Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.06.2021 12:44 - Някои новини от новините
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 (не търсете тези съобщения на В основните медии за фалшиви новини) - В Европа вече тече огромна военна операция! - В момента в Европа арестуват огромен брой на Deep State! - Всички правителства на Дълбоката Държава ще бъдат премахнати! - Израелският Мусад е премахнат! - Намерена е фабрика за клонинг по време на Дисни Свят във Флорида! - Десетки служители на Дисни са арестувани за трафик на деца! - В момента световното банкиране се тества на квантовия рендер на финансите! - Холивуд вече е призрачен град, адренохромът е сух! - Тръмп митинг в събота, 5 юни в великия щат Северна Каролина! - Американските военни все още са под командването на президента Тръмп! - Президентът Тръмп е върнат във Facebook и YouTube! - Юни е огромен месец за събирания на Тръмп и походи на лодки! - Медиите бяха осъдени на смърт в Нюрнбергския съд! - Джон Бренан (бивш директор на ЦРУ) е осъден за държавна измяна! - Фондацията на Клинтън & Гейтс беше премахната, това беше трафик на деца! - Федералните екипи в Китай елиминират останалата част от Китайската комунистическа партия! - Системата за гласуване Dominion загуби делото си срещу Руди Гуилиани и Сидни Пауъл! - BLM & Antifa вече не бяха войници на Дълбоката държава, повечето от тях бяха арестувани! - В Русия Дълбоката държава е победена. - ООН беше щабът на Дълбоката държава. - Швейцария никога не е била неутрална, Deep State беше крепост. - И ФБР и ЦРУ ги няма. - Всички медийни активи на фалшивите новини са конфискувани! - Бъкингамския дворец, Ватикана и Белия дом са затворени! - Бил Гейтс Майкрософт вече е в ръцете на Белите шапки! - Google и Facebook стартираха от ЦРУ! - Президентът Тръмп сега отговаря за световната банкова система! - Европейският съюз фалира!
=============================
image
image За незабавна комуникационна помощ..?!
Моля, обърнете внимание за собствената изгода...
От днес до 14 юни..!!
Световен възстановителен екип: Всеки се очаква да има QFS акаунт, Квантова финансова система, и парите ще бъдат кредитирани по сметката.
Без значение в коя държава се намирате, това е НЕСАРА / ГЕСАРА!!! Стив Марскъл
Покани местни наблюдатели от всяка страна и членове на телевизионния оператор.
В помощ на медиите, посолствата, правителствата, финансовите организации, министърът на финансите.
За да обявим старта на справедлив дял от 1 милиарда долара злато, 7 милиарда души по света. за него еднакво (6 милиона долара заплата за всички мъже, жени и деца от раждането до смъртта) 14 юни 2 Q21 със стария данъчен код (номер на идентичната карта, номер на хиляда карти и т.н.)
Използвайте открити банкови сметки за много бедни хора, които никога нямат банкови сметки. Бързина, ефективност, ефективност и приемственост... MC-NEO GOD SKY EART UART United Kingdom обявление
Незабавно действие:
Второто предложение на Швейцарския синдо е платено в размер на 7.6 милиарда долара през юни 2021 г.,
До всички посланици от всички страни на САЩ, Лондон, Джакарта и по света.
Освен горепосочения ни имейл, имаме удоволствието да ви уведомим, че г-н Х.М. Сино любезно подписа второ предложение за освобождаване на човечеството от бедността.
Мир и просперитет ще влязат в сила на 14 юни 2021. г. Всички вътрешни банки са длъжни да получат обща транзакционна такса от 15 милиарда долара (1 милиарда долара 1.5 %).
В крайна сметка вътрешните банки са изчислили 7.6 милиарда дела чрез финансовия министър от 1-11 плащания по швейцарското международно право. (от 14 юни 2010 г.) за всички граждани от 2021 юни, от раждането до смъртта;
Вижте 2. Прикачена страница; image Всички посланици на посолството трябва да гарантират:

(1) Всички банки и национални правителства работят в тясно сътрудничество за създаване на нова база данни с нови клонове за идентификация: a
) номер на социално осигуряване o б)

номер на социално осигуряване o C)
идентификационен номер o D)
номер на пана карта (Индия) Да Д) дата на раждане;
За всички потребители притежателите виждат прикачен файл 2. Страницата включва: Възрастни (над 17 на 14 юни 2021 г.) и деца (20 юни 1721 г.)
Всеки документ за самоличност.
2.
Новата банкова сметка ще бъде открита автоматично не по-късно от 2021 юни 14 г., когато текущата сметка не е причислена към посочената в точка 1.
3. Банките ще издават дебитни карти по сметка титуляри над 17-годишна възраст преди 14 юни 2021. г.
Финансовият министър веднага обяви плащането на 1-11 Швейцарски синдо.
5. При липса на гореизложеното, до 14 юни 2021 г за всички възрастни и деца, се предвижда автоматичното онлайн публикуване, посочено в точка 1) по-горе.
MC-NEO GOD SKY EARTH Обединеното кралство доброволно за 7.6 милиарда души в името на H.E. Hadison manonorang В името на S.M. Lord Sino M1 K 681 681

Повече подробности ще дойдат скоро. Забележка: (QFS изучава нова мрежа от финансови трансфери от глобални инструменти, системата SWIFT, която е заменена от Съединените щати от глобално регулираната система CIPS. (Трансгранична платежна система)
QFS работи върху нова спътникова базирана фотон / компютър, който циркулира около 24 GPS " " (′′ New Space Force ′′).
QFS се ангажира да премахне корупцията в омарите и вътрешното управление на банковата система ′′ Банка ′′ вече няма нужда да печели от сделки.

Вече няма да могат да злоупотребяват с клиентите си.
Те вече няма да могат да проверяват нашите пари.
Накрая те вече не са посредник между нас и нашите пари. ** Бавно / бързо при тези условия Зависи от управлението на всяка държава209 ** *
Моля, използвайте дискретност, когато получавате новини * Забележка: страницата ни Водете, за да научите информация в контекста на световната история на Nesara Gesara и ′′ без политика ′′ чрез убеждаване на приятели да ′′ инвестират ′′ за каквато и да е полза.
14 юни!!.. имам рожден ден.

Президентът Donald J Trump /
преводач Cr: Aladar Mezga
#Ttango2 желание9419Q Q3 юни 2 Q21 Ttango.
Благодаря ти много Luk Duke IV
image





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8321922
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031