Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.01.2021 18:30 - КАКВО КАЗА ПУТИН
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2113 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 29.01.2021 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В  ДАВОС....
На форума в Давос Владимир Путин се обърна към ′′ златния милиард ′′ и го обвини, че е егоист към останалия свят.
В съвременни условия ,противоречията, включително и социалните, се влошават и цивилизацията ни е изложена на риск от война ′′ всеки срещу всички.
От една страна САЩ не иска да вижда противниците сред партньорите, затова се опитват да окажете натиск върху всички.

От друга страна, дигиталните гиганти започват да се справят с информационното пространство, пазят хората извън личното пространство и унищожават традиционните ценности на пола и семейството, които традиционният свят не може да приеме.

В резултат на това хората стават все по-бедни в богатите държави, докато в броя на регионите по света населението е под прага на бедност.

Има само един изход: Успешните държави и най-богатите компании трябва да обединят правомощията за създаване на добра среда за цялото човечество: жилища, работа и доходи, здраве и образование.

Путин отново напомни, че светът е крехък, лесно е да се разруши равновесието, но е най-трудно да положим необходимите усилия, за да се обединим за прогреса.
Ще слушат ли?

Или хибридните войни ще продължат, докато световната система бъде напълно унищожена?

image
откъс от италианските медии:
,,Днес съм уморен. Писна ми от всичко. Искам да говоря със щатите на света." КАКВО СТАВА Какъв план на сатаните сънувате? Искате нарочно да намалите населението на света, като жертвате невинни животи, докато използвате нестабилни духове, които вярват във вашата политическа коректност. ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ НА ХОРАТА, ЗЛОБАРНИ МЕДИЙНИ СИСТЕМИ, БЕЗСРАМНИ ЛЪЖИ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и НАМЕРЕНИ Наясно съм с вашите сатанински планове за намаляване на населението на планетата. Те са толкова ЗЛИ да използват НАЙ-СЛАБИТЕ и МАРГИНАЛИЗИРАНИ. Ако смятате, че вашите хора трябва да свикнат да бъдат избивани, напуснете позицията си! АКО АМЕРИКА И ЕВРОПА НЕ ПРИКЛЮЧАТ ТЕЗИ ПЛАНОВЕ, трябва да се изправите срещу не само Божието съждение, но и мен. СПРЕТЕ ПЛАНОВЕТЕ СИ! Да живеят БОГ и ОТЕЧЕСТВОТО, или СМЪРТТА ги чака image
В. В. ПУТИН"
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А Белият дом е все така тъмен...Къде е ,,президента"????

image
image
ПЕРМАНЕНТНО ЗАТВОРЕН???



image

Ситуацията е сериозна, брадите ни трябва да са намалени image

image

The situation is serious, our beards must be reducedimage
image
ПУТИН ПРЕМАХНА  ЛОКДАУНА И ОСВОБОДИ ХОРАТА ОТ ЛЪЖИТЕ...








Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Русия тогава ще се утвърди като с...
29.01.2021 19:16
Русия тогава ще се утвърди като суверен оазис в един луд свят. Освен това , да избегнеш това, което глобалистите се принуждават с опити за въстание, породени от 5-та колона водена от Навални и някои олигарси. Но Русия разполага с човешките, финансовите и военни ресурси, за да проследи своя път независимо от реакциите на глобалистите.
Днешното изявление на Владимир Путин за края на лудостта c Кovidа, показва, че има обратна реакция, която трябва да бъде последвана от други държави в следващите седмици.......
цитирай
2. zaw12929 - ОПРАВИХМЕ САЩ ПО БЪЛГАРСКИЯ МЕТОД- ...
29.01.2021 19:28
ОПРАВИХМЕ САЩ ПО БЪЛГАРСКИЯ МЕТОД- КРАДЕНЕ ИЗБОРИ. СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ОТКРАДНЕ ИЗБОРА НА ПУТИН ИЛИ САМИЯ ПУТИН ЗА ДА НАСТАНЕ МИР НА СВЕТА
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8338977
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930