Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.02.2021 15:34 - МАЙКА ТЕРЕЗА,ВАТИКАНА,И....ХОЛИВУУУД!!!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1707 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 23.02.2021 15:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КОЯ Е ТЯ!!
БЕШЕ ПРОВЪЗГЛАСЕНА ,,СВЕТИЦА " ОТ ПАПА ФРАНЧЕСКО!!!
ТИ ДА ВИДИШ!!..
ТАЗИ ЖЕНА ИЗЛЪЧВА ОТРОВА ДОРИ В ПОГЛЕДА СИ..
Майка Тереза ​​- садистичен нацистки мъчител, педофил и перверзник!
Тя спечели благородна награда за мир за така наречената си хуманитарна дейност и основа- Мисионерите на милосърдието. 
Когато беше на световното си турне, тя събра милиони (слухове за милиарди) долари от богатите, защото те глупаво вярваха, че тя ще може да помогне на бедните и страдащите в Индия. 
Много хора биха повярвали, че Индия й е била и в момента е ,вечно благодарна. 
Колко грешат! 
Но какво всъщност направи тя с всички тези пари? 
Със сигурност не се използваха за подобряване на условията на страданието.
Парите на Майка Тереза ​​бяха изразходвани предимно за финансиране на педофилия и изнасилвания на деца, а не за бедните. 

Тя е построила сто обекта по целия свят с нейното име и организация „Мисионери на милосърдието“ на всеки от тях. 
Повечето от тях бяха женски манастири и управлявани от паписти детски домове. където милиони деца са били малтретирани, бити и содомизирани ежедневно.
 Много от тези деца бяха С ПРОмити мозъци и обусловени в мислене, подобно на култ, за да ги накарат да се държат като нея, като по този начин възникна нейният „култ към страданието“.
МоЖЕТЕ  да си представите, че нейният Дом за умиращите в Калкута, Индия, е най-депресиращото място. 
Въпреки че ,Майка Тереза ​​имаше милиарди, тя отказа да даде на тези умиращи подходящи легла - защото искаше те да страдат.

image
 Всички те бяха натъпкани в малки хамаци и някои трябва да споделят с други хора с различни заболявания, точно както нацистите в техните концентрационни лагери в нацистка Германия.
 Нямат право да ходят никъде другаде, освен по леглата. Те бяха накарани да отидат в тази антисанитарна тоалетна пред очите на други хора. Не им е позволено да посещават приятели или роднини.
 Някой от вас намира ли това за странно?
 Че една жена, за която се предполага, че е почитана и почитана от папистите по целия свят, е била толкова  зла кучка и садист?
image
Вече умираш, но трябва ли да страдаш така? 
Тя не вярваше, че тези хора наистина се нуждаят от грижи ,антибиотици, защото така или иначе щяха да умрат, а ги  уверяваше, че трябва възможно най- тежко да страдат,за да отидат в рая ,че като страдат,ще изкупят греховете си...

 Колко се грижеше обаче, за собственото си здраве? 

Когато се разболя, тя се отправи направо при най-добрия сърдечен специалист в Ню Йорк
. Мисля, че тя наистина вярва в това ,че трябва да се отърве от страданието, но също така вярва, че другите  хора трябва да страдат ... с изключение на нея!
В интерес на истината, Майка Тереза ​​се радваше да гледа как тези хора страдат. Тя беше садистично чудовище и перверзник. Тя започна да наблюдава хората с болка по начина, по който злите нацистки учени подлагаха милиони невинни християни на болка, жестокост, страдания и болни медицински тестове по време на Втората световна война.

Тя се справи с него по същия начин, по който го направи, когато изпомпваше и пренасочваше милиарди долари благотворителни пари в организираната Педофилия, защото беше болна извратена лунатичка. Каква друга причина има, за да направиш нещо толкова зло, ако тя самата не е била педофил?

Изгори в ада, майко Тереза ​​... Изгори .... В…. АД !!!
Източник: landoverbaptist.net



image
С кой,ако не със сатанистката Килъри,ще продава деца???
image

image
Коментара е излишен...
image

А ако не знаете,,големият" д-р ФАУЧИ ,дясната ръка на Дебили Гейтс..е СИН на ,,светицата" Тереза....

image

image

image
ПОРАЗХОДЕТЕ СЕ МАЛКО В ПОДЗЕМИЯТА НА ,,СВЕЩЕНАТА ВАТИКАНА"!!!
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
СВЕЩЕНО МЯСТО НАЛИ????
И ТИЯ ДВАМАТА ..СИ ПОДАДОХА ,,ОСТАВКАТА"..И ЗАМИНАХА ЗА ГУАНТАНАМО..
image
https://www.lalucedimaria.it/shock-santa-sede-sarah-comastri-danno-dimissioni/?fbclid=IwAR2MgcWQYyS6DUMB7LjDYECT4Tz7upRumIgABhH606uqeQ6lk1QKfBqQzf8

===============================================================
https://odysee.com/@MouthyBuddha:a/pedogate-2020-pt-3-symbolism-pizzagate-2:c
=====================================================================
 https://odysee.com/@MKWhiteRabbit:3/PEDOGATE-I-VOSTFR-In-Depth-Exploration-Mouthy-Buddha:f
=================================================================
https://odysee.com/@MKWhiteRabbit:3/PEDOGATE-II-2020-VOSTFR-Documentaire-(R%C3%A9seaux-P%C3%A9dophiles,-Tom-Hanks,-Isaac-Kappy,-Sarah,-Yandex,-SRC-USA...):3
==================================================
https://odysee.com/@Conspiracy:c/pedogate-part-3-pizzagate-network:8
=====================================================

https://odysee.com/@powder:f/PEDOGATE-2020-PT.3---Symbolism---Pizzagate-2.0-kftvQhTH08U:4
==================================================================

