Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.04.2021 15:21 - СМЪРТ ОЧАКВА ХИЛЪРИ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2640 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 20.04.2021 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПЪРВА,ВТОРА И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ТРИБУНАЛИТЕ

  Военен трибунал на Клинтън: Ден 1 От  Майкъл Бакстър  - 8 април 2021 г. 266 32267 image

адвокат на американския флот изброи осемнадесет конкретни обвинения срещу Клинтън и заяви, че ще предостави убедителни и неоспорими доказателства, които я свързват с безброй зверства срещу нацията и нейното население.

Най-възмутителните обвинения замесиха Клинтън в заговори за убийство срещу политици и медийни организации, които бяха критични към нейните методи и мотиви, докато бяха държавен секретар при Барак Хюсеин Обама.

Вицеадмирал Ханинк започва инквизицията, като свързва Клинтън с убийството на Сет Рич през 2016 г., бивш служител на Демократичния национален комитет, около когото се появяват много конспиративни теории, след като неизвестен нападател го прострелва два пъти в гърба в квартал Блумингдейл във Вашингтон, окръг Колумбия Доказателствата на Hannink изглежда доказваха, че много от тези теории на конспирацията са твърдо обосновани в действителност.

Той показа на трибунала дешифриран имейл, изпратен от Клинтън до нейния съветник и политически стратег Хума Абедин. Имейлът имаше кратък и зловещ намек за целите на Клинтън: „Уреждането на вечеря за RS, скоро ще разберем.“

Вицеадминистратор Hannink твърди, че безобидно звучащото съобщение е признаване на вина; RS - инициалите на Рич се обърнаха и „уговарянето на вечерята“ означаваше, че Клинтън е наел убиец, който да изведе Рич. Имейлът е от 8 юли 2016 г., два дни преди убийството на Рич.

Освен това вицеадминистратор Ханинк изготви финансови записи, показващи, че Клинтън е изтеглил 150 000 долара от банкова сметка на фондация Клинтън само дни преди трагичната смърт на Рич.

„Тя е толкова арогантна, колкото и небрежна. Когато свържете точките, няма друго обяснение - Клинтън сключи договор с платен убиец, за да сложи край на този човек. И за какво? Защото може би е бил подател на сигнал? “ Вицеадминистратор Ханинк спори.

Освен това Клинтън беше обвинен в помощ за убийство при преждевременната смърт на консервативния съдия на Върховния съд Антонин Скалия, който на 13 февруари 2016 г. необяснимо се задуши в спалнята си в ранчото Cibolo Creek в Шафтър, Тексас. Съдията на окръга Синдерела Гевара обяви Скалия за мъртва по естествена смърт, но аутопсия не беше извършена.

В неочакван ход вицеадминистратор Ханинк представи изненадващ свидетел, бившият служител на Клинтън Джейк Съливан, неин старши политически съветник по време на кандидатурата й за президент през 2016 г. В замяна на имунитет от преследване Съливан разказа за среща, на която е присъствал с Клинтън и бившия мениджър на кампанията Роби Мук. Темата на разговора беше съдия Антонин Скалия. Според свидетелството на Съливан Мук каза на Клинтън, че „катализиращите консервативни ценности“ на Скалия са голяма заплаха за прогресивния либерализъм.

„Роби Мук каза на Хилари, че няма да е лошо, ако правосъдието Скалия„ си отиде “, на което Хилари каза, че със сигурност няма да има нищо против, ако той си отиде. След това тя попита Роби "може ли да си отиде?" И Роби й каза „да, мисля, че може да си отиде“, каза Съливан пред трибунала.

Вицеадминистратор Ханинк твърди, че доказателствата, макар и косвени, са достатъчно опасни, за да инкриминират Клинтън, предвид нейното безразсъдно пренебрежение към човешкия живот.

В този момент в трибунала Клинтън, който странно мълчаше по време на производството, започна да трепери неконтролируемо, сякаш обхванат от изземване. Окована в китките, тя падна от стола си и се заплува на пода като риба без вода.

Парамедиците я придружиха до медицинското отделение на GITMO, а вицеадминистратор Ханинк обяви трибунала в пауза до 10:00 часа в понеделник.

Посетен 142 427 пъти, 10 386 посещения днес)
===============================================================

Военен трибунал на Клинтън: Ден 2 (част 2)

От  Майкъл Бакстър  - 13 април 2021 г. 127 21334

image

Процедурата в понеделник следобед започна с тържествен момент на мълчание, за да почете четиримата доблестни американци, които трагично загубиха живота си в Бенгази.

