Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.01.2021 13:43 - Q FORSE:ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 12.01.2021 13:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Заглавието на тази публикация е препратка към филма „Патриотът: Пътят към свободата“, който ви каня да гледате. Германско-американски исторически филм, режисиран от Роланд Емерих, който пресъздава с определени свободи някои епизоди от Американската революционна война, включително сцени на победата на американските революционери в битката при Коупенс, състояла се на 17 януари 1781 г.

Обясних ви в началото на 2018 г., че Q Force е едно от двете въоръжени сухопътни оръжия на USNSF (Космически флот на ВМС на САЩ), което има за цел да се противопостави на силите на злото (хибриди и сатанисти) на Земята. Другата въоръжена ръка е свръхсекретният Слънчев надзирател, космическата сила за добра защита на човечеството, която е съставена от елитни войници, натоварени да се противопоставят на силите на злото (влечуги и инсектоиди), които действат извън Земята. Ще бъде написана публикация за разкриване, за да се каже повече за това.

image

Няколко дни преди гръмката победа на Тръмп е време да споделим с вас допълнителна информация.

Q Force не е строго военна операция.

Първоначално това е част от морските специални сили, която не е включена в списъка, под изключителното и пряко командване на президента Тръмп, която притежава военното оборудване на цяла дивизия морски пехотинци.

Това специално звено за мисия е съставено от оперативен и помощен персонал, цяла организация, оправомощена да извършва високо класифицирани дейности. Тази сила извършва свръхсекретни операции от няколко години.

В „невидимата война“ на Тръмп срещу Братството на илюминатите (змиите) беше необходимо да се създаде орган, отделен от обширната разузнавателна общност на САЩ (американската общност на Intel), съставена от няколко агенции (DNI, ЦРУ, NSA) , DIA, FBI, DOS, DHS, DEA, USDT, DOE, NGA, NRO, ISR, INSCOM, ONI, MCIA, USCG), инфилтрирани на няколко нива, всяко от които действа под собствената си тайна. Надзорът над тези агенции е отговорност на Министерството на отбраната или Конгреса, оставяйки гражданите с много малко познания за тяхната работа.
image

Q Force, от друга страна, е класифицирана и отделна военна организация, действаща отделно, като същевременно координира всички тези 17 агенции. Последното не фигурира в нито един от официалните военни бюджети.

Състои се от три клона.

Политически компонент, морално ръководен от президента Тръмп (Q + или Q0). Всички политико-икономически послания на Q принадлежат на този компонент, съставен от 2/3 войници и 1/3 цивилни.

Разузнавателен компонент, съставен от „цифрови войници“, от който гражданските разузнавателни служби на НСА и военните разузнавателни служби на ОНИ предават различната информация на военните и политическите секции. Същото важи и за не-американските фракции в Q, които предават данните си специално на този раздел за разузнаване.

 

Сухопътен военен компонент, Q Force. Някои предпочитат да се нарича Q армия. Но този е неподходящ.
image
Важно е да се разбере, че нито една военна сила от Q не принадлежи на различните корпуси на американската армия. Q Force е звено, специално свързано с американския флот, единственото, посветено на президента на САЩ.

Тази единица от специални сили на морската пехота, посветена на президента, се нарича дивизия Янки-Зулу. Създаден през март 2017 г., той включва 9 батальона (Воин, Тирана, Вюртенберг, Мозамбик, Зебра, Уорчестър, Майк, Танго, Кило). Дивизията Янки-Зулу се командва от 4-звезден генерал-майор Уолтър Микем.

Чували сте за някои от тези действия, включително:

- въздушни набези срещу основните разузнавателни агенции на САЩ на американска земя, включително набега на ЦРУ в Ленгли, Вирджиния, на 18 ноември 2017 г. За това нападение на ЦРУ генерал Микем назначи 523-и военен батальон на Янки-зулу дивизия

http://clearlook.unblog.fr/2019/04/05/raid-sur-la-cia-du-18-novembre-2017/

- операции на американска територия като операция Lord War от 1 до 12 април 2020 г.

http://clearlook.unblog.fr/2020/04/02/quand-la-q-force-attaque-operation-lord-war/

- операции в чужди земи като тази от 4 август 2020 г., наречена операция Хюсеин.

http://clearlook.unblog.fr/2020/08/05/operation-hussein-explosions-a-beyrouth-du-4-aout-2020/

- нападението над базовия комплекс 51 и деветте хангара в зона S4, 28 февруари 2017 г., извършено от 14 щурмови кабриолета V22 Osprey на морските пехотинци. С указ на Тръмп Area 51 вече не е тестова база, а тайно летище за ВМС и Космическото командване на САЩ (USSC) в служба на Solar Warden и Q Force за които никога досега не сте чували. Райони от S1 до S4 вече са собственост на американския флот. През следващите три месеца всички НЛО и артефакти, откраднати от американския народ, бяха прехвърлени на Solar Warden, който ги съхранява далеч от Земята.