Мел Гибсън:
Холивудските Елити „Убиват Невинни Деца И Пият Кръвта Им“

image

Филмовата звезда подаде сигнал За развлекателната индустрия

В шокиращо изложение филмовата звезда Мел Гибсън подаде сигнал на епидемията от „паразити“, които „контролират Холивуд“, участващи в жертвоприношения на деца и педофилия. с кръвта на невинни деца “, добавяйки, че„ най-ценната валута е кръвта на бебетата “.

Докато е в Лондон, Англия, популяризирайки последната си роля в Daddy"s Home 2, Гибсън описва елитите на развлекателната индустрия като „враг на човечеството“, който „пирува с кръвта на невинни деца“. унищожаване на светилището на децата “, тъй като те„ процъфтяват, като нарушават всяко табу от Бог, познато на човека “.

„Те явно пренебрегват доброто на хората.“ Унищожаването на живота на хората е само игра за тях - колкото повече болка могат да причинят, толкова по-добра е тръпката. „Децата са просто препитание за тях.“ Те пируват с болката и страх, и колкото по-млад, толкова по-добре. " „Тези хора следват собствената си религия и я използват за морални напътствия.“ Това не е вид религиозни учения, за които вие някога бихте чували. “Те извършват свещени ритуали, които са болни и напълно в противоречие с моралната структура, която обвързва повечето патриотично настроени американци . “Най-лошата част: Това е отворена тайна в Холивуд и всички искат да го включат.“

Мел Гибсън се появи в британското чатшоу на Би Би Си, шоуто на Греъм Нортън в петък, където актьорът-ветеран отговаряше на въпроси на шокирани гости, в зелената стая зад кулисите след появата му, относно истинската същност на холивудските „елити“. Той обясни как е попаднал в черния списък на контролиращите олигарси на Холивуд през 2006 г., за да изрази мненията си за индустрията, която се е сблъскала с либералния им дневен ред. Той каза, че оттогава той "работи извън системата", което му дава нова перспектива, казвайки:

„Трудно е да се разбере, знам и съжалявам, че аз съм този, който ще ви разкажа това, но Холивуд е институционализиран педофилски пръстен.“ Те използват и малтретират децата за техните собствени болни „духовни вярвания“, ако вие дори може да ги нарече така. „Аз самият не го разбирам напълно, но те събират тези деца заради енергията им и пируват с кръвта им.“ Те също не го правят милостиво, те плашат от тях, преди да ги жертват.

„Колкото по-невинно е детето, толкова по-ужасени са те, толкова повече процъфтяват в това“, каза звездата от „Смело сърце“. "Какво означава това? „Те не правят това като някаква форма на художествено изразяване: събират кръвта на децата и ядат месото им, защото смятат, че това им дава някаква„ жизнена сила “.“ Ако детето е страдало психически и физически, когато са умря, тогава им дава „допълнителна жизнена сила“. „Не разбирам защо правят това, но това правят.“ Повечето от нас имат морален компас, който ни води през живота, нали? “

Тези хора нямат това, или ако имат, това сочи в обратната посока. "
Гибсън, който е прекарал последните 30 години в рамките на и извън холивудския режим, казва, че йерархията в индустрията „процъфтява от злоупотреба, болка, изтезания, стрес и страдания.“ Според Гибсън желанието за нанасяне на такова насилие не е не се ограничава само до елита, но само „тези от върха на хранителната верига могат да си позволят такъв„ лукс “, макар че това е„ цел за повечето хора в бранша “.

„Холивуд е облян в невинна детска кръв.“ Позоваванията на педофилия и канибализъм винаги са били там, но от години са загадъчни или символични. “Запознах се с тези практики в началото на 2000-те години и бях заплашен от сериозни последици, ако някога говоря навън. “И, нямам предвид само кариерата си, искам да кажа, че животът ми беше застрашен, животът на семейството ми ще бъде в опасност.“ Мога да говоря за това едва сега, тъй като тези хора, тези ръководители в бранша, всички те са мъртви сега. “Те виждат кръвта на сексуално малтретирано бебе като„ най-добрата награда “и казват, че е„ силно обогатена “.

„Бебетата са като„ първокласна валута “и притежават по-висока стойност от всичко друго, за което можете да се сетите: диаманти, наркотици, хайвер, нали така.“ Те буквално търгуват с тези деца като валута за услуги, филмови роли, откази ... ”

Според Гибсън това извращение не е просто най-новата мода, а е култура с дълбок конец в Холивуд от поколения насам и е нещо популярно сред мъжете и жените. „Това не е нещо ново и се случва от преди още Холивуд да бъде основан.“ Ако изследвате този феномен, ще откриете, че се крие в сенките на всяка тъмна епоха в историята. “Тези тъмни, многоизмерни окултни практики са били използвани в тайни общества от стотици години. "Холивуд се използва за социално програмиране и контрол на ума и тяхното послание се проектира в психиката на американския народ ..." Хора навсякъде. " 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

https://thepedogate.com/entertainment/mel-gibson-hollywood-elites-kill-innocent-children-drink-their-blood/








Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8363534
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930