Вицеадминистратор Джон Г. Ханинк стоеше втренчен в окованата Хилари Клинтън, която забележително отклони бездушните си очи, за да избегне цифрови дъски, показващи снимки на посланик Крис Стивънс, информационен служител Шон Смит и изпълнители от ЦРУ и бивши военноморски печати Тайрън Уудс и Глен Дохърти.

Смъртта им, заяви заместник-администраторът Ханинк пред тричленния трибунал, можеше да бъде предотвратена, но Клинтън искаше да поддържа подходящи отношения с временното правителство на Либия и антиамериканските ислямски групировки, станали известни след убийството на Муамар Кадафи.

„Задържаната Клинтън се интересуваше повече от това да се сприятелява с терористите, отколкото да защитава американския живот. За много хора е лесно да забравят какво се е случило преди 7 години, но ние не можем да забравим. Не можем да забравим, че благодарение на безчувственото пренебрежение на задържания към американския живот, четирима американци се прибраха при семействата си в дървена кутия, покрита с американско знаме “, заяви вицеадминистратор Ханинк пред трибунала.

Той помоли двамата мъже и една жена от трибунала да си представят, ако можеха, терорът, който посланик Стивънс трябва да е почувствал, докато се е задушил с черен дим и е изгорил жив, след като джихадистите са подпалили американския дипломатически комплекс. Или изтощението, което Уудс и Дохърти издържаха, задвижвани от чист адреналин, защитаваха анекса на ЦРУ в продължение на 13 часа срещу рояци от посягащи членове на Ансар ал Шариа.

„Ролята на Клинтън вече не трябва да се установява; добре е известно. Да, тя каза, че не е знаела за нахлуването, докато не приключи, но това е доказана лъжа. Когато персоналът в пристройката на ЦРУ видя дипломатическия комплекс, разположен на по-малко от километър, да пламти, те незабавно уведомиха заместник-държавния секретар Уилям Бърнс, мъж №2 на Клинтън, и той се обади на Клинтън, заспала в леглото й в 3:00 сутринта, ние не може да й се позори и й каза, че изпълнителите на ЦРУ, знаейки, че анексът ще бъде до падането, искат да защитават. Но Клинтън отказа и ето откъде знаем това “, каза вицеадминистратор Ханинк.

Той пусна аудио запис на телефонно обаждане, което се случи тази нощ. Беше ясно, че вещицата  Клинтън говореше с Бърнс.

„Щатът е подложен на масирана атака. Arrow (кодовата дума на държавния департамент за приложението на ЦРУ) иска да защити. Те мислят, че ще бъдат следващите - каза Бърнс.

„Часът е 3:00 сутринта, какво искате да направя по въпроса?“ Каза Клинтън.

„Можем ли да дадем на Arrow зелена светлина?“

След дълга пауза Клинтън каза: „Абсолютно не. Последното шибано нещо, от което се нуждаем, е да се противопоставим на Ал Шариат. Ако това избухне, може да прецака всичко. "

В този момент вицеадминистратор Ханинк спря лентата и пусна бомба. Той заяви, че основната грижа на Клинтън е защитата на тайната правителствена операция, че дипломатическата мисия в Бенгази се използва от ЦРУ като прикритие за контрабанда на оръжия срещу бунтовниците срещу Асад в Сирия. Ако присъствието на ЦРУ в Бенгази стане предмет на обществено достояние, операцията за контрабанда на оръжие ще рухне и временното правителство на Либия ще гледа неблагоприятно на всякакви американски крака на либийска земя.

Вицеадминистратор Hannink остави записа да се възпроизведе.

„Стрелката е да отстъпиш, чуваш ли ме? Не ме интересува какво ще стане по-нататък. Те изобщо не трябва да се движат ”, се чуваше да казва Клинтън.

"Ами ако американците умрат", попита Уудс.

„Какво се случва, става. Информирайте ме сутринта. Връщам се в леглото - каза Клинтън.

Вицеадминистратор Ханинк уби лентата. „Трябва ли да чуем повече, за да определим вината й по този въпрос? Не мисля така. Лентата говори сама за себе си. Задържаният, който седи пред вас, е пряко отговорен за смъртта на тези четирима мъже и трябва да бъде подведен под отговорност. Тя е съучастничка в смъртта им и е виновна в държавна измяна ”, каза той.

Той помоли трибунала да усвои чутото и каза, че производството ще бъде възобновено във вторник следобед.

(Посетено 67 548 пъти, 4699 посещения днес) ====================================

Военен трибунал на Клинтън: Ден 3 .


