Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.05 16:00 - ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.05 00:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

′′ ПСИХОЛОГИЧНА ОПЕРАЦИЯ COVID-19 МЕТОДИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПСИХИКАТА И СЪЗДАВАНЕ НА ЗАПОВЕД - ПЪРВА ЧАСТ.

Статията е базирана на лекции на психолога Ричард Гранън ′′ Застъпи се за себе си ".

Разказът за Covid-19 е професионална психологическа операция, проектирана от екип от психиатри и психолози, чиято цел е напълно да унищожи настоящото възприемане на света и да създаде Нова сделка.

Тя е част от Програмата за 2030 г осъществена от Организацията на обединените нации, която цели цялостно преустройство на живота и социалните отношения. За да постигнеш това, първо трябва да накараш хората да се съгласят на всичко.
Това, което се случва в момента и техниките, които се използват, се основават на модела на психопат, дебнещ жертвата, само в макроманта.
Всички сме жертви. Още няколко години ще бъдем жертви, затова е важно да знаем на каква психо-манипулация сме подложени и как да се предпазим от нея. Сега ще ви представя техниките, които се използват.
В следващата статия - лек.

ТЕХНИКИ, ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ ЗА COVID-19 1.

Газсветляване - изкривяване на възприятието за реалността. Тази техника включва да кажеш на жертвите, че реалността, която виждат, не е вярна и че очевидните неща не са.
Характеристика на природна пандемия е, че хората първо наблюдават определени явления, а след това започват да говорят за тях в медиите.
Тук беше обратното.
Живеехме нормален живот, а ако не бяха казали в медиите, че има пандемия, никой дори нямаше да я забележи.
Досега бихме преминали през нормалните сезонни настинки и бихме го приели за нормално.
Газенето доведе до големи участъци от обществеността, възприемащи сезонните респираторни заболявания като смъртоносна заплаха.

Ако някой преди година беше казал на лекарите, че ще затварят клиники, защото болни хора могат да дойдат при тях, щяха да им ударят главите.

Сега обаче се превърна в част от ново възприемане на реалността и започва да се приема за нормално.
Забележете, че много от нещата, които сме смятали за невъзможни преди година, са станали новото нормално.
Вече дори не се съмняваме в абсурдите, които се множат ден след ден.

2. Принуждаване на разказ. Доминиране на социалния диалог. Прилагането на разкази е постоянното бомбардиране на жертвата с конкретна информация. Работи като лъжа, която става истина, ако се повтори хиляди пъти. Дори хората, които ежедневно се ръководят от разума, започват да се съмняват в този смисъл и трезва оценка на реалността. Започват да си мислят: може би все пак има тази пандемия?

3. Разказване на съдбата - създаване на визия за светло бъдеще, което ще последва поражението на вируса. Но все пак трябва да носим маски, все пак трябва да си стоим вкъщи, все пак трябва да се ваксинираме. САМО ДВЕ СЕДМИЦИ. Забележете, че измина една година откакто бяхме затворени за две седмици, а линията на светлото бъдеще се измества все повече. Всичко, което е хубаво, е да се случи в бъдеще, което постоянно се отлага и което може никога да не дойде наистина. Но няма да ви кажат директно.

4. Обвинете жертвата. Психопатите никога няма да признаят, че са виновни, че са довели жертвите до задънена улица. Никога няма да признаят, че са създали ситуация, в която жертвите страдат. Вместо това ще убедят жертвите, че те са виновни за сегашното състояние на нещата. Казват, че сме имали добро предвид, но вие сте виновни, защото искате да ходите по празниците, защото искате да се срещнете, защото искате да празнувате празници. Искаме добре, но вие сте виновни, че не следите.
Това води до ситуация, в която жертвата започва да вижда насилника си като спасител от сегашното състояние на нещата. Жертвата очаква мъчителя да намери решение. Така се изгражда подчинение.

5. Изолация. Изолацията е най-добрият начин за разбиване на психиката. Изолацията се използва от години в затворите за най-опасните престъпници и се счита за най-лошото наказание сред затворите. Изолацията води до демонтаж на психиката, поставя под въпрос самочувствието, загуба на чувството за смисъл в живота. Жертвата, лишена от социални контакти, става апатична и с времето ще се съгласи на всичко, за да промени това състояние на нещата.