 

 

 

image

- предотвратяването на атаки срещу американския президент: 27 опита за убийство.
Тръмп е защитен на много нива и не повтаря грешката на Кенеди. От една страна, той е защитен от секретната служба на президента, от друга страна, от разузнавателната общност и накрая от паравоенната компания за сигурност „Академи“, водена от Ерик Принс, в която работят изключително бивши военноморски печати, Морски пехотинци и офицери от Службата за морско разузнаване, 40% от които също принадлежат към Q Force.

image

Първото неофициално разкриване на Q Force, макар и частично неточно, идва от пенсионирания генерал-майор от армията на САЩ Пол Е. Вале, интервюиран от Майк Филип по интернет радио AmeriCanuck в Канада на 14 октомври 2019 г. Това свидетелство Пенсионираният петзвезден генерал-майор е много сериозен, без значение какво биха казали невежи недоброжелатели.

За да отговори на тези въпроси, генерал Валели е един от тримата началници на щабовете на Пентагона (Съвместен началник на щаба на специалните сили на американската армия), които са отказали намеса в Афганистан. и да се осмели да каже открито, че Обама никога не е бил избран и не е американец. Създателят на Delta Force, един от 370-те най-велики американски военни герои, свидетелството му е най-достоверно.

В това интервю Филип и Валели обсъждат Q, движението Q-Anon и заплахите, висящи над американска територия като Antifa или по-общо Deep State.

„Q-Anon е информация, която идва от група, наречена армия на Северна Вирджиния. Това е група от специалисти по военно разузнаване от над 800 души, която съветва президента. Президентът вече няма много вяра в ЦРУ или ДИА. Следователно президентът разчита на реални оператори, които в по-голямата си част са от типа на специалните операции. Тук Q получава част от информацията си ”.

https://odysee.com/@Qnews:4/US-ARMY-MAJOR-GENERAL-PAUL-VALLELY-SAYS-Q-IS-MILITARY-OPERATION:1?r=7ScPkccoqeNKxTRS3feEB4rfLB1vKGC6

Неговите показания имаха ефект на бомба и потвърдиха това, което ви бях разкрил в началото на 2018 г. Ако Пол Е. Вале открито говори за Q Force, то е защото той е наясно с реалността от съществуването му.

image

Тук генералът има предвид армията на Северна Вирджиния. Тази армия не съществува като такава, в действителност това е името, дадено от групата от дванадесет началници на щабовете на Q Force (Q1 до Q12). С това ние се позоваваме на първото ядро ​​на новата война за независимост, което Тръмп в момента води срещу силите на злото, действащи на американска земя.

Като историческо напомняне, армията на Северна Вирджиния беше първата американска армия в униформа и под единно командване.
Френските експедиционни сили, които подкрепяха континенталната армия на американските патриоти, бяха по заповед на генерал Жорж Вашингтон, вторият му беше маркиз дьо Лафайет, който имаше много силна връзка с генерал Вашингтон до такава степен, че той нарече сина си Джордж Вашингтон в негова чест и дъщеря му Вирджиния в чест на родната му държава.

image

Това голямо подразделение на френската армия е командвано от Жан-Батист-Донатиен дьо Вимер дьо Рошамбо, изпратено през 1780 г. от Луи XVI в английските колонии в Северна Америка в приложение на френско-американския съюз в подкрепа на каузата на Американски бунтовници срещу британското колониално управление. Към него се присъединиха вече френски доброволци, включително маркиз дьо Лафайет, старши офицер на краля на Франция. Този епизод от френската намеса във войната за независимост на САЩ е известен. Това направи възможно спечелването на първите победи от войната за независимост, тъй като преди това само пъстри групи колонисти в цивилни дрехи се биеха с Англия и бяха избивани.

Следователно намекът на този генерал за това първо ядро ​​на американската армия е особено добре дошъл. В момента ситуацията е подобна.

Някои изследователи твърдят, че дейността на Съединените щати за разузнавателна дейност (ISA), съкратена като Intelligence Support Activity или Mission Support Activity, наречена от някои от армията на Северна Вирджиния Службата за военна поддръжка е звено за специални операции на армията на Съединените щати, първоначално подчинено на Командването за разузнаване и сигурност на армията на САЩ (INSCOM) като част от Съвместното командване за специални операции, отговарящо за събирането разузнавателна информация, която може да се използва преди мисиите на други американски сили за специални операции, особено в антитерористични операции, с бюджет от около 6 милиарда долара.