От  Майкъл Бакстър  - 14 април 2021 г------


.
168   241
image

  Във вторник вицеадминистратор Джон Г. Ханинк, който преследва военното дело срещу Хилари Клинтън в залива Гуантанамо, доведе до десетилетната смърт на Винс Фостър, бивш колега на Клинтън от адвокатското дружество на Роуз в Литъл Рок, Арканзас, които дойдоха в DC като част от лоялистите на Арканзас, присъединили се към администрацията на Клинтън.

Тогавашният президент Бил Клинтън беше назначил заместник-съветник на Белия дом на Фостър, като му възложи да проверява служители на администрацията. Но Фостър имаше поредица от неуспехи. Първите две кандидатури на Клинтън за генерален прокурор трябваше да се оттеглят, защото наеха нелегални имигранти, а Фостър се затъна в скандал, включващ уволнението на няколко от приятелите на Клинтън в туристическия офис на Белия дом.

На 20 юли 1993 г. Фостър е намерен мъртъв във Форт Мерси Парк във Вирджиния, с три огнестрелни рани в тила. Официално разследване постанови смъртта му за самоубийство, предполагайки, че Фостър му е отнел живота, защото е разочаровал Бил и Хилари.

„Това, което направи на Сет Рич, направи на Винс Фостър. Няма давност за убийство ”, заяви вицеадминистратор Ханинк пред комисията от трима офицери.

От плика на манила Ханинк изпразни лист хартия, който беше настърган и сглобен отново със скоч.

„Това беше предполагаемото писмо за оставка на Винс Фостър, което официално разследване на смъртта му нарече самоубийствена бележка. Има проблем обаче. Почеркът не е на Винс Фостър. Това е хитър фалшификат. Военните разполагаха с четирима експерти за анализ на почерка, които го сравняват с известни образци от писането на Фостър. И четиримата откриха фини нюанси, доказващи, че Фостър не го е написал “, каза вицеадминистратор Ханинк.

След това измъкна още един лист хартия от плика, заявявайки, че не може да разкрие първоначалния му източник, но че съдебните експерти са удостоверили почерка, че принадлежи на Винс Фостър. Според него писмото е открито скоро след убийството на Фостър и е държано скрито в банков сейф, докато президентът Доналд Дж. Тръмп не го получи мистериозно през август 2017 г.

Част от писмото гласеше: „Ако нещо ми се случи, надявам се това писмо да бъде намерено. За да бъда напълно ясен, аз не съм самоубиец и ако се окажа изчезнал или мъртъв, не търсете повече от Хилари и президента Бил Клинтън. Те знаят, че знам. През юни миналата година (1992 г.) Хилари, която наистина отговаря за случващото се, присвои $ 23 000 000 от Министерството на ветеранските въпроси и ги депозира, разпределени в многото им неразкрити банкови сметки, много офшорни. Направих грешката да помоля моите „приятели“ за тънка филия от тази торта. Трябваше да знам по-добре. Те са толкова алчни, колкото и зли. Не съм сигурен, че обещанието ми за мълчание ще бъде достатъчно добро. Надявам се да греша. "

Доналд Дж. Тръмп, вицеадминистратор Ханинк, каза пред трибунала, седна на писмото, защото искаше да даде време на военните да построят желязно дело срещу Клинтън, въпреки че Тръмп бе намекнал за убийството на Фостър по време на президентството си.

Всъщност Тръмп изрази становище. През 2017 г. Тръмп каза, че Фостър може да е бил убит, защото е имал „интимни познания за случващото се“ и че Хилари Клинтън може да е изиграла роля в смъртта на Фостър. Тръмп също така отбеляза, че Винс „е знаел всичко, което се случва, и изведнъж се е самоубил“. Тръмп отбеляза, че обстоятелствата около смъртта на Фостър са „много рибни“, а теориите за нечиста игра са „много възможни“.

„Президентът Тръмп искаше веднага да хване Клинтън, но беше достатъчно мъдър, за да се задържи, докато не завършим разследването си. Познай какво? Получихме отчетите на Министерството на ветеранските въпроси за тази година и след дълго проучване установихме несъответствие с 23 000 000 долара, точно както твърдеше Фостър. Не можем да докажем къде са отишли ​​тези пари. Документите на OMB казват, че тя е била преназначена за „различни разходи за обществени поръчки“. Каквото и да означава това тъпарство ”, каза вицеадминистратор Ханинк.

Той попита Клинтън дали има какво да каже, но както в целия трибунал тя се усмихна и отказа да говори.

"Е, някой има какво да каже", каза вицеадминистратор Ханинк, хвърляйки заплашителен поглед в посока на Клинтън.

Бернард Уилям Нусбаум, американски адвокат, известен най-вече с това, че е служил като съветник на Белия дом при президента Бил Клинтън, се присъедини към производството чрез видеоконференция.