6. Атакуване и подиграване на хора, които се съмняват в статуквото. Тук се занимаваме с подигравките на лекари и учени, които доказват глупостите на covid разказ. Тези хора имат силни аргументи и научни доказателства, че настоящата пандемия няма научна основа. Нито един институт в света не е изолирал коронавируса досега, листовките на PCR теста изрично заявяват, че не се използват за диагностициране на коронавирус. Няма проучвания дали маските инхибират предаването на вируса и не са провеждани проучвания за безопасността на ваксините от независими научни институти. Факт е, че пандемията от Covid-19 е създадена от тестове, които не са открили коронавируса. И всичко, което се случва сега, е производно от него. Хората с академични степени, пионери в своите полета, са подигравани и етикетирани като измами или теоретици на конспирацията. Ако психопат иска да разруши позицията и самочувствието ви, той започва да влияе на начина, по който ви възприемат другите. Има масово действие на лишаване авторитета на хора от научната общност, които поставят под въпрос covid повествованието. Представянето им като заплаха и в краен случай ги лишава от правото да практикуват професия, независимо от предишните постижения.

7. Принуждаване да възхвалява мъчителя и да признава заслугите му. Опитвам се да принудя обществото да признае, че случващото се в момента не е провал, а заслугата на правителството и хората, които поддържат нещата. Защото ако не бяха те, щеше да е много по-зле. Така че или обществото го смята за успех, или ще се налагат санкции, включително и постоянно затваряне.

8. Поддържане на двоен разказ. Затваряме - отваряме - затваряме - затваряме След известно време всяка жертва свиква със състоянието на нещата и започва да се адаптира към ситуацията. Целта на двойния разказ е да се наруши този процес, а прекъсването на този процес води до срив на психиката. Вече влизате в него и ето още една промяна на разказа, която ви изхвърля от пребитата писта, когато сте на крачка от стабилността. Това предизвиква объркване, което се очаква да развали напълно влаченето. Мислете, че ще правят това с нас още няколко години. Бъдете наясно и се подгответе за това, което ще се случи. Имайте предвид, че това е само манипулация, за да ви разбие, да ви накара да се съгласите на всичко.

9. Получаване на радостта от живота. Конструиране на реалност по такъв начин, че животът да не осигурява никакви развлечения и удоволствие. Затваряне на фитнес клубове, ресторанти, гори, отменяне на почивки и културни събития. Тази техника вече е използвана през Втората световна война, когато на евреите е забранено да спортуват, музика на живо и да ходят по паркове. Това е, за да накара жертвите да се чувстват безсмислени в живота, депресията, самоубийството и апатията. В същото време се поддържа разказът, че тъй като жертвата се подчинява на заповедите на психопата, отговаря, ще съдейства, може би всичко това ще ѝ бъде върнато.

10. Нарцистична ярост Свръхреакция на всякакви симптоми на резистентност. Побързай. Изнудване. Въвеждане на все по-тежки санкции, когато не всичко върви по план. Това е типичен симптом на психопатична реакция, причинена от загуба на контрол. Има за цел да сплаши възможно най-много жертви. Помнете да не се страхувате. Ако виждате все повече потисничество да се въвежда, значи те се страхуват. Страх ги е да не загубят контрол. Най-доброто решение е да устоиш пасивно.

11. Довеждане на жертвите до научено безсилие. Жертвите се водят до научена безпомощност, като не реагират на страданието на жертвата. Това е, за да се даде чувство и убеждение на жертвата, че независимо какво прави, това няма значение и няма да промени нищо. Поразителен пример за използването на тази техника беше въвеждането на локдаун в деня на международния март за свобода. Много хора в съпротивителните кръгове започнаха да губят надежда и вече официално казват, че няма смисъл. Те искат да мислиш така. Целта на това е да предизвика защитна апатия и нежелание за предприемане на каквито и да било действия.
ТОВА Е ВОЙНА ЗА МЪЖЕТЕ.
ВОЙНА СЪС СЪЗНАНИЕ.
Тази война е предназначена да направи жертвите напълно зависими от системата на властта уж кара хората да възприемат мъчителите като хора, които могат да ги спасят от това уж води до психологическа зависимост от самия разказ и съпътстващите го елементи - локдауни, ваксинации, маски. Сега искат да превземат вашето съзнание, но скоро ще посегнат за всичко. И няма да мирясат, докато не ти отнемат всичко."
====================================
image
G Maxwell 2.7 милиона stranici>
Доказателства за трафика на хора.
Прибиране на органи АДРЕНОХРОМ Световни търговски мрежи
Имена (на сървъри) на над 1.2 милиона елита, президенти, компании, участващи 12,000 часа излъчване на видеоклипове & Над 17,000 smetki>banki и биткойн и крипто на стойност ТРИЛИОНИ =====================================================================

