.

** От Том Папърт

** Източник
https://eraoflight.com/2021/06/07/trump-releases-video-saying-gop-will-take-back-the-white-house-and-sooner-than-you-think/

===========================================================
ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕАТА ПОД ПОСТА...
ВКЛЮЧЕТЕ АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ












Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Добре, но къде са следите от колосалните изкопни работи?
07.06.2021 20:50
Изкопаният базалт би имал обема на куб с ръб 240 метра и тегло над 37 милиона тона. А тунелът не минава много далече от ДВАТА ДЕЙСТВАЩИ ВУЛКАНА - везувий и Етна.
цитирай
2. mileidi46 - :))))
07.06.2021 22:12
krumbelosvet написа:
Изкопаният базалт би имал обема на куб с ръб 240 метра и тегло над 37 милиона тона. А тунелът не минава много далече от ДВАТА ДЕЙСТВАЩИ ВУЛКАНА - везувий и Етна.


Не ме разсмивай бе Круме...да не си мислиш,че там са копали с кирки и лопати,или булдозери????
Имаш ли,или нямаш представа ,с каква техника разполагат,или как с лазер се топят скали!!!! После Етна е в Сицилия,Везувий е също в Неапол ,което ще рече Средиземно море.Ако си гледал картата ,тунела е покрай ,,токчето на ботуша" и отива в Адриатическо море... отива към Гърция....
Под земята има цели бази,военни,има многоетажни хотели за богатите,при ядрена катастрофа да се скрият там...Цялата земя е почти във въздуха,подкопана от тунели!! Тази зима в Загреб станаха много ,,неслучайни земетресения" и започнаха да се отварят огромни дупки в земята ,пълни с вода..Изселиха се доста села ,къщите пропадаха ...Защото там имаше тунели с ядрен арсенал...и го ,,думнаха" американските военни...Писа го един хърватин във фейсбука си имаше много снимки..Е това не го дават по телевизиите...
цитирай
3. krumbelosvet - Ми смей се
08.06.2021 03:34
Но както да е копано, матряла требе а се мане. Как не се сетих, дека мое да е чудо небесно! Тогава спор нема. А вулканите праат земетръси и разломи на стотици километри, па и без вулкани туй е зона земетръсна, м/у африканската и евразийската плочи...
Ма нищо, смехо е здраве.
Тюх бе, ка се не сетих да скивам картата, през колко разлома минава дупката. Язе съм бил и миньор, гледал съм Балкано изнетре, нема ти кажем кви помпи денонощно помпат водата, а она си шурти, на 500-600 метра НАД морското равнище, а всеки 10 метра воден стълб ПОД морето налягат с една атмосфера, смешна работа.
цитирай
4. mileidi46 - НЕ ТИ СЕ ПРИСМИВАМ...
08.06.2021 20:42
krumbelosvet написа:
Но както да е копано, матряла требе а се мане. Как не се сетих, дека мое да е чудо небесно! Тогава спор нема. А вулканите праат земетръси и разломи на стотици километри, па и без вулкани туй е зона земетръсна, м/у африканската и евразийската плочи...
Ма нищо, смехо е здраве.
Тюх бе, ка се не сетих да скивам картата, през колко разлома минава дупката. Язе съм бил и миньор, гледал съм Балкано изнетре, нема ти кажем кви помпи денонощно помпат водата, а она си шурти, на 500-600 метра НАД морското равнище, а всеки 10 метра воден стълб ПОД морето налягат с една атмосфера, смешна работа.

ДУМАТА Е ТАКАВА...БЪЛГАРСКА...:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8323950
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031