Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.03.2021 14:11 - КАКВО СТАВА??? -3
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2161 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Предупреждението на Буда

Има едно очарователно пророчество от тибетски учител - Jamyang Khyenstse Chokyi Lodro - което изглежда дава график за смяната на полюсите.

 Чоки Лодро е бил смятан за жив Буда, когато се е въплътил. 

Този текст е предоставен преди много десетилетия, тъй като Чоки Лодро умира през 1959 г., но възможното привеждане в съответствие с китайския календар са годините 1966, 2026 и 2086.
Той се счита за валидна информация от Буда, както обяснява тибетският будистки практикуващ.

Докато Пророчеството наистина е било „предадено“ за първи път на Jamyang Khyenstse Chokyi Lodro като умствена Терма, която след това се е ангажирала в писмена форма, както е посочено в тристранен диалог между Буда Шакямуни (историческия Буда на нашето време) Авалокитешвара един от най-реализираните бодхисатви (Ченрезиг на тибетски) и Ананда (един от трите основни старши ученици на Буда).
 Далай Лама се счита в тибетския будизъм като еманация на Ченрезиг / Авалокитешвара.

image

Тибетско пророчество: Остава едно десетилетие
31 юли 2015 г.

https://tibetanaltar.blogspot.com/2015/07/tibetan-prophecy-one-decade-left

Извън дълбокия космос, през годината Огнен мъжки кон (2026), голям метеор ще удари по бреговете на голямо водно тяло. ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
През годината Земя-Мъж-Маймуна (2028) ще настъпи епидемия и нейното въздействие ще бъде много дълбоко. ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
През есента на годината Огън-Жена-Кон (2026) и в годината на Земята-Мъж-Маймуна (2028), всички онези зли хора, които нямат доверие в това учение, ще умрат. 
Но ако някой пише за него и го разпространява, тогава ще живее дълго време, без болест и заслугите ще станат много големи.
Всички вредни сили от това зло време бързо ще се съберат в градовете. ... Тези хора, които нямат никакво доверие в това учение, ще преживеят голямо земетресение в годината на Огнения кон (2026). 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Когато настъпят злите времена в Огнената-женска-овча година (2027), ще има смърт поради пренаселеност. Някои ще умрат на пътя; някои от сърцето (болест).
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 В годината на Земята-Мъж-Маймуна (2028) ще има ужасни наводнения. През лятото смъртта ще дойде от епидемии, предизвикани от глад. По това време демоните ще бъдат навсякъде. ...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
През годината Земя-Жена-Птица (2029) няма да има вреда. Независимо от това ще бъде много важно да се пази дисциплината и да не се яде червено месо. 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
През годината на желязо-мъжките кучета (2030) всички градове и околните райони ще бъдат изпълнени с месоядни животни като тигри, мечки, диви кучета, вълци и други подобни. ... изчислявайки от кога злият период от време се увеличава, цялата гора (екосистемите) ще рухне. Всички скалисти планини ще се рушат в основата им. Човек няма да може да понесе изравняването (процеса) на земните (планините). На всеки десет души ще остане само един. ...
Светлината, която прави нещата ясни
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

6 ноември 2016 г.

https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?f=41&t=24063

Изключителната работа, озаглавена „Светлината, която прави нещата ясни: пророчество на нещата, които идват“, беше разкрита от покойния „Jam-byangs mKhyen-brtse Chos-kyi bLo-gros (1896-1959), широко известен и празнуван като„ Учителят на Учителите. " За първи път е преведена на английски през 1988 г. от Karma gSungrab rGya-mtsho, с предупреждението да бъде възпроизвеждана свободно.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Потвърждение на ZetaTalk 28.2.2021: 

Ние, зетите , се питаме почти всеки ден кога ще настъпи часът на смяната на полюсите и винаги отговаряме със същото предупреждение - датата не е известна. 
Това беше и предупреждение от Исус, че никой няма да знае датата на завръщането МУ. 
Какво тогава трябва да се направи от текста на будисткия Учител, като се посочи без несигурни думи вероятната дата на смяната на полюсите като 2026 г.?

 Това беше правилно, когато беше написано преди почти век, но небесният часовник има много сили, които трябва да вземе предвид и преминаването може да се ускори или забави, в зависимост от много фактори.


Това, което трябва да се отбележи, е последователността на събитията и неизбежността на глобалната катастрофа, която ще обхване Земята по време на преминаването на Нибиру. 

Мохамед очерта последователност от събития в своето 40-дневно пророчество и ние, зетите, подчертаваме, че ни е позволено да даваме последователност от събития, но не и датата. 

