Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.03.2021 23:00 - ХАОС ...по света
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1360 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Списание Time Публикува Шокиращо Признание, Че Изборите За Байдън Са Организирани От „Добре Финансирана Тайна Кабала“, Която „Промени Правилата И Законите“
 от 
Джефри Гридър

Списание „Тайм“ публикува подробен разказ за това, което описва като „конспирация“ между „леви активисти и бизнес титани“, за да създаде „необикновено усилие в сянка“ за „защита“ на президентските избори през 2020 г. на марионетката Джо Байдън.

Адолф Хитлер каза, че е направил това, което е направил, за да „възстанови Германия“ и да „спаси Райха“, но това, което наистина е направил, е явна престъпна дейност, предназначена да прехвърли цялата власт върху себе си.

Същото е и със зашеметяващото признание в списание Time днес, че за да „спаси изборите“, една хлъзгава кабала на демократите взе милиарди долари и я монтира отгоре надолу. Благодаря, че признахме това, което вече знаехме.

    
„Благодарни сме на The Washington Post, The New York Times, Time Magazine и други страхотни публикации, чиито директори присъстваха на нашите срещи и спазваха обещанията си за дискретност в продължение на почти четиридесет години. За нас би било невъзможно да разработим плана си за света, ако бяхме подложени на ярките светлини на публичността през тези години.

„Но работата сега е много по-сложна и подготвена за поход към световно правителство. Наднационалният суверенитет на интелектуален елит и световни банкери със сигурност е за предпочитане пред националното автоопределение, практикувано през миналите векове. " - Дейвид Рокфелер в Тристранната комисия през 1991 г.

И така, защо излизат сега и признават, че целият процес е бил организирана измама?

Тъй като сега имат властта и знаят, че тя не може да бъде отнета, а дори и да може, надутият GOP няма волята или стомаха за работата.

А списание Time? Те са същите хора, на които Дейвид Рокфелер благодари, че се съгласи да запази в тайна срещите на Новия световен ред на Билдербергерите.

Можете да изтриете „ теория на конспирацията “ от речника си сега, всичко е вярно.
image
Списание Time: „Тайно“, „Добре Финансирана Кабала“ Работи За „Защита“ На Изборите През 2020 Г.

От Breitbart News : „Ню Йорк Таймс“ докладва за усилията през януари, позовавайки се на „Коалиция за защита на демокрацията“.

Daily Beast намекна за това през есента. Но статията Time е най-задълбоченият доклад за това, което другите предполагат, че се случва зад кулисите.

Статията на Моли Бол, озаглавена „ Тайната история на сенчестата кампания, спасила изборите през 2020 г. “, представя усилията като героично усилие за запазване на свободни и честни избори и за отблъскване на очакваните твърдения на президент Доналд Тръмп за измама.

Вече можете да изтриете „теория на конспирацията“ от речника си. Всичко е вярно.

Описанието на Бол обаче съвпада и с това, което тя нарича „параноичен“ възглед за усилие да затрудни победата на Тръмп:

Ръкостискането между бизнеса и труда беше само един от компонентите на обширна, междупартийна кампания за защита на изборите - необикновено усилие в сянка, посветено не на спечелването на вота, а на гарантирането, че то ще бъде свободно, справедливо, достоверно и непокварено.

Повече от година една слабо организирана коалиция от оперативни работници се опитваше да укрепи американските институции, тъй като те бяха едновременно атакувани от безмилостна пандемия и автократично настроен президент.

Въпреки че голяма част от тази дейност се провеждаше отляво, тя беше отделена от кампанията на Байдън и преминаваше идеологически линии, с решаващ принос от безпартийни и консервативни участници. (...)

Тяхната работа засегна всеки аспект на изборите. Те накараха държавите да променят системите и законите за гласуване и помогнаха за осигуряването на стотици милиони публично и частно финансиране.

Те отблъснаха съдебните дела за подтискане на гласоподавателите, набраха армии от анкетиращи и накараха милиони хора да гласуват по пощата за първи път.

Те успешно притиснаха компаниите в социалните медии да заемат по-твърда позиция срещу дезинформацията и използваха стратегии, базирани на данни, за борба с вирусни мазки.

Те проведоха национални кампании за информиране на обществеността, които помогнаха на американците да разберат как ще се развие преброяването на гласовете в продължение на дни или седмици, предотвратявайки конспиративните теории и фалшивите твърдения за победа на Тръмп да получат повече сила.

След изборния ден те наблюдаваха всяка точка на натиск, за да се уверят, че Тръмп не може да отмени резултата. (...)

