Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.03.2021 20:23 - МИСТЕРИЯТА ЕВЪРГРИЙН
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1372 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 30.03.2021 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
EВЪРГРИЙН И....ЦВЕТНИЦА!!!
Какво става  в суец- канала и какво се очертава ?


Днес, 28 март, стават 5 дни, в които колосалният кораб Ever Given е заседнал на брега на Суецкия канал и блокира навигацията.
Ако в началото въпросът не изглеждаше толкова сериозен и беше лесно да отклоним общественото мнение на света от факта, сега, когато многото разклонени последствия и последици стават все по-ясни, очите на света започват да се фокусират върху тази решаваща точка.

И в същото време мистерията, която обгръща цялата материя, все повече се сгъстява.
Икономическата катастрофа вече е огромна и за мнозина съществените загуби растат непрестанно.
Много вече имат празни рафтове в магазините и астрономическите цени и не могат да бъдат ощетени.

Със сигурност само около този кораб и неразбираемата катастрофа, която му се случи, въртят много мистерии и арканни неразгадани загадки.
Нямам как да потвърдя или отрека многото слухове, които обикалят мрежата за участието на Ever Given в трафика на хора.

Няма как да знам дали децата са скрити в контейнерите на борда за сенчести сатанистки афганистански хероин на ЦРУ, китайски авангардни ракетни системи, предназначени за по-добре идентифицирани клиенти или мобилно оборудване за производство на адренохром.

Дори не знам истинската причина, поради която беше подставено това ново ′′ бедствие ". което в много отношения помни ′′ 11 септември ".

Очевидно е обаче, че става дума за добре проектирана разузнавателна операция и че слуховете за предполагаем инцидент с вятъра или прекъсване на електрическото електричество са само рамки за използване и консумация на време.
Твърде много доказателства сочат добре дефиниран и прецизно изчислен план и че произшествието е причинено умишлено.

От малкото факти, които са известни, се оказва, че някой е искал да натопи този кораб, точно на това място, точно в този момент.
Парадоксалният ′′ фалически ′′ маршрут, следван от кораба, преди да влезе в канала, представлява съобщение, което ′′ някой ′′ е искал да предаде на ′′ някой друг ".
Дори и да не ни е дадено да разшифроваме това съобщение, нито да познаваме подателя и получателя, има достатъчно определени елементи, за да разпознаем заговора на проекта, довел до катастрофата.

Нека разгледаме някои от тях за пример.
Суецкият канал е дълъг почти 200 км и широк около 200 метра. Минава през различни почвени морфологии и различни геоложки зони.
Освен някои дребни детайли, например кораби като Evergreen Container имат навигационни механизми, които им позволяват да скачат с милиметрична точност в портовете, или че никога вятърът с 50 км / ч не може да движи маса от 220.000 тона на кораб плюс няколко стотин хиляди тона товар, маневрата за задълбочаване на лъка в каналната банка, пресичането на съда е само по себе си произведение на изкуството, маринарна акробатика, сравнима със свръхчовешката въздушна акробатика, извършена от самолетите септември 11 г. Това е.
Не всеки капитан би бил способен на такава трудна маневра. Освен това корабът не просто е проникнал с крушката на лък, банката и пустинен пясък, но го е направил на точно определено място, където скалистът слой по-долу стои на правилната височина, за да може корабът да бъде управляван от изкуство..


Schettino, веднага след бедствието с Конкордия бе арестуван и изложен на обществено изхвърляне.

Никой не говори за капитана на Ever Given.
Тя причини най-скъпата навигационна авария в историята, а медиите дори не си дават името?
Може би защото е невинен?

Лично мое мнение е, че така стоят нещата.
Командването на кораб с такъв размер и с такава стойност на стоките на борда не е поверено на безхаберен човек.
И нито един капитан с необходимите за такава команда качества, не рискува кариерата си, извършвайки ′′ ФАЛОСОВИ ′′ маневри.
Изглежда ми очевидно, че компютърните системи на звяра на моретата са били хакнати и че лодката е БИЛА под дистанционно ръководство.

И вероятно алузивната рисунка, маркирана с маршрута на кораба, съобщи за това.
Това би обяснило и прецизността на маневрата, довела до произшествието, която изглежда повече компютър, отколкото на човешките моряци.