"Г-н. Нусбаум, ще кажете ли на този съд точно това, което ми казахте, когато бяхте свален от длъжност “, каза вицеадминистратор Ханинк.

„Аз съм възрастен човек, възрастен човек с твърде много тайни и твърде много съжаления. На 14 юни 1993 г. чух Хилари Клинтън да казва на секретаря на Белия дом Джон Подеста по това време, че трябва да се направи нещо по отношение на Винс Фостър, защото той се е превърнал в сериозна заплаха както за нея, така и за Бил. Малко повече от месец по-късно, разбира се, той беше намерен мъртъв ”, каза Нусбаум.

„И паметта ви е ясна за това?“ - попита вицеадминистратор Ханинк.

"За съжаление да. Това се е запечатало в паметта ми, откакто го чух - отговори Нусбаум.

Вицеадминистратор Ханинк представи своя аргумент пред трибунала - че Клинтън е наредила смъртта на Фостър, защото или я е изнудвал, или е просто свободен край, който трябва да бъде подреден. Клинтън, твърди той, вероятно е отговорен за стотици или дори хиляди смъртни случаи.

„Но не е ваша работа да я осъждате за всички онези, за които ще е необходим цял живот, за да се разследват напълно. Трябва да решите вината по едно, само едно от тези обвинения, за да гарантирате на този задържан живот или какво е останало от него, в затвора или смъртното наказание. Конспирация за извършване на убийство или държавна измяна, всеки ще свърши работа “, каза вицеадминистратор Ханинк.

Той добави, че ще дойдат още и ще прекъснат трибунала до сряда следобед.

(Посетен 82 070 пъти, 7 609 посещения днес)   =============================================



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Че тая не я ли обесихте още миналата ...
20.04.2021 15:37
Че тая не я ли обесихте още миналата година ...
цитирай
2. mileidi46 - Щом сега го публикуват...
20.04.2021 16:03
getmans1 написа:
Че тая не я ли обесихте още миналата година ...


значи е отдавна мъртва....
и какво искаш да кажеш с това,,не я ли обесихте"????
Има си хора за тази работа....Има си военни трибунали,а гадовете дето ти ги харесваш и одобряваш са милиарди по целият свят!!! Още разширяват Гуантанамо,защото хиляди, все още са арестувани и са в ,,кабини" по едни кораби в океана...чакат си реда!!!!
Няма да го разбереш....сипи си една пърцуца и се глей кефа!!!....
цитирай
3. alhimik1 - ...
20.04.2021 18:47
абсолутли, дори и като художествена измислица, милейди :)
цитирай
4. dobrodan - Госпожо милейди или майледи или както там си го харесвате,
20.04.2021 20:37
имам един въпрос: след като твърдите - като че там сте били - за съдебни процеси, бесилки и немам нерви да чета тия излияния докрая - защо цялата руска мрежа мълчи за арест и съд над Хилари Клинтън?
По всички пътища на елементарната логика не трябва ли да е точно обратното?
Бихте ли посочили поне един доверен източник освен Darknet?
Ползването на TOR браузър и Onion може да се окаже вредно за много неща, в случая за психичното Ви здраве.
С известна доза безпокойство за Вас ще очаквам следващия Ви постинг, а дотогава само напомням, че чакам едни отговори?
цитирай
5. mileidi46 - Не бъди толкова сигурен....
20.04.2021 22:21
alhimik1 написа:
абсолутли, дори и катохудожествена измислица, милейди :)


Има хиляди доказателства за убийства и предателства срещу хилъри....преди пак я съдеха по трибунали от конгреса заради Бенгази , това беше 2015-16...малко преди Тръмп да стане президент...после уикилийкс пуснаха над 30000 неини имейли и какво ли не...

https://www.youtube/watch?v=v5DEROUA568

имаше стотици видеа ,сега всичко е скрито от ютуб ...

Незнам какво гледаш и какво четеш!!! В момента Америка е във военно положение!!!Белият дом е празен,капитолия също, Байдън го тресе деменцията..
Това няма да го пишат SNN,Roiters,фейсбук и много други от МСМ слагачи на Диипстейт...
И да търсиш там,нищо няма да намериш...Скоро всичко ще се смени.Незнам кога!!Само военните знаят и Тръмп...
цитирай
6. mileidi46 - Драги ми Добродане...
20.04.2021 22:46
dobrodan написа:
имам един въпрос: след като твърдите - като че там сте били - за съдебни процеси, бесилки и немам нерви да чета тия излияния докрая - защо цялата руска мрежа мълчи за арест и съд над Хилари Клинтън?
По всички пътища на елементарната логика не трябва ли да е точно обратното?
Бихте ли посочили поне един доверен източник освен Darknet?
Ползването на TOR браузър и Onion може да се окаже вредно за много неща, в случая за психичното Ви здраве.
С известна доза безпокойство за Вас ще очаквам следващия Ви постинг, а дотогава само напомням, че чакам едни отговори?