Независимо от това, пророчеството на този тибетски Учител е било правилно, когато е дадено, въпреки че обстоятелствата са имали своя ефект след даването на пророчеството.
 Ние заявихме, че морското равнище ще се повиши с 675 фута „в рамките на две години“ след смяната на полюсите и това пророчество твърди същото, че „ужасни наводнения“ ще настъпят до 2028 г.


Може да се очаква миграция след прогнозираната дата на смяна на полюсите през 2026 г., което да доведе до „пренаселеност“ и епидемии.

 Това, че само 1 от 10 ще оцелее, се равнява на нашата оценка за 90% смъртност в резултат на смяната на полюсите.

 „Светлината, която прави нещата ясни“ подчертава, че имайки предвид какво ще се случи, човек може да води живота си със състрадание към бедственото положение на другите, като предприема действия, за да помогне на другите, и да не бъде заблуден от страха. 

Често сме заявявали, че страхът води човек до ориентация към Службата към Себе си, тъй като в опит да избяга от горяща сграда, човек изтласква другите, които блокират вратата.


За да обяснят, че градовете ще запустеят и ще се върнат в дивата природа, на „месоядни животни“, търсещи лесна плячка, или че посланиците в Службата към себе си, описани като „демони“, ще се опитат да предизвикат страх у оцелелите, за да да прибират душите им не е лоша услуга.

Той позволява на онези, които се вслушват в думите на тибетския Учител, да избягват тези капани и да живеят във Времето, което наистина ще бъде време на изобилие и открито взаимодействие с посланици в Службата на другите, които в момента са в изобилие около Земята , за да подпомогне трансформацията на Земята.


Миграция (пренаселеност) след смяната на полюсите също може да се очаква поради повишаването на морското равнище. 

ZetaTalk предупреди, че появата „на диви кучета" биха представлявали опасност и заяви, че всички гори ще изгорят и ще пораснат от семена.
 Индия със сигурност ще потъне, движенията на плочите и Евразийската плоча се простират дестабилизиращи планини навътре (планините се рушат).

image

Тибетско пророчество: Остава едно десетилетие
31 юли 2015 г.

https://tibetanaltar.blogspot.com/2015/07/tibetan-prophecy-one-decade-left

В годината на Земята-Мъж-Маймуна (2028) ще има ужасни наводнения.

 През лятото смъртта ще дойде от епидемии, предизвикани от глад.
 По това време демоните ще бъдат навсякъде. ...

Желязо-мъжко-кучешка година (2030), всички градове и околните райони ще бъдат изпълнени с месоядни животни като тигри, мечки, диви кучета, вълци и други подобни. ...
На всеки десет души ще остане само един. ...

ZetaTalk Обяснение от 5/5/2002:

 
При изчисляване на издигането в моретата до 675 фута се предполага повече от топенето на ледовете на Антарктика и Гренландия, тъй като това издигане е изчислено от човека само на 200 фута. 

Цялата земна повърхност ще бъде загрята поради завихрянето на сърцевината, топлината до такава степен, че при това може да излезе в земната повърхност. 

Под океаните това се равнява на по-високо океанско дъно, като водата трябва да отиде някъде, а тъй като дъното се движи нагоре, нивото на морето може също да се покачи.

image
ZetaTalk  Прогнози  07.01.2003:

Ограниченията за пътуване вероятно ще бъдат наложени от правителствата в отговор на миграциите, но едва докато това се случи. 

По този начин това ще варира в зависимост от държавата, в рамките на държава и в действителност е налице много преди да се появят проблеми с изместването на полюсите, като метеорологични промени и нарастващ глад. 

Това е една от причините да сте на избраното от вас безопасно място по-рано и ако не е възможно, да имате валидни оправдания, за да сте там, ако имате нужда от извинението.


ZetaTalk  коментар  07.23.2011: Градовете на духовете на Китай са разположени там, където климатът и възвишението ще бъдат най-оптимални в Aftertime. Може да се очаква Китай да насочи населението си да мигрира в рамките на Китай към пустинните райони във вътрешността. Разбира се, всички бежанци от други страни ще бъдат жестоко изхвърлени, като охраната на границите е основен приоритет. Нито елитът от други държави ще бъде приветстван. Коментар на

image
ZetaTalk 16.6.2012 г  .: 

Културите на лодките, плаващи градове на отчаяни бежанци, които няма къде да отидат, ще станат често срещани в Югоизточна Азия и Индия. Индия и други земи на Индо-австралийската плоча, изтласкани надолу, ще открият, че потъващите им земи постоянно се влошават.

