Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.02.2021 01:25 - ЗАТИШИЕ..?? ИЛИ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Генерали на Тръмп: „Ние ви подкрепяме“ - САЩ (и ФРГ) се разпускат и са в ръцете на две правителства? (Видео)

https://banned.video/watch?id=600ac66eb24d5205af2a1214

image

Диви и фантастични доклади правят обиколки в Интернет, обобщение и анализ. Доносникът и самопровъзгласилият се експерт по международно разузнаване Саймън Парк говори в интервю за Дъг Билингс за: контрола на Доналд Тръмп върху армията, продължаващата му власт с изпълнителните заповеди, контрола върху всички активи на Ватикана и Джо Байдън, който няма достъп до Пентагон и никакво вникване във важни операции, тъй като това се контролира от военните и Тръмп!

 

Това е причината, поради която демократите, "пенсиониран" президент, искат да го премахнат с импийчмънт, банката във Флорида е затворила сметката му, защото Тръмп и военните все още са на власт!

Освен това патриотите контролират космическите оръжия!

 

operationdisclosure.blogspot.com  пише: Групата QAnon предоставя нова дата на изкупление, отново марионетките трябва да бъдат арестувани от Deep State: Имаше 4000 национални гвардейци, които бяха повишени в американски маршали за извършване на арести в Капитолия на САЩ. Военните виждат Байдън като предател. Денят на свободата е 31 януари 2021 година.

График: Военните са разпоредили на медиите да издадат публична декларация за военно положение до 24 януари 2021 г.
Двете правителства, които управляват САЩ:

(1) легитимно временно военно правителство, упълномощено от Конституцията и Министерството на отбраната съгласно Военния кодекс 11.3, и

(2) незаконно, измамно, платено в чужбина, контролирано в чужбина (на чужда територия на окръг Колумбия) правителство на Байдън.

И все пак, технически, Доналд Дж. Тръмп все още беше президент на САЩ.

Няколко дни преди встъпването в длъжност на Байдън и поради чужда намеса в президентските избори през 2020 г., Тръмп прие закона за въстанието, обяви военно положение и прехвърли властта си на американската армия.

Сега САЩ официално са във война и съгласно конституционния мандат Тръмп ще остане президент, докато не бъдат арестувани всички, които са извършили предателство чрез сблъсък с чуждестранните правителства на Комунистическата партия на Китай, Куба, Ватикана, Италия, Великобритания, Венецуела, Иран и Германия се ангажираха да откраднат изборите през 2020 г.

Фалиралата корпорация US Inc., на която Байдън беше встъпил в длъжност като президент, всъщност почина през март 2020 г. Те вече не можеха да конфискуват доларите на американските данъкоплатци. На 2 ноември 2020 г. Deep State 1871 US Inc. Corporation фалира. Възстановена американска република беше възстановена от президента Тръмп на 4 юли 2020 г.

   За да влоши нещата, на 20 януари 2021 г. предателите в Конгреса и в съдебната система на корпорацията US Inc. се ангажираха с държавна измяна и бунт, когато Байдън беше открит за измама с избори ( изборите са безсмислени: първият ден на фалшификацията президент в "Офис" ).

Причината за всичко това се свеждаше до пари.

Тази дълбока държава се опита да попречи на САЩ да преминат към финансова система със златна подкрепа, както в миналото.

Опитите за възстановяване на щатския долар до златен стандарт се смятаха за причината, поради която Deep State убиха JFK през 1963 г., защо Рейгън беше застрелян и почти убит на 31 март 1981 г. (имаше няколко други опита за убийство на Рейгън) и защо Deep State уби над 3000 невинни американци в кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. в самолетите, които се разбиха и от ракетата, която удари Пентагона на 11 септември 2001 г., както заяви президентът Буш младши, вицепрезидентите Чейни и Ръмсфелд е екзекутиран.

Тръмп поведе пътя за връщане на щатския долар до златен стандарт и е преживял повече от 13 опита за убийство през последните четири години.

 През 2018 г., когато президентът Тръмп подписа изпълнителна заповед за прекъсване на изборите / измами за корпорации, както чуждестранни, така и вътрешни, той очерта как ще бъдат иззети активи при военно положение. При сегашното военно положение, установено от подбуждането на Закона за въстанието малко преди да напусне поста си, активите на Кабал на US Inc., включително долари на данъкоплатците от САЩ, вече могат да бъдат конфискувани и върнати на хората. Повече за това тук:

 
https://themarshallreport.wordpress.com/…/trump-ode-to…/

По същото време, когато беше пуснато глобално възстановяване на валутата - конвертирането на валутите на 209 държави в злато и активи - незаконната, противоконституционна администрация на Байдън и незаконното правителство на блатото в DC бяха премахнати от временното военно правителство на САЩ.

