Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.01.2021 01:10 - МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Призивът за спокойствие, отправен от президента на САЩ по адрес на бандити (Антифа, представящ се за привърженици на Тръмп), принудили да влязат в Капитолийския хълм, е цензуриран в интернет и във всички медии.Профилите на Тръмп във всички социални медии бяха блокирани!!!
image

Защото, ако Обама и неговата клика не бяха го направили, президентът можеше да задейства извънредното положение, като му даде пълни правомощия.

Тогава той би могъл да арестува всеки нарушител, дори ако последният се ползва от парламентарен имунитет на сенатора.

БЛОКИРАНЕТО НА ПРОФИЛИТЕ на ПРЕЗИДЕНТА на  Съединените щати е акт на тероризъм, акт на държавна измяна, който има същата тежест като вземането му за заложник.

Това е акт на война срещу американския народ според американските закони и конституцията.

То се приравнява на терористичен акт. Всъщност американските закони изискват авторът на акт за цензура на президента да попада в рамките на законите за борба с тероризма, по-известен като законът PATRIOT.

Това означава, че човек може да бъде държан без комуникация в продължение на 90 дни и че той е съден от военни съдилища и в никакъв случай от граждански съдилища.

Военните съдилища могат да прилагат смъртното наказание във всички държави, дори тези, които са премахнали смъртното наказание в своето законодателство. Всъщност военният кодекс зависи от конкретни федерални закони, които включват смъртното наказание, тъй като тези федерални закони се отнасят само до терористични престъпления, държавна измяна и престъпления срещу човечеството, които не попадат в гражданското законодателство на Съединените щати.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Q публикува снимка на новото американското знаме с кодово име CASTLE ROCK GODSPEED.

image

Планът на Тръмп за прекратяване на този терористичен преврат от демократите срещу американската демокрация може да започне всеки момент, не по-рано от тази вечер или през следващите дни.

Ако, както предполагахме , този план трябваше да започне на 7 януари 2021 г., той най-вероятно ще се развие в следния боен ред:

Започвайки от 4 часа сутринта EST (източно стандартно време, т.е. 10 часа сутринта във Франция), 60% от всички американски военни сили ще поемат контрола над всички големи градски центрове в САЩ под предлог за предотвратяване на бунтове в САЩ. Вашингтон.
Гражданските полети са отменени.
Страната е затворена.

В действителност основната функция на това разполагане е да даде възможност за най-голямата операция по арест в историята на Съединените щати, която ще започне в 6 ч. Сутринта EST или 12 ч. Френско време.

Тази операция, с кодово име Червена буря, ще арестува 474 000 души и ще продължи от 7 януари, 6 ч. EST до 14 януари 2021 г. (по мое предположение).
предатели
image

Обърнете внимание, че всички тези хора ще бъдат арестувани съгласно закона PATRIOT, който се прилага за терористи и членове на мафиотски организации.

В изпълнение на този закон, всички тези хора без никакво изключение ще бъдат държани без общуване в базата в Гуантанамо (за 74 000 от тях) и в новата строго секретна база на затвора на Castle Rock 7 (за останалите 400 000) в Невада, по-известна на широката общественост като зона 51.

Всички тези 474 000 души ще бъдат съдени през следващите месеци от военни съдилища, а не от граждански съдилища.

 

За да замени тези хора (включително инженери и директори на атомни електроцентрали, центрове за големи технологии и др., Всички нива на Новия световен ред), без да предизвика разпадането на САЩ, армията ще призове Корпуса, наред с други неща. Американски армейски инженери, свикнали с цивилни дейности.

RED5: 5-та фаза на Red Storm

В 13:00 ч. EST Националното военно централно командване ще поеме контрола над цялата полиция, съдебната система, както и всички телевизионни и радио мрежи в САЩ от своите компютри в Castle Rock 2 и 3.

В същото време три подразделения на армията, специализирани в електронната война, ще поемат контрола над помещенията и сървърите на Google, Facebook и Twitter в Силициевата долина.

Около 17:00 EST (23:00 френско време) се очаква президентът Тръмп да съобщи на нацията за въвеждане на военно положение в цялата страна за неопределен период (вероятно 60 дни).

След като американското правосъдие установи, че Тръмп е спечелил изборите с огромна сила и че 60% от гласовете са фалшиви гласове в полза на Байдън, военното положение ще бъде премахнато и демокрацията ще бъде спасена от тиранията чрез тези мерки. изключение ще възобнови нормалния си курс.

image

RED6: 6-та фаза на Red Storm

Всички престъпници, които са искали да унищожат Америка и демокрация, ще могат да чуят песента на койотите от подземния им затвор в зона 51, докато чакат процес и екзекуция.

image

 

Малко речник :

Devil Storm : общо име на най-голямата американска операция в историята.

Red Storm : Кодово име за установяване на военно положение.

Godspeed : Кодово име за присъди и екзекуции във военни процеси.

Замъкът : Белият дом.