не мисли за моето лично здраве,и за мойте браузери...мисли за себе си!!!Аз съм в прекрасно здраве и настроение...само ме натъжават такива персони като теб ,които не искат да разберат,а претендират че се интересуват..Нервират те видеа,статии ,не ги гледаш ,не четеш все искаш някой да ти дава клетвена декларация.и то за неща ,които се публикуват криптирани и с кодове...
Ако още не си разбрал,Америка е във военно положение,войската е все още навсякъде,Байдън спи и говори несвързано,Белият дом и Капитолията са празни и тъмни....Ти се кахъриш за руснаците, че не знаят???А българите какво знаят???
Путин всичко знае...И Бойко всичко знае...Всички знаят какво става.

ще разбереш всичко ,когато Тръмп направи ообръщение към целят свят..Както ти казах :Само 10 тина души знаят всичко и ТРЪМП!!!
Щом пускат такива публикации,значи ще е скоро...Аз не съм била в Гуантанамо.Има доказателства за всичко и всичко се записва на видео....
Такива неща не са достояние за махленско оббсъждане...за политическият битак...
Мисли .Мога да ти дам линкове да четеш и да проверяваш....но ти нямам доверие...

https://www.youtube/watch?v=YWD0Jzjxrj4
цитирай
7. dobrodan - Добре. Нека сключим облог.
21.04.2021 11:25
Ако това, което написахте, се сбъдне и се окажете права - колко време - до края на годината устройва ли Ви или по-рано? - то аз ще се извиня публично пред Вас в страниците и на Вашия блог, и на моя.
Ако се окаже, че не е така, ще затворите ли блога си?
Или поне да прехвърлите към друга някоя област необятния си стремеж към знание и истини?
Мисля, че така е честно. За всички.
От моя страна нямате грижа. Определете си някакъв срок, в който ще осъдят и екзкекутират там лицата в базата, вече дори не ги помня всичките, и Тръмп ще направи изявление и ще вземе властта и т. н., и т. н.
Приемате ли?
цитирай
8. mileidi46 - Какъв ти е проблема????
21.04.2021 22:07
dobrodan написа:
Ако това, което написахте, се сбъдне и се окажете права - колко време - до края на годината устройва ли Ви или по-рано? - то аз ще се извиня публично пред Вас в страниците и на Вашия блог, и на моя.
Ако се окаже, че не е така, ще затворите ли блога си?
Или поне да прехвърлите към друга някоя област необятния си стремеж към знание и истини?
Мисля, че така е честно. За всички.
От моя страна нямате грижа. Определете си някакъв срок, в който ще осъдят и екзкекутират там лицата в базата, вече дори не ги помня всичките, и Тръмп ще направи изявление и ще вземе властта и т. н., и т. н.
Приемате ли?


Не можеш да надскочиш егото си,или комплексите си?????
Аз пиша на моята страница ,и ще пиша докато искам и каквото искам!!! Не влизам при теб и не те коментирам в чужди блогове зад гърба ти,както ти го правиш по мой адрес!!! И не само мен!!! Тичаш при неграмотната Джулайна да възхваляш и разговаряш с многобройните и никове и искаш някой да те вземе на сериозно????
В този сайт съм от 2006 година,и никога не съм си позволила да влезна в нечий профил и да му давам наклон в живота,или да го подигравам,както ти и Джулайна си позволявате...Не се усещате ,че преминавате границите???

Какъв облог ,какви пет лева???
Когато отричаш дадена хипотеза ,трябва да имаш доказателства за противното,да имаш друга хипотеза!!! Не можеш да отричаш това, само защото ти така мислиш!!!
Казах ти,че само споделям тук неща,които са написани на другата страна на монетата...!!Тръмп направи изявление още в предизборните дебати с Хилъри ,че мястото и е в затвора...пред стотици хиляди присъстващи в залата и пред милиони пред телевизорите по цял свят!!!Налудничаво звучи предложението ти, аз да определя срок ,кога Тръмп ще направи изявление ,ще вземе властта и т.н...Екзекуциите си продължават и Тръмп няма да стане президент,само ако успеят да го убият!!!...

Аз нямам намерение да влизам с теб обяснителен режим....
Не влизай при мен и проблема ти е решен...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320597
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031