Всъщност Книгите на Библията не предоставят дата на крайните времена.
 Опитите за привеждане на пасажа в съответствие с разположението на съзвездията се провалят, както Дейвид Мийд открива през 2017 г.

Книгата Откровения е много ясна какво да очакваме, но няма намек за времето.
 Книгата Изход, съчетана с описанията в Колбрин, описва случилото се в миналото. 
Колбрин ни дава подробности за Ной . 

Изявление на пророка Мохамед, известно като  „Часът“ в книга 41, номер 7015 от хадисите, изглежда дава поредица от събития . 

Но никой освен Буда не е посочил дати.

image

Марк 13:32 Никой не знае за този ден или час, дори ангелите на небето, нито Синът, а само Отец.

Деяния 1: 7 Исус отговори: "Не на вас е да знаете времена или сезони, които Отецът е определил със Своята власт."

Матей 25:13 Следете, защото не знаете нито деня, нито часа, в който Човешкият Син идва.

image

Сред неговите предсказания за края на времената това, което Ислямът в Корана и Сунната (Мохамед Беседа) нарича «Часът». 

Мохамед говори много за настъпването на часа и неговите последици за човечеството, въпреки че призна, че нито той, нито Арх Ангел Гавраил знаят точно за точното време на неговите събития, но въпреки това ни представи много наближаващи знаци, които ще се случат много близо заедно:

Пророк Мохамед преди повече от 14 века заяви, че фалшивият Христос ще управлява света в продължение на 40 дни:

· Един ден като година
· Един ден като месец
· Един ден като седмица
· И останалите дни като вашите дни.

Оттогава мюсюлманските учени напразно представят стотици тълкувания на това твърдение.

image
ZetaTalk Коментар 10.6.2017: 

Това показа, на какво се позовава Мохамед в препратката си за 40 дни? 

„Един ден като седмица“ се отнася до спряното въртене на Земята, което сме предвидили да продължи 5,9 дни.
 Това изглежда като един ден, тъй като Слънцето стои неподвижно над част от земното кълбо.
 „Един ден като месец“, предхождащ това, ще бъдат последните седмици. 

Като изключим Силното колебание, водещо в последните седмици и спирането на въртенето в края, нашата прогноза включва 34 дни, месец, който включва 3 дни тъмнина и 6 дни изгрев Запад


„Един ден като година“, предшестващ Последните седмици, предсказва обърканото време и време на изгрев / залез, които са резултат от ежедневното разклащане на Земята, което се развихри.

 Предвидихме, че сезоните ще се „смесят един с друг“, така че тази година изглежда няма отделни сезони, а смесица. 

Разклащането може да накара Слънцето да изгрее и след това да залезе отново, както е документирано, така че нощта и денят може да се объркат, когато се разклати земята.
 Мохамед прогнозира този объркан период да продължи поне една година.

 И тогава нещата се връщат към нормалното, въртенето се връща и Нибиру ще си  отиде от небето, след като продължи напред.

Dark Twin Closer

Наближава ли по-близо тъмният близнак на Земята?

 Тъмният близнак се появи през 2004 г., след като Земята беше блокирана в орбитата си от Нибиру, което позволи на Тъмния близнак да излезе отзад Слънцето. 

Тъмният близнак обикновено се движи в орбитата, споделена със земната орбита точно срещу Земята, така че Тъмният близнак обикновено е скрит зад Слънцето.
 Когато се появи за първи път, той отразява слънчевата светлина в синия и жълтия спектър и все още има синкав оттенък.

 Тъмният близнак може да се представи в Monster Persona, което означава, че изглежда много по-голям от истинския си размер.
 Според зетите, Чудовище се формира от светлинни лъчи, които се отдалечават от обекта,

image
През 2018 г. Тъмният близнак беше видян от МКС , а Коджима от Полюсната смяна се опита да изчисли разстоянието от Земята по това време.

 Той изчисли, че Тъмният близнак е отдалечен на 12 земни диаметъра. Сега през 2021 г. изглежда по-близо. 

Тъмният близнак е изобразен в пророчество като Синята Качина и Кали в индуистката митология и според Зетите ще бъде притиснат близо до Земята, докато не успее да избяга от натиска, за да се придвижи в орбитата, споделена със Земята през последните дни.
image
image

2018:
Земя на снимката: отдалечаване, x1 / 5,15,6 cm (диаметър): 78 cm
Dark Twin на снимката: увеличение, x10, 2 cm (диаметър): 0,2 cm
По този начин видимото съотношение на размера, гледано от ISS е ,
Земята (390) срещу Dark Twin (1).