Изглежда, че блокажът на канала е резултат от щателно планиране, което отчита безброй фактори, дори геоложката структура на бреговете от канала, насочена към създаване на сериозен проблем, блокиране на кораба и канала за дълго време.

Одобрено, че това не е случайно събитие, изглежда още по-самостоятелно и интригуващо, че фактът се е случил в самия момент, в който според традицията на Мойсей преминава транзит ПРЕЗ МОРЕТО, когато е освободил народа от робство.

Библейско ще е, каза някой...
Сега, извън всички възможни спекулации относно натоварването на кораба или геополитическите мотиви на аварията, има един ефект, който ясно се вижда: тази катастрофа е вкарала клин в тъканта на глобалния финансов елит, разбивайки го на два фронта

Ясно разделени от противоречиви интереси.

От една страна имаме големи калибри на икономиката, които търпят ежедневни загуби на милионери, страхувайки се за бъдещето на бизнеса си, които виждат, че идват превъзходни заявки за възстановяване, като застрахователите.

С други думи, голяма част от икономическата материя се интересува от решаването на кризата възможно най-скоро, корабът ДА  се възстановява и обичайните потоци от стоки и пари заедно с него. Те настояват за бързо разтоварване на контейнерите, за да ускорят възобновяването на навигацията.


От друга страна изглежда има компактен фронт на интереси, който иска да избегне на всяка цена решение за рестартиране на кораба, без да се налага да бъде разтоварен.

Тези съмнителни герои имат неограничени ресурси и не се страхуват от забавяне или разходи във времето, стига тайните на кораба да останат такива.
Те са обградени от линиите на финансовите лешояди, използвани за спекулиране във времена на криза и недостиг и че в такива времена печелят пари.
Можем да обобщим, като кажем, че ′′ инцидентът ′′ е разделил мощните хора на света на противоположните полета на тези, които печелят от работеща икономика и риболова в турбид.
Този ясен контраст е нов фактор, който прави една част от финансирането на другия враг.
В този сблъсък на титани, който в момента се провежда зад кулисите, се появява ново осъзнаване.

Дори великите трябва да отбележат, че глобализационната система не може да работи.
Взаимозависимостта е твърде дълбока и механизмът, който я поддържа жива, е твърде крехък.
Един малък теглич в една част е достатъчен, за да наклони цялата система.

Следователно можем да кажем, че инцидентът, който някога е дал, също е полезен, защото принуждава целия свят да види абсурда на глобализираната система и изисква от всички да преосмислят устойчивостта, произтичаща от местната икономическа независимост.


В този смисъл може да се каже, че глобализацията е потънала в блока на канала, показвайки гола в цялата си несъответствие.

На нейно място от потока изплува огромно ′′ червено хапче предназначено да разтърси душите и да повиши съзнанието по много начини.
Мнозина ще осъзнаят едва когато потребителските стоки са оскъдни или когато msms не могат да спрат да показват реална реалност.

Обявих, че тази афера ще бъде богата на сЪспенс и обрати.

Досега беше така и всичко подсказва, че ще е още известно време.
И също така, че все пак ще има някои много изненадващи последици.

Останете на линия!
=========================================
Ето още една интересна нетна находка image Ако може да се кажЕ .
Като IT експерт забелязах няколко неща за цялото нещо, което ме накара да се замисля.
Ако погледнете модела, който корабът е нарисувал преди да влезе в канала, обърнете внимание, че корабът е бил на прав път, преди да нарисува простащината.
Това би означавало, че корабът не е планирал да рисува нищо. Просто влиза в канала, за да правИ точно това, което винаги са правили.
А използването на канал е символ на КАНАЛ ЗА РОЖДЕН ДЕН. Нещата ще се случват по целия свят.
Раждането на информацията, която идва от тази каша, ще бъде началото на края на дълбоката държава.
Тези кораби са на автопилот през повечето време.
Компютрите вършат работата. Предполагам корабните компютри да са били хакнати.
Моето подозрение е облегнато на белите шапки.

Това беше част от плана.
Корабът беше напуснал Китай преди дни.
На път за Холандия.