Временното военно правителство на САЩ беше водено от министъра на отбраната Крис Милър, заместник-председател на Съвместния началник-щаб, генерал от ВВС Джон Хайтън и началник на DHS (бивш военноморски офицер) Пийт Гейнър. Гейнър ръководи FEMA чрез Робърт Фентън, изпълняващ длъжността директор на FEMA.

Генерал Майк Флин беше неформален началник на военното разузнаване и задкулисна връзка с Тръмп и екипа му от няколко хиляди лидери на алианса.

Джо Байдън беше незаконно, незаконно избран "президент" на фалирала американска корпорация, Inc., без реална власт. Изпълнителните заповеди на Байдън не бяха вписани във федералния регистър, тъй като отговорните държавни служители знаеха, че ще бъдат замесени в предателството на администрацията на Байдън, включително ареста и преследването във военните съдилища заедно с останалата част от блатото.
============================
ВИДЕО
https://rumble.com/vd61q1-biden-i-dont-know-what-im-signing.html
=================================

Засега Алианц ще запази този образ на измамен президент като прикритие за безопасността на всички и ще продължи да работи зад кулисите.

Имаше повече от 800 военни офицери, вариращи от четиризвездни генерали до полковници (армия, военновъздушни сили) и вицеадмирали във флота до капитани, лоялни на Тръмп, оригиналната конституция и възстановената република.

 Байдън беше презрян от тези военни лидери. Наскоро Министерството на отбраната (DoD) отказа да предостави информация на екипа на Байдън за продажбите на над 32 милиарда долара изтребители F35 на Обединените арабски емирства. Министерството на отбраната информира незаконния президент Байдън, че не му е позволено да влезе в Пентагона.

Докато Байдън може да изпълнява граждански и вътрешни закони (повторно влизане в Парижките споразумения и др.), Байдън и неговият екип не могат да влияят на военни или сигурни или гранични решения, национална сигурност или решения на FEMA, взети само от временното военно правителство без разглеждане на Байдън и инструкциите на неговите екипи ( Нов режим на САЩ: Тексас подготвя дела срещу правителството на Байдън - планирано производство за импийчмънт срещу Джо Байдън (видео) ).

Ръководителите на временната военна служба на американското правителство Крис Милър и ръководителят на DHS / FEMA Пийт Гейнър все още докладваха за Тръмп и неговия екип, работещи в кулоарите, но все още бяха много ангажирани. Тръмп каза в прощалната си реч „Ще се върна в различна форма“, което означава, че в крайна сметка Тръмп ще бъде избран и потвърден за 19-и президент на републиката, след като Улис Грант напусна президентския пост през 1877 г.

 Екипът на Тръмп включваше няколко хиляди лидери на реставрирана от NESARA република и ангажиран с GESARA алианс във и извън САЩ, които се бориха за свалянето на дълбоката държава по света.

realrawnews.com съобщава:

Генералите казват на Тръмп: „Ние сме зад гърба ти“

През първите си 48 часа на поста президент Байдън изкорми много от забележителните постижения на Тръмп: спря строителството на граничната стена; той се присъедини към Парижкото споразумение; той подписа изпълнителни заповеди, изискващи спазващите закона американски граждани да носят потенциално опасни маски за лице върху федералните имоти и в обществения транспорт. И наред с други неща, той е съкратил американския бюджет за отбрана, което вероятно ще повлияе на състоянието на отбранителната готовност на нацията.

 А генералите са ядосани.

Двама - генерал от американската армия Джеймс Дикенсън, командващ американските космически сили и генерал от военновъздушните сили Глен ВанХерк, командващ NORAD - се свързаха с Байдън в четвъртък, за да поставят под въпрос мотивите му за драстично намаляване на бюджетите им.

Военен източник, говорейки за обещанието за анонимност, каза пред Real Raw News, че Байдън е порицал генералите, за да поставят под въпрос авторитета му.