Според Зетите Тъмният близнак е приблизително със същия размер като Земята.
Така че съотношението на разстоянието от ISS е
ISS-Земя (1) срещу ISS-Dark Twin (390).
Орбитална надморска височина на ISS (ISS-Земя): около 400 km, като по този начин
ISS-Dark Twin: 400 km x 390 = 156 000 km.
Диаметър на Земята: 12 752 км (156 / 12,8 = 12,2)
Разликата между Земята и Тъмния близнак е 156 000 км, което съответства на приблизително 12 земя.

Сега на 5 февруари 2021 г. Тъмният близнак е заснет на филм в Дубай, заедно с Луната. 
Тъмният близнак продължава да се разглежда като чудовище и в камерите на FAA в Арктика.
 Отбелязвайки времевия печат за улавянето на FAA от Юкон, беше близо до полунощ в Обединеното кралство, така че това улавяне беше в късния следобед в Юкон, сочейки назад по споделената земна орбита със Слънцето вдясно, според сенки. 

Това е Тъмният близнак.  Слънчевите стълбове също се увеличават.

image
image

Наистина ли бяха забелязани мистериозни обекти в небето на ОАЕ?
6 февруари 2021 г.

https://dubaigazette.com/moons/

Въпреки че няма убедителен анализ за странния епизод, потребителите на Instagram и Twitter обсъждат теории за това какви са тези любопитни обекти. 
Най-популярната се нарича „Двойна Луна“ и предполага, че някои планети могат да изглеждат толкова големи, колкото Луната поради подреждането на звездите.

ZetaTalk Потвърждение 28.02.2021:

 
The Dark Earth Близнак непрестанно се доближава  по-близо до Земята, защото и Нибиру непрекъснато се приближава до Земята. 

Обяснихме, че и Венера, и Тъмният близнак са уловени в близост, образувана от потоци частици, идващи от Слънцето, оттам около страните на Нибиру. 

По този начин тази чаша улавя всичко, което е във вихровия поток от частици. 

Тъмният близнак няма да избяга, движейки се по орбитата, която споделя със Земята, докато пристигнат последните седмици. 

Но това е ясно видимо на Запад и се очертава все по-близо.

image
ZetaTalk коментар 02.28.2021:

Слънчевите стълбове се появиха, откакто Нибиру влезе във вътрешната Слънчева система през 2003 г. и започна да преминава покрай Слънцето. 
Леките стълбове са явление, отдавна приписвано на ледени кристали в атмосферата.
 Те са по-видими, когато ъгълът на светлината от светлинен източник като Слънцето е такъв, че светлината може да отскача от този източник на светлина към зрителя.
 Гресът в атмосферата от опашката на Нибиру също може да причини такава отскачаща светлина, когато ъгълът е оптимален.


Защо по това време Слънцето трябва да показва светлинни стълбове над него?
 Леките стълбове над Слънцето поради присъствието на Нибиру се появиха за първи път през 2003 г., когато Нибиру беше зад Слънцето в изгледа на Земята. Светлинните стълбове по това време бяха причинени от светлината от Нибиру, която скоро се загуби в светлината от Слънцето.

 Завръщането на тези светлинни стълбове показва, че Нибиру е достатъчно близо сега, за да се счита отново за свой собствен източник на светлина. Тези и други феномени, които трябва да последват, скоро ще се размажат, Нибиру вече не може да се отрече.
===============================================================

Филмът на Байдън

Докато чакаме Хунта да завърши своята ужасна операция по предателската кражба на избори през 2020 г., имаме филма за Байдън. Стана почти игра в интернет, за да се види колко доказателства има, че администрацията на Байдън е фалшива и се снима в студията на Castle Rock. Zero Hedge предложи новина на 5 февруари, когато нарушител беше арестуван в силно защитената AFB на Andrews. Какво? AFB снима само филм , така че каква е голямата работа? 
image

Нарушител получи достъп до самолети във военновъздушната база Андрюс в "Сериозно нарушение"
5 февруари 2021 г.

https://www.zerohedge.com/political/intruder-gained-access-aircraft-andrews

Съобщава се, че натрапникът е невъоръжен и досега е описан само като възрастен мъж. 
Той успя да влезе в самолет С-40, който е изключително важен за президентското звено, което помага във военната логистика и сигурност за изпълнителната власт. 
Обединената база Андрюс е добре известна със своите масивни, множество пластове военна сигурност.
 Отделът на военната полиция, който е отвъд океана, се счита за най-елитното министерство на околната среда и трафикът в и около него се следи внимателно.