Следователно натоварването на бебета и деца (за 4 dr3n41chr0m3) е актуализирано за подрастващи и млади хора (за трафик на s3x). Децата не могат да свидетелстват къде са били и през какво са преминали.
Тийнейджърите и младите хора могат да кажат през какво са преминали.

Веднага след като корабът се върна на пистата, предполагам, че капитанът и ВСИЧКИ ВИДЯЛИ И са решили,
че хакът е изчезнал и са се върнали в пълен контрол.

Когато погледнаха Суеца на картите, те се забиха в една от най-тесните части на канала.
Хакерите на ′′ Бялата шапка ′′ чакат, докато корабът пристигне, след което отново поемат контрола и ,,побягват "на пълна скорост.
Капитанът на кораба заявил, че е настъпило спиране на тока.
Това означава, че корабните системи трябва да са мъртви.

Нашите космически сили (потъмняват)изключват цели държави напоследък.
Те са били хакнати при рестартиране на корабни системи.
Уязвимо време за компютри с вирус, при който хакерът може да поеме контрола над вируса.

Фалосът (нарисуван по време на първият хак,, е изтеглен, и остава като съобщение, с които уведомяват екипажа и дълбоката държава, че са f00k3d.

Последствията от разтоварването на контейнерите, за ремонт и отстраняване на кораба от канала ще са огромни.

И да погледнем факта, че корабите на съветския флот са от едната страна и корабите на американския флот са отстрани, на кораба
Белите шапки са в контрол.

Те са планирали това.
Кораба не може да избяга от престъпленията,защото е под контрол и всичко се излъчва по телевизията. image
=====================================================================
Казват, че нещата идват през 3-ПРОБЛЕМА, особено когато са организирани от Световната банка
image
ТРИ В ЕДНО...
ЕДНОВРЕМЕННО ОЩЕ ЕДИН КОНТЕЙНЕР на ЕВЪРГРИИН ПРЕДИЗВИКА КАТАСТРОФА И ЗАДРЪСТВАНЕ В КИТАЙ НА 27 МАРТ

image
ФАЛОС,КОЙТО КОРАБА ИЗПИСВА ПРЕДИ ДА НААВЛЕЗЕ В КАНАЛА
image

image

И ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ КАРТАТА НА КОМПЮТЪРА:как се движи кораба!!!
https://www.facebook.com/edith.padmini/videos/3759410697429814
================================================================

′′ Кръстовищата на египетската оптична мрежа от влакна ′

Комуникационните кабели на света са под този кораб. Ако продължават да копаят, ще отрежат линиите.... светът ще се срине."
В МЕДИИТЕ вървят намеци за срив в интернета!!!
′ Какво се случва, когато интернет се провали и вече не можем да използваме телефоните или картите си? Може би имаме решение за един от най-големите кошмари на все по-безкасов свят. * Поддържаният от милиардер шведски стартъп може да има решение за дигитални пари." * Има малко информация в мрежата - ето статия на английски, направо от устата на ,,лъва":
image



image
https://www.weforum.org/projects/cyber-polygon
 
image

image

28.03.2021 Работник: В контейнерите на този кораб се извършва трафик на хора.

https://www.facebook.com/majk.tajson.771/videos/144308487608291

ОЩЕ ЕДИН МЪЖ ГОВОРИ ПО ВЪПРОСА:
https://www.facebook.com/100064383101042/videos/118110543678382

,,ОБЗАВЕДЕН"КОНТЕЙНЕР ЗА ТРАНСПОРТ:
https://www.facebook.com/anays.crina/videos/150188250333789

КАКВО МИСЛЯТ ИТАЛИАНСКИТЕ МЕДИИ ЗА ПУТИН И ПОЛОЖЕНИЕТО, В КОЕТО СЕ НАМИРА СВЕТЪТ ДНЕС!!!

https://www.facebook.com/casadelsole.tv/videos/468650281179423


image










Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ascentions - за кораба и...
31.03.2021 09:22
Споменава се ,че целта е да се провери товара на това "засядане".Фулфорд споменава и други причини .Но мисля ,че работата е вече "свършена" В момента текат операции на леките наземни сили по неутрализиране на фактори от дълбоката държава. На много нива и направлемия. http://www.neilkeenan/ В момента чета тук за голямата кражба ... Беше приятно да чета инфо. за случая .Благодаря ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8350957
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930