"Дай ми почивка. Сега съм президент и взимам решенията, а не Тръмп. Влезте или уволнете ”, каза Байдън на генерал Дикенсън „Космическите сили напускат. Ако и вие искате да си отидете, просто кажете думата. "

 

Байдън също обвини генерал Ван Херк, като заяви, че Тръмп е отредил стратегическия ядрен арсенал на страната, който сега ще бъде използван за финансиране на FEMA и разширяване на националния национален списък за наблюдение на терористите. ВанХерк получи същия ултиматум - присъединете се или бъдете изгонени
Байдън беше толкова ядосан от нагласите на генералите, че насочи председателя на съвместните началници на щабовете генерал Марк Мили да предупреди военните служители да не изразяват лоялност и подчинение на Доналд Тръмп. Всеки офицер, който се кълне във вярност на Тръмп, ще бъде безцеремонно уволнен и евентуално обвинен в държавна измяна, предупреди Байдън генерал Мили.

Прецедентът за такова дяволско почистване на къщата беше Барак Хюсеин Обама, който уволни 197 генерали и адмирали - включително 40 за един отмъстителен ден - по време на осемгодишния си мандат. Той ги замени с офицери, обещали да бъдат верни на ООН.

„Байдън е на поста си само от два дни и вече се опитва да стигне там, където Обама е спрял. Не се заблуждавайте - Обама се завърна и той зад кулисите дърпа конците. Не бих се изненадал, ако той помоли Байдън да се обади на генерал Мили.

Той твърди, че генерал Дикенсън незабавно е наел цивилен самолет и е отлетял за Мар-а-Лаго, където е бил посрещнат от никой друг, освен Стивън К. Банън, който неуморно помага на Тръмп да обърне измамни изборни резултати. Банън придружи Дикенсън до защитена конферентна зала, където Тръмп се взираше късогледо в компютърните терминали, които непрекъснато изчисляваха симулирани избори.

"45 000 симулации и Байдън не спечели нито една", съобщава Банън пред генерал Дикенсън.

Генерал Дикенсън информира Тръмп за зловещия план на Байдън да обезпечи основните разходи за отбрана и да уволни всеки, който не е съгласен с неговата очевидно погрешна логика.

Нашият източник каза, че генерал Дикенсън е направил Тръмп мирна увертюра, като му е казал: „Г-н. Президент “и обеща подкрепата на не по-малко от шест генерала на армията, двама военноморски флот, един генерал от ВВС и командващия морската пехота на САЩ, всички готови да предприемат репресии срещу режима на Байдън в„ определеното време “.

 

"Не се притеснявайте, г-н президент, ние ви подкрепяме", каза генерал Дикенсън на Тръмп

Ако цялата информация е вярна, Тръмп, въпреки че вече не е в Белия дом, все още има отлични отношения с военните и има достатъчно лостове, за да използва своето насилие и въздействие срещу престъпния режим на Байдън.

Проф. Франц Хьорман сподели следната информация във Facebook:

Производството по несъстоятелност, което беше заведено срещу "United States INC" през 2016 г., беше приключено на 5 ноември 2020 г. Този INC на САЩ включваше председателството. Откакто това дружество е ликвидирано, вече няма нито един президентски офис.

Байдън е президент на нова градска корпорация, която няма нищо общо с новите териториални САЩ.

В резултат на това разпадане Берлин вече не е част от САЩ - Бунд ФРГ Германия е незаконно на германска земя от 6 ноември ( ФРГ: „Все още сме окупирани!“ Ян ван Хелсинг в интервю с д-р Матюс Хог ).

 

Друго гениално нещо в този списък е как хората са станали собственост на компании чрез техните удостоверения за раждане. Когато това беше открито обаче, те сега опитват нещо подобно с ваксинации чрез генетично инжектирани промени във ваксинираните: Те се опитват да запазят правата на собственост върху активите на хората, защото патентованата иРНК означава, че ваксинираните лица са ГМО продукт и собственост на патента държач.

Поддръжниците на QAnon вярват, че Доналд Тръмп ще положи клетва като президент на 4 март

Много вярващи на QAnon бяха в голям шок на 20 януари, когато Джо Байдън положи клетва като 46-и президент на САЩ, замествайки Доналд Тръмп. Това е отчасти защото повечето предполагат, че Тръмп има таен план за запазване на властта дори след като е загубил изборите и усилията му да обърне резултатите се провалят в съдилищата в цялата страна. Сега вярващите в QAnon вярват, че нещо важно е в работата ( QAnon и „доверете се на плана“ са подобни на Psy-Op от 20-те години ).

Какво се случва на 4 март 2021 г.?

След като Байдън положи клетва като президент, привържениците на QAnon се съсредоточиха върху нова дата: 4 март 2021 г. Според нова теория това е денят, в който Байдън е свален и заменен от Доналд Тръмп, който отново положи клетва като президент. За да даде Тръмп клетва като президент на 4 март, сегашната администрация на САЩ ще трябва да бъде свалена със сила.