ISA се състои от три основни клона на операциите (Command, SIGINT и Operations) и клон за анализ, чието име се променя през годините, напр. Дирекция на разузнаването, Дирекция на разузнаването и сигурността). Основната мисия на ISA беше да подкрепи звеното за специални мисии, главно Delta Force и Team Six от военноморските тюлени. ISA предостави действаща разузнавателна информация, насоки и оперативна подкрепа. През 80-те години ISA извърши няколко операции главно в Латинска Америка и Близкия изток, но също и в Източна Африка, Югоизточна Азия и Европа.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Intelligence_Support_Activityimage

 Но в действителност армията на Северна Вирджиния няма нищо общо с ISA (Intelligence Support Activity). В него конкретно са посочени президентската група за специални операции с ограничено командване, която откакто Тръмп служи като генерален щаб на Q Force.

Объркването възниква от автора Шон Нейлър, който е специализиран в писането на книги за операции на специалните сили на САЩ. В книгата си "Безмилостен удар" той погрешно приписва името на армията на Северна Вирджиния на щаба на ISA, пренебрегвайки съществуването на малката президентска група, която не е публична за него. В допълнение, ние също наричаме „Армия на Северна Вирджиния“ JSOC (Съвместно командване на специални операции или Съвместни операции на специални операции), който тъй като Тръмп е единственият упълномощен да извършва операциите на малката президентска група, тъй като единственият е изчистен от всичките си предатели и единственият контролиран на 100% от Q Force.

Мнозина си представят, че тези сили на добро в служба на светлината са там, за да спасят човечеството. Но е погрешно да се твърди това.
Те си представят, че президентът Тръмп е избран от военните, за да избави човечеството от мъките  на този свят
.

image

 Вярно e, че Тръмп изостави всичко в предишния си материален живот, за да се бие като добър републиканец в името на американския народ!

Откакто дойде в Белия дом, той се изправи срещу корумпираните демократи, лъжи на масмедиите в заплащането на дълбоката държава САЩ („дълбока държава САЩ“), 4-ти райх („тъмната сянка“) и международната организирана престъпност, които се възползват от всяка ситуация, за да извършат линч по този начин медиите насърчават националната омраза, сеят хаос и насърчават социалното насилие и омаловажават действията на този президент.

С идването си на власт Китай се оказа в неблагоприятно икономическо положение. Тръмп направи американската икономика просперираща, възстанови петролната си автономия на САЩ и чрез преговори насърчи мирните споразумения в Близкия изток.

В силна позиция той наложи постепенни икономически мерки на някои държави, подчинени на Братството на илюминатите, например мита в размер на 250 милиарда долара за китайските триади (дълбока китайска държава), които държат Китай.

Следователно разбирате, че китайските мафии във война със Съединените щати имат всичко, което могат да загубят, ако Тръмп бъде преизбран през ноември, и без съмнение би се предпочело по-ковък, по-помирителен и по-корумпиран Джо Байдън.image

 Следователно можем ли да говорим за случайност, ако от Китай има както икономическа, така и здравна криза, разпространяваща се по целия свят? И че в същото време избухват безредици под расов предлог с големи размери и които се случват в държавите, държани от демократите? Какъв е лостът за действие, използван от Братството (дълбоката държава чрез демократите и Китай), за да свали Тръмп? Не е ли чрез икономически колапс, точно там, където Тръмп е поставил исторически рекорди? Как се опитвате да свалите надлежно избран президент?

Спомнете си съобщението на Q (Q drop # 4620), никога не ставаше дума за вируса, а за поемане на контрол:

„[Проникване]
Само онези, които [биха могли] да бъдат контролирани [чрез изнудване или подобни убеждения], бяха инсталирани на критични ръководни длъжности във всички политически и неполитически контролни и командни позиции [ККП].
CCP [задължително], за да осигури защитно покритие [застраховка].
Предатели навсякъде.
Ръководството [на партия D] в съвместна операция с Китай [ККП] за възстановяване на властта?
Никога не е имало въпрос за вируса ”

По отношение на истинските причини, недостатъци на настоящата глобална здравна „криза“, Q говори за нея в същия този спад (спад Q n ° 4620).image

Някои въпроси:

Защо нарочно  увеличиха  броя на смъртните случаи? Защо изкривиха резултатите на Covid-19? Защо приписват смъртта на Covid-19, след като те не са умрели от Covid-19? Защо да отказваха аутопсии? Защо позволяват смъртта да премине като смърт от covid?

Защо проектираха страха в световен мащаб, представяйки „тревожни“ условия в болниците? Защо насърчиха драстичното увеличаване на броя на положителните тестове, за да накарате хората да повярват в нарастващия процент на „инфекции“?