Ето защо участниците искат тайната история на изборите през 2020 г. да бъде разказана, въпреки че звучи като мечта за параноична треска - добре финансирана кабала от мощни хора, обхващащи различни индустрии и идеологии, работещи зад кулисите, за да влияят на възприятията, да променят правилата и закони, насочват медийното отразяване и контролират потока на информация.

Те не фалшифицираха изборите; те го укрепваха. И те вярват, че обществеността трябва да разбере нестабилността на системата, за да гарантира, че демокрацията в Америка ще продължи.

Бол описва участниците в този план като „борци за демокрацията“. Той беше воден от Майк Подхорцер, „старши съветник на президента на AFL-CIO“, един от най-мощните профсъюзи в страната, подчинен на Демократическата партия.

Топки:

В апартамента си в предградията на DC, Подхорцер започва да работи от лаптопа си на кухненската си маса, провеждайки срещи за увеличение Zoom часове на ден с мрежата си от контакти в прогресивната вселена:

Работното движение; институционалната левица, като Планирано родителство и Грийнпийс; групи за съпротива като Неделими и MoveOn; прогресивни маниаци на данни и стратези, представители на дарители и фондации, организатори на местно ниво, активисти на расово правосъдие и други.

До април, отбелязва тя, Podhorzer беше домакин на двучасови и срещи Zoom с други участници в проекта.

Те подтикнаха Конгреса да финансира гласуване по пощата и убедиха главния изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг да допринесе със стотици милиони долари за „финансиране на изборна администрация“.

(Както предупреди Breitbart News , даренията на Зукърбърг изглеждаха по-скоро като усилия на демократите да гласуват и бяха насочени предимно към тежки демократически окръзи в ключови държави на бойното поле.)

Кампанията също така използва правни усилия за промяна на процедурите за гласуване по време на пандемията COVID, което води до „революция“ в гласуването по пощата:

„Само една четвърт от гласувалите гласуват по традиционния начин: лично в деня на изборите“, отбелязва Бал.

Групата също използва „безименен, таен проект“ за борба с „дезинформацията“. Техният метод беше „да притискат платформите да налагат правилата си, както чрез премахване на съдържание или акаунти, които разпространяват дезинформация“.

Бол не споменава историята на Ню Йорк Пост за лаптопа на Хънтър Байдън , но технологичните компании, масовите медии и бивши служители на разузнаването скочиха през октомври, за да нарекат лаптопа потенциален руски „дезинформация“ и да го потиснат.

Twitter блокира връзките към историята и също така заключи публикацията от акаунта си за повече от две седмици. По-късно историята се оказа вярна, като Хънтър Байдън обяви - след изборите - че е под разследване на ФБР.

„Групата също така реши да използва насилствените вълнения, които се разпространиха из цялата страна след смъртта на Джордж Флойд през май, и предприе стъпки„ да усвои инерцията си за изборите, без да позволи да бъде кооптиран от политиците “.

Към края на изборите, съобщава Ball, Търговската камара на САЩ остави настрана стари спорове, за да се присъедини към AFL-CIO в създаването на алианс за отхвърляне на твърдения за измама с изборите. Бол отбелязва, че някои републиканци също са помогнали в усилията.

Както Breitbart News съобщава по това време, е имало общонационално ляво движение, което да отприщи повече вълнения, ако Тръмп претендира за победа на близки избори.

Докладването на Ball потвърждава, че усилията в сянка координират подобни усилия. Тя добавя, че на „националната мобилизационна мрежа“ е казано да „отстъпи“, след като изглежда, че Байдън ще бъде победител.

image

 По-късно, казва тя, мрежата на Podhorzer реши да се увери, че на демонстрацията на 6 януари „Спри кражбата“ във Вашингтон, окръг Колумбия, имаше малко контрадемонстранти, гарантиращи, че вината за случилото се ще бъде възложена единствено на Тръмп.
===============================================================

https://www.facebook.com/49370991732/videos/227415435108988

https://www.facebook.com/themarkkaye/videos/2690842224354728/

https://www.facebook.com/49370991732/videos/1276541019351959
====================================================================

https://www.facebook.com/430784996935816/videos/2948290035384914



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - А в България се готвят за избори.
11.03.2021 20:00
Защо?
цитирай
2. mileidi46 - Защо? Опитват се да задържат т...
12.03.2021 01:18
bven написа:
Защо?

Опитват се да задържат топката...за дузпи!!!
или просто не са в час....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8322324
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031