Червеният замък : Инженерният корпус на американската армия, чието лого е червен замък.

Castle Rock : кодово име за ТЪМ („Deep Underground Military Base“).

Например :

Castle Rock 1 е щабът на командването на Космическата война в планинския космос Шайен (USSC)

Castle Rock 2 е централата на NMCC в Тексас.

Castle Rock 3 е седалището на NMCC в Raven Rock, Вирджиния.

Castle Rock 7, нов таен военен затвор (като този на Гуантанамо), разположен в 94 км подземни тунели на бившата зона 51, затворени през февруари 2017 г.

Имайте предвид, че повърхностните сгради на бившата зона 51 сега се използват от Командването за космическа война (USSC).

Започна свръхсекретната военна операция с кодово име Червена буря от Q Force и американската армия под командването на Тръмп.

Картата на военния въздушен трафик по-долу в 4 ч. Сутринта (френско време) показва изяснени военни усилия. Кодовете се използват за обозначаване, че те са летящи персонални компютри, бойни самолети и хеликоптери, електронно заглушаване, зареждане с гориво и др.
Нещо се работи.
image

Q предава подготовката за военно положение с кодово име ЧЕРВЕНА БУРМА.

ЧЕРВЕНО1: Изтриване на туитове от POTUS(президента)

RED2: Затъмнение на централната комуникация Затъмнение на централната комуникация
[континентална част на САЩ]

ЧЕРВЕНО3: PELOSI или PENCE тайно движение

RED4: Придвижване на активи на MIL [10th Mountain_1st Marine_CPSD_Marine_QVIR] до централни места под прикритието на граждански бунт.
Придвижване на ВОЕННИ ресурси [10th Mountain_1st Marine_CPSD_Marine_QVIR] до централни локации под прикритието на граждански бунт.

RED5: NAT MIL COM CEN
CENTER DE COMMAND DE L"ARMЙE NATIONALE (Национално военно централно командване)

ЧЕРВЕН6: SEC OF DEF _instruct1
SECRETARY OF DEFENSE_instruction1

USSS

CASTLE_ROCK
image

Превод и анализ :

ЧЕРВЕН1: 1-ва фаза на Red Storm

Заличаване и цензура на туитове от президента Тръмп.

ЧЕРВЕНО2: 2-ра фаза на Червената буря

Врагът е възпрепятстван да комуникира помежду си. Това затъмнение се управлява от Командния център за космическа война и от NSA.

Това затъмнение може да доведе до контра-затъмнение, предизвикано от врага (Обама и неговата клика) в интернет срещу съпротивата.

NMCC е отговорен за генерирането на съобщения за спешни действия (EAM) за центрове за управление на ракети, ядрени подводници, разузнавателни самолети и командири на бойни полета.

RED3: 3-та фаза на Red Storm

Разселване и тайни действия на Пелоси или Пенс.

Освен всичко друго, Майк Пенс фалшиво предаде Тръмп като част от операция ЧЕРВЕНА буря.
Роля, подобна на тази на Гарбо в операция „Фортитуд“ по време на Втората световна война.

ЧЕРВЕНО: 4-та фаза на Червената буря

Разполагане на военни сили в градски центрове, включително 10-та планинска дивизия на командосите (бившия Рейнджърс) и цялата 1-ва морска дивизия (10-та планинска 1-ва морска пехота_CPSD_Marine_QVIR), която е част от 6-и флот (разположен в Атлантическия ескадрон в момента на 20 км от Вашингтон, състоящ се от самолетоносач, около четиридесет кораба, два от които за кацане). Това е 17% от огневата мощ на американския флот.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ПЕНС????
НЕ!!
image
Харесвате ли шоуто?
Майк Пенс не е предател, а агент на Тръмп, който се е съгласил да играе предателите.
Капанът вече се затваря.
Майк Пенс беше принуден да се занимава с наркотици и хипноза ,,да прави секс" с непълнолетни момичета по време на кампанията през 2016 г.

Също така бяха 340 американски депутати и сенатори, които претърпяха същата съдба като Пенс.
 Вижте откровенията на Лин Ууд и други италиански източници днес.

Пенс незабавно информира Тръмп за това изнудване. В резултат на това Тръмп, НСА и Q Force се споразумяха с Пенс да накарат Обама и демократите да повярват, че имат предател там.

Но от януари 2017 г. Пенс никога не е спирал да работи за Тръмп и Q Force, като улавя Обама, Байдън и демократите в техните конспирации през последните 4 години.

Неговото "предателство" тази вечер е увенчаването на капана, който Тръмп и Q Force затварят за Обама, Байдън и техните демократични приятели.

Тази вечер е „нощта на дългите ножове“, но Тръмп и Q Force държат дръжката, когато всички мислят, че това са демократите.

Майк Пенс няма да бъде арестуван за разлика от Байдън и някои демократични депутати и сенатори.

Наслаждавай се на шоуто.
image

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8347513
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930