Защо  цензурират мнения, противоречащи на правителствения разказ?

 Защо не цензурират доносници и техните научни публикации? 

Защо  цензурират вирусолози и специалисти, последните с международна известност? Защо  създават ограничаване, последното ненужно, което подчертава разпространението на вируса и засяга икономиката на нациите?
 Позволил ли е въвеждането на либертицидни мерки? Да се ​​премахнат събиранията?

Защо популяризирате гласуването по пощата като единствения „безопасен“ метод за заобикаляне на сигурността на изборите от НСА?

Защо представихте Русия като враг, който тя не е (чрез така наречения руски сблъсък), докато криете, че Китай и Китайската комунистическа партия са истинските врагове?

Разследването на Робърт Мюлер, това на Конгреса и това на Сената разкриха, че нямало  руско споразумение, което да повлияе на президентските избори. 

Въпреки това демократите продължават да правят така, сякаш Тръмп не би могъл да спечели без руска помощ.
Разказ, който служи за прикриване на престъпленията на демократите, по-специално на Хилари Клинтън, която си сътрудничи с руснаците, като финансира създаването на досието на политическата опозиция „Стийл“, за да дискредитира Тръмп.

Защо никоя медия не ви разказва за китайските шпиони, инфилтрирани зад кулисите на американското правителство, или за тези американски агенти, които имат огромни интереси да спечелят чрез съюзяване с Китай, като Джо Байдън например?

Защо не чувате  повече за незаконния шпионаж, отколкото Тръмп, пострадал от директора на ЦРУ Джон Бренан, директора на ФБР Джеймс Коми, заместник-директора на ФБР Андрю Маккейб бившият президент Обама?

 Този политически шпионаж от администрацията на Обама (Обамагейт обединява Spygate и FISAgate) обаче е голям скандал и техните актьори са подложени на смъртно наказание за държавна измяна.

Междувременно директорът на Националното разузнаване (DNI) Дан Коутс предотврати разкриването на информация за Обамагейт.

 След уволнението му от Тръмп, DNI, Рик Гренел, публикува компрометиращата информация за Джо Байдън и някои демократи, които продължават и днес под ръководството на DNI, Джон Ратклиф.

Защо не чувате за бунтовнически движения от страна на президентството в сянка на Обама? 

Случайно ли е, че първият случай на Covid-19 от Ухан е влязъл в Калифорния, демократична държава, контролирана от Адам Шиф и Даян Файнщайн?

Какво рискуват да загубят? От какво се страхуват?

 Спомнете си какво каза Q, всичко, което се случва в момента, НИКОГА не е било свързано с вируса, това е САМО въпрос на контрол.

image

Основната цел на операция „COVID 19“ е свалянето на администрацията на Тръмп, която е в процес на победа и унищожаване на 4-ти райх и неговия нов световен ред. Тази операция позволява също така случайно да се пълнят касите на кабалата и нейните фармацевтични мултинационални компании, но не само.

И накрая, дори това никога да не беше основната цел на тази операция за преврат срещу Америка, 4-ти райх успя да тества в намален мащаб и по смекчен начин бъдещото установяване, след няколко години, на пророкуваната „марка на звяра“, която ще бъде наложена от терор от бъдещата планетарна империя Антихрист след встъпване в длъжност след трета световна война.

 

Тръмп  е тук, за да спаси човечеството, той възстановява естествения ред, възстановява националното единство и подготвя почвата за силите на съпротива, за да се изправят срещу предстоящите неволи. Никой президент преди Тръмп да е успял да създаде подобни исторически споразумения в Близкия изток.

Задайте си въпроса защо.

Човечеството трябва да преживява безпрецедентна буря и въпреки че в момента може да ви изглежда неясно, човечеството постепенно се готви да се изправи пред ужасните събития, които предстоят, които ще направят настоящата здравна криза да изглежда като боклук: скоро през това десетилетие ще има граждански войни, природни катастрофи, трета световна война, всичко това е пророкувано от автентичните Божии пророци.

Когато Тръмп спечели скоро изборите през ноември, Deep State ще рухне. Китай ще загуби цялата си хватка: многобройните му лъжи, многобройната му цензура ще бъдат разкрити, както и опитите му да си върне контрола над Белия дом. Няколко избрани служители и висши демократични служители ще бъдат съдени за държавна измяна, разкрити престъпленията им.
image

Първата дама Мелания Тръмп говори на митинга на президента Доналд Тръмп в Стоунибрук в Атглен, 27 октомври 2020 г.
Нека завършим тази публикация с една от валутите Q Force:

"Бурята идва, аз съм бурята" Нека истината триумфира и ви освободи . image






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8344991
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930