Въпреки че въоръжена тълпа се спусна върху Капитолия, за да попречи на Конгреса да потвърди резултатите от изборите на 6 януари, изборите въпреки това бяха потвърдени и сигурността във Вашингтон се подобри значително след събитието. Нито имаше доказателства, че военните лидери са склонни да показват подкрепата си за президента Тръмп.

 

Защо вярващите в QAnon вярват, че Тръмп ще положи клетва?

Въпреки че понятията на QAnon понякога могат да придобият черти, по-подобни на вярванията от всичко друго, конспирацията от 4 март се основава на сложен сценарий, включващ военните. При този сценарий, след като исковете на Тръмп бяха отхвърлени от Върховния съд и след като Конгресът потвърди изборите, Тръмп отиде до военните, за да заведе делото си за изборна измама.

 

Тъй като измамата предполага Китай, според теорията военните ще застанат на страната на Тръмп. За да избегне въоръжено въстание обаче, Байдън трябва да положи клетва, но само като формалност. Тогава Тръмп и военните ще изложат делото си за измамата и резултатът ще бъде отменен с Тръмп, положил клетва на 4 март. Тази дата е значима като първоначалната дата за полагане на клетва на американските президенти, когато Франклин Д. Рузвелт беше последно назначен за президент.

Тази теория също така е свързана с убеждението, че Америка вече не е истинска демокрация и вместо това е корпорация. Теорията, колкото и странно да звучи, предполага, че Байдън всъщност е положил клетва като главен изпълнителен директор и че ако Тръмп поеме властта на 4 март, Америка ще бъде върната към своите демократични корени. Очевидно той ще бъде 17-ият президент, защото Америка не е била демокрация от Гражданската война.

Удобно е, че 4 март е дата, която е достатъчно далеч, за да може теорията да набере пара, преди да бъде опровергана. Ако дойде 4 март и Байдън все още е президент, някои привърженици на QAnon може да бъдат разочаровани. Повечето обаче просто ще разровят следващата конспиративна теория и ще изчакат едно от нейните пророчества да се сбъдне.

layout-group.de със заключение:

Обикновено известните теории на конспирацията имат поне частично реална историческа основа. Но това не е така при „теорията на конспирацията“, която е в обращение от вчера.

Започва много хитро с обрат на числата и превръща 1781 г. (създаването на първата американска централна банка) във фиктивно важна дата през 1871 г.

Но през 1871 г. не се случи нищо важно по отношение на конспиративните теории, иначе досега щях да прочета за това няколко пъти.

 

Сега обаче се твърди, че през 1871 г. американската столица Вашингтон е превърната в град-държава като „Лондонския град“ и Ватикана.

Всяко дете знае това от Ватикана, много малко от Лондон и Вашингтон е фиктивно.

Основната цел на това е да се обясни настоящата военна обсада на столицата, която Тръмп уж ще освободи до 4 март и след това ретериториално ще принадлежи на САЩ.

Много по-вероятно е обаче Байдън, както вече беше обявено, да превърне американската столица в допълнителна държава и по този начин да укрепи демократичното мнозинство във федералното правителство.

В подкрепа на тази предполагаема теория на конспирацията, Уикипедия и Ко отново са фалшифицирали американската история почти за една нощ.

Тази конспиративна теория всъщност може да се намери там, но не иначе. Това вероятно ще се промени през следващите няколко дни, защото първият малък нов уебсайт за конспирация беше основан вчера. В резултат на това се твърди, че американската корпорация е основана през 1871 г., чийто край се обявява Тръмп.

 

В действителност това беше така, както вече беше написано през 1781 г. и втората световна икономическа криза, която се изостря всеки ден, ще разбие американската корпорация далеч по-рано и по-бързо от Тръмп.

Сред поддръжниците на Тръмп това все пак беше малък „блясък на надежда“ вчера, защото напълно грешната комуникационна политика на Тръмп доведе до катастрофални щети върху имиджа на неговите поддръжници.

Дали някога ще се възстанови от това е изключително съмнително, защото и той вече не е на 18 години. Според последната информация той е заплашен от процедура за импийчмънт през февруари и тогава става напълно абсурдно.

Или той все още е президент? Поне никога не съм чувал за дело за импийчмънт срещу бивш президент.

Но САЩ така или иначе надминаха скалите на 20 януари. През последната седмица над 900 000 нови безработни бяха добавени към САЩ.

 

Но всеки, който вярва, че тази държава все още може да бъде в контрол с приказките, скоро ще бъде научен на друга.








Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319899
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031