Телефонната комуникация се провали. Мисли на глас. Опасност на платформа 3-г-н Басейнът ни показва, че на този влак има бомба. Или бомбена заплаха, или бомбата избухва при Оскарите. (Влаковете са изключени) Това ще предизвика антифашистки бунтове по света. Кибер хак на ядрените реактори ще постави ракети, заплашващи света. Това води до това, всички да останат у дома. Тогава са ударени язовирите, фармацевтичните лаборатории и 34 сгради (от Родовете Божии). Последваща катастрофа на борсата заради прецизни кибератаки от страна на космическите сили. Ракетата Делта-82 ли е превключвателят за квантовите системи? След това идва системата за спешна трансмисия. Разкриване на 10 дни и допълнителни арести. @ Whiplash346 ======================================================================

Събитието, за което всички копнеем да сложим край на тази лудост на земята, всъщност ще бъде поредица от по-малки събития.
Подобно на вълнен ефект, една вълна след друга ще доведе до голяма буря.
Ето защо виждате Whip и мен да докладваме на такива различни теми.

Въпреки това, когато видите по-голямата картина, можете да свържете точките и да бъдете едни от първите, които виждат, че ефектът на вълничката става все по-силен и силен.
Данните и времето са едновременно разочароващи и важни. Организирането на хармонията на вълните, които водят до събитието на века, е това, което се нарича божествено време.
Това е в Божиите ръце. Можем само да наблюдаваме, възприемаме, спекулираме и да се свързваме с вълните от изход, които са най-висшата ни времева линия: Свобода и мир на земята. Важно е заедно да се свържем с по-високата времева линия.

Дори и все още да не се е проявило, трябва да помним да работим с божествените енергични инструменти, които са ни дадени, но които сме загубили във вековете на отвличане от тъмното. Ние създаваме собствената си реалност, като проявяваме желания резултат чрез мислите и чувствата си. Важно е да останем в ′′ знание ", а не в ′′ съмнение ", за да поддържаме енергията високо в ′′ можем ′′ и ′′ сме ′′ вместо негативни, страшни асоциации. Точно така действа Матрицата на страха.

Борете се срещу това, като допринасяте за огромните вълни от светлинна енергия. Енергиите на вашето поле се свързват с колективното поле, свързват се със земната мрежа, свързват се с wifi мрежата, свързват се с източника; полето на Божията сила енергия, което създава всичко, което е там. Енергиите оказват силен ефект върху нас при пълнолуние, манипулация на полето, чрез страх, който се разпространява от МСМ, хора, които се ваксинират, какво ни дели....

Затова дръж енергията си високо. Излезте там и се свържете с природата. Пийте много вода. Почивайте си.
Гушкайте се с вашите домашни любимци и любими хора.
Наслаждавай се на живота. И се свържете със знанието и усещането, че всичко ще бъде наред.
Опитайте се да не се забърквате в дискусии с тези, които все още спят. Уважава свободната ви воля и собствения ви начин на живот в тази продукция.
Изпратете им любов и им пожелайте всичко най-добро.
Не им позволявайте да влияят на полето ви. Само по този начин ще можете да промените нещата.
Просто оставете светлината си да свети.
И следете всички възможни вълни, които сочат събитието: - Arizona Audit _ Измяна _ Военна - Секретно падане на Ripple = промяна в QFS - Украйна / Русия / Китай / Израел / Иран и т.н. _
хорър събитие _ военни _ Интернет MsM down _ Проект Один - Слънчева буря = ужас събитие Интернет надолу. ==================================================================
image... КРЪСТЪТ Е НАД...
Белите шапки си осигуряват стратегическа победа... imageimageimage
НАВСЯКЪДЕ СРЕЩУ КЛАУС ШВАБ И НЕГОВАТА ГЛОБАЛИСТКА АГЕНДА!! ЕРДО ĞАН ОБЯВИ ′′ ТУРАНСКАТА ДЪРЖАВА "!
Хора,
Турция официално обяви ′′ ТУРАНСКАТА държава ".
От Турция до Якутия шест държави са обединени и формират армия от 3 милиона войници. image
=============================================================
Френските военни са готови да действат, за да предотвратят това безумие. Внимание на писмото, подписано от 20 генерали от резерва.
image


20 френски генерали от първо ниво молят Макрон да защити патриотизма https://rebelionenlagranja.com/noticias/20-generales-franceses-de-primer-nivel-piden-a-macron-defender-el-patriotismo-20210424?fbclid=IwAR3L_Ledx5Ad2EG5fAgJPtLCwBa7Jfh7WjLW9XtopBDHY3rfMH_WI4H-MFA
====================================================================

EBS-TRIGGER, 35 % НЯМА ДА СПОРАЗУМЯТ И ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ, ДИКТАТОРСКИ ХОД, БУНТОВЕ, ПОЖАРИ, СМЪРТНИ, ЕА ВОЕННИ ЩЕ ПРЕИНСТАЛИРАТ КОНСТИТУЦИОННИ СИЛИ, АНОНИТЕ ГУБЯТ ТЪРПЕНИЕ, МИЛИОНИ В 2021 ВАКСИННИ СМЪРТНИ, ТРИЛИОНИ, ЗАГУБЕНИ В ПАЗАРИТЕ, ГНЯВ , ШАХМАТ СЕ ДВИЖИ Whiplash346, [22.04.21 05:28]

City of London, Vatican и Washington DC са фалирали. Гледаш филм.

Гледате Систематичното унищожаване на старата гвардия. Хъмпти Дъмпти.
След това Светът преминава в период на военно положение, за да премине през 1776. г.

Вижте GESARA. Събитието активира всичко. 1776 прави ваксините незаконни. Априлските душове носят майски цветя, бюст след това Бум или Блум. борсата се срива при актьора на Бидан.
След това цъфти обратно при Тръмп, когато е превъртял.
Ще бъде много по-различно в новата система QFS GESARA. Whiplash346, [22.04.21 06:57]
Илон Мъск каза: ′′ Трябва да купите $ 1,000 XRP сега." Whiplash345, [22.04.21 07:23]
(Q) Бурята каза, кабели ИНТЕЛ.
Путин изтегли войските си обратно на линиите по-малко от 24 часа след като Меркел подписа нови закони, които са незаконни и задействаха военния протокол на Нюрнбергския кодекс и законите на войните, който дава на САЩ и съвместните военни правомощия на ЕА да поемат контрола над секторите на ЕС в престъпления срещу Закона за човечеството.
Вижте тук:
https://twitter.com/Littleb.../status/1385280747154587648.... Whiplash346,
[22.04.21 08:13]

(Q) Ездачът на бурята каза: ′′ Това е огромен момент. Световните генерали говорят.
Предстои да бъдат иззети прецизни движения Alfa bank в Германия, които помогнаха за финансирането на вируса чрез ГПМБ на СЗО.
Вакс заснемането Германия е важно шахматното парче. Ще бъде бърз огън.
През последните 2 месеца над 15 летища имаха тунелни системи за сексуален трафик.

EA Joint US-UK военните затвориха тунелите, 60 дни Хелос и картографиращите операции все още продължават.
Дойче Банк беше свързан с трафика на деца на Епщайн.
Това ще бъде забавно." Си Ен Ен Ен каза:
′′ Дойче Банк е забита с 150 милиона долара глоба за неуспешно отбелязване на съмнителните транзакции на Джефри Епщайн. Нюйоркските регулатори глобиха Deutsche Bank за $ 150 милиона април 20 г. и забиха кредитора за ′′ грешки и немарливост ′′ в нея..."
Вижте
http://www.cnn.com/.../jeffrey-epstein.../index.html. WestPac и NAB в Австралия също участват в трафика на деца на Епщайн.
WestPac приключи с прането на пари с трафиканти на наркотици и деца.
Споменаха трафиканти на наркотици, но пропуснаха да споменат трафиканти на деца, спасяват Епщайн и Байдън.

НАБ получиха 10,000 федерални обвинения без да споменават обвиненията.
Повечето от банките са трафиканти на деца.
8 милиона деца годишно по света изчезват.
Къде отиват всички те.

Миналата седмица беше подготвен втори трибунал на Nuremburg и се създава класов акт за голяма група хора, осъждащ Deutsche Bank като престъпно предприятие.
Deutsche Bank се съгласи да плати над 130 милиона долара за решаване / закупуване на казуса заради външни корупционни практики и случаи на измами.
Това е случаят с измамата на века. Великобритания и Германия подадоха молба за процес в Нюрембург. Вижте тук:
https://mailchi.mp/thebernician.net/newsletter-12958618.... Whiplash346,
[23.04.21 03:23]

(Q) Бурята каза: ′′ EBS _ Trigger. 35 % от 7.7 милиарда = 2.69 милиарда души няма да повярват на EBS и ще го считат за диктаторски ходове = бунтове = пожари = смъртни случаи.

Военните на ЕА ще преинсталират легалните конституционни сили на САЩ = отделят време = Анони губят търпение + 2021 смъртни случая с вакса в милиони, трилиони долари на изгубени пазари = гняв = граждански вълнения = Шахматни движения." Whiplash346,
[23.04.21 07:13]
одит на окръг Марикопа:
Един пада, всички падат. Бум!

Изявление на Доналд Дж. Тръмп, 45-ият президент на Съединените американски щати: Толкова много хора искат да благодарят на смелите и патриотични сенатори на републиканската държава от Аризона за невероятната работа, която вършат по разкриването на мащабната измама с избиратели, която се проведе на президентските избори през 2020 г. Неуморните им усилия доведоха до огромно повторно преброяване, изследване на бюлетините и пълен съдебен одит, извършен от експерти, задържани от Държавния сенат, като резултатите ще бъдат обявени в рамките на шест седмици.

Демократите, след като чуха новината за съдебната заповед, изпратиха 73 юристи в Аризона в опит да спрат това повторно преброяване и пълна прозрачност, защото ЗНАЯТ КАКВО СА НАПРАВИЛИ!
Демократите отчаяно искат ИЗМАМАТА да остане прикрита, защото, когато бъдат разкрити, Великите щати Уисконсин, Мичиган, Джорджия, Ню Хемпшир и Голямата Федерация на Пенсилвания, ще бъдат принудени да завършат започнатата работа.

Преброяването и изследването в Аризона ще бъдат пуснати на живо по телевизията (ОАН), за да го гледат всички.
Защо демократите толкова отчаяно искат да спрат разкриването на тази изборна измама?
Този отговор е очевиден!
Губернаторът на Аризона Дъг Дюси шокиращо нулева помощ за щатския сенат.
Иска да се ′′ престори ′′ ЧЕ изборите са били свободни и честни. Какво се опитват да скрият той и комисарите на окръг Марикопа?
Нашата Държава се нуждае от истината за измамата 2020 Избори, които да бъдат разкрити.
Ако не е, просто сякаш нямаме ′′ граници," не можем да бъдем Велика нация. Честните избори са Сърцето и Душата на Америка.
Никога не трябва да позволяваме това да се случи отново на Великата ни страна. Благодаря на щатските сенатори и други в Аризона за започването на този пълен съдебен одит.
Предсказвам, че резултатите ще са потресаващи!
Може ли одитът на вота в Аризона да промени резултатите от изборите през 2020 г Последният отговор е Да.
Но началото е откриване на истината. Вижте тук
: https://banthis.tv/watch?id=60822b3590253b036b886ea6. Whiplash346,
[23.04.21 09:15] САМО В:

Съдията в Марикопа разпорежда временно спиране на одита на изборите в Аризона до понеделник, позовавайки се на ′′ пропуски на сигурността в одиторския център."
Одитът на AZ е 40 дни.
Нещо друго продължи 40 дни, както беше в Ноевия ковчег 40 дни преди да кацне на суха земя и Исус 40-дневна медитация в пустинята.

23 април 2021 г. е 50-годишният юбилеен ′′ провъзгласяваме свободата по цялата земя." ~ Левит
25:9-10, 25 април 2021 г. е моментът на Червено море. 26 април е, когато Големият цикъл на наводнението на Ной приключи, когато Ной и семейството слязоха от ковчега на сухата земя и окт. 31, 2024 е, когато жена (Дева) от Откровение 12 знак се връща на 1260 дни + 1335 дни. Whiplash345,
[23.04.21 11:26] САМО В:

Демократическата партия в Аризона отказа да постави облигация от 1 милиона долара, която съдията от Марикопа поиска да спре. Одитът ще продължи този уикенд непрекъснат.
Източник: http://www.azmirror.com/.../dems-wont-post-1m-bond-so....
Гледайте на живо на https://azaudit.org. Чрез CBK, [15.04.21 08:33]
Първите 2-седмици през май 3, 4, 6. Източник твърд,
Сателит зачерня от всички медии.
Американските военни в повишена тревога и готовност.
Джо вън, Тръмп е вътре.
Световен съд.
Нов QFS активиран.
ГЕСАРА. Катастрофа на борсата. Текстове, имейли, 800 номера за изкупуване на валута Zim / Exchange за нова.

Някои военни трибунали по време на 10 дни тъмно.
Преходът ще бъде лесен и удобен. САМО В:
Федералният конституционен съд в Германия получи над 25 неотложни предложения и конституционни жалби срещу новия национален закон за вируса (Закон за защита на заразата) - и повече се получават на час, заяви говорител на съда.
Новият закон беше приет вчера. ===========================================================
image
  Информационни линии Путин изтегли войските си на линиите (границите) по-малко от 24 часа след като Меркел подписа нови закони, които са НЕЗАКОННИ и задействат Нюрнбергския кодекс по военния протокол и военните закони, които САЩ и дават право на съюзническите военни да КОНТРОЛИРАТ Секторите на ES> Престъпления срещу човека права. t.me/fufmedia
image
Велик момент е световните генерали да говорят. Прецизни движения Алфа (Германия (предстои да бъде иззета банка), която помогна за финансиране на вируса чрез GPMG на СЗО. V _ x Германия е важна пионка. ==================================================================

Сега помислете за тази архитектурна война между двама съюзници като Тръмп и Путин.
Отдавна се говори за това, заяви Фулфорд, че Европейският съюз ще влезе в орбитата на Русия.
Още мъже казват, че одобрението на немския закон, който нарушава Нюрнбергския кодекс и намесата на Путин Русия (не забравяйте, че смекчаването на Германия е пуснато от Русия / СССР, така че Русия играе същата роля и САЩ). И те са съюзници.

Вижте картата на Европа. На колко километра е Украйна от Германия? 1300 километра. Два дни в резервоара. Но това  да контролираш цяла Украйна, това е разходка до Берлин.
Мислите ли, че някоя армия ще защити правителството ви, какво правите?
Това е уловката.
Нашествието в Украйна е заговор за достигане до Берлин.
В самото съобщение се казва, че Съединените щати ще поемат контрола над някои сектори на Европейския съюз въз основа на извършените престъпления срещу човечеството.
И целият този кошмар ще свърши. И сега можете да разберете капана.
Спомняте ли си, че беше казано, че Меркел вече е заменена?
Приемането на този закон е идеалният задействащ за намеса.
(Изглежда подобни закони ще бъдат приети във всички държави. Мисля, че добрите момчета доставят комуникациите си, както правят с Илон Мъск).

Владимир Путин подаде ′′ тежка тревога ′′ на САЩ, НАТО
Най-добрите американски военни командири са ′′ сериозно загрижени ′′ за новите заплахи за ядреното оръжие на противниците;
FOX News " Дженифър Грифин съобщава в ′′ Специален доклад
 
https://www.facebook.com/iulian.adrian.3950/videos/112548384280425
===========================================

Този туит от американското разузнаване обобщава какво ще се случи.

Понеже е малко комплексно ще ви кажа като имам време.
За да разберете какво ще ви кажа, трябва да помним, че този потребител вчера каза, че германското правителство ще приеме закон, който нарушава Нюрнбергския кодекс.
Мисля, че 12 часа по-късно този закон беше приет.
Американецът знаеше, че ще приемат такъв закон в Германия!
Представяте ли си на какво ниво се движи?
Помнете, в случай, че не знаете, че всъщност след като са освободени от САЩ, и Италия, и Германия са подчинени на САЩ, защото тази страна основава своите щати (1945) и това е ГАРАНЦИЯ те ще го направят. за да паднете отново в него. тоталитарна държава.
Законът, който нарушава Нюрнбергския кодекс в Германия, АВТОРИЗИРА САЩ да се намесят ВОЕННО, за да възстановят своеволията.
(Да не говорим за участието на двете държави в опита за преврат в САЩ, на изборите през ноември, разбира се...).

image

===============================
https://marilynjwilliams.com/more-gold-than-you-can-imagine-found-in-the-tunnel/?fbclid=IwAR1S4Z-Ji1WRO79QrBDX6U5I5NaC2wkKxNQfuW_vMqgWKCHoZktJp5Mf_8o#:~:text=Running%20from%20Vatican%20City%2C%20and,underneath%20both%20land%20and%20water
==================================
image
Тръмп, номиниран за Нобелова награда за мир - ревизия Световни новини с Ревизия 00:27 Тръмп номиниран за Нобелова награда за мир
05:25 Тексас срещу правителството на Байдън
и още 17 щата искат импийчмънт на Байдън..
09:24 Принудително събиране на органи в Китай
 
https://www.facebook.com/430784996935816/videos/455481068929799
==================================================================Гласувай:
4
1Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 6312922
Постинги: 1559
Коментари: 13903
Гласове: 30068
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930