ZetaTalk Insight 28.2.2021:

 
Както непрекъснато потвърждаваме, настоящите президентски избори са оскъдна операция. 

Това означава да се извърши фасадата, която Байдън спечели достатъчно, за да позволи на виновните да попаднат в капани. 
Докато извършват предателство, за да поемат контрола над САЩ, онези, които са начело, се опитват да се скрият зад подчинени, които ще поемат вината, ако превратът не се получи. 
Тези подчинени не замислят нито заповед, нито финансират, нито организират преврата.
 Подчинените могат да следват нареждания за организиране на финансиране или планиране на дейности или да предават инструкции, но те не са целта на ужилването.


Изборите през 2020 г. бяха масов опит за преврат, който включваше минимално участие на китайската ККП и Италия и абсолютното заключване на апарата за гласуване в няколко суинг държави.

 Заключването включваше споразумения да се придържат към сюжетната линия, при болка от смърт, ако участниците се разклатят.

 Съдиите от по-нисши съдилища и SCOTUS също бяха заплашени и в резултат преместиха всички дела, оспорващи изборите.
 Междувременно добре контролираните медии се опитват да убедят обществеността, че Байдън е победил.
 Междувременно американската Хунта преследва и екзекутира виновните за този опит за преврат.   


Фасадата, която Байдън е спечелил законно за президентството и управлява правителството на САЩ, е необходима, за да се отстранят онези, които са начело на преврата. 
Това включва окончателно запалване на някои светлини в Белия дом, след като вече повече от седмица след изборите беше тъмно. 

Това включва разрешаване на някои видеоклипове, показващи излизането на Biden Double и влизането им в официалните превози на Air Force One след повече от седмица бърборене в интернет за принудата на Biden да използва алтернативни превози. 
Докато филмът - фасадата - се снима, всички познаващи в Andrews AFB са относително спокойни. 

По този начин беше позволено да се случи нарушение на сигурността.


Списание Time призна , че е имало непрекъснат заговор срещу президента Тръмп, координация между левицата и корпоративните структури, които искат да продължат глобалистката програма.

 Междувременно битката за истината и справедливостта продължава, като Майк Линдел пуска обширното си видео, в което подробно се описва как е маневрирана кражбата на изборите през 2020 г.

image

Списание TIME подробно признава как изборите през 2020 г. са били нагласени срещу Тръмп от Secret Cabal на богатите и политически свързани елити
на 5 февруари 2021 г.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/wow-time-magazine-admissions

В продължение на седмици след изборите през 2020 г. президентът Тръмп и всеки, който обръща внимание, твърдяха, че изборите са фалшифицирани.

 Президентът Тръмп дори предупреди месеци преди изборите, че единственият начин републиканците да загубят е на фалшиви избори. Тръмп беше прав. 
И днес списание TIME дори призна в дълга и подробна замазка, че тайна кабала от богати и политически свързани елити се обедини, за да фалшифицира изборите срещу Тръмп.

image

Майк Линдел пуска експлозивен документален филм за изборите през 2020 г. -

Филмът „АБСОЛЮТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО“ включва свидетелства и интервюта от експерти по историческите измами през изборите през 2020 г.
5 февруари 2021 г.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/mike-lindell-releases -документален
В рамките на три часа след пускането му Vimeo го свали. 
В момента е в на Rumble.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://dubaigazette.com/moons/
16.03.2021 14:18
Вижте видеото в линка отгоре:

Наистина ли са забелязани мистериозни обекти в небето на ОАЕ?

,,ДУБАЙ, 6 февруари 2021 г . :

Наистина ли имаше две гигантски луни в небето около 22:00 часа на 4 февруари, или беше изкусно изображение, за да създадете вест от маркетингова фирма?
Зашеметяващи изображения, видеоклипове и социални публикации на две гигантски „скални“ форми в небето обиколиха интернет. Има много теории за този странен и рядък феномен, който е забелязан в ОАЕ и вече е тенденция в социалните медии.Въпреки че няма убедителен анализ за странния епизод, потребителите на Instagram и Twitter обсъждат теории за това какви са тези любопитни обекти. Най-популярният се нарича „Двойна Луна“ и предполага, че някои планети могат да изглеждат толкова големи, колкото Луната поради подреждането на звездите. Някои експерти казват, че изравняванията между планетите, видими от Земята, са рядкост и се случват веднъж на 800 години.

(превод на статията от мен )